Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  PlayStation 4 vs. Xbox One märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kui antakse valida nende konsoolide vahel, siis millise valid sina?
PlayStation 4
84%
 84%  [ 275 ]
Xbox One
15%
 15%  [ 52 ]
hääli kokku : 327

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 04.01.2015 22:12:28 vasta tsitaadiga

No on ikka vahe kas saad kiviaja mänge või 1-2.a vanuseid mänge, mida tõesti kannatab mängida. Siiamaani mingid lambised telefoni mängud xbox saand ju kui vaadata mis mänge kummagi konsoolid saand on. Pane võrdlusesse mis mänge kumbki saab ja vaata.
Miks uuringut peab näitama? Vaadates mõlemat teemat kumba konsooli rohkem kasutatakse siis ilmselgelt playstationi, müügi tulemused näitavad ka seda, et playstationi ostetakse rohkem, vaata HV statistikat kasvõi, see annab ka mingi eelduse kumba rahvas rohkem tahab. See tähendab seda kasutatud mängude järelturg on parem, suur eelis playstationil.
Puldi mugavus oleneb inimesest, mulle sobib poes näppides ps4 pult paremini kätte, vana ps3 pult oli bs võrreldes xkasti omaga.
Poest ostmisel pole pointi, lihtsam karbiga osta, mingeid telefoni mänge ei kavatse never osta konsoolile.
Kõigil pole krediitkaarti ning jääb ära see värk, ei näe kuidas netist kiirelt kood osta raskem keerulisem oleks....
Kommentaarid: 126 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 120
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.01.2015 00:08:49 vasta tsitaadiga

hkurujo88r, netist koodi ostad sularahaga?
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
virx
HV Guru

sõnum 05.01.2015 00:52:28 vasta tsitaadiga

hkurujo88r, ainuüksi pultide kestvuse vahe on oluliselt X1 kasuks..24h vs 8h (DS4). Driveclube võrdlemine Horizoniga lõpeta kohe ära..DC puhul ei ole tegu isegi aasta parima auto mänguga, kui Horizon 2 on üks parimaid auto mänge ÜLDSE (olenemata aastast või platvormist). Hetkel ei ole PS4l ühtegi Gran Turismot pakkuda ehk Forza 5 on alates üleeelmise aasta lõpust parim auto mäng konsoolidel (või siis nüüdsest sai selle trooni FH2).
Samuti tuleb MP soodsamalt kätte 30€ vs 40€ PS+. 50€ kaardid saadaval vähem kui 40€..igatepidi on X1 soodsam üleval pidada..kõik tänu vähematele regioonipiirangutele.
Kommentaarid: 356 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 301
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 05.01.2015 01:18:00 vasta tsitaadiga

Üks asi on krediit kaart, teine on tavaline kaart. Netist jube raske tavalise panga kontoga osta?
Olgem ausad, kas tõesti tava elu puudub ja muud pole teha kui 24h järjest kann diivanil istud ja mängid? 8h täiesti piisav, kas on raske paar calorit kulutada ja laadima panna juhtme taha vetsu-sööma minnes kasvõi. Isegi 8h korraga mängida on liig mu jaoks....
Horizon 2 ju open world rallikas, tõeline simulaator pole, oleks siis autode list suurem...
Graafika ja sõidu omaduste poolest mis moodi see driveclub alla jääb?
G25/27 rooli siiani ei peaks saama xkasti taha toppida?
See ülalpidamine nii ja naa. Hetkel mänge vaadates ja ps+ tasuvust võtaks ilmselgelt playstationi, suur vahe ikka kumb milliseid mänge saab tasuta. Mis erilised regiooni piirangud ps4jal peal siis on?
Mina võtaks puht selle pärast ps4, et järelturg on suurem, odavam mänge kokku osta ja vahetada.
Samuti nagu aru saand üks võimsam kui teine? Üks saab enamvähem 1080p-ga hakkama, teine üle 900p ei vea välja?
Jällegi, ps4 on tuleviku kindlam.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 05.01.2015 01:31:05 vasta tsitaadiga

hkurujo88r, mis paneb sind arvama, et xb1 mängudel pole järelturgu? On ja täiesti toimiv, playstation 4 ei toeta ka G25/G27 roole ...
Oot, ega sa juhuslikult PS3 tasuta saadavaid mänge praegu ei vaata? PS4 on saanud tasuta, selle aastaga mis nad väljas on olnud, puhast indie saasta , nagu xb1 suures jaoski icon_biggrin.gif Et millistest headest mängudest sa räägid?
Mõlemad saavad suures osas 1080pga hakkama, on mõned multiplatformid, mis xb1 peal on jah allpool.
Kui võtta multifunktsionaalsuselt, siis PS4 ei suuda aastal 2015 mängida isegi ketta peal olevaid filme icon_biggrin.gif Netflixi jaoks peab ka psn töötama, ehk siis kui psn kolinal paar korda kvartalis kummuli käib, siis omad kodus telliskivi sellel perioodil icon_biggrin.gif

Mulle meeldib, et sa suudad selle suitsu pealt, mida sa sisse hingad tuleviku ennustada ...
tagasi üles
virx
HV Guru

sõnum 05.01.2015 02:03:12 vasta tsitaadiga

hkurujo88r, puldi koha pealt täiesti seosetu jutt..sama võiks öelda, ma ei võta kunagi paaki bensu täis, kuhu ma ikka 900km järjest sõidan..
Vot seda tulebki ise proovida..mille poolest alla jääb..ja mis ajast rohkem simu kohe mängu paremaks teeb või ainuüksi graafika=parem mäng? Kuna vihm näeb hea välja siis automaatselt GOTY?
Järelturg on enamvähem üks, kui mingit mängu soovida siis seda ka üldjuhul leiab. See et HVs pole ühtegi müügil, ei tähenda et xbox.ee foorumis ei oleks,kus kogu põhitegevus üldjuhul käibki.
Kommentaarid: 356 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 301
tagasi üles
hkurujo88r
HV Guru

sõnum 05.01.2015 02:51:25 vasta tsitaadiga

Miks siis paljud xkast 360 inimesed ps4 ostsid? Müügitulemused näitavad hoopis teist asja....siin pole midagi vaielda, rahva jaoks ju ps4 etem.
See kui sa hakkad autot ja pulti võrdlema on eri asjad. Mõne autoga saad 1200 kilti sõita, teise mõnusamaga mis tekitab parema tunde 500km ainult.
tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 05.01.2015 10:16:03 vasta tsitaadiga

Ms lükkas ise enamus oma kasutajatest ps4 peale. Esimene pressikas tõi külma higi ihule.
Algsed jutud:
Regiooni lukk
Järelturg mängudel puudub (ostad korra ja enam jagada ei saa)
Ilma kinectita konsool ei tööta ja ilma ei saa osta
Konsool on online only, kui nett puudub ei saa ka mängida.

Siis tuli Sony pressikas ja kõik see MS Bs kasutati enda jaoks ära
Ms'il ei jäänud muud üle kui keegi vallandada ja teha kannapööre. Nad ise kah ei tea mis teevad ja mida räägivad. Sellest on ka paljudel sapi maitse suus.
Loe näiteks siit http://www.forbes.com/sites/erikkain/2013/05/27/the-five-biggest-problems-with-the-xbox-one/
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 149
tagasi üles
Jalutaja
HV kasutaja
Jalutaja

sõnum 06.01.2015 12:15:58 vasta tsitaadiga

Jackinthex kirjutas:
Ms lükkas ise enamus oma kasutajatest ps4 peale. Esimene pressikas tõi külma higi ihule.
Algsed jutud:
Regiooni lukk
Järelturg mängudel puudub (ostad korra ja enam jagada ei saa)
Ilma kinectita konsool ei tööta ja ilma ei saa osta
Konsool on online only, kui nett puudub ei saa ka mängida.

Siis tuli Sony pressikas ja kõik see MS Bs kasutati enda jaoks ära
Ms'il ei jäänud muud üle kui keegi vallandada ja teha kannapööre. Nad ise kah ei tea mis teevad ja mida räägivad. Sellest on ka paljudel sapi maitse suus.
Loe näiteks siit http://www.forbes.com/sites/erikkain/2013/05/27/the-five-biggest-problems-with-the-xbox-one/

Minu jaoks oli ka see always online tugevaks piduriks. Samas räägitakse kõlakate tasemel, et osadel mängudel on lukk peal. Näiteks olevat Far Cry 4 digital copy mõnedele mängijatele mittemängitav, kuna marketplace ei näita seda mängu ja tundub olevat delistitud.
http://www.videogamer.com/xboxone/far_cry_4/news/digital_copies_of_far_cry_4_rendered_unplayable_on_xbox_one_after_game_disappears_from_xbox_store.html
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 29.01.2015 09:38:13 vasta tsitaadiga

Niisiis. PS4 omanik olen juba nüüdseks üle aasta olnud - launchist saadik. Xbox One omanik olen aga nüüd värskelt. Mõtlesin, et jagan siis veidi mõtteid ja toon välja kummagi kohta 4 asja mis meeldivad ja mis mitte.
Seletuseks ehk niipalju veel, et minu jaoks on konsoolid mängimiseks. Mingeid rakendusi ega teenuseid ei kasuta ega soovigi kasutama hakata.
Samuti oli eelmise generatsiooni vältel PS3 mul ainult eksklusiivide jaoks ja Xbox enamjaolt multiplatvormikate tarvis. Seekord tundub, et vastupidi.
Konsoolid mõlemad UK regioonis.

PS4:
Meeldib:
*Disain on läbimõeldud, konsool on kerge ja pisike. Eriti meeldiv on vooluadapteri integreeritus.
*Pult on käes mugav ja ilmselt ka ergonoomiline - käed ei ole tuimad ega valuta ka pärast mitmetunnist mängusessiooni.
*Installiajad. Tõsiselt. Paar minutit ja ma saan oma mängu juba mängida.
*Kasutajaliides. Kõik on väga lihtne ja arusaadav. Valikud asuvad loogilistes asukohtades. XMB mõju on tunda.
Ei meeldi:
*Konsooli lärmakus kohati. Täiesti suvalistel momentidel kipub undama.
*Puldi analoogkangide kummikatted. Kaks pulti kolmest läks mul seepärast garantiisse. Ühele puldile panin Xbox One kangid üldse ja teisele kahele panin igaksjuhuks netipoest tellitud korgid peale. Nüüdseks ehk parandatud disainiviga?
*Puldi aku kestvus. Kuigi ma peaaegu kunagi ei mängi ühe sessiooniga akut tühjaks, siis metsik downgrade võrreldes dualshock 3ga on küll. DS3 lubas ikka ligi nädalakese minu harjumuste juures mängida.
*Täiesti ausalt ma ei suutnud neljandat asja välja mõelda, mis mind häiriks icon_eek.gif .

Xbox One:
Meeldib:
*Küllaltki vaikne, ka mängides.
*Puldi impulse triggerid on üsna mõnusad, mis seal salata. Väike efekt, aga annab juurde küll.
*Ka puldi analoogid on väga head thumbs_up.gif .
*Konsooli ehituskvaliteet tundub pädev. Ei nagise kuskilt.
Ei meeldi:
*Miks ta nii suur on? Ja see vooluadapter.. . Mina hoian oma konsoole kõiki vertikaalselt ja seda suurt karpi nüüd ei saa.
*Puldi kvaliteet kohati jätab soovida. LB ja RB logisevad raputades nagu oleks kruvi korpuses lahti.
*Installiajad. Ootasin 2,5 tundi, et Halo 3 mängida MCC-st. Võiks saada ise kasvõi valida millise mängu tahad installida kollektsioonist. Ka selleks läks ligi 1h aega, et üldse mängu launchida saaks.
*Võib-olla ma olen liiga kogenematu, aga demode leidmine Live-st on kuidagi eriti keeruliseks tehtud? Dead Rising 3 demo leidsin ainult nii, kui trükkisin nime ise otsingusse.

Mängude valikust jms meelega juttu ei teinud, kuna see on nagunii täiesti subjektiivne. Senise põhjal olen muidu mõlema masinaga üsna rahul thumbs_up.gif . To each his own, aga kui võimalik, siis ju ei jätaks ühtki head eksklusiivi mängimata icon_smile.gif. Ootan nüüd Bloodborne'i ja Quantum Break'i.

Vot, et natuke neutraalsemat ka siia sõjatandrile beer_yum.gif .
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 29.01.2015 13:23:40 vasta tsitaadiga

warsteine kirjutas:
Niisiis. PS4 omanik olen juba nüüdseks üle aasta olnud - launchist saadik. Xbox One omanik olen aga nüüd värskelt. Mõtlesin, et jagan siis veidi mõtteid ja toon välja kummagi kohta 4 asja mis meeldivad ja mis mitte.
Seletuseks ehk niipalju veel, et minu jaoks on konsoolid mängimiseks. Mingeid rakendusi ega teenuseid ei kasuta ega soovigi kasutama hakata.
Samuti oli eelmise generatsiooni vältel PS3 mul ainult eksklusiivide jaoks ja Xbox enamjaolt multiplatvormikate tarvis. Seekord tundub, et vastupidi.
Konsoolid mõlemad UK regioonis.

PS4:
Meeldib:
*Disain on läbimõeldud, konsool on kerge ja pisike. Eriti meeldiv on vooluadapteri integreeritus.
*Pult on käes mugav ja ilmselt ka ergonoomiline - käed ei ole tuimad ega valuta ka pärast mitmetunnist mängusessiooni.
*Installiajad. Tõsiselt. Paar minutit ja ma saan oma mängu juba mängida.
*Kasutajaliides. Kõik on väga lihtne ja arusaadav. Valikud asuvad loogilistes asukohtades. XMB mõju on tunda.
Ei meeldi:
*Konsooli lärmakus kohati. Täiesti suvalistel momentidel kipub undama.
*Puldi analoogkangide kummikatted. Kaks pulti kolmest läks mul seepärast garantiisse. Ühele puldile panin Xbox One kangid üldse ja teisele kahele panin igaksjuhuks netipoest tellitud korgid peale. Nüüdseks ehk parandatud disainiviga?
*Puldi aku kestvus. Kuigi ma peaaegu kunagi ei mängi ühe sessiooniga akut tühjaks, siis metsik downgrade võrreldes dualshock 3ga on küll. DS3 lubas ikka ligi nädalakese minu harjumuste juures mängida.
*Täiesti ausalt ma ei suutnud neljandat asja välja mõelda, mis mind häiriks icon_eek.gif .

Xbox One:
Meeldib:
*Küllaltki vaikne, ka mängides.
*Puldi impulse triggerid on üsna mõnusad, mis seal salata. Väike efekt, aga annab juurde küll.
*Ka puldi analoogid on väga head thumbs_up.gif .
*Konsooli ehituskvaliteet tundub pädev. Ei nagise kuskilt.
Ei meeldi:
*Miks ta nii suur on? Ja see vooluadapter.. . Mina hoian oma konsoole kõiki vertikaalselt ja seda suurt karpi nüüd ei saa.
*Puldi kvaliteet kohati jätab soovida. LB ja RB logisevad raputades nagu oleks kruvi korpuses lahti.
*Installiajad. Ootasin 2,5 tundi, et Halo 3 mängida MCC-st. Võiks saada ise kasvõi valida millise mängu tahad installida kollektsioonist. Ka selleks läks ligi 1h aega, et üldse mängu launchida saaks.
*Võib-olla ma olen liiga kogenematu, aga demode leidmine Live-st on kuidagi eriti keeruliseks tehtud? Dead Rising 3 demo leidsin ainult nii, kui trükkisin nime ise otsingusse.

Mängude valikust jms meelega juttu ei teinud, kuna see on nagunii täiesti subjektiivne. Senise põhjal olen muidu mõlema masinaga üsna rahul thumbs_up.gif . To each his own, aga kui võimalik, siis ju ei jätaks ühtki head eksklusiivi mängimata icon_smile.gif. Ootan nüüd Bloodborne'i ja Quantum Break'i.

Vot, et natuke neutraalsemat ka siia sõjatandrile beer_yum.gif .

Kõigiga siin öeldud olen üsna ühel nõul eelpool öeldud jutuga.Oman ka eelmise generatsiooni ja selle generatsiooni mängumasinaid.Mõningad asjad omalt poolt veel.
PS4 kasuks mängudega mis olen võrrelnud,osad mängud mis olen saanud võrrelda näevad ps4 ilusamad välja ju siis graafikakaart on tõenäolisemalt ikka parem.Teiseks tõesti install toimub plaadi pealt paari minutiga ja võid jälle mängida.XBoxi peal pidin haigeks ootama,miks küll see install seal nii aeglane on.Ja netist laadimine on ka xboxil kuidagi aeglasem kui psn storest tirimine.
XBoxi kasuks nüüd,suurim pluss vene xlivest mängude hinnad,kui psn soome konto all maksab uus mäng 69 euri,saab xbox vene live alt selle sama mängu kätte 38 euriga.Toimib muidugi ka vene psn aga seal tiba kallim,aga osta sealt ei saaks selleks on vaja vene punktikaarte mida meil ei müüda ja krediitkaardiga pole psnnis midagi peale hakata.Xboxis toimib krediitkaart ideaalselt.Puldist oli juba juttu,see sama jutt kehtib ka minu kohta,mis kuradi pärast peab see tuluke seal vilkuma,saaks välja lülitada või tehku softiga midagi,et pult kauem vastu peaks ja tulukese välja lülitada,saaks ikka mõned tunnid juurde.
Minu puhul on ka konsoolid mängimiseks ei kasuta muud,ei kinecti ega häälkäsklusi kummalgi konsoolil.
Mängudest siis ootan see aasta PS4-jale The order 1886,Bloodborne,Until down,Uncharted 4 ja Silent Hillsi,aga kahtlane kas ta see aasta välja tuleb.
X-BOX One-le siis Quantum Break,Halo 5 ja jõulude aeg kui Tomb raider eksklusiivselt varem välja tuleb kui teistele platformidele 2016.

HV veteran
aivo80

sõnum 29.01.2015 14:13:04 vasta tsitaadiga

Nii kõrvalmärkusena olgu öeldud, et PS4. puhul tasub mänge osta US storest. Mängu hind eurodes tuleb ~45- kanti.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 29.01.2015 15:19:20 vasta tsitaadiga

mv kas te reaalselt peate tundide viisi ootama, et mingit mängu mängida või? Tere tulemast aastasse 2015 icon_lol.gif
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 29.01.2015 15:31:05 vasta tsitaadiga

aivo80, dollari kurss on üsna kõrgeks läinud, 45st on saanud 52-53 juba ...
krist2an, Halo MCC puhul tiriti day one patch 20gb , sõltub suuresti kasutaja interneti kiirusest, mina mängisin halo plaadi versiooni, kuhu sikutati see patch otsa ca 40 minutit peale mängimist ...
Teine asi, et halo puhul installiti esimesena halo 4, siis halo 1 ja siis 2/3 alles ...

sul miski update tegemata, kus veel vana pood kasutusel? Praegu võtad kõige paremalt games, ja sealt navigeerid paremale, teine või kolmas tab - demos, kõige all. 3-4 uuemat on suurelt välja toodud, ülejäänute jaoks pead vajutama väikest nuppu nende all ..
tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 29.01.2015 15:40:53 vasta tsitaadiga

eShelobik, uuendusi peaks ikka ju automaatselt tegema? X360-l vähemalt ei lasknud Live sisse logidagi enne kui uuenduse tirid. Halo MCC puhul mul hakkas automaatselt esimese asjana patchi tirima (samuti plaadiversioon), see oli samuti käes ca 40-50 minutiga. Installeerimine võttis sinna otsa veel ca 1,5h aega (seejuures ta polnud veel Halo 3 lõpetanud, vaid kuskil 60% peal, aga lubas mängida).
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 29.01.2015 15:46:02 vasta tsitaadiga

warsteine, xboxil on korra kuus uuendused, kui beta preview liige pole, aga praegune pood on küll üsna kasutaja sõbralik võrreldes mis neil enne oli icon_smile.gif

Mina näiteks ei suuda siiani leida põhjust miks PS4'ja omada. Trophy süsteem on Xboxi achivement süsteemi lahja koopia, UI meeldib xboxi oma rohkem (võimalik, et harjumus windows phonest).
Ja suure tõenäosusega tuleb gears of wari announcment E3l :d
tagasi üles
warsteine
HV kasutaja

sõnum 29.01.2015 15:53:25 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
warsteine, xboxil on korra kuus uuendused, kui beta preview liige pole, aga praegune pood on küll üsna kasutaja sõbralik võrreldes mis neil enne oli icon_smile.gif

Mina näiteks ei suuda siiani leida põhjust miks PS4'ja omada. Trophy süsteem on Xboxi achivement süsteemi lahja koopia, UI meeldib xboxi oma rohkem (võimalik, et harjumus windows phonest).
Ja suure tõenäosusega tuleb gears of wari announcment E3l :d

Nojah, mul konsool nii uus, et ei ole olnud võimalust uuenduste liikumist jälgida.

Konsooliharjumused on inimeses kinni. Eelmine gen mul olid samuti mõlemad ja nüüd ongi kindlad frantsiisid, mida kummaltki oodata (Gears of Wari ootan mina ka icon_wink.gif , eks näis kas Black Tusk saab hakkama). Trofeed ja achievemendid on mul nagu hane selga vesi. Xboxi GT-l on aint mingi 42 000 skoor vms ja jumalast ükskõik, sest selle eest ei saa ikka midagi. UI on vast jah harjumise asi. Ise kasutan androidi, aga arvuti on W8 peal. Ei häiri need ruudukesed, aga midagi erakordset ka pole.
tagasi üles
2ndalpha
HV kasutaja
2ndalpha

sõnum 29.01.2015 16:12:09 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
Trophy süsteem on Xboxi achivement süsteemi lahja koopia, UI meeldib xboxi oma rohkem (võimalik, et harjumus windows phonest).

Iga kord kui ma mõnes mängus mingi Trophy saan, ajab see muigama. Nagu esimese klassi lastele kleebitakse päevikusse smailisid tubli koolipäeva eest. Ei usu, et Xboxi achivement pai väga rohkem motiveerib midagi tegema.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 29.03.2015 14:26:53 vasta tsitaadiga

Kirjutasin kokku väikese võrdluse hetkeseisust: http://www.battleit.eu/vaade-konsoolimaailma-aasta-ja-pool-hiljem/
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 29.03.2015 14:58:08 vasta tsitaadiga

d3t, suurelt osalt reklaam Xbox'ile, aga noh. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
Vici
HV kasutaja

sõnum 29.03.2015 19:07:50 vasta tsitaadiga

d3t,väike viga mängu osas sees sul bloodbourne on juba 24 märts väljas mitte tulemas icon_biggrin.gif
HV vaatleja

sõnum 30.03.2015 16:00:21 vasta tsitaadiga

iDemon kirjutas:
d3t, suurelt osalt reklaam Xbox'ile, aga noh. icon_rolleyes.gif

Aga noh, õige kah, sest ega Xbox PS4le alla ei jää.
Väga mõnus võrdlus (kõigega olen isegi nõus).
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 2
tagasi üles
iDemon
HV Guru
iDemon

sõnum 30.03.2015 16:04:10 vasta tsitaadiga

Hindrek112, kõiges jääb alla. Aga nice try. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 122 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 104
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 30.03.2015 17:10:48 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Kirjutasin kokku väikese võrdluse hetkeseisust: http://www.battleit.eu/vaade-konsoolimaailma-aasta-ja-pool-hiljem/

Ma tavaliselt siia nina ei pista, aga...

tsitaat:
Mis puutub graafikasse siis see kas sul on kaks kivi või kolm kivi, kas sul on paar rohuliblet rohkem või vähem ei ole midagi mida sa reaalselt mängides tähele paned.

Aga 60 fps vs 30 fps erinevust paned tähele? Või 720p vs 900p resode erinevust? Lihtsalt uudishimulik. Võibolla sa ei märkagi neid asju.

http://www.ign.com/wikis/xbox-one/PS4_vs._Xbox_One_Native_Resolutions_and_Framerates
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 30.03.2015 17:22:49 vasta tsitaadiga

erick, ei pane ilmselt. Ei oleks osanud arvata et BF4 nt ei jooksegi FullHD peal.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  PlayStation 4 vs. Xbox One mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.