Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
03.02.2015 16:13:21
Samsungi esimene edge-ekraaniga telefon jõuab Eestis müügile |
|
|
PRESSITEADE - Samsung Electronics teatas, et revolutsioonilise ekraaniga nutitelefon Galaxy Note Edge on alates sellest nädalast müügil ka Eestis. Samsungi esimesi edge-ekraaniga nutitelefone on operaatorite esindustes ja suuremates elektroonikapoodides esialgu saadaval piiratud koguses.
„Meil on hea meel tutvustada Eesti turul Galaxy Note Edge’i,“ ütles Maris Kikans, Samsung Electronics Baltics’i mobiilsete seademete juht. „Samsung on tehnoloogiatööstuse liider, rajades teed paljudele innovaatilistele toodetele – seda tõestab taas kord Galaxy Note Edge. Usun, et Galaxy Note Edge rahuldab ka väga nõudliku tarbija vajadusi,“ lisas Kikans.
Galaxy Note Edge viib mobiiltelefoni uuele tasemele oma ainulaadse edge-ekraaniga, mis pakub selle kasutajatele enneolematuid võimalusi. Note Edge sisaldab funktsioone, mis muudavad nutitelefoniga igapäevaste ülesannete täitmise ning mitme programmi ühel ekraanil samaaegselt kasutamise senisest mugavamaks. Nutitelefoni ainulaadne kaardus edge-ekraan võimaldab kiiret juurdepääsu tihemini kasutatavatele rakendustele, teadetele ja teistele seadme funktsioonidele lihtsa pöidlatõmbega, isegi kui „ekraan“ on suletud. Kasutajad võivad vastu võtta teateid ka otse edge-ekraanil, vaadates samal ajal häirimatult videoid, lisaks on kaamerat kontrollivad nupud paigaldatud ekraani kaardus osale nii, et kasutajad saavad segamatult soovi korral jäädvustada ja salvestada oma erilisi hetki. Ainulaadne ekraan aitab kasutajatel väljendada oma personaalsust ja stiili, võimaldades kujundada ekraani oma isikupäraste tekstide ja piltidega.
Samsung Galaxy Edge tuleb Eestis müügile mustas ja valges korpuses, orienteeruv hind on 799 eurot. Lisainfot leiab aadressilt www.samsungmobilepress.com
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
TALIBAN
HV kasutaja
|
03.02.2015 17:30:38
|
|
|
babah 799 EUR ehk siis keskmine eestlane ja rohkemgi veel võivad sellisest föönist ainult unistada
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
0 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
03.02.2015 18:34:01
|
|
|
Eks seda tuleb lüpsta niikaua kuni asi on uudne, kuid tõenäoliselt kukub hind kiiresti, sest Samsung ei aja ju eksklusiivsust taga, vaid tahab ikka massiga lüüa ning võimalikult paljudele inimestele see telefon maha müüa. Alguses on jõukam sihtgrupp ning siis sihitakse allapoole...
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Motiv8
Kreisi kasutaja

|
03.02.2015 18:41:17
|
|
|
Ma ei saa selle telefoni võlust aru?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
3 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
04.02.2015 09:04:57
|
|
|
huvitav, et kui Note Edge välja tuli, siis rõhutati, et väga piiratud koguses, eksklusiiv jne.
kui asi juba meie tillukesele turule jõuab, siis on eksklusiiviga ikka väga vähe pistmist
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
timothy
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
04.02.2015 10:11:09
|
|
|
järelmaks
_________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
04.02.2015 10:16:45
|
|
|
eksklusiivsusega pole hullu - kohe tuleb müüki Samsungile omaselt tuhat erinevat Edge mudelit - igas hinnaklassis ja saab ka keskmine inimene soetada endale uue fööni.
erilist usku mudelisse pole jah
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
timothy
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Peeter
HV kasutaja
|
04.02.2015 12:12:00
|
|
|
TALIBAN kirjutas: |
babah 799 EUR ehk siis keskmine eestlane ja rohkemgi veel võivad sellisest föönist ainult unistada |
Unistada tuleb ikka suurelt
Loodan, et ka sinu eluunistus samsungi toodet kunagi kasutada täitub!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
04.02.2015 15:34:18
|
|
|
Minu vajadused telefonis või pihu seadmest ei oma vajadust neid järelmaksuga osta.
Seadmel peab olema põhjus, miks ma teda vajan. Kui mul oleks eluliselt tähtis see töö tegemise jaoks, siis võtta järelmaksu.
Aga kui mul seda selleks pole vaja ja oleks lihtsalt ilus tilulilu, siis peab raha olemas olema ja otse välja osta.
Igal inimesel on omad põhimõtted ja käituvad siis nende alusel.
Laua arvuti on minujoks nagu konsool, kuid ma saan teha selle peal rohkemat, kui konsoolil.
Telefon on ikka helistamiseks ja vajadusel maile lugeda ja minimaalselt vastu saata.
Selleks et lõustaraamatud või muud taolist lehte triivida, ei ole vaja mingit über 6 tollist ekraani ja ulme näitajatega telefoni, millest oma vajaduste rahuldamiseks kulub sellest võimsusest healjuhul 10%.
Kui mu listi jõuab aeg uue telefoni ostmiseks, siis ei jää mul ka muud üle kui labidas osta, kuna väiksema ekraaniga ei toodeta enam ahvatlevaid seadmeid.
Tahaks taskulambi mõttes endale telefonile välku, aga praegu töötab telefon väga hästi ja pole plaanis vahtust teha.
Lumia valik on ka jube jama ja väga android ja ios ei tõmba ka. Ios-st muidugi ei hakka rääkima. Mul pole vajadust kalli telefoni järele ja kui ma android tippe ei vaata, siis Apple omi veel vähem.
Mul lihtsalt lumia peal on mõned mängud mida aegajalt mängida ja sarnaseid pole androidil leidnud.
Enamus kes ostavad endale järelmaksuga telefoni ja kui läbi saab järelmaks, siis uue telefoni sama rada pidi. Ei vaja seda võimsust mis telefonil anda on, aga lihtsalt
on vajadus omada midagi head ja siis et ümber ringi inimesed näeksid, et sa elad ikka head elu. Mis siis, et rügad kui segane, et omadega toime tulle peale kõikide järelmaksude ja krediidi võlgade.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Peeter
HV kasutaja
|
04.02.2015 15:39:20
|
|
|
Ma pigem ei pea seda reegliks, et premium toodete tarbijad järelmaksude ja võlgade küüsis vaevlevad.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.02.2015 16:15:22
|
|
|
Vot need pöidlatômbega kiired ligipääsud ja muu taoline on ikka paras joga. Kuskil taskus võimatu hoida, telefon hakkab oma elu elama...
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
04.02.2015 17:40:51
|
|
|
Selle jaoks on klahvilukk.
_________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.02.2015 17:52:14
|
|
|
pistyk kirjutas: |
Selle jaoks on klahvilukk. |
jah?
Mul on pin-ga klahvilukk (näpuga lohistatav oli bs - telefon toimetas kus soovis) ning endiselt soovib telefon mingeid hädaabikõnesi ja krt teab mida teha.
Muidu pole samsungil viga, aga see keskmine nupp seal all on küll täielik ebaõnnestumine. Ekraani sisselülitus peaks toimuma vaid küljenupuga, mitte ka tollega.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
maakas1
HV kasutaja

|
05.02.2015 18:09:11
|
|
|
Teed samamoodi toiminguid, nagu iga teise pisitahvliga, aga ütled rohkem "oih".
Featuur mäherdune!
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |