G3220+GTX660+8gb jooksis mängu enda def. seadetel suht kusiselt aga proovisin nvidia control paneli alt seda game optimisationit ja sai natuke parem low-mediumi peal on juba päris mängitav ja kinnikiilumist enam praktiliselt pole
isegi suht fun on kuigi graafiliselt mäng küll midagi super erilist pole
RAMi võtab jah kõvasti ~4gb võib vabalt ära arvestada
Mul jookseb 4k kõik põhjas distants jne (2x 290x)
õues 60 pluss ja majas 40 pluss fps
ise ka imestan aga ilmselt win 7le minek parandas asja ikka kõvasti võrreldes win 8ga
arvestades katastroofi mis oli win8 ükski mäng ei tahtnud max joosta
Mul jookseb 4k kõik põhjas distants jne (2x 290x)
õues 60 pluss ja majas 40 pluss fps
ise ka imestan aga ilmselt win 7le minek parandas asja ikka kõvasti võrreldes win 8ga
arvestades katastroofi mis oli win8 ükski mäng ei tahtnud max joosta
Kuidas sul majas vähem kui õues? Mul majas 120+ ja õues kuskil 60. Minul jälle win7 pealt 8 peale minek parandas fps-i mängudes kõvasti. Ei näe põhjust miks minna vanale süsteemile üle kui on uus ja parem.
ei tea imelik jah. lugesin siin teema algust, et mida kauem mängid seda hullemaks läheb. Metroga sama jama alguses kõik kena siis peale mingit aega võtad salvestatud mängu ja fps 10 heal juhul ja ei aita ka reso vähendamine. Esimesed 10 sekundid fps 90 ja siis kukub kümmnele ja ei aita miski. Jäigi selle pärast pooleli
Ma oma mänguga suht alguses ka nii, et oht on olemas, et kuskilt maalt tõmbab kinni jälle.
Mul vahet pole mul jäävad enamus mängud pooleli.
Mängin lihtsalt kui tuju tuleb
Ma mässan praegu ühe mastiga mängus, ei saa kuidagi sinna otsa ronitud
9% storyt tehtud ja selline tunne,et päris kaua juba mänginud. keegi teab äkki, et kas story tuleb 100% siis kui kõrvalmissioone ei tee või on see mõeldud koos kõrvalmissioonidega?
Krt kui fullhd resol sellest 3,5GB rammist puudu jääb siis ma ei tea ... vast patchivad selle siiski ära.
EDIT: Steam just tiris 13,4mb patchi ... keegi teab mida muudeti? _________________ Aita suve, söö lund!
Krt kui fullhd resol sellest 3,5GB rammist puudu jääb siis ma ei tea ... vast patchivad selle siiski ära.
EDIT: Steam just tiris 13,4mb patchi ... keegi teab mida muudeti?
Kuule kutt, võta silmad pihku. Steamis Dying lighti all kohe olemas.
Ka redditis kohe topis. Võiks olla vähem laisem, 10 sekundiga sai leitud.
tsitaat:
1.2.1 patch notes (Windows & Linux)
• numerous performance optimizations, both general and configuration-specific, that resolve many performance problems
• compatibility fixes – related to language and regional system settings
• fixes a number of crashes in various situations
• blocked cheating by changing game’s data files
• new issue tracking mechanisms (-safemode switch, additional logs, minidumps always, full dumps on request)
• numerous audio compatibility fixes
• Bug fixing:
o resolved disappearing inventory in a save game in specific circumstances
o resolved blocked using of items after breaking reloading of shooting weapon
o removed weapon duplication glitch of throwable weapons
o limited camera field of view on cutscenes when in-game FOV set to other than default
o lowered frequency of docket availability information
KNOWN ISSUES WE ARE WORKING ON:
• performance issues of systems based on the AMD processor
• freezes when using Nvidia DoF
• unsatisfactory performance on multi-GPU systems
1.2.1 Linux specific patch notes:
• added keyboard support for unicode characters
• fixed crashes (when unplugging game PAD controller, on landing movie)
• fixed primary weapon HUD selection via mouse controller
• fixed input system performance (along with mouse wheel)
• fixed v-sync in windowed mode
• fixed fullscreen support
• fixed game process priority
• fixed water reflection
• fixed in-game menu map background
• fixed characters faces morphing (chatters)
• fixed missing (yellow) materials, i.e. sense mode, bushes, rocks
KNOWN LINUX ISSUES WE ARE WORKING ON:
• the game does not launch on some systems (i.e. Linux Mint)
• the game does not work with Radeon cards
• some rendering/OpenGL performance issues
• too intense blur effect
mnjah, inglane...milline inglane ei oleks täielik ennasttäis idioot? esimesed 10 sekundit seda juttu kuulasin siis oli selge, et edasi seda lollust kuulata pole ju mingit mõtet. aga noh, vaba maailm eksole, igaüks võib teha oma "review"
mäng on väga hea, senimaani vähemalt küll. üks esimesi tõelisi next-gen mänge minumeelest. ülisujuv liikumine ja animatsioonid värgid särgid, pole varem kohanud nii smoothi liikumist mitte üheski mängus. graafiline pool ja detailsus on hea, eriti just maailma detailsus - väga vähe on sellist tühja mõttetut tekstuuri ja tapeeti. linn on tõesti nagu linn, suurem osa ehitisi on sisenetavad või kui ei ole siis näeb aknast sisse ja seal actually ongi midagi sees! kõige selle juures paneb imestada asja suurus ja mitte ainult kahel teljel vaid ka vertikaalselt on väga muljetavaldav.
ainult et neid öiseid asju, volatiile võiks siiski saada ka kuidagi killida, mingi kavalusega kuidagi ühekaupa kotti tõmmata. võibolla explosioniga saab ka, pole seda veel proovinud.
muide, mis see "activate light trap" annab? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
See inglane võiks ennast põlema panna. tegemist on väga hea mänguga
Wiltz, mitu % storyt tehtud on? Ja äkki tead vastata, et kas story % alla lähevad ka kõrvalmissioonid või need on eraldi?
oh yeah, siis oletasin õigesti, et need ainult öösel mingit pointi omavad.
on keegi selle volatiili ära ka tapnud, kui friggin hard see siis on? ma olen paari ikka kolkinud ligi kümme korda mingi sellise ~70 dam asjaga (kuigi noh stamine saab otsa ja siis vist need löögid ei tee enam mingit dami) aga ära ta mu tapab varem või hiljem
Dave20, kus seda protseniti nägi üldse? korra on kuskil silma jäänud, siis näitas 0 kuigi olin mänginud päris mitu tundi aga viimane kord ei vaadanud, ma arvan, et mul on ikka väga vähe tehtud, olen ringi explore'nud ja ja igasugust kraami kogunud ning niisama zombisid tapnud peamiselt. selle relva otsimise kõrvalmissiooni tegin ära ja midagi veel. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Wiltz, Protesenti näitab seal samas üleval, kus sul "0" oli. Alguses ongi päris pikalt see null.Mul juba 12% nüüd mängitud, aga pole täpselt aru saanud, kas kõrvalmissioonid käivad ka selle alla või ainult story. Kui ainult story, siis on mäng ikka päris pikk, et 100% läbi teha.
Kaubikust kargas zombie välja ja samal ajal ma muidugi tahtsin üle kaubiku lennata, lendasin hoopis kaubikusse ja sinna ukse taha ma lõksu jäin
Õnneks seiv on targalt üles ehitatud, ei jää kuhugile kinni
https://www.youtube.com/watch?v=6w-6Y83YDRo
Proovisin niisama, kuidas shadowplay salvestab ja ütleks, et päris hea kvaliteediga. Kui pilt suureks teha, siis natuke peab ootama, et kõik selgeks läheks. Seaded kõik max va. view distance mis on 50%. Mängus aga häirib see ,et relvad muutuvad kasutuskõlbmatuks ja peab neid koguaeg parandama. Keegi muidu teab kuidas raha saaks kiirelt kokku ajada? Kui ma ei eksi, siis labidas näiteks maksis juba 3000
päris nii hull ikka ei ole ju, saab teha lahti mingi skill pointi mis seda relva kasutamise aega pikendab ja osad relvad ikkagi kestavad päris pikalt juba by default ka. lisaks saab upgrade peale panna ja mõnda lausa 5 korda repairida...mõnes mõttes on see ehk isegi hea, et ühte relva ei saa nö. lõpmatuseni kasutada.
ma küll loendanud ei ole, aga ma arvan, et ühe suhteliselt korraliku relvaga saab ligikaudu 50-100 zombiet ära nottida enne kui selle ära peab viskama. neid tugevamaid vante muidugi vähem jah. samas ega mängus relvadest puudust väga ei tule ju ka, neid leiab igalt poolt igasuguseid erinevaid _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Ma pole praktiliselt üldse relvi parandanud. Kui vajadust pole, siis zombide peale neid niisama ei raiska, pigem kickin või lähen lihtsalt mööda neist.
Ja kui relv puruneb, viskan minema ja võtan uue.
leidsin ka ise ühe viisi kuidas volatiile kottida...nimelt siis kui valgeks hakkab minema, tüüpidel läheb kiireks, et jeehat lasta. võtad mõnele sappa ja kukud kolkima. ega nad väga seda nautima ei jää aga kui jubve kiire oled siis paari nurga juures saab raisa kätte. umbes 15 korda pidi sellise korraliku ~80dam asjaga taguma ja lõpuks vist veel ora otsa lükkama, ning surnud ta oligi paar korda äsas muidugi vastu ka.
täiesti pooljuhuslikult leidsin ka päeva ajal nende peidupaiga ehk dark area üles, krt see oli küll õudne kogemus. üks oli seal vist ka vanadusse surnud, volatiili laip hulpis vees _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kindlasti soovitan mängida klappidega kui öö saabub, siis kisub asi päris õudseks Muusika taustal on ka muidugi vastav.
Kui mul esimest korda öö saabus ja need "karmimad" zombied liikvele tulid ning mul klapid suht valju peale keeratud olid... siis ma panin mängu kinni lihtsalt that was too much for me.
Muidu mäng meeldib väga tööl olles ootan, et tööpäev juba lõppeks ning saaks koju just seda mängu mängima minna.
Sai siis kah läbi tehtud ... siuke nii ja naa ütleks.
Aga ressurssi sööb usinalt ... fullhd kõik max kasutas 8,5GB rammi ja 3,5GB videomälu oli koguaeg täis ... paar korda siseruumides oli natuke vähem aga jah...
Kui see ei ole halb optimeerimine siis uued gaming PC standardid on vähemalt 8GB rammi ja 4GB video mälu! _________________ Aita suve, söö lund!
Kuidas see öösel peidus olemine toimib, kas tingimata peab kuhugi safehouse'i (eeldan, et on siuksed kohad) minema või annab vaikselt ka kuskil majas, korteris vms. kohas ära redutada, või leiavad tugevamad zombid skriptitult su igaljuhul üles?
Kuidas see öösel peidus olemine toimib, kas tingimata peab kuhugi safehouse'i (eeldan, et on siuksed kohad) minema või annab vaikselt ka kuskil majas, korteris vms. kohas ära redutada, või leiavad tugevamad zombid skriptitult su igaljuhul üles?
Saad vaikselt ära istuda ning öösel ringikolamine annab ka topeltXPi, seega on kasulik kui närvid endal vastu peavad
aga see kolamine öösel ei ole midagi otseselt võimatut, ja ka tagaajamist on võimalik nö. evade'da. need kollid ei ole sinust otseselt kiiremad, lihtsalt võhm võib otsa saada ja pigem ei pea tõesti närvid vastu. aga minumeelest sellepärast see hea mäng ongi _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Sai siis kah läbi tehtud ... siuke nii ja naa ütleks.
Aga ressurssi sööb usinalt ... fullhd kõik max kasutas 8,5GB rammi ja 3,5GB videomälu oli koguaeg täis ... paar korda siseruumides oli natuke vähem aga jah...
Kui see ei ole halb optimeerimine siis uued gaming PC standardid on vähemalt 8GB rammi ja 4GB video mälu!
Mul õnneks üle 6,5Gb mälu ei võta kui kõik max ja fullHD. 8gb mälu on arvutis. Videomälu kasutus on 3400mb juures.
Ps. Kui story läbi tegid, siis palju protsente täis said, kas 100% ilma kõrvalmissioonideta?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.