Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Liikluskultuuri(tuse) teema vol.2 (küsitlus möödasõidu võimaliku kiiruseületamise kohta) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 251, 252, 253 ... 438, 439, 440  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas möödasõidul ületad kiirust?
Ei, kiirus peab jääma karmilt lubatud piirkiiruse juurde
1%
 1%  [ 3 ]
Mõnikord läheb ca 5km/h üle
4%
 4%  [ 13 ]
Mõnikord läheb ca 10km/h üle
10%
 10%  [ 30 ]
Mõnikord läheb ca 15km/h üle
7%
 7%  [ 21 ]
Mõnikord läheb ca 20km/h üle
24%
 24%  [ 67 ]
Mõnikord läheb ca 30km/h üle
23%
 23%  [ 63 ]
Mõnikord läheb ca 40km/h üle
9%
 9%  [ 27 ]
Mõnikord läheb ca 50km/h üle
8%
 8%  [ 22 ]
Mõnikord läheb ca 70km/h üle
9%
 9%  [ 27 ]
hääli kokku : 273

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
heff
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 27.01.2015 21:55:17 vasta tsitaadiga

softis kirjutas:
mikk36 kirjutas:
ranel, ehk sõimad vähem, kui sul info puudulik on? Nagu miski delfi kommentaator lased juba.

Et sulle justkui pole teada mu sõidustiil, siis mul oli too hetk kiirus +10 GPS (spido järgi 87).

Vahet ei ole ju. Maailmaparandajad, kes tiksuvad üldisest liiklusvoolust aeglasemalt (isegi kui piirkiirusega sõidad), on üldiselt hullemad kui kihutajad ise.
Samas antud juhul liikus vooluga kaasa või kiireminigi ja tagant lendas ca 110ga sisse, seda veel linnas. See on natuke teine olukord siiski.
Et jah, miks mitte kulgeda vabalt valitavas reas, kui ette ei jää. Ilmselt see rakett oli erand, mitte reegel tol hetkel liiklusvoolus ja kui tõesti hoog oli selline nagu kirjeldatud, siis ega rahulikult kulgedes pruugigi kohe tähele panna ning võib üllatusena tulla kui järsku tulepaar vaat et sisse hakkab sõitma tagant. Samas ega selliseid väga koolitama pole jah mõtet hakata, reavahetus võtab vaid hetke ja ei pea isegi oma sõidutempot muutma icon_rolleyes.gif
Ei tahaks nagu väga kritiseerida inimest olukorras, kus ilmselgelt teine autojuht oli tropp ja tema käitumine kutsus ka postitaja käitumisviisi esile, kuid siiski... ohutum ja lihtsam on mitte lasta end häirida igasugustest debiilikutest.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
softis
HV Guru
softis

sõnum 27.01.2015 22:29:15 vasta tsitaadiga

Selle jutu peale ma küsiks, et miks ta üldse vasakul rajal seal tiksus, sest peale tunnelit nagunii ju vaja ümber reastuda?
Kõrvalrajal ka ruumi oli, et piisavat pikivahet hoida.

lightbluefox
HV Guru

sõnum 27.01.2015 22:39:49 vasta tsitaadiga

Pidurituledega "mängimine" tuleb kasuks ka tagaolijale, mina ei taha oma päeva raisata tagant otsasõidus kannataja rollis olemaks. Maanteel eriti hull, sõidavad nii lähedal, et pole isegi enam tulesid näha, on see siis stressivaba sõit? Või peaksin siis hoogu vähendama, teelt kõrvale keerama, et härra kellegi teise tagumiku nuuskida saaks?
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
ajuNolk
HV veteran
ajuNolk

sõnum 27.01.2015 23:10:57 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Nägin, et tagant läheneb ilmselgelt minust kiirem ja suurem siis võtsin heaga esimesel võimalusel paremale, minne hullu tia, rammib veel teelt välja. Sõitsin stabiilselt 52kmh aga jäin ikkagi aeglaseks...
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 28.01.2015 00:22:29 vasta tsitaadiga

Bemmi karma icon_biggrin.gif
http://www.ohtuleht.ee/660060/piltuudis-tartus-porkasid-hilisohtul-kokku-kaks-autot
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 28.01.2015 07:56:23 vasta tsitaadiga

ranel kirjutas:
mikk36, , kas sa ei arva, et kõrvalistuja 0:32 annab sulle tarka nõu, et ära mine nüüd? icon_rolleyes.gif

Mina oleks sisse sõitnud. Pärast oleks pollarile näitad videot ja korras.
Kommentaarid: 364 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 243
tagasi üles
que
Kreisi kasutaja
que

sõnum 28.01.2015 13:31:21 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
ranel kirjutas:
mikk36, , kas sa ei arva, et kõrvalistuja 0:32 annab sulle tarka nõu, et ära mine nüüd? icon_rolleyes.gif

Mina oleks sisse sõitnud. Pärast oleks pollarile näitad videot ja korras.

Kõik ei sõida sierraga ju icon_neutral.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 28.01.2015 15:21:28 vasta tsitaadiga

Mis see sierra asjasse puutub? Mina ka sierraga ei sõida icon_rolleyes.gif

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 28.01.2015 16:06:27 vasta tsitaadiga

No ta ilmselt arvab, et mis see tagant kõks Sierraga teeb ka. Krt. Sierra on juba haruldus ja seda peab hoidma, vastupidiselt tänapäevastele käuladele.
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 28.01.2015 17:49:26 vasta tsitaadiga

Kuidas trahvi tegemine käib viimasel ajal. Kui kinni peetakse kiiruse pärast siis vormistatakse kohapeal või saadetakse hiljem koju nagu automaatkaamera trahvid?
tagasi üles
Black66
HV Guru
Black66

sõnum 28.01.2015 17:54:15 vasta tsitaadiga

Kiirmenetluse valid, siis kohapeal.
Kommentaarid: 419 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 343
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 28.01.2015 17:56:04 vasta tsitaadiga

Nu kirjutas:
Kuidas trahvi tegemine käib viimasel ajal. Kui kinni peetakse kiiruse pärast siis vormistatakse kohapeal või saadetakse hiljem koju nagu automaatkaamera trahvid?

Kuidas ise soovid. Kiirmenetlusega on trahvi maksimummäärad mingi osa võrra väiksemad.

Täna hommikul nõks enne 8.15 tegi pollaribuss mulle tuutu rahumäe ja pärnu mnt ristmikul. Tahtsin seal vasakpööret sooritada, mis ON LUBATUD kuni kella 9ni (kohustuslik sõidusuund paremale tööpäeviti 9.00-19.00). Pollarijobukas ei teadnud vist märgi tähendust ja tuututas hea mitu korda seljataga, kuni ma talle parempöördega ette raiusin. Maha ei võtnud. Kuna mul aega eriti polnud nendega vaidlema hakata, siis tegin pealesunnitud parempöörde. Järgmisel korral ootan ikka oam vasakpöördevõimaluse ära ja las siis vestlevad- õpetan ehk neile mõne liiklusmärgigi. Video lõpus ka näha see mendibuss. Praegu on nats kahju, et heli ei salvestanud, oleks saanud kõik teelesaadetud roppused piixudega asendada...

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 28.01.2015 18:00:05 vasta tsitaadiga

Black66 kirjutas:

Peeti kinni. Kiirus üle. Kontrollis dokke ja lasi minna. Ei maininud menetlusest midagi.
Jäi segaseks kas siis läks hoiatusena kirja või tuleb trahv postiga.

tagasi üles
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 28.01.2015 18:10:42 vasta tsitaadiga

Kui protokolli ei vormistatud, said suulise hoiatuse. Jo siis niipalju üle polnud, et oleks viitsitud aega raisata su peale.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 28.01.2015 18:15:24 vasta tsitaadiga

Nu kirjutas:
Black66 kirjutas:

Peeti kinni. Kiirus üle. Kontrollis dokke ja lasi minna. Ei maininud menetlusest midagi.
Jäi segaseks kas siis läks hoiatusena kirja või tuleb trahv postiga.

Allkiri võeti kuskile? Kui ei võetud, siis tee 100grammi ja relax thumbs_up.gif

E: Isegi suulise hoiatuse eest võetakse allkiri.
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 28.01.2015 18:20:22 vasta tsitaadiga

Siis on kinni minek kui ükski neist variantidest ei olnud.
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 28.01.2015 18:33:44 vasta tsitaadiga

Ja et asi hirmsam oleks ja kasutuegur karistusehirmu näol suurem, siis tullakse kinnivõtma sinu elu tiipphetkel, kui tervis hea, vanus parim, äriliselt kõik korras, öösel ilusa tibiga voodis. Vajub kaakomando sisse ja peksab kõik sodiks ja viib platele.

Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/
tagasi üles
Black66
HV Guru
Black66

sõnum 28.01.2015 18:45:54 vasta tsitaadiga

Täpselt nagu ameerikamaa vilmis... thumbs_up.gif
Kommentaarid: 419 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 3 :: 343
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 28.01.2015 19:13:08 vasta tsitaadiga

Kiiruskaameraga sain trahvi kui oli +7km Nüüd võis olla kuni15.
minule igatahes mõjus ka skoodamehe manitsus: kas te teate kui palju on lubatud kiirus?
rohkem ma ei kavatse vahele jääda.

tagasi üles
ajuNolk
HV veteran
ajuNolk

sõnum 28.01.2015 19:44:53 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
Nu kirjutas:

Kuidas ise soovid. Kiirmenetlusega on trahvi maksimummäärad mingi osa võrra väiksemad.

Täna hommikul nõks enne 8.15 tegi pollaribuss mulle tuutu rahumäe ja pärnu mnt ristmikul. Tahtsin seal vasakpööret sooritada, mis ON LUBATUD kuni kella 9ni (kohustuslik sõidusuund paremale tööpäeviti 9.00-19.00). Pollarijobukas ei teadnud vist märgi tähendust ja tuututas hea mitu korda seljataga, kuni ma talle parempöördega ette raiusin. Maha ei võtnud. Kuna mul aega eriti polnud nendega vaidlema hakata, siis tegin pealesunnitud parempöörde. Järgmisel korral ootan ikka oam vasakpöördevõimaluse ära ja las siis vestlevad- õpetan ehk neile mõne liiklusmärgigi. Video lõpus ka näha see mendibuss. Praegu on nats kahju, et heli ei salvestanud, oleks saanud kõik teelesaadetud roppused piixudega asendada...

Spoiler Spoiler Spoiler

Probleem on vb selles, et sinu taga on 20+ autot hommikusel tipptunnil kes tahavad ka sõita ja on teada, et sellises kohas on vasakpööre paininass siis pole mõistlik oodata oma aega vaid kasutada teist marsuuti vms... Tundub, et su auto pole ka kõige pisem, et jääks ruumi kõrvalt mööda minna. Usun, et said tagasipöördega kiiremini tehtud oma asjad...
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 28.01.2015 19:49:08 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:
Nu kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Polegi ammu ühtki politsei nimetust nii halvustava alatooniga teksti lugenud. Sul on mingi isiklik viha Eesti politsei vastu või üritad nende väljenditega lihtsalt äge mees olla?
Kommentaarid: 751 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 564
tagasi üles
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 28.01.2015 20:12:05 vasta tsitaadiga

-KRANTS- kirjutas:

E: Isegi suulise hoiatuse eest võetakse allkiri.

Ja-jah, suuline hoiatus tuleb kirjalikult vormistada. icon_lol.gif
Mulle jäi kuskilt mulje, et see lollus lõpetati ära. Aga võibolla sain valesti aru siis.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 28.01.2015 22:10:59 vasta tsitaadiga

Nu kirjutas:
Kiiruskaameraga sain trahvi kui oli +7km Nüüd võis olla kuni15.
minule igatahes mõjus ka skoodamehe manitsus: kas te teate kui palju on lubatud kiirus?
rohkem ma ei kavatse vahele jääda.

tähes said vä? seal tähe/saekoja otsas käib pidevalt andmine.

Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Kommentaarid: 1156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 724
tagasi üles
Nu
HV Guru
Nu

sõnum 28.01.2015 23:14:51 vasta tsitaadiga

Jaama tn. ĺõpus.
vanasti oli kollane vest seljas nagu neil mõõtjatel ka aga nüüd ei olnud tavavormis teda üldse märgata.

tagasi üles
laurx
HV Guru
laurx

sõnum 28.01.2015 23:19:34 vasta tsitaadiga

kaunase ringil passisid ka õhtupoole jah.
Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Kommentaarid: 1156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 724
tagasi üles
que
Kreisi kasutaja
que

sõnum 28.01.2015 23:27:29 vasta tsitaadiga

jägaja kirjutas:
No ta ilmselt arvab, et mis see tagant kõks Sierraga teeb ka. Krt. Sierra on juba haruldus ja seda peab hoidma, vastupidiselt tänapäevastele käuladele.

klassika

Spoiler Spoiler Spoiler

(al. 1.50) monkey.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 29.01.2015 00:26:20 vasta tsitaadiga

que, pole seda "klassikat" kunagi vaadanud. Ei viitsi vist ka praegu.
-KRANTS-
vitamiinidiiler
-KRANTS-

sõnum 29.01.2015 07:59:44 vasta tsitaadiga

ajuNolk kirjutas:
-KRANTS- kirjutas:
Nu kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Probleem on vb selles, et sinu taga on 20+ autot hommikusel tipptunnil kes tahavad ka sõita ja on teada, et sellises kohas on vasakpööre paininass siis pole mõistlik oodata oma aega vaid kasutada teist marsuuti vms... Tundub, et su auto pole ka kõige pisem, et jääks ruumi kõrvalt mööda minna. Usun, et said tagasipöördega kiiremini tehtud oma asjad...

1. Oskajad sõitjad on alati mööda mahtunud.
2. Järjekorras oli ainult 1 mendiauto
3. Masin on selline, et umbes iga 10s juht saab aru, et võiks nagu vahele lasta, isegi kui ei suru, siis pole nagu probleeme sellel manöövril veel olnud.
tagasi üles
Leinö
HV veteran
Leinö

sõnum 29.01.2015 08:52:31 vasta tsitaadiga

eile oli väike situatsioon. sõidan vasakus reas, parem rida pöörab ära mingi 100-150m pärast. Minu ees on mingi volvo. paremalt tuleb mööda uuem seat alahambra. reastub volvo ette ja hakkab sõitma aeglasemalt, kui meie kiirus oli. kiirusepiirang 80kmh, seat sõitis aeglasemalt, volvo tal perses kinni. ei meeldind talle vist see ja pani pidureid, kukutades 60kmh peale.
õnneks pööras järgmisele mahasõidule. kuradi debiilik.
üldse mingeid ebakindlaid tonte on sõidus, ma pole vist kodo võinud kordagi täiskiirusel sõita, alati on kas rekka või ebakindel juht, sõites 20kmh aeglasemalt kui lubatud.

video kah
Spoiler Spoiler Spoiler

peaks kojamehi vahetama vist
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 29.01.2015 09:07:26 vasta tsitaadiga

see video on privaatne
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 29.01.2015 13:23:05 vasta tsitaadiga

ajuNolk kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Nägin, et tagant läheneb ilmselgelt minust kiirem ja suurem siis võtsin heaga esimesel võimalusel paremale, minne hullu tia, rammib veel teelt välja. Sõitsin stabiilselt 52kmh aga jäin ikkagi aeglaseks...

Sa võiks sellel teelõigul ilmselt sadu või tuhandeid videosid iga päev teha, kuidas seal kellelegi 52kmh aeglaseks jääb
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 121
tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 29.01.2015 13:36:55 vasta tsitaadiga

tavaliselt selliseid lõppevast reast mööda kihutajaid mööda ei lasegi... tüüpiline, et paneb 50 alas kasvõi 70ga mööda, peaasi, et mööda saaks ja siis jääb ette uimama mingi täpselt piirkiirusega... kuigi eelnevalt sõitsime kõik nt 60ga stabiilselt...
pidevalt juhtub. vahest oled foori taga esimene ja vaatad mis taga toimub, taga olev kolmas auto tuleb sinu kõrvale, foor läheb roheliseks, annad gaasi, sinu taga olev samuti ja lõpuks see kes kõrvalritta tuli läheb tagasi sinna kus tuli ja viimaseks...
icon_lol.gif
jube mõte niimoodi tõmmelda, kaks autot ees ja ikka vaja mööda saada, nagu mingi elu küsimus, saaks nüüd kellestki mööda...
icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Leinö kirjutas:
eile oli väike situatsioon. sõidan vasakus reas, parem rida pöörab ära mingi 100-150m pärast. Minu ees on mingi volvo. paremalt tuleb mööda uuem seat alahambra. reastub volvo ette ja hakkab sõitma aeglasemalt, kui meie kiirus oli. kiirusepiirang 80kmh, seat sõitis aeglasemalt, volvo tal <b>piixus</b> kinni. ei meeldind talle vist see ja pani pidureid, kukutades 60kmh peale.
õnneks pööras järgmisele mahasõidule. kuradi debiilik.
üldse mingeid ebakindlaid tonte on sõidus, ma pole vist kodo võinud kordagi täiskiirusel sõita, alati on kas rekka või ebakindel juht, sõites 20kmh aeglasemalt kui lubatud.

video kah
Spoiler Spoiler Spoiler

peaks kojamehi vahetama vist

tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 29.01.2015 18:10:37 vasta tsitaadiga

Ragnar7474 kirjutas:
On kellelgi kogemust ehk?

Parkisin auto kollase joone äärde mis oli lumega kaetud ja tol hetkel polnud nähtaval, järgmine hommik lumi sulanud ja MUPO trahv kohe olemas - on mõtet vaielda icon_biggrin.gif? Jajah tegin valesti ja ega trahv suur pole, aga mind huvitab et kuidas põhjendatakse ära see, et ma lume all olevat joont nt. mitte kohalikuna peaksin järgima?

Päris hea, 29 päeva lubatud 30-st "menetleti" mu kaebust, ja pika menetlemise paele tühistati trahv icon_smile.gif aga viidati, et kuna olen antud maja elanik, siis peaksin teadma mis märgistus maas on icon_biggrin.gif

tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 29.01.2015 18:11:49 vasta tsitaadiga

siin enda majas? kus nad teavad siia tulla üldse ja otsida mingit joont? seda joont pole korralikult niisamagi näha ju... ühistu peaks uued jooned tegema siis juba...
tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 29.01.2015 18:15:54 vasta tsitaadiga

Siin enda parati ees ikka jah, nad ikka käivad päris tihti, kollase joone peal parkijad ja siis ristmikule lähemal kui 5m parkijad saavad tavaliselt trahvi, seal sinu pool nurga peal kes ristmikule pargivad nt

Ma paar korda olen suvel saanud juba selle kollase joone eest, nüüd panen ainult lumega sinna icon_biggrin.gif

tagasi üles
iir
HV Guru
iir

sõnum 29.01.2015 18:18:28 vasta tsitaadiga

ja siis tuleb koristaja pühib joone pealt lume ära ja pärast tõesta, et ta hiljem käis
icon_biggrin.gif

tagasi üles
Ragnar7474
HV veteran

sõnum 29.01.2015 18:23:05 vasta tsitaadiga

Siin pigem ikka see keiss, et nemad peavad tõestama et ma süüdi olen mitte vastupidi, nende kirjas oli igatahes selline lõik

Sõiduki parkimiskohas on kõnnitee äärekivile kantud teekattemärgis 931. Seega antud kohas peatuda ega parkida ei tohi. Kaebuse kohaselt pargiti sõiduk 30.12.2014 õhtul, kui terve Tallinn oli kaetud lumega ja teekattemärgis ei olnud nähtav. Hommikuks oli lumi sulanud. Ametliku portaali Riigi Ilmateenistus andmete kohaselt sadas eelnevad 3 päeva lund ja olid miinuskraadid. Ööl vastu 31.12.2014 oli sulailm ja plusskraadid.
Arvestades eeltoodut, et ilmastikuolud olid antud ajal väga muutlikud, siis ei ole liiklusrikkumise toimepanemine selge ega tõendatud. Kui kogutud tõendite alusel ei ole võimalik tuvastada rikkumist ja kui ilmnevad õigusvastasust välistavad asjaolud, siis peab menetleja igas etapis analüüsima väärteomenetlust välistavat asjaolu. Kasvõi ühe asjaolu ilmnemisel tuleb menetlus lõpetada. Lähtudes eeltoodust ei ole sõiduki eest vastutav isik toime pannud talle süüks arvatavat väärtegu ja asja menetlus kuulub väärteo tunnuste puudumise tõttu lõpetamisele.

tagasi üles
ajuNolk
HV veteran
ajuNolk

sõnum 29.01.2015 19:47:45 vasta tsitaadiga

-KRANTS-, kiirabi?

HA kirjutas:
ajuNolk kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Sa võiks sellel teelõigul ilmselt sadu või tuhandeid videosid iga päev teha, kuidas seal kellelegi 52kmh aeglaseks jääb

http://rahvahaal.delfi.ee/news/pildid/video-narviline-juht-moodub-42-kmh-soitvast-autost-teepeenra-kaudu?id=68798673
Mõelda, 42kmh venivast sõideti mööda ja ongi jälle üks video purgis. thumbs_up.gif
tagasi üles
Jänes
HV kasutaja

sõnum 29.01.2015 22:22:22 vasta tsitaadiga

Täna oli kohati päris tugev tuul. Ühe auto oli ka teepealt ära puhunud.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 5
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 29.01.2015 22:26:37 vasta tsitaadiga

Kus nii palju lund on?

AA, Lääneviru... käisin ka teispäeval Sõmerus... ei tundunud nii lumine olevat.
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 81
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 29.01.2015 22:31:59 vasta tsitaadiga

Super AMOLED, Maaritsast edasi sõites on 15-20cm lund. Kohalike hinnangul. Ilmajaama andmeil 14cm .

Imavere teeristis hommikul nagu mingi tuisulaadne asi oli hetkeks, Tartus polnud jälle lumest midagi kuulda. Välku lõi ka korraks Kükita grilli kandis tagasiteel olles.

Rasmus
HV veteran

sõnum 29.01.2015 22:57:57 vasta tsitaadiga

See Haljala-Aaspere vaheline lõik ongi mingi imelik. Alati on seal kõige libedam, tuisusem jne.

Karl, mis Sõmerul tegid?

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 29.01.2015 23:41:49 vasta tsitaadiga

Rasmus kirjutas:
See Haljala-Aaspere vaheline lõik ongi mingi imelik. Alati on seal kõige libedam, tuisusem jne.

Karl, mis Sõmerul tegid?

Käisin Alexela tankla parklas. Valge kaubikutäis kaupa tõsteti teise valgesse kaubikusse.

Toiduabi Ida-Virumaale
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 81
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 30.01.2015 00:15:20 vasta tsitaadiga

Ise kaugemale ei julenud sõita vä? icon_biggrin.gif
ajuNolk
HV veteran
ajuNolk

sõnum 30.01.2015 00:34:11 vasta tsitaadiga

Ikka juhtub...
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Magic
HV Guru
Magic

sõnum 30.01.2015 08:15:17 vasta tsitaadiga

ajuNolk kirjutas:
-KRANTS-, kiirabi?

HA kirjutas:
ajuNolk kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

http://rahvahaal.delfi.ee/news/pildid/video-narviline-juht-moodub-42-kmh-soitvast-autost-teepeenra-kaudu?id=68798673
Mõelda, 42kmh venivast sõideti mööda ja ongi jälle üks video purgis. thumbs_up.gif

Nohh närvid läbi, et vahele ei saanud.
Kommentaarid: 235 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 201
tagasi üles
mikrom
HV kasutaja
mikrom

sõnum 30.01.2015 11:55:06 vasta tsitaadiga

Paar päeva tagasi Tartu-Võru maanteel(Maaritsa kandis). Kuradi julge ,et ilma tuledeta maanteele tuli(või ajudeta).
Pilt - http://www.upload.ee/image/4492540/oinas.jpg (Halb kvaliteet, ei hakanud lähemale sõitma ja pildistama.)

ajuNolk
HV veteran
ajuNolk

sõnum 30.01.2015 12:39:10 vasta tsitaadiga

Politseisse helistasid ikka?
tagasi üles
Hiid
HV Guru
Hiid

sõnum 30.01.2015 12:41:59 vasta tsitaadiga

hakkab pihta jälle icon_lol.gif
mikrom
HV kasutaja
mikrom

sõnum 30.01.2015 12:44:59 vasta tsitaadiga

ajuNolk, Ei, sõitsin mööda ja peale seda tõmbas ta tee äärde. Iga teine auto vilgutas talle. Ei tea mis edasi sai.
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Liikluskultuuri(tuse) teema vol.2 (küsitlus möödasõidu võimaliku kiiruseületamise kohta) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 251, 252, 253 ... 438, 439, 440  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.