|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas möödasõidul ületad kiirust? |
| Ei, kiirus peab jääma karmilt lubatud piirkiiruse juurde |
|
1% |
[ 3 ] |
| Mõnikord läheb ca 5km/h üle |
|
4% |
[ 13 ] |
| Mõnikord läheb ca 10km/h üle |
|
10% |
[ 30 ] |
| Mõnikord läheb ca 15km/h üle |
|
7% |
[ 21 ] |
| Mõnikord läheb ca 20km/h üle |
|
24% |
[ 67 ] |
| Mõnikord läheb ca 30km/h üle |
|
23% |
[ 63 ] |
| Mõnikord läheb ca 40km/h üle |
|
9% |
[ 27 ] |
| Mõnikord läheb ca 50km/h üle |
|
8% |
[ 22 ] |
| Mõnikord läheb ca 70km/h üle |
|
9% |
[ 27 ] |
|
| hääli kokku : 273 |
|
| autor |
|
heff
HV veteran
|
27.01.2015 21:55:17
|
|
|
| softis kirjutas: |
| mikk36 kirjutas: |
ranel, ehk sõimad vähem, kui sul info puudulik on? Nagu miski delfi kommentaator lased juba.
Et sulle justkui pole teada mu sõidustiil, siis mul oli too hetk kiirus +10 GPS (spido järgi 87). |
Vahet ei ole ju. Maailmaparandajad, kes tiksuvad üldisest liiklusvoolust aeglasemalt (isegi kui piirkiirusega sõidad), on üldiselt hullemad kui kihutajad ise. |
Samas antud juhul liikus vooluga kaasa või kiireminigi ja tagant lendas ca 110ga sisse, seda veel linnas. See on natuke teine olukord siiski.
Et jah, miks mitte kulgeda vabalt valitavas reas, kui ette ei jää. Ilmselt see rakett oli erand, mitte reegel tol hetkel liiklusvoolus ja kui tõesti hoog oli selline nagu kirjeldatud, siis ega rahulikult kulgedes pruugigi kohe tähele panna ning võib üllatusena tulla kui järsku tulepaar vaat et sisse hakkab sõitma tagant. Samas ega selliseid väga koolitama pole jah mõtet hakata, reavahetus võtab vaid hetke ja ei pea isegi oma sõidutempot muutma
Ei tahaks nagu väga kritiseerida inimest olukorras, kus ilmselgelt teine autojuht oli tropp ja tema käitumine kutsus ka postitaja käitumisviisi esile, kuid siiski... ohutum ja lihtsam on mitte lasta end häirida igasugustest debiilikutest.
|
|
| Kommentaarid: 105 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
27.01.2015 22:29:15
|
|
|
Selle jutu peale ma küsiks, et miks ta üldse vasakul rajal seal tiksus, sest peale tunnelit nagunii ju vaja ümber reastuda?
Kõrvalrajal ka ruumi oli, et piisavat pikivahet hoida.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
27.01.2015 22:39:49
|
|
|
| Pidurituledega "mängimine" tuleb kasuks ka tagaolijale, mina ei taha oma päeva raisata tagant otsasõidus kannataja rollis olemaks. Maanteel eriti hull, sõidavad nii lähedal, et pole isegi enam tulesid näha, on see siis stressivaba sõit? Või peaksin siis hoogu vähendama, teelt kõrvale keerama, et härra kellegi teise tagumiku nuuskida saaks?
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
27.01.2015 23:10:57
|
|
|
Spoiler 
Nägin, et tagant läheneb ilmselgelt minust kiirem ja suurem siis võtsin heaga esimesel võimalusel paremale, minne hullu tia, rammib veel teelt välja. Sõitsin stabiilselt 52kmh aga jäin ikkagi aeglaseks...
|
|
| Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
28.01.2015 07:56:23
|
|
|
| ranel kirjutas: |
mikk36, , kas sa ei arva, et kõrvalistuja 0:32 annab sulle tarka nõu, et ära mine nüüd?  |
Mina oleks sisse sõitnud. Pärast oleks pollarile näitad videot ja korras.
|
|
| Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
1 :: |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
que
Kreisi kasutaja

|
28.01.2015 13:31:21
|
|
|
| -KRANTS- kirjutas: |
| ranel kirjutas: |
mikk36, , kas sa ei arva, et kõrvalistuja 0:32 annab sulle tarka nõu, et ära mine nüüd?  |
Mina oleks sisse sõitnud. Pärast oleks pollarile näitad videot ja korras. |
Kõik ei sõida sierraga ju
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
28.01.2015 16:06:27
|
|
|
No ta ilmselt arvab, et mis see tagant kõks Sierraga teeb ka. Krt. Sierra on juba haruldus ja seda peab hoidma, vastupidiselt tänapäevastele käuladele.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
28.01.2015 17:49:26
|
|
|
Kuidas trahvi tegemine käib viimasel ajal. Kui kinni peetakse kiiruse pärast siis vormistatakse kohapeal või saadetakse hiljem koju nagu automaatkaamera trahvid?
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it...
ss |
|
| Kommentaarid: 177 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Black66
HV Guru

|
28.01.2015 17:54:15
|
|
|
| Kiirmenetluse valid, siis kohapeal.
|
|
| Kommentaarid: 419 loe/lisa |
   |
3 :: |
343 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
28.01.2015 17:56:04
|
|
|
| Nu kirjutas: |
| Kuidas trahvi tegemine käib viimasel ajal. Kui kinni peetakse kiiruse pärast siis vormistatakse kohapeal või saadetakse hiljem koju nagu automaatkaamera trahvid? |
Kuidas ise soovid. Kiirmenetlusega on trahvi maksimummäärad mingi osa võrra väiksemad.
Täna hommikul nõks enne 8.15 tegi pollaribuss mulle tuutu rahumäe ja pärnu mnt ristmikul. Tahtsin seal vasakpööret sooritada, mis ON LUBATUD kuni kella 9ni (kohustuslik sõidusuund paremale tööpäeviti 9.00-19.00). Pollarijobukas ei teadnud vist märgi tähendust ja tuututas hea mitu korda seljataga, kuni ma talle parempöördega ette raiusin. Maha ei võtnud. Kuna mul aega eriti polnud nendega vaidlema hakata, siis tegin pealesunnitud parempöörde. Järgmisel korral ootan ikka oam vasakpöördevõimaluse ära ja las siis vestlevad- õpetan ehk neile mõne liiklusmärgigi. Video lõpus ka näha see mendibuss. Praegu on nats kahju, et heli ei salvestanud, oleks saanud kõik teelesaadetud roppused piixudega asendada...
Spoiler 
|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
28.01.2015 18:00:05
|
|
|
| Black66 kirjutas: |
| Kiirmenetluse valid, siis kohapeal. |
Peeti kinni. Kiirus üle. Kontrollis dokke ja lasi minna. Ei maininud menetlusest midagi.
Jäi segaseks kas siis läks hoiatusena kirja või tuleb trahv postiga.
ss |
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
28.01.2015 18:10:42
|
|
|
| Kui protokolli ei vormistatud, said suulise hoiatuse. Jo siis niipalju üle polnud, et oleks viitsitud aega raisata su peale.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
28.01.2015 18:15:24
|
|
|
| Black66 kirjutas: |
| Kiirmenetluse valid, siis kohapeal. |
Peeti kinni. Kiirus üle. Kontrollis dokke ja lasi minna. Ei maininud menetlusest midagi.
Jäi segaseks kas siis läks hoiatusena kirja või tuleb trahv postiga. |
Allkiri võeti kuskile? Kui ei võetud, siis tee 100grammi ja relax
E: Isegi suulise hoiatuse eest võetakse allkiri.
|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
28.01.2015 18:20:22
|
|
|
Siis on kinni minek kui ükski neist variantidest ei olnud.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
| Kommentaarid: 196 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
28.01.2015 18:33:44
|
|
|
Ja et asi hirmsam oleks ja kasutuegur karistusehirmu näol suurem, siis tullakse kinnivõtma sinu elu tiipphetkel, kui tervis hea, vanus parim, äriliselt kõik korras, öösel ilusa tibiga voodis. Vajub kaakomando sisse ja peksab kõik sodiks ja viib platele.
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Black66
HV Guru

|
28.01.2015 18:45:54
|
|
|
Täpselt nagu ameerikamaa vilmis...
|
|
| Kommentaarid: 419 loe/lisa |
   |
343 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
28.01.2015 19:13:08
|
|
|
Kiiruskaameraga sain trahvi kui oli +7km Nüüd võis olla kuni15.
minule igatahes mõjus ka skoodamehe manitsus: kas te teate kui palju on lubatud kiirus?
rohkem ma ei kavatse vahele jääda.
ss |
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
28.01.2015 19:44:53
|
|
|
| Kuidas trahvi tegemine käib viimasel ajal. Kui kinni peetakse kiiruse pärast siis vormistatakse kohapeal või saadetakse hiljem koju nagu automaatkaamera trahvid? |
Kuidas ise soovid. Kiirmenetlusega on trahvi maksimummäärad mingi osa võrra väiksemad.
Täna hommikul nõks enne 8.15 tegi pollaribuss mulle tuutu rahumäe ja pärnu mnt ristmikul. Tahtsin seal vasakpööret sooritada, mis ON LUBATUD kuni kella 9ni (kohustuslik sõidusuund paremale tööpäeviti 9.00-19.00). Pollarijobukas ei teadnud vist märgi tähendust ja tuututas hea mitu korda seljataga, kuni ma talle parempöördega ette raiusin. Maha ei võtnud. Kuna mul aega eriti polnud nendega vaidlema hakata, siis tegin pealesunnitud parempöörde. Järgmisel korral ootan ikka oam vasakpöördevõimaluse ära ja las siis vestlevad- õpetan ehk neile mõne liiklusmärgigi. Video lõpus ka näha see mendibuss. Praegu on nats kahju, et heli ei salvestanud, oleks saanud kõik teelesaadetud roppused piixudega asendada...
Spoiler 
|
Probleem on vb selles, et sinu taga on 20+ autot hommikusel tipptunnil kes tahavad ka sõita ja on teada, et sellises kohas on vasakpööre paininass siis pole mõistlik oodata oma aega vaid kasutada teist marsuuti vms... Tundub, et su auto pole ka kõige pisem, et jääks ruumi kõrvalt mööda minna. Usun, et said tagasipöördega kiiremini tehtud oma asjad...
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
28.01.2015 19:49:08
|
|
|
Spoiler 
|
Polegi ammu ühtki politsei nimetust nii halvustava alatooniga teksti lugenud. Sul on mingi isiklik viha Eesti politsei vastu või üritad nende väljenditega lihtsalt äge mees olla?
|
|
| Kommentaarid: 751 loe/lisa |
   |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
28.01.2015 20:12:05
|
|
|
E: Isegi suulise hoiatuse eest võetakse allkiri. |
Ja-jah, suuline hoiatus tuleb kirjalikult vormistada.
Mulle jäi kuskilt mulje, et see lollus lõpetati ära. Aga võibolla sain valesti aru siis.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
   |
4 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nu
HV Guru

|
28.01.2015 23:14:51
|
|
|
Jaama tn. ĺõpus.
vanasti oli kollane vest seljas nagu neil mõõtjatel ka aga nüüd ei olnud tavavormis teda üldse märgata.
ss |
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
   |
4 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
que
Kreisi kasutaja

|
28.01.2015 23:27:29
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
| No ta ilmselt arvab, et mis see tagant kõks Sierraga teeb ka. Krt. Sierra on juba haruldus ja seda peab hoidma, vastupidiselt tänapäevastele käuladele. |
klassika
Spoiler 
(al. 1.50)
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
29.01.2015 00:26:20
|
|
|
que, pole seda "klassikat" kunagi vaadanud. Ei viitsi vist ka praegu.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
29.01.2015 07:59:44
|
|
|
| ajuNolk kirjutas: |
Spoiler 
|
Probleem on vb selles, et sinu taga on 20+ autot hommikusel tipptunnil kes tahavad ka sõita ja on teada, et sellises kohas on vasakpööre paininass siis pole mõistlik oodata oma aega vaid kasutada teist marsuuti vms... Tundub, et su auto pole ka kõige pisem, et jääks ruumi kõrvalt mööda minna. Usun, et said tagasipöördega kiiremini tehtud oma asjad... |
1. Oskajad sõitjad on alati mööda mahtunud.
2. Järjekorras oli ainult 1 mendiauto
3. Masin on selline, et umbes iga 10s juht saab aru, et võiks nagu vahele lasta, isegi kui ei suru, siis pole nagu probleeme sellel manöövril veel olnud.
|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
29.01.2015 08:52:31
|
|
|
eile oli väike situatsioon. sõidan vasakus reas, parem rida pöörab ära mingi 100-150m pärast. Minu ees on mingi volvo. paremalt tuleb mööda uuem seat alahambra. reastub volvo ette ja hakkab sõitma aeglasemalt, kui meie kiirus oli. kiirusepiirang 80kmh, seat sõitis aeglasemalt, volvo tal perses kinni. ei meeldind talle vist see ja pani pidureid, kukutades 60kmh peale.
õnneks pööras järgmisele mahasõidule. kuradi debiilik.
üldse mingeid ebakindlaid tonte on sõidus, ma pole vist kodo võinud kordagi täiskiirusel sõita, alati on kas rekka või ebakindel juht, sõites 20kmh aeglasemalt kui lubatud.
video kah
Spoiler 
peaks kojamehi vahetama vist
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.01.2015 09:07:26
|
|
|
see video on privaatne
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
29.01.2015 13:23:05
|
|
|
| ajuNolk kirjutas: |
Spoiler 
Nägin, et tagant läheneb ilmselgelt minust kiirem ja suurem siis võtsin heaga esimesel võimalusel paremale, minne hullu tia, rammib veel teelt välja. Sõitsin stabiilselt 52kmh aga jäin ikkagi aeglaseks... |
Sa võiks sellel teelõigul ilmselt sadu või tuhandeid videosid iga päev teha, kuidas seal kellelegi 52kmh aeglaseks jääb
|
|
| Kommentaarid: 143 loe/lisa |
   |
2 :: |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
29.01.2015 13:36:55
|
|
|
tavaliselt selliseid lõppevast reast mööda kihutajaid mööda ei lasegi... tüüpiline, et paneb 50 alas kasvõi 70ga mööda, peaasi, et mööda saaks ja siis jääb ette uimama mingi täpselt piirkiirusega... kuigi eelnevalt sõitsime kõik nt 60ga stabiilselt...
pidevalt juhtub. vahest oled foori taga esimene ja vaatad mis taga toimub, taga olev kolmas auto tuleb sinu kõrvale, foor läheb roheliseks, annad gaasi, sinu taga olev samuti ja lõpuks see kes kõrvalritta tuli läheb tagasi sinna kus tuli ja viimaseks...
jube mõte niimoodi tõmmelda, kaks autot ees ja ikka vaja mööda saada, nagu mingi elu küsimus, saaks nüüd kellestki mööda...
| Leinö kirjutas: |
eile oli väike situatsioon. sõidan vasakus reas, parem rida pöörab ära mingi 100-150m pärast. Minu ees on mingi volvo. paremalt tuleb mööda uuem seat alahambra. reastub volvo ette ja hakkab sõitma aeglasemalt, kui meie kiirus oli. kiirusepiirang 80kmh, seat sõitis aeglasemalt, volvo tal <b>piixus</b> kinni. ei meeldind talle vist see ja pani pidureid, kukutades 60kmh peale.
õnneks pööras järgmisele mahasõidule. kuradi debiilik.
üldse mingeid ebakindlaid tonte on sõidus, ma pole vist kodo võinud kordagi täiskiirusel sõita, alati on kas rekka või ebakindel juht, sõites 20kmh aeglasemalt kui lubatud.
video kah
Spoiler 
peaks kojamehi vahetama vist |
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
29.01.2015 18:10:37
|
|
|
| Ragnar7474 kirjutas: |
On kellelgi kogemust ehk?
Parkisin auto kollase joone äärde mis oli lumega kaetud ja tol hetkel polnud nähtaval, järgmine hommik lumi sulanud ja MUPO trahv kohe olemas - on mõtet vaielda ? Jajah tegin valesti ja ega trahv suur pole, aga mind huvitab et kuidas põhjendatakse ära see, et ma lume all olevat joont nt. mitte kohalikuna peaksin järgima? |
Päris hea, 29 päeva lubatud 30-st "menetleti" mu kaebust, ja pika menetlemise paele tühistati trahv aga viidati, et kuna olen antud maja elanik, siis peaksin teadma mis märgistus maas on
_________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
O/M: NVIDIA 10xx 20xx 30xx videokaarte. |
|
| Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
29.01.2015 18:11:49
|
|
|
siin enda majas? kus nad teavad siia tulla üldse ja otsida mingit joont? seda joont pole korralikult niisamagi näha ju... ühistu peaks uued jooned tegema siis juba...
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
29.01.2015 18:15:54
|
|
|
Siin enda parati ees ikka jah, nad ikka käivad päris tihti, kollase joone peal parkijad ja siis ristmikule lähemal kui 5m parkijad saavad tavaliselt trahvi, seal sinu pool nurga peal kes ristmikule pargivad nt
Ma paar korda olen suvel saanud juba selle kollase joone eest, nüüd panen ainult lumega sinna
_________________ O: Kaevurikraami - Toiteplokid, riserid, emaplaadid, FAN controllerid jms
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
29.01.2015 18:18:28
|
|
|
ja siis tuleb koristaja pühib joone pealt lume ära ja pärast tõesta, et ta hiljem käis
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ragnar7474
HV veteran
|
29.01.2015 18:23:05
|
|
|
Siin pigem ikka see keiss, et nemad peavad tõestama et ma süüdi olen mitte vastupidi, nende kirjas oli igatahes selline lõik
Sõiduki parkimiskohas on kõnnitee äärekivile kantud teekattemärgis 931. Seega antud kohas peatuda ega parkida ei tohi. Kaebuse kohaselt pargiti sõiduk 30.12.2014 õhtul, kui terve Tallinn oli kaetud lumega ja teekattemärgis ei olnud nähtav. Hommikuks oli lumi sulanud. Ametliku portaali Riigi Ilmateenistus andmete kohaselt sadas eelnevad 3 päeva lund ja olid miinuskraadid. Ööl vastu 31.12.2014 oli sulailm ja plusskraadid.
Arvestades eeltoodut, et ilmastikuolud olid antud ajal väga muutlikud, siis ei ole liiklusrikkumise toimepanemine selge ega tõendatud. Kui kogutud tõendite alusel ei ole võimalik tuvastada rikkumist ja kui ilmnevad õigusvastasust välistavad asjaolud, siis peab menetleja igas etapis analüüsima väärteomenetlust välistavat asjaolu. Kasvõi ühe asjaolu ilmnemisel tuleb menetlus lõpetada. Lähtudes eeltoodust ei ole sõiduki eest vastutav isik toime pannud talle süüks arvatavat väärtegu ja asja menetlus kuulub väärteo tunnuste puudumise tõttu lõpetamisele.
|
   |
89 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Jänes
HV kasutaja
|
29.01.2015 22:22:22
|
|
|
Täna oli kohati päris tugev tuul. Ühe auto oli ka teepealt ära puhunud.
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
29.01.2015 22:26:37
|
|
|
Kus nii palju lund on?
AA, Lääneviru... käisin ka teispäeval Sõmerus... ei tundunud nii lumine olevat.
|
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
29.01.2015 22:31:59
|
|
|
Super AMOLED, Maaritsast edasi sõites on 15-20cm lund. Kohalike hinnangul. Ilmajaama andmeil 14cm .
Imavere teeristis hommikul nagu mingi tuisulaadne asi oli hetkeks, Tartus polnud jälle lumest midagi kuulda. Välku lõi ka korraks Kükita grilli kandis tagasiteel olles.
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
29.01.2015 22:57:57
|
|
|
See Haljala-Aaspere vaheline lõik ongi mingi imelik. Alati on seal kõige libedam, tuisusem jne.
Karl, mis Sõmerul tegid?
_________________ Rakvere parasiit |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
29.01.2015 23:41:49
|
|
|
| Rasmus kirjutas: |
See Haljala-Aaspere vaheline lõik ongi mingi imelik. Alati on seal kõige libedam, tuisusem jne.
Karl, mis Sõmerul tegid? |
Käisin Alexela tankla parklas. Valge kaubikutäis kaupa tõsteti teise valgesse kaubikusse.
Toiduabi Ida-Virumaale
|
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
30.01.2015 00:15:20
|
|
|
Ise kaugemale ei julenud sõita vä?
|
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
30.01.2015 00:34:11
|
|
|
Ikka juhtub...
Spoiler 
Spoiler 
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
30.01.2015 08:15:17
|
|
|
Nohh närvid läbi, et vahele ei saanud.
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikrom
HV kasutaja

|
30.01.2015 11:55:06
|
|
|
Paar päeva tagasi Tartu-Võru maanteel(Maaritsa kandis). Kuradi julge ,et ilma tuledeta maanteele tuli(või ajudeta).
Pilt - http://www.upload.ee/image/4492540/oinas.jpg (Halb kvaliteet, ei hakanud lähemale sõitma ja pildistama.)
_________________ As the great warrior poet Ice Cube once said: "if the day does not require an AK, it is good" |
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ajuNolk
HV veteran

|
30.01.2015 12:39:10
|
|
|
| Politseisse helistasid ikka?
|
|
   |
121 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
30.01.2015 12:41:59
|
|
|
hakkab pihta jälle
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 663 loe/lisa |
   |
512 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikrom
HV kasutaja

|
30.01.2015 12:44:59
|
|
|
ajuNolk, Ei, sõitsin mööda ja peale seda tõmbas ta tee äärde. Iga teine auto vilgutas talle. Ei tea mis edasi sai.
_________________ As the great warrior poet Ice Cube once said: "if the day does not require an AK, it is good" |
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |