praegune kellaaeg 21.06.2025 09:12:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kris
HV kasutaja
|
29.01.2015 12:33:55
Odavad Bluetooth in-ear kõrvaklapid ja heli kvaliteet |
|
|
Hei,
olen proovinud mõningaid odava otsa kõrva sisse käivaid bluetooth kõrvaklappe, viimati Bluedio N2. Terve nett täis arvustusi kus räägitakse "mahlakast ja loomutruust" helikvaliteedist jne aga minu jaoks on nende helikvaliteet täiesti talumatu. Kindlasti ei ole ma kuldkõrv aga võrreldes näiteks Nokia WH-208ga on nende heli kuidagi mannetu - puuduvad nii kõrged kui madalad jne. Kuulamiseks kasutan põhiliselt Nokia Lumiat või iPadi - erilist vaeht ei ole. Kas juhtmega VS bluetooth ongi suur kvaliteedi vahe või algab bluetooth kavliteet alates mingist hinnas/tasemest ...?
terv
kris.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
29.01.2015 15:50:48
|
|
|
Kui juba bluetoothi muusika jaoks kasutada siis apt-x koodekiga kõrvaklapid. Lumia toetab uusimal tarkvaral, ipad ei toeta.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
kris
HV kasutaja
|
30.01.2015 14:31:21
|
|
|
Tänud! Apt-x on see mida peaks ostul jälgima.
terv
Kris.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|