Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HDTanel
Overclocker

|
29.01.2015 20:16:42
|
|
|
Irw, just tuli välja ja juba 258 ülevaadet?
Andke aega.. lisaks oli ilmselge, et vaid graafiline update aga lisaks boonus läbi steami oma sõpradega pelada ning iOS versioon ffs.. LÕPUKS! Ametlikult, ei pea modifitseerima oma seadmeid.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
29.01.2015 20:23:34
|
|
|
However looking into some of the forums i found that using an old mag editor and generating the maps then moving them into the steam game directory works fine, its a bloody hassle but hey! at least i can game online properly with my bro who is half way round the world
HDTanel kirjutas: |
F2-ga homme siis võrrelge see võimaldab näha SD pilti.
Striimis räägiti, et Source Code polnud sel hetkel veel olemas expansionite jaoks... tundub, et siiski leidsid või on olemas SoD ja Armageddon ja Chronicles.
9.99 appstores  |
Kas nad ütlesid streamis, et neil on kood nüüd olemas?
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
0 :: |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
29.01.2015 21:35:59
|
|
|
Irw, just tuli välja ja juba 258 ülevaadet?
Andke aega.. lisaks oli ilmselge, et vaid graafiline update aga lisaks boonus läbi steami oma sõpradega pelada ning iOS versioon ffs.. LÕPUKS! Ametlikult, ei pea modifitseerima oma seadmeid. |
Aga saad järsku kiirelt mingi videojupi üles visata. Näeks kuidas asi tundub olema. See ülevaadete number väga ei kõigutagi mind, ehmatav on, et 51% positive ja 49% negative, et nagu pooleks arvamused. Muidugi ma ei uurinud sisu neil, et millest negatiivne hinnang anti.
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
29.01.2015 22:35:49
|
|
|
Equinox kirjutas: |
Njah, vaadates Steamis hetkel antud hinnanguid siis asi väga roosiline ei ole User rank: Mixed (51% of the 258 user reviews for this game are positive.) Ei teagi mis teen, ootan vähe veel. |
Enamus ostavad puhtalt sellepärast et negatiivseid loopida ... Mõned ei mõista mida tähendab 20K spraiti ümber teha. Ime et me üldse saime Ubisoftilt sellise kingituse.
Teadaolevad vead: http://forums.ubi.com/showthread.php/1004118-INFO-Feedback-from-the-Team-(update-29-01)
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
29.01.2015 23:13:09
|
|
|
Mõni arvab tõsimeeli, et börsiettevõte teeb kingitusi
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
30.01.2015 03:41:00
|
|
|
Irw@Heroes 3 FB fännileht, buy with caution, does not include random maps and no 3DO logos.... issand jumal, tänu sellistele värdjatele me ei saagi rohkem Heroest... lõpetatatakse üldse ära veel.
edit: Küsimus, et mispärast ma ei saa valida raskustaset kampaanias
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
volado
HV kasutaja

|
30.01.2015 08:33:47
|
|
|
Killer85 kirjutas: |
Mõni arvab tõsimeeli, et börsiettevõte teeb kingitusi  |
Hea jah, noh - päeva lõpuks paneb asja paika müüginumber - mitte review (ehkki, jah müüginumber sõltub ka sellest).
.. kas peaks nüüd siis kõik siin kampaania korras minema positiivset reviewd kirjutama?
_________________ aeglaselt gurustuv tammjuuser |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
[raVen]
HV kasutaja
![[raVen] [raVen]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/23650cbde6e8e8235986ac97e94a6600.jpg)
|
30.01.2015 12:02:38
|
|
|
Tegin põgusa katsetuse custom mappidega. SOD mappe ei näita, kaasas olev map editor teatab nende kohta "Invalid map file version. File version = 28. Current version = 14".
Kui kopeerisin kogu oma 4K mapikausta sinna, siis crashis mäng käivitumisel, kopeerisin siis kümmekond suvalist korraga, vältisin kirillitsas nimesid ja crashis ikka teatega "Unexpected program behaviour". Siis kopeerisin ainult Restoration of Erathiale tehtud kaarte, need toimisid.
Välja näeb kena, suurel telekal pole veel proovinud, aga taustade ja artifaktidega on ikka vaeva nähtud. Gameplay poolest tunnen Completest ja Wake of Godsist puudust, väga viis oleks, kui Complete järgmisena tehtaks. Kõhklejatele infoks, et mäng shipib ainult 46 originaal-Erathia kaardiga ja random map generaatorit pole. Keegi küll kuskil mainis, et random mapid saab mõne teise versiooniga valmis teha ja siis HD austa kopeerida - pole kindel, kuidas see töötab, sest nähtavasti tuleb salvestada RoE formaadis. Ehk on halb hinnang ka sellest, et ainult Erathia, loodetavasti nad seal ei peatu. Kuigi minumeelest oleks olnud mõistlikum kasutada viimast mängumootori versiooni, reliisida alguses kasvõi ainult Erathia ja hiljem lisapakid moodsal kujul DLC'na.
Aa, ja graafika puhul täheldan kerget ujumist - ei midagi hullu, aga pole nii sujuv kui vana Heroes. Arvestades väikest koormust oleks võinud natuke paremini optimeerida. Hardware scrolling oli vanasti see asi, mis 2D spannimise sujuvaks tegi, seal pole sellest küll haisugi.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
30.01.2015 12:09:11
|
|
|
tsitaat: |
if you want to create random maps to play, you will need the old version of heroes 3 complete. use the old h3maped.exe, generate map (edit from there if you wish), give description and title, then save the map. next, using file explorer, navigate to where you saved the new map, then copy/cut and move to the new version's map folder. start game then choose the map you created. play
note: the editor wont work unless you run as admin |
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
30.01.2015 14:37:52
|
|
|
Kas keegi on leidnud viisi kuidas kampaaniat saada mängida mõne muu raskustasemega kui EASY? ffs kuda selline asi välja jäeti..
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hirff
HV kasutaja

|
30.01.2015 14:54:04
|
|
|
Kas keegi on leidnud viisi kuidas kampaaniat saada mängida mõne muu raskustasemega kui EASY? ffs kuda selline asi välja jäeti.. |
Kas elul on nüüd üldse mingit väärtust?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Deadlock
Kreisi kasutaja
|
01.02.2015 14:31:22
|
|
|
Graafika ei ole eriti tähtis selliste nostalgiliste mängude puhul, alguses tundub vähe kandiline, aga paarikümne minutiga harjub täitsa ära. Tegemist pole ometi mingi shooteriga, kus teravus võib midagi päästa.
Tõmbasin hiljuti heroes2 ja mängisin seda terve päeva, ausaltöeldes ei tulnud kordagi pähe, et graafika võiks vähe parem olla. Heroes3 graafika on ka ilma parandusteta väga hea. See, et nad sealt HD versioonist midagi funktsionaalsusest välja veel jätsid, oli küll endale jalga laskmine.
_________________ "Believe you can, believe you can't; either way, you're right." - Henry Ford |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
liivainime
HV kasutaja

|
01.02.2015 18:12:49
|
|
|
Ma ka vaatasin, et suhteliselt mõttetu uuendus, ainuke asi, et tahvlil saab mängida...
Muidu on GOG.com-i DRM-vaba kõigi lisadega versioon + HOMM3HD mod suurema resolutsiooni ja väikeste mugavusparandustega (nt. vägesid ostes on kohe vaikimisi MAX pandud jms.) ikka üle prahi. Tänagi mängisin hea mitu aega, ausalt öeldes ühtki teist 15a vana mängu ei naudi nii nagu vana head HOMM3-e.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
01.02.2015 18:19:33
|
|
|
Heroes VII kohta mingeid daatumeid ka lubatud on ?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
1 :: |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
02.02.2015 14:15:51
|
|
|
liivainime kirjutas: |
Ma ka vaatasin, et suhteliselt mõttetu uuendus, ainuke asi, et tahvlil saab mängida...
Muidu on GOG.com-i DRM-vaba kõigi lisadega versioon + HOMM3HD mod suurema resolutsiooni ja väikeste mugavusparandustega (nt. vägesid ostes on kohe vaikimisi MAX pandud jms.) ikka üle prahi. Tänagi mängisin hea mitu aega, ausalt öeldes ühtki teist 15a vana mängu ei naudi nii nagu vana head HOMM3-e. |
Transport tycoon ja transport tycoon deluxe on ka head vahest toksimiseks, kuigi need on 20 aastat juba vanad. Dune II kah. Kuigi pole aastaid mänginud, aga silme ees on pilt, et kunagi mängin jälle
P.S Kuidas tahvli peal heroes on? Mängitav? Ma näiteks proovisin seda transport tycooni tahvli varianti ja no ikka ebamugav oli, arvuti peal ikka parem.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
karuke
Kreisi kasutaja

|
02.02.2015 17:13:40
|
|
|
Ise ostsin ipad peale (Air siis).
nii ja naa kogemus. Jah see on vana hea Heroes aga siin on ka probleem. Käimine on tiba imelik. Map scroll on kahe sõrmega. Ei saand algul pihta miks kollid, mis olid 2 ruutu suured ei attacki jne. Aga vana hea "ma teen ühe käigu veel" feeling on olemas Lihtsalt tableti peale oleks tulnud seda käimist ja liikumist tiba rohkem tuunida. Võimalik, et see mootor ei võimaldanud aga ikkagi. Aga no kordades parem kogemus kui EA Dungeon Keeper käkk. Ega keegi ei tea Theme Hospitali ei plaanita teha?
SurfData kirjutas: |
liivainime kirjutas: |
Muidu on GOG.com-i DRM-vaba kõigi lisadega versioon + HOMM3HD mod suurema resolutsiooni ja väikeste mugavusparandustega (nt. vägesid ostes on kohe vaikimisi MAX pandud jms.) ikka üle prahi. Tänagi mängisin hea mitu aega, ausalt öeldes ühtki teist 15a vana mängu ei naudi nii nagu vana head HOMM3-e. |
Transport tycoon ja transport tycoon deluxe on ka head vahest toksimiseks, kuigi need on 20 aastat juba vanad. Dune II kah. Kuigi pole aastaid mänginud, aga silme ees on pilt, et kunagi mängin jälle
P.S Kuidas tahvli peal heroes on? Mängitav? Ma näiteks proovisin seda transport tycooni tahvli varianti ja no ikka ebamugav oli, arvuti peal ikka parem. |
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
02.02.2015 17:34:22
|
|
|
Deadlock kirjutas: |
Tõmbasin hiljuti heroes2 ja mängisin seda terve päeva, ausaltöeldes ei tulnud kordagi pähe, et graafika võiks vähe parem olla. Heroes3 graafika on ka ilma parandusteta väga hea. |
2560x1440 resolutsiooniga on venitatud 800x600 pilt lausa rõve. Tasuta pakutav HD mod teeb jällegi kõik asjad nii väikeseks, et midagi ei näe.
|
|
Kommentaarid: 889 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
18.02.2015 00:31:20
|
|
|
Alustan hetkel livestreamis üle 10a esimese online matchiga Läheb ühe sõbra vastu. Kes laivi ei jõua siis valige past broadcasts ja vaadake järgi lihtsalt
www.twitch.tv/HDTanelEST
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
10.04.2015 07:29:33
|
|
|
Kuupäevadest juttu pole, kuid parem ongi. Viimistlegu nii kaua kui vaja, peaasi, et elamus olema saaks
|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
miga
HV Guru

|
|
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
25.05.2015 17:21:39
|
|
|
50€ on küll liiga palju kahjuks selle mängu kohta tänapäeval.. rohkem selline 25€ mäng. niisiis peab ootama kuni hind langeb oma lemmik mänguseeria pärast...
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
|
   |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
25.05.2015 17:39:41
|
|
|
50€ on küll liiga palju kahjuks selle mängu kohta tänapäeval.. rohkem selline 25€ mäng. niisiis peab ootama kuni hind langeb oma lemmik mänguseeria pärast... |
Pakun, et ei lähe kaua, kui saad Kinguinist ca. 30.- euri eest kätte.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|