Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Muhekas
HV Guru

|
31.01.2015 15:52:15
Kuidas teha DVD rip-i. |
|
|
Sai ostetud lapsele plaat ja kuna ei viitsi seda pidevalt käiata plaadimängijas siis mõtlesingi nüüd küsida abi.
Kuidas ma saaksin originaal DVD-multika koos pealelugemisega ripida arvutisse nii, et ei tekiks menüüsid ja hakkaks mängima eesti keeles automaatselt?
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Soundwave
HV vaatleja

|
31.01.2015 16:25:00
|
|
|
Ise olen kasutanud MeGUI või HandBrake.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.01.2015 16:27:39
|
|
|
Olen kasutanud kõiki viite antud loendist.
http://lifehacker.com/380702/five-best-dvd-ripping-tools
Viimasel ajal Handbrake, saab h264 kokku pakkida ühe DVD. teed näiteks .mp4 laiendiga faili, arvutis mugav vaadata.
DVD shrink oli kunagi popp, kuid see ei suuda ise koopiakaitset eemaldada, ning teeb kas DVD ISO või video-TS kausta ainult soovitud infoga originaalplaatidest. Ülejäänu jätab välja.
DVD fab ja Any DVD on tasulised aga teevad oma tööd hästi.
MakeMKV teeb siis DVDst soovitud kodeeringus faili .mkv konteinerisse.
Loetelu võiks jätkata, aga pole mõtet. Teevad need ülejäänud ikka seda, mida tegema peavad. Üldjuhul.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
31.01.2015 16:49:12
|
|
|
Enne kui selle postituse tegin leidsin sama viite nagu kasutaja " jägaja " andis. Sealt proovisin siis seda mkv-d kuid suurt midagi välja ei tulnud. Lõpptulemuseks tuli ligikaudu viis faili mis siis salvestusid ettemääratud kausta. Eriti näppimisvõimalusi seal ka ei leidnud no ja mida sa ikka näpid kui ei teagi mida ja kuidas
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.01.2015 17:05:55
|
|
|
Kasuta siis https://handbrake.fr/ Plaat peab ilma koopiakitseta olema, muidu vajad ühte eelkirjeldatud proovi ja osta programmist.
EElnevalt võid teha LKits soovitusele vastavalt.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
31.01.2015 17:06:01
|
|
|
Katsetan hetkel. Esimene katse läks luhta, jooksis kokku mingil x ajahetkel. Mis sa selle width ja height suurusteks paned panid?
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.01.2015 17:15:43
|
|
|
Kunagi mängisin sellega rohkem, viimasel ajal kasutasin lihtsalt vaikeseadeid.
DVD puhul 720x576.
http://www.dvdfab.cn/passkey-lite.htm tasuta versioon krüpteeringu eemaldamiseks. Paar piirangut tal oli ja paar krüpteeringut jäi avamata.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
31.01.2015 17:31:39
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Kunagi mängisin sellega rohkem, viimasel ajal kasutasin lihtsalt vaikeseadeid.
DVD puhul 720x576.
http://www.dvdfab.cn/passkey-lite.htm tasuta versioon krüpteeringu eemaldamiseks. Paar piirangut tal oli ja paar krüpteeringut jäi avamata. |
Teistkordsel katsel sama viga HandBrakeCLI.exe has stopped working op. sys on win 8.1 ja admin õigustes jooksis programm
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Skorzeny
HV kasutaja
|
31.01.2015 23:20:49
|
|
|
Kas on soov kindlasti rippida või kõlbab ka DVD-remux näiteks .mkv konteineris?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.02.2015 13:12:55
|
|
|
Originaalis on DVD MPEG-2 ja MKV konteineri jaoks soovitan siiski pakkida video ümber, et moodustuks AVC H.264 kodeeringus video +AC3+Stereo (soovi korral ka AAC) heli MKV konteineris.
Tänapäevane nutiteler suudab sellist faili edukalt mälupulgalt mängida ja arvutile pole see ka üldse mingi probleem.
Viimasel ajal olen kasutanud http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix programmi, mis võimaldab liita lihtsalt erinevaid AV ja subtiitrite faile üheks lihtsaks MKV failiks. No eks seegi tahab natuke harjutamist aga suht lihtne on lõpuks kasutada.
Viimase vajadus tekkis, et kunagised AVI konteineris filmid tõsta koos kõigi vajaliku lisadega ümber MKV konteinerisse.
Kuid liiga palju ei tasu neid progesid ette võtta, kuna esimesed soovitatud saavad oma tegemistega ka lihtsalt hakkama.
Kui need just mingil põhjusel arvutis keelduvad käivitumast ja kokku jooksevad. Riist- ja tarkvarakonflikti vastu ei saa ilmselt muuga, kui valida teine programm, mis töötab antud arvutis.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
01.02.2015 14:11:05
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Originaalis on DVD MPEG-2 ja MKV konteineri jaoks soovitan siiski pakkida video ümber, et moodustuks AVC H.264 kodeeringus video +AC3+Stereo (soovi korral ka AAC) heli MKV konteineris.
Tänapäevane nutiteler suudab sellist faili edukalt mälupulgalt mängida ja arvutile pole see ka üldse mingi probleem.
Viimasel ajal olen kasutanud http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix programmi, mis võimaldab liita lihtsalt erinevaid AV ja subtiitrite faile üheks lihtsaks MKV failiks. No eks seegi tahab natuke harjutamist aga suht lihtne on lõpuks kasutada.
Viimase vajadus tekkis, et kunagised AVI konteineris filmid tõsta koos kõigi vajaliku lisadega ümber MKV konteinerisse.
Kuid liiga palju ei tasu neid progesid ette võtta, kuna esimesed soovitatud saavad oma tegemistega ka lihtsalt hakkama.
Kui need just mingil põhjusel arvutis keelduvad käivitumast ja kokku jooksevad. Riist- ja tarkvarakonflikti vastu ei saa ilmselt muuga, kui valida teine programm, mis töötab antud arvutis. |
Arvatavasti ei toiminud see sinu antud proge mingil hetkel kuna ei kasutanud seda lisa http://www.dvdfab.cn/passkey-lite.htm. Peale seda kui võtsin selle kasutusse lasi ilusti ära teha.
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|