Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Arvutitark märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 185, 186, 187  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 27.01.2015 14:03:57 vasta tsitaadiga

27.01.2015
Tere Indrek,

Meie eesmärk ei ole kliendile müüa defektset kaupa! Kui kaup meie juurde lattu jõuab, siis me ei tee seda lahti, et kontrollida kas toode on terve või mitte. Teile ju ei meeldiks, kui teile saabunud toode oleks olnud avatud pakendis, onju? Teeme lahti ainult sel juhul, kui toote pakend on kahjustatud. Teie puhul, toote karp oli täiesti terve ning meil ei olnud alust arvata, et toode on defektne.

Antud juhtum on keeruline ning see kahjuks võtab aega! Ausõna peale sellised asjad kahjuks ei käi. Sellinne juhtum nõuab põhjalikku ekspertiisi. Selle juhtumiga tegeletakse iga päev. Tänase päeva jooksul peaksime saama eksperdilt vastava akti tema verdiktiga. Selle akti saadame edasimüüjale ning seejärel teevad nad lõpliku otsuse.

Kas te avastasite defekti koheselt, kui televiisor oli pakendist vaba? Kas seejärel veendusite, et pakend on kahjustusteta?

Lugupidamisega,
Jevgeni Novikov

Huvitav vastus icon_lol.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
smurfer
HV Guru
smurfer

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.01.2015 20:18:42 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
No offence, aga mulle tundub, et kõikide kaupluste garantiiteenindus on viimaste aastate jooksul tiguaeglaseks muutunud. Vahet pole, kas AT, Euronics või suvaline hulgilao hindu peegeldav netipood.

Pigem on asi selles, et ühe kohaliku (reaalse laoseisuga) hulgilao hinnad on paar % kõrgemad, kui mujal (läti/leedu/poola/EU hulgimüüjatel) ja klient ostab/eelistab hinda, mitte teenust selle taga ja saabki oma raha eest selle, mida ostab, ehk odavama hinna ja leedu/poola/saksamaa RMA teenuse, mitte kohaliku, ehk eestis teostatava.
Kommentaarid: 351 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 299
tagasi üles
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 27.01.2015 20:23:23 vasta tsitaadiga

Nagu arvata oli vastu nende poole ümar null nagu nende lubadusedki icon_lol.gif
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 27.01.2015 20:38:47 vasta tsitaadiga

lokuta, Ma läheks sinna esindusse, küsiks leti juurde pakendiga teleri ja ütleks, ostan selle ära kui see terve on. Kogemata kukub pakk lapiti maha, kuid väliselt on pakend igati korras, seejärel küsiks muidugi pakist välja võtmist ja kontrollimist.

Ei oska öelda kuidas see olukord laheneb, ehk vigastuste järgi otsustatakse. Tean, et näiteks Elioni esindustessegi on telereid jõudnud terve karbi, kuid purunenud ekraaniga, ei tõesta seda keegi, kas sai tehasest tulles juba vigastuse või kohapealse transpordiga. On juhtumeid kus kontrollitmata vigane kaup jõuab kliendi koju ja see on lahenenud teleri välja vahetamisega.
Kokkuvõttes tekib küsimus, inimene teab, et suur ekraan on õrn kaup, käitleb seda ettevaatlikusega ning ei ole ju reaalne, et tellingi kauba lõhkumiseks ja vahetamiseks.

Nüüd tekib aga küsimus, kui klient on kauba paigaldanud, häälestanud, tööle pannud ja siis teavitab purunenud ekraanist, isegi kui see on selgelt väljalülitatud olekus, pakendist võttes näha... siis otsustab müüja mida teha.
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 27.01.2015 20:52:48 vasta tsitaadiga

Neid pilte vaadates poleks seda telekat küll paigaldama hakanud
Aga see olen mina icon_rolleyes.gif

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 27.01.2015 22:59:59 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
lokuta, Ma läheks sinna esindusse, küsiks leti juurde pakendiga teleri ja ütleks, ostan selle ära kui see terve on. Kogemata kukub pakk lapiti maha, kuid väliselt on pakend igati korras, seejärel küsiks muidugi pakist välja võtmist ja kontrollimist.

Ei oska öelda kuidas see olukord laheneb, ehk vigastuste järgi otsustatakse. Tean, et näiteks Elioni esindustessegi on telereid jõudnud terve karbi, kuid purunenud ekraaniga, ei tõesta seda keegi, kas sai tehasest tulles juba vigastuse või kohapealse transpordiga. On juhtumeid kus kontrollitmata vigane kaup jõuab kliendi koju ja see on lahenenud teleri välja vahetamisega.
Kokkuvõttes tekib küsimus, inimene teab, et suur ekraan on õrn kaup, käitleb seda ettevaatlikusega ning ei ole ju reaalne, et tellingi kauba lõhkumiseks ja vahetamiseks.

Nüüd tekib aga küsimus, kui klient on kauba paigaldanud, häälestanud, tööle pannud ja siis teavitab purunenud ekraanist, isegi kui see on selgelt väljalülitatud olekus, pakendist võttes näha... siis otsustab müüja mida teha.

Ma võtsin teleka karbist, kinnitasin seinakinnituse raamid ja tõstsid seinale siis nägin mõrasi esimistkorda. Nii pea kui asi selge, et ekraan vigane/mõrane helistasin neile esindusse ja uurisin mis huvitava üllatuse nad mulle saatnud. Pakkisin teleka kokku ja hommikul saigi see üllatustemuna neile tagasi viidud. Ega nagu ikka hakati sealt kohe igasuguseid muljumis jägi otsima teleka korpuselt. Telekat ma ei häälestanudki, selline kiri "siganaali ei ole" lõi ette sisselülitades. Ega nagu ikka uue asjaga kähku tahaks torkida kui mida sa ikka katkist asja torgid. ega see kukkumis teooria endalgi, et see kuskil maal juhtunud kuid kindlasti mitte minu käes ega minu juures olekult. Kujutan ette, et suuremate tollidega teleritel suht kerge rikkuda paneeli lihtsalt selle ümberkukutamisega kui mulle ei mahu pähe miks ei kontrollita kaupa ennem väljastamist?

jeesus188 kirjutas:
Neid pilte vaadates poleks seda telekat küll paigaldama hakanud
Aga see olen mina icon_rolleyes.gif

Uue asja võlud ju kiirelt üles ja torkima, mõrasid oli alles siis näha kui telekas sisselülitus. Kuigi tugevalt deformeerunud ekraani märkasin juba karbist välja võttes. Kätte saamisest kuni tarka helistamises vahe oli kuskil 19 min millest 15min telekas soojenes karbis.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 27.01.2015 23:15:07 vasta tsitaadiga

Tundub, et kullerid peavad aega hakkama varuma. Tuleb pakk lahti teha ennem kui allkiri anda (tegelikut nii tuleb iga kord teha, aga kes see krt viitsib!).
Mida suurem jurakas, seda õrnem see on kahjuks

tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 28.01.2015 00:27:06 vasta tsitaadiga

Norm pakendi korral ei ole võimalik seal nurgas selline mõra. Kui polnud korralikult pakendis, siis ju oli kuskil "testimiseks".
Ehk vana hea, poest kasti on kõige etem thumbs_up.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 28.01.2015 00:33:50 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
Norm pakendi korral ei ole võimalik seal nurgas selline mõra. Kui polnud korralikult pakendis, siis ju oli kuskil "testimiseks".

Poest kasti hind tavaliselt thumbs_down.gif

tagasi üles
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 28.01.2015 09:16:38 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:

Piilu uuesti pilti siis näed ei ole mõra nürgas
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 28.01.2015 09:48:04 vasta tsitaadiga

nohh serv on õigem öelda.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 28.01.2015 09:59:21 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
nohh serv on õigem öelda.

see pole mingi löögist tekkinud vaid pingest tekkinud mõrad

Õnneks meledib mulle uusi asju pildstada, leidsin pildi kui olin teleka saina saanud aga polnud veel voolu sisse lükanud.

tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 28.01.2015 15:58:53 vasta tsitaadiga

ot:
Aaa. mis need lülitid seal teleri kõrval teevad. Ühest telekas sisse ja teisest välja, või? icon_razz1.gif

Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 28.01.2015 16:13:27 vasta tsitaadiga

Sul pole vist Philipsi telekat olnud. Need on Ambilighti lülitid.
Kommentaarid: 729 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 550
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 28.01.2015 16:19:43 vasta tsitaadiga

ot:
doh.gif icon_redface.gif on, aga ilma ambita. 21"CRT miski.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 28.01.2015 16:50:48 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:

ot:
tundub odavam seeria olevat, vaid 2 poolne ambilight, yleval lüliti puudu icon_lol.gif

tagasi üles
Driftmoon
Kreisi kasutaja
Driftmoon

sõnum 29.01.2015 00:44:52 vasta tsitaadiga

lokuta kirjutas:
Sai soetatud Arvutitargast televiisor 3D/47PFH6309/88 PHILIPS. Lasin saata kulleriga mis tundus toohetk lihtsam, kuid üllatustemuna tabas siis kui sai telekas pakendist välja võetud,esimise hooga pani kuklat kratsima see, et puudus teleri ümber olev kile mis muidu uutel teleritel peaks olema. Ei lasknud ennast häirida ja kruvisin külge seina kinnituse klambrid. Seinale tõsetud sai avastasin, et ekraan kuidagi naljakalt punnis ja pole kuidagi korralikult paigas, ühendades vooluvõrku tuli välja kõige parem üllatustemuna, telekal ekraan mõranenud, pole just selline odav telekas. Viisin järgmine päev selle neile esindusse. Seal nõudsin seadme väljavahetust koheselt aga hakati jahuma mingist eksperiisidest jne. Hetkel väidetakse, et ostitakse mingeid vigu sellelt. Remondiga ma ei nõustunud kohe algul kuna olin saanud purunenud seadme neilt. Küsimus lihtne mida nende raiskadega peale hakata? Nemad lubasid 01.15 "kiiret lahendust" sellele kuid siiani ei ole mtte mingeid lahendusi nende poolt pakututki. Igaks juhuks mainin ära pakend oli igati korras ja muljumisjägedeta, sama ka teleka enda korpus.

http://www.tarbijakaitseamet.ee/et/tarbijale/puudusega-toote-tagastamine
Kui müüjal on põhjust kahelda, kas kaubal ilmnenud puudus on tingitud tootmispraagist või oled Sina selle põhjustanud, tõendavad vea tekkepõhjuseid asjatundjad.
ootad ekspertiisi ära (kuni 30päeva võib minna) ja siis vaatab mis saab. Kohest välja vahetamist ei ole kohustus teha.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 34
tagasi üles
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 29.01.2015 10:58:34 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Betamax kirjutas:

ot:
tundub odavam seeria olevat, vaid 2 poolne ambilight, yleval lüliti puudu icon_lol.gif

Pean kurvastama, need on kahjuks laevalgustuse lülitid icon_lol.gif
Konks kirjutas:
lokuta kirjutas:
Sai soetatud Arvutitargast televiisor 3D/47PFH6309/88 PHILIPS. Lasin saata kulleriga mis tundus toohetk lihtsam, kuid üllatustemuna tabas siis kui sai telekas pakendist välja võetud,esimise hooga pani kuklat kratsima see, et puudus teleri ümber olev kile mis muidu uutel teleritel peaks olema. Ei lasknud ennast häirida ja kruvisin külge seina kinnituse klambrid. Seinale tõsetud sai avastasin, et ekraan kuidagi naljakalt punnis ja pole kuidagi korralikult paigas, ühendades vooluvõrku tuli välja kõige parem üllatustemuna, telekal ekraan mõranenud, pole just selline odav telekas. Viisin järgmine päev selle neile esindusse. Seal nõudsin seadme väljavahetust koheselt aga hakati jahuma mingist eksperiisidest jne. Hetkel väidetakse, et ostitakse mingeid vigu sellelt. Remondiga ma ei nõustunud kohe algul kuna olin saanud purunenud seadme neilt. Küsimus lihtne mida nende raiskadega peale hakata? Nemad lubasid 01.15 "kiiret lahendust" sellele kuid siiani ei ole mtte mingeid lahendusi nende poolt pakututki. Igaks juhuks mainin ära pakend oli igati korras ja muljumisjägedeta, sama ka teleka enda korpus.

http://www.tarbijakaitseamet.ee/et/tarbijale/puudusega-toote-tagastamine
Kui müüjal on põhjust kahelda, kas kaubal ilmnenud puudus on tingitud tootmispraagist või oled Sina selle põhjustanud, tõendavad vea tekkepõhjuseid asjatundjad.
ootad ekspertiisi ära (kuni 30päeva võib minna) ja siis vaatab mis saab. Kohest välja vahetamist ei ole kohustus teha.

Tahaks näha su nägu kui võtad sellise teleka kodus karbist välja. Ega vist ei ole ka nii rõõmus, ekspertiisi aeg muide on max 15 päeva huvtav kus sa 30 välja kaevasid? Lisaks mul juba olemas Tarbijakaitse seisukoht sellele jamale.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 29.01.2015 11:13:52 vasta tsitaadiga

päästab ka koduse vara kindlustus (kui peaks pikalt saatma), aga kui seda hetkel pole, siis ei päästa ka see.
tagasi üles
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 29.01.2015 11:30:30 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
päästab ka koduse vara kindlustus (kui peaks pikalt saatma), aga kui seda hetkel pole, siis ei päästa ka see.

Naljakas on see, et hetkel tundub täiesti selline seis, et kui ostad teleka, mis tuuakse sulle kulleriga või mida sa ei kontrolli üle kohe ennem ostmist ja see osutub vigaseks (ekraan purunenud või defektiga) siis pm pead ennast lolliks rabelema, et mingit õigust saada. Lollus kuubis täiesti.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 29.01.2015 11:36:31 vasta tsitaadiga

lokuta kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

Naljakas on see, et hetkel tundub täiesti selline seis, et kui ostad teleka, mis tuuakse sulle kulleriga või mida sa ei kontrolli üle kohe ennem ostmist ja see osutub vigaseks (ekraan purunenud või defektiga) siis pm pead ennast lolliks rabelema, et mingit õigust saada. Lollus kuubis täiesti.

ma pole süüdistanud, ma otsin lihtsalt päästeteed kui pikalt saadetakse icon_rolleyes.gif

Aga kulleriga on tegelikult ka tõesti nii, et ennem sa pead kauba üle kontrollima kui allkirja annad, mis on teatud pakkide puhul absurd.
Allkiri vabastab vastutusest.
Ma olen onaja (ep) juures pakki käinud võtmas ja 2 paki puhul selle ennem lahti teinud kui sinna lipakale allkirja visanud.
Vaadati küll sellise näoga, et mida helli, ennem allkiri, siis pakk icon_lol.gif

tagasi üles
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 29.01.2015 11:51:31 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
lokuta kirjutas:
jeesus188 kirjutas:

ma pole süüdistanud, ma otsin lihtsalt päästeteed kui pikalt saadetakse icon_rolleyes.gif

Aga kulleriga on tegelikult ka tõesti nii, et ennem sa pead kauba üle kontrollima kui allkirja annad, mis on teatud pakkide puhul absurd.
Allkiri vabastab vastutusest.
Ma olen onaja (ep) juures pakki käinud võtmas ja 2 paki puhul selle ennem lahti teinud kui sinna lipakale allkirja visanud.
Vaadati küll sellise näoga, et mida helli, ennem allkiri, siis pakk icon_lol.gif

No selle teleka puhul nägin kui see kinnitustest vabastati kaubikus, pakend oli igati korralik ega reetnud kuidagi et sees võib olla sodi telekas.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 29.01.2015 12:59:07 vasta tsitaadiga

Netist tellides kuller toob ära on tagastusõigus 14 päeva, kui toode ei sobi. Salongist ostes peab jah kohapeal üle kontrollima. Garantii ja pretensiooni esitamise tähtaeg on samuti eri asjad. Näiteks esimese 6 kuu jooksul ilmneb defekt, siis on müüja asi see tuvastada. Peale 6 kuud ostja asi.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
lokuta
HV veteran
lokuta

sõnum 30.01.2015 17:59:24 vasta tsitaadiga

Nii sellega siis ühelpool, vahetati telekas välja, sai suheldud nendega kohapeal ja igati viisakalt asi lõppes. Telekas oli tehase praak.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 30.01.2015 18:09:24 vasta tsitaadiga

lokuta kirjutas:
Nii sellega siis ühelpool, vahetati telekas välja, sai suheldud nendega kohapeal ja igati viisakalt asi lõppes. Telekas oli tehase praak.

eusa_think.gif
pidi ikka lammas olema, kes sellise kõvera teleka karpi toppis, kvaliteedikontrolli siis polegi?

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Arvutitark mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 56, 57, 58 ... 185, 186, 187  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.