Klaviatuuriga saab samuti kõike käsklusi mängule anda, isegi siis kui pult on taha ühendatud ja ekraanil näitab käsklusteks puldi nuppe. Ehk, kui pult streigib selle koha peal, kasuta klaviatuuri mängule reseti tegemise asemel.
Tavalise seasonsi kohta niipalju, et kui riikidega meeldib mängida siis paras kadalipp, pidevalt muudetakse mehi, kes koondises on . Rating muutub sarnaselt kick-offile - pole jälginud kas täiesti samad ratingud alati on.
Kui juba seda klaviatuuri ja gamepadi teemat üles võeti siis üks mäng oli mul selline glitch, et hakkasin mängima ja pult enam ei töötanud(menüüs töötas, ingame mitte)... pidin klaviatuuriga mängima, esimesed paar minti ma isegi ei saanud aru mis nuppudega liigub... söötmise nupu sain suht ruttu kätte, lööginupu leidsin alles teisel poolajal üles ja esimest korda seda lööginuppu st space vajutades lõin ka värava , lõpuks oligi viik =(). Vastane oli ka üllatavalt kohmetu, tal vist oli sama glitch... pole kunagi nii nõrka vastast online divides saanud vist
kui eile 2 viimast mängu sain seasonis peksa, millest esimese haledalt ja andsin loobumisvõidu, siis täna esimene mäng hakkas vastasest juba kahju
ei olnud handicap, aga vastane vist ei olnud eriti osav
58ndal minutil vms tuli 6:0 ja andis alla, enne veel tegi vahetused ja vahetas xavi ja busquetsi sisse
mängutempo aga on lust, mõnus söödumängu teha, mitte mingit reaktsiooni peale minigame, kus vastase surve ja tempo ei lase kurat hingatagi
vaadates hourly graphi, siis sain ikka sitaks hästi
ostsin if rooney (isiklik sümpaatia) ja sif sancheze (loodan sanchezele upgrade)
positiivne on see, et coine ei ole võimalik pakkidele ära raisata
top squad hetkel
too SIF Sanchez on väga hea
sain just ka mingi tüübi, kel 88 bundessquad koos toty lahmi ja veel mingi if oli, ribery, lewa, robben ja neuer ka loomulikult
napilt 1:1 viik, kusjuures sain veel punase ning 10 mehega sain viigivärava
agbonlahori pass sanchezele _________________ ☠
SIF Sanchez jah sitaks hea, mul endal ka olemas, sain mingi 300k eest toty ajal
Ise loodan ka tema upgrade + Di maria võiks ka kerge upgrade saada(ilmselt pole niiväga välja teeninud, samas osades predictionsites olemas), siis mu TOTY Di Maria väärtus tõuseks ja saaks mingi aeg ronaldo+messi vastu vahetada
krt kui coine saaks osta, siis ma ostaks 20m ja passiks ronaldo peale
füür ei morjendaks, lihtsalt isiklik sümpaatia ja fuckin' 99 _________________ ☠
Ostsin ka umbes 300k eest Sancheze..ja kurat müüsin maha sama targalt, lootes, et läheb odavamaks..huiatki. Oleksin praegu korraliku kasumi hoopis teeninud..well, better luck next time.
Ostsin ka umbes 300k eest Sancheze..ja kurat müüsin maha sama targalt, lootes, et läheb odavamaks..huiatki. Oleksin praegu korraliku kasumi hoopis teeninud..well, better luck next time.
Praegu jah korralikum, aga praegu oleks ka loll aeg maha müüa - peale upgrade paari nädala jooksul lõdvalt 5M mees
Keegi Lacazetti ka investeeris? Ma ise ostsin mingi aeg 6 SIF Lacazetti kokku, aga kuna neid coine oli vaja mujale rakendada siis nüüd ainult 1 alles... Ta peaks olema selline kõige kindlam upgrade saaja - suurim skoorija peale Ronadot(suurliigades).
99 Ronaldo praeguseks ilmselt juba unistus, varsti teda võimatu marketil kohata
esimene mäng 60min tüüp paneb peale 2-0 kaotust mängu kinni. Saan DNF mäng läheb maha
teine mäng vend paneb kinni mängu peale 32min ja mina saan kaotuse
Mida piix toimub EA ????
HAHAHAHHA ???????????
panin mängu kinni selle mis vend pani DIC peale 32min .... 1 mäng oli järgi, 12/14 JA KIRJUTAS MULLE NÜÜD ,ET GOOD JOB YOU HOLD YOURE DIVISON ???? WHAT WHAT ????
esimene mäng 60min tüüp paneb peale 2-0 kaotust mängu kinni. Saan DNF mäng läheb maha
Mida <b>piix</b> toimub EA ????
HAHAHAHHA ???????????
panin mängu kinni selle mis vend pani DIC peale 32min .... 1 mäng oli järgi, 12/14 JA KIRJUTAS MULLE NÜÜD ,ET GOOD JOB YOU HOLD YOURE DIVISON ???? WHAT WHAT ????
Võibolla su enda net jamab vms, ma pole connection losti tõttu kordagi kaotust saanud(v.a mõned üksikud juhused farmeri vastu kui hooaja viimane mäng käsil, sel juhul ta millegipärast tahab vägisi kaotuse panna jah)
Samas ma online viimasel ajal vähe mänginud ka, kuidagi kehvapoolseks olen jäänud. Katsun offline div 1 tiitli ära võtta siis asun uuesti online kallale
Mul on ka alati mingid jamad divisionide lõppudes. Vahepeal ei ole mingi 3 mängu lugenud siis vahest jälle aga viimane mäng, vastane disconnectib ja ma saan kaotuse.
HAHAHAHHA ???????????
Võibolla su enda net jamab vms, ma pole connection losti tõttu kordagi kaotust saanud(v.a mõned üksikud juhused farmeri vastu kui hooaja viimane mäng käsil, sel juhul ta millegipärast tahab vägisi kaotuse panna jah)
Samas ma online viimasel ajal vähe mänginud ka, kuidagi kehvapoolseks olen jäänud. Katsun offline div 1 tiitli ära võtta siis asun uuesti online kallale
Aga kuidas minu internet kotib seda,et mul 1 mäng veel järgi näen ju kirjas on ja siis paneb suurelt kirja ja summa ette palju sain divisionis edasi olemise eest
HAHAHAHHA ???????????
Aga kuidas minu internet kotib seda,et mul 1 mäng veel järgi näen ju kirjas on ja siis paneb suurelt kirja ja summa ette palju sain divisionis edasi olemise eest
Aap, no ma sain aru, et enne viimast mängu oli 1 mäng järel... st viimane mäng oli vms... ei tea ei oska kommenteerida. Mul endal on mingi taoline glitch ka olnud, et lambist kirjutab won title vms, aga tegelikult mänge veel alles ja asi läheb edasi... ajutine vale kiri vms, samamoodi kommentaatorid panevad ilged kama kohati nende edasipääsude ja asjadega.
Kas ma pean ostma selle FIFA 15 CD Key - Origin
origin konto olemas mäng ka arvutis olemas
aga seal ostes küsib midagi maksu ja locationi kohta mingi VAT vms ? _________________ müüa pokkeri zetoonid
Nägin unes, et sain pakist minig toty, siis suareze kohe järgi..ma arvan, et see oli vihje, et pakke avada.
TOTY osas saad kindlasti lohku
Sain lohku..tahaks kangesti coinse, aga sain juba ühe warningu ja accountist ilma küll ei taha jääda. Well..sel aastal siis toty-sid ega if-e proovida ei saa.
Nägin unes, et sain pakist minig toty, siis suareze kohe järgi..ma arvan, et see oli vihje, et pakke avada.
TOTY osas saad kindlasti lohku
Sain lohku..tahaks kangesti coinse, aga sain juba ühe warningu ja accountist ilma küll ei taha jääda. Well..sel aastal siis toty-sid ega if-e proovida ei saa.
mex origin, 4600p on $27
muidugi hetkel on eur/usd suhe päris nutune 1,1 vms _________________ ☠
kuna FUT viskas üle, siis alustasin manager career mode'iga, juhendades siis real madridi. teise hooaja algul suutsin lõpuks messi enda teami osta kokku tegin talle viis pakkumist ning lõpuks oli nõus 1 100 000 eur per week palgaga ja iga värava pealt 20% boonus nüüd on ründeliinis neymar, ronaldo, messi, bale
fifa15 tulekul ei mäleta, et futis selline pressing oleks olnud kui praegu - lihtsalt koguaeg mingi julm jooksmine ja rabelemine, mängu nautida absull ei saa - tundub nagu mingi reaktsioonil töötav minigame
absull ei ole motti pelada, kui tavaline seasons pakub ka mõtlemiseks pisut aega ja saab ilusat mängu teha, rääkimata siis careeris, kus on võimalik slideritega teha mäng aeglaseks ja realistlikumaks
poleks futis kaotamise vastu midagi, kuid see mängupilt on lihtsalt nii inetu, et ei viitsi seda pelada _________________ ☠
inimesed panevad vist jah high pressure i peale vmt, ma ei oskagi öelda.
Fifa 14 sain kenasti söötu lükata ja ehitada. Nüüd on kuidagi puisem, pace on tagasi
Stamina võiks rohkemgi veel rolli mängida ja tempo tsipa aeglasem olla. Arkaaaaaaaaaaaaaad.
Kui muud moodi hakkama ei saa siis varsti peaks saama Serie A's eriti beast tiimi odavalt kokku panna ehk siis Doumbia läheb Roomasse vist. Gervinho-Doumbia-Cuadrado
Mul endal survega probleeme ei ole keskväljal ega kaitses tavaliselt, aga skoorimisega on tihtipeale probleeme kõvasti . Mingi päev 3 mängu jutti oli 0-0
See PAC nagu jah pole minule erilist probleemi teinud, kuid väravate löömine on minu jaoks suur probleem, hetkel 5 liigas ja no reaalselt 60% ei löö ära, viimasel hetkel nagu tuleb närv sisse vms ning ei tea enam mis nuppe vajutada. 60% üldse minu väravatest on kõike trahvi kasti tagant mingi 20m pealt.
Vanasti mängisin ainult GER meestega, siis võtsin sõbra soovitust kuulda ja panin kõik raiped müüki ja ostsin ENG team kokku, sellega on ikka päris lust ja vinge mängida.
Küsimus suurele ringile, kuidas te salvestat mängu videosid ? Shadowplay (Nvidia jaoks) aga midagi ati jaoks ?
AMD'l on GVR, aga ta suht frapsi sarnane(lahjema PC'ga võib läägi tekitada)
R9 270 4GB Q9000 vms . mul oli mingi action! proge aga siis kui FUT läksin viskas kohe ATI Errori ja whitescreen error suht okei proge tundus, Fraps tõmbab FPS julmalt alla. Proovin seda GVR siis
ma salvestan shadowplayga, 1min peale pandud, sellega saab kakras väravasöödud ja kordused ära salvestada, lisaks on maht ka piisavalt väike, et võib nii mõnedki kokku koguda
vaatasin, et hetkel läheb sif sanchez juba 1m
see näitab, et lootused upgradele on suured
ehk saab upgrade, siis mu investeering läks asja ette _________________ ☠
PS peal SIF Sanchez juba 2,1 milli. Üldse imelikul kombel PS hinnad see aasta väga hullud, xboxi hinnad sarnased PC omale.
Pakuks, et see nädal esimene upgrade batch lendab laivi
Mis moodi see upgrade nüüd toimetab siis, uuendatakse sinu kaarti või lastakse teine versioon sellest mehest välja nagu eelmine fifa ?
Ega EA pole avalikustanud kas mingeid muudatusi võrreldes eelmise aastaga on, aga arvata võib et sarnane eelmisele aastale - NIFid saavad uue kaardi(vanad jäävad ka alles) ja IFid saavad lihtsalt rating upgrade.
Ma muidugi ei kujutaette miks see young on LB IF, kaitse nagu eriti positiivne ei tundunud 36, aga eks näeb.
Päris kummaline LB indeed . Ma rebisin täna Doumbia ligi, lasen tal oma serie a'sse sisse sulada... hübriidides mees on suht tubli olnud
ütleme nii,et üle pika aja üks suurepäraseid oste, DEF on kehva aga PAC on hea, jookseb kõigile järgi ja pidurdab rünnaku maha ning minu kaitsjad jõuavad ilusti tagasi. Supper vend ikka ääres.
Tahtsin küsida coinide ostmisest,et olenemata palju varem oled ostnud siis kas kui esimest emaili pole tulnud WARNING! siis pole vaja veel karta ?
Tahaks viimase 100k osta nüüd aga ei julgegi enam, pärast pannakse konto kinni :S . Ma muidu 2 korda ostnud veel varem.
Ma muidugi ei kujutaette miks see young on LB IF, kaitse nagu eriti positiivne ei tundunud 36, aga eks näeb.
Päris kummaline LB indeed . Ma rebisin täna Doumbia ligi, lasen tal oma serie a'sse sisse sulada... hübriidides mees on suht tubli olnud
ütleme nii,et üle pika aja üks suurepäraseid oste, DEF on kehva aga PAC on hea, jookseb kõigile järgi ja pidurdab rünnaku maha ning minu kaitsjad jõuavad ilusti tagasi. super vend ikka ääres.
Tahtsin küsida coinide ostmisest,et olenemata palju varem oled ostnud siis kas kui esimest emaili pole tulnud WARNING! siis pole vaja veel karta ?
Tahaks viimase 100k osta nüüd aga ei julgegi enam, pärast pannakse konto kinni :S . Ma muidu 2 korda ostnud veel varem.
Ma oma eelmise origini kontoga sain ilma warninguta RESETi, aga ma ostsin ca 6x kah. Alati on variant, et see warningu e-mail ei jõudnud sulle miskilpõhjusel kohale või sattus SPAMi alla. Risky värk, aga kui tahad väga osta siis ma ise soovitaks sebida mõni odav rare IF, mingi silver-pronks... keda harva müügis, ma ise oma viimase tehingu tegin qazashvili IFiga(ostsin 20k eest, müüsin 2M eest) ja pole veel RESETi saanud.(möödas ostust 1 kuu) Muidugi kui ainult 100k ostad siis kahtlen kas seda tähelegi üldse pannakse, ma ise alla 500k pole ostnud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.