|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
| Kommentaarid: 364 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
11.01.2015 20:21:00
|
|
|
| Kas antud telefoni ei ole võimalik ilma vibrata mute peale panna? ja kas on võimalik nii, et kui mul auto bluetooth-ga õhendatud siis kõnesid ei ole kohustatud võtma vastu autos vaid telefonis?
|
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
qrime
HV vaatleja

|
11.01.2015 22:25:39
|
|
|
| danny kirjutas: |
| Kas antud telefoni ei ole võimalik ilma vibrata mute peale panna? ja kas on võimalik nii, et kui mul auto bluetooth-ga õhendatud siis kõnesid ei ole kohustatud võtma vastu autos vaid telefonis? |
Hoia On/Off nuppu all ja ilmunud aknas alumine rida vasakult esimene ikoon on mute ilma vibrata. Kui ühendatud auto BTga siis võta kõnesid vastu nii nagu ise tahad. Endal selline probleem, m.delfi.ee ei mängi delfi tv striime annab errori, et media faili ei toetata (see siis läbi firefoxi).
|
|
| tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
11.01.2015 22:27:45
|
|
|
| qrime kirjutas: |
| Kas antud telefoni ei ole võimalik ilma vibrata mute peale panna? ja kas on võimalik nii, et kui mul auto bluetooth-ga õhendatud siis kõnesid ei ole kohustatud võtma vastu autos vaid telefonis? |
Hoia On/Off nuppu all ja ilmunud aknas alumine rida vasakult esimene ikoon on mute ilma vibrata. Kui ühendatud auto BTga siis võta kõnesid vastu nii nagu ise tahad. Endal selline probleem, m.delfi.ee ei mängi delfi tv striime annab errori, et media faili ei toetata (see siis läbi firefoxi). |
Natuke kehvasti seletasin, nimelt ei taha ma, et läbi autosüsteemi käib helistamine, tahan telefonile vastata lihtsalt ja rääkida otse telefoni mitte handsfree. Aegajalt on inimesi autos ja nad ei pea kuulma mida ma vestlen. Hetkel teen seda nii, et katkestan kõne siis BT ja helistan tagasi või ootanuut kõnet.
|
|
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
qrime
HV vaatleja

|
11.01.2015 22:39:41
|
|
|
Hoia On/Off nuppu all ja ilmunud aknas alumine rida vasakult esimene ikoon on mute ilma vibrata. Kui ühendatud auto BTga siis võta kõnesid vastu nii nagu ise tahad. Endal selline probleem, m.delfi.ee ei mängi delfi tv striime annab errori, et media faili ei toetata (see siis läbi firefoxi). |
Natuke kehvasti seletasin, nimelt ei taha ma, et läbi autosüsteemi käib helistamine, tahan telefonile vastata lihtsalt ja rääkida otse telefoni mitte handsfree. Aegajalt on inimesi autos ja nad ei pea kuulma mida ma vestlen. Hetkel teen seda nii, et katkestan kõne siis BT ja helistan tagasi või ootanuut kõnet. |
Lihtsam on ju enne kõnele vastamist BT katkestada ehk kui keegi helistab sulle, siis enne vastamist vajutad telefonil BT ikooni teine või kolmas vasakult.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
markox
HV vaatleja
|
11.01.2015 23:30:58
|
|
|
Natuke kehvasti seletasin, nimelt ei taha ma, et läbi autosüsteemi käib helistamine, tahan telefonile vastata lihtsalt ja rääkida otse telefoni mitte handsfree. Aegajalt on inimesi autos ja nad ei pea kuulma mida ma vestlen. Hetkel teen seda nii, et katkestan kõne siis BT ja helistan tagasi või ootanuut kõnet. |
Hm, miks sa seda BT-d üldse siis sees hoiad kui ei soovi seda kasutada!?
Heli saab lihtsamalt maha ju kiirseadete alt. Kas z3c-l ei ole see valik sama nagu z1c-l, et heli sees/vibra/heli täiesti väljas?
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
12.01.2015 00:05:46
|
|
|
Muil on alpine raadio ja seal vajutad nupu ja kõne läheb telefoni tagasi, sul sellist võimalust pole?
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
12.01.2015 00:17:54
|
|
|
| markox kirjutas: |
Heli saab lihtsamalt maha ju kiirseadete alt. Kas z3c-l ei ole see valik sama nagu z1c-l, et heli sees/vibra/heli täiesti väljas? |
Tümpsu striimin, kõnedele tahaks vastata nii nagu ikka inimesed harjunud vastama. No kui küljel olevast nupust voll nulli panna siis jääb ikka vibra peale. Ja menüüs on valik "värin helisemisel" kui see mul off aga ikka vibrab. Aga ülal pool kasutaja pakkus off nuppu all hoida ja seal valida, see küll toimib.
| iir kirjutas: |
| Muil on alpine raadio ja seal vajutad nupu ja kõne läheb telefoni tagasi, sul sellist võimalust pole? |
Mul audi orginaal ja sisse tulevat kõnet annab valida ainult cancel ja answer.
|
|
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
12.01.2015 01:18:12
|
|
|
Spoiler 
Heli saab lihtsamalt maha ju kiirseadete alt. Kas z3c-l ei ole see valik sama nagu z1c-l, et heli sees/vibra/heli täiesti väljas? |
Tümpsu striimin, kõnedele tahaks vastata nii nagu ikka inimesed harjunud vastama. No kui küljel olevast nupust voll nulli panna siis jääb ikka vibra peale. Ja menüüs on valik "värin helisemisel" kui see mul off aga ikka vibrab. Aga ülal pool kasutaja pakkus off nuppu all hoida ja seal valida, see küll toimib.
| Muil on alpine raadio ja seal vajutad nupu ja kõne läheb telefoni tagasi, sul sellist võimalust pole? |
Mul audi orginaal ja sisse tulevat kõnet annab valida ainult cancel ja answer. |
Just proovisin, mu z3 compactil, kui hoida helinuppu all, siis läheb värina peale ja kui veelkord vajutada helinuppu alla, siis paneb värina ka kinni.
Bluetoothiga on vast nii, et pead vastu võtma ja siis kohe telefonist valima, et soovid läbi telefoni rääkida.
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
12.01.2015 04:48:59
|
|
|
| eddvin kirjutas: |
Spoiler 
Mul audi orginaal ja sisse tulevat kõnet annab valida ainult cancel ja answer. |
Just proovisin, mu z3 compactil, kui hoida helinuppu all, siis läheb värina peale ja kui veelkord vajutada helinuppu alla, siis paneb värina ka kinni.
Bluetoothiga on vast nii, et pead vastu võtma ja siis kohe telefonist valima, et soovid läbi telefoni rääkida. |
Täitsa toimib nii värin Homme testin selle BT ka ära, tänud
|
|
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
12.01.2015 10:16:04
|
|
|
Milleks nii keeruliselt. Kõne ajal ilmub ekraanile ka menüü. Vajutades vist kõige vasakpoolsem või teisele nupule, avaneb menüü ja sealt saab valida, millega rääkida: kuular, valjuhääldi, auto seade. Seda siis juhul, kui kõik tegu on bluetooth ühendusega.
Ja seda peaks siis iga kord uue kõne sissetulemisel.
Audil endal ei anna midagi sättida. Audil läheb autosse heli ka siis, kui telefonil vajutad vasta. Oleneb muidugi, kui uuest või vanast Audist jutt on. Kas juba ekraanide ja MMIga või vana süsteem.
Näiteks mul Mersul on nii, et kui auto answer klahviga võtad vastu, on heli autos ja kui võtad telefoni pealt vastu, on heli vaid telefonis ja auto kõlaritest mängib muusika jne edasi. Kuidagi sai ka auto menüüs mingit klahvi seal vajutada, et kui oled võtnud kõne autos vastu, siis auto ekraani all mingi nupu vajutus ja viskab jutu telefoni kuularisse ümber. Üks kord Silberi vend selelga keksis ja demos, aga ei pannud seda vajutust väga tähele ja meelde ei jäänud, mida vajutas täpsemalt. Audil ei ole ma sellist võimalust leidnud.
Ei ole katsetanud, aga mida annab Audis telephone + setup klahv? Sealt alt mingi lisamenüü välja ei karga nagu kõikide teiste klahvide korral? Ma võin õhtul ise katsetada.
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
12.01.2015 12:30:58
|
|
|
Bluetooth seadete alt saab reguleerida ju ka, milleks ühendust kasutada autoga?
Isegi mu vana Xperia S laseb valida, kas handsfree (ehk auto kaudu telefoniga rääkida) või striim muusika jaoks või mõlemat.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
etsipongu
HV kasutaja
|
12.01.2015 12:38:37
|
|
|
Spoiler 
Kuna mul enda föön on pisut puruks siis ei saa katsetada ja vist sõltub ka HF-ist aga kas selliselt ei toimi et kui vastad roolilt (või kus iganes auto küljes nupp on) siis on HF-is kui vastad telefonilt jääb kõne telefoni? Proovi igaks juhuks.
|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
12.01.2015 13:26:41
|
|
|
| anduke88 kirjutas: |
Milleks nii keeruliselt. Kõne ajal ilmub ekraanile ka menüü. Vajutades vist kõige vasakpoolsem või teisele nupule, avaneb menüü ja sealt saab valida, millega rääkida: kuular, valjuhääldi, auto seade. Seda siis juhul, kui kõik tegu on bluetooth ühendusega.
Ja seda peaks siis iga kord uue kõne sissetulemisel.
Audil endal ei anna midagi sättida. Audil läheb autosse heli ka siis, kui telefonil vajutad vasta. Oleneb muidugi, kui uuest või vanast Audist jutt on. Kas juba ekraanide ja MMIga või vana süsteem.
Näiteks mul Mersul on nii, et kui auto answer klahviga võtad vastu, on heli autos ja kui võtad telefoni pealt vastu, on heli vaid telefonis ja auto kõlaritest mängib muusika jne edasi. Kuidagi sai ka auto menüüs mingit klahvi seal vajutada, et kui oled võtnud kõne autos vastu, siis auto ekraani all mingi nupu vajutus ja viskab jutu telefoni kuularisse ümber. Üks kord Silberi vend selelga keksis ja demos, aga ei pannud seda vajutust väga tähele ja meelde ei jäänud, mida vajutas täpsemalt. Audil ei ole ma sellist võimalust leidnud.
Ei ole katsetanud, aga mida annab Audis telephone + setup klahv? Sealt alt mingi lisamenüü välja ei karga nagu kõikide teiste klahvide korral? Ma võin õhtul ise katsetada. |
2013 aasta auto, ja seal menüüdes sellised valikud puuduvad.
etsipongu
Vahet pole kas vastad teloga või autoga ikka on kõne helisüsteemis. Aga vaatan seda kas ilmub mingi valik telefoni kui tuleb sissetulev kõne.
|
|
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
12.01.2015 13:51:11
|
|
|
| Kõigepealt võtad vastu ja siis pead selle bt variandi nupul vajutama telefonis. Ma ei viitsi praegu autosse minna, et screenshoti teha sellest. Vb saab ka enne vastamist selle valiku teha
|
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
12.01.2015 13:53:32
|
|
|
| Super AMOLED kirjutas: |
| Kõigepealt võtad vastu ja siis pead selle bt variandi nupul vajutama telefonis. Ma ei viitsi praegu autosse minna, et screenshoti teha sellest. Vb saab ka enne vastamist selle valiku teha |
Pole lihtsalt vaadanud peale vastamist valikuvõimalusi, aga kui on sissetulev kõne siis on ainult kolm valikut, vasta/katkesta ja see katkestamine sõnumiga ala "olen naisega koikus".
|
|
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
anduke88
Kreisi kasutaja

|
12.01.2015 15:16:00
|
|
|
Kõne ajal ilmub ekraanile ka menüü. Vajutades vist kõige vasakpoolsem või teisele nupule, avaneb menüü ja sealt saab valida, millega rääkida: kuular, valjuhääldi, auto seade. Seda siis juhul, kui kõik tegu on bluetooth ühendusega.
Ja seda peaks siis iga kord uue kõne sissetulemisel. |
Pean korrigeerima end. Mõtlesin üht, väljendasin veidi valesti.
Mõtlesin ikka seda, et kui telefon tiriseb, siis ongi need kolm varianti ehk vasta keeldu ja sõnum. Tuleb ennem kõne vastu võtta, telefoni ekraanilt siis, siis näed alles seda menüüd, klõps vasakule misiganes kujund seal oli ja siis sealt alt kuular valida, siis läheb kõne auto kõlaritest ära telefoni kõlli ja alles seejärel kõrva äärde.
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
12.01.2015 17:05:08
|
|
|
Kõne ajal ilmub ekraanile ka menüü. Vajutades vist kõige vasakpoolsem või teisele nupule, avaneb menüü ja sealt saab valida, millega rääkida: kuular, valjuhääldi, auto seade. Seda siis juhul, kui kõik tegu on bluetooth ühendusega.
Ja seda peaks siis iga kord uue kõne sissetulemisel. |
Pean korrigeerima end. Mõtlesin üht, väljendasin veidi valesti.
Mõtlesin ikka seda, et kui telefon tiriseb, siis ongi need kolm varianti ehk vasta keeldu ja sõnum. Tuleb ennem kõne vastu võtta, telefoni ekraanilt siis, siis näed alles seda menüüd, klõps vasakule misiganes kujund seal oli ja siis sealt alt kuular valida, siis läheb kõne auto kõlaritest ära telefoni kõlli ja alles seejärel kõrva äärde. |
Sain esimesel korral ka su mõttest aru
|
|
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
12.01.2015 20:01:08
|
|
|
| danny, nagu eespool mainiti, siis on palju lihtsam variant ka olemas. Kui telefon on ühendunud autoga, siis bluetooth sätete alt näed "autot". Selle juures on ka hammasratta kujutis. Kui nüüd sellele vajutad, siis avaneb uus vaade ja seal all omakorda on 2 "linnukest". Võtad handsfree eest ära, aga audio ette jätad. Nüüd läheb telefonist muusika autoraadiosse, aga kõned tulevad otse telefoni.
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
12.01.2015 21:36:14
|
|
|
olafsand, ta arvas vist, et ainult minu igandil on see võimalus
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
12.01.2015 22:34:43
|
|
|
Okei, kui selline võimalus olemas nagu olafsand rääkis siis hea, ei ole sinna sätete alla oma nina pistnud, praegu ei viitsi testima minna, aga tänud kaasaelajatele.
|
|
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
danny
Kreisi kasutaja

|
13.01.2015 20:50:12
|
|
|
Enam arusaadavamaks ei anna teha.
|
|
   |
42 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
14.01.2015 07:44:05
|
|
|
z3c aku on küll päris hea. Probleemivabalt kestab 2 öp ja kui seda "säästa" siis isegi kauem. Küsimus aga selles, et õhtul kella 20 paiku lõpetasin laadimise ja hommikul kella 6ks oli 93% akut. Misasi öösel siis suhteliselt suure hulga akut ära kasutab? Või ongi normaalne?
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.01.2015 09:28:29
|
|
|
| Kõik võtab. Kasvõi see, et ta sul mobiilivõrgus istub.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
14.01.2015 18:36:12
|
|
|
| Jäta ööseks laadijasse
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wello
HV vaatleja
|
14.01.2015 23:27:05
|
|
|
Micro sd 128 gb ei tule nähtavaks tegu class 10 kaardiga , arvutis saan formattida kas ntfs võ exfat kumbki ei tee kaart nähtavaks
|
|
| tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
15.01.2015 01:14:40
|
|
|
| wello, kustuta partitsioon üldse ära ja proovi siis.
|
|
| Kommentaarid: 351 loe/lisa |
   |
299 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ka1do
HV vaatleja
|
15.01.2015 08:00:53
|
|
|
| Selline mure telefoniga, et alumine külje luuk ei püsi kuidagi kinni. kellelgi veel on sellist asja juhtunud?
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wello
HV vaatleja
|
15.01.2015 09:07:02
|
|
|
| smurfer kirjutas: |
| wello, kustuta partitsioon üldse ära ja proovi siis. |
Kuidas seda teha?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
smurfer
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 351 loe/lisa |
   |
299 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wello
HV vaatleja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Mõttetumees
HV Guru
|
16.01.2015 22:56:21
|
|
|
| Ka1do kirjutas: |
| Selline mure telefoniga, et alumine külje luuk ei püsi kuidagi kinni. kellelgi veel on sellist asja juhtunud? |
Ühel minu poolt müüdud telefonil oli sarnane häda. Luuk ei sulgu korralikult ja ronib ise irvakile. Uurimisel selgus, et üsna tüüpviga. Arenenud riikides pidi Sony uue telefoni andma. Kuidas meil on, ei tea. Pole veel asja lahendama jõudnud minna. Igatahes kes poest uut ostavad, uurige luugid üle. Ei pruugi korralikult sulguda.
|
|
| Kommentaarid: 659 loe/lisa |
   |
534 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wello
HV vaatleja
|
16.01.2015 23:40:44
|
|
|
asi lahenes üpris lihtsalt: peale formatti fotokas tuli ka telefonis nähtavaks
|
|
| tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
21.01.2015 22:48:52
|
|
|
| -KRANTS- kirjutas: |
| z3c aku on küll päris hea. Probleemivabalt kestab 2 öp ja kui seda "säästa" siis isegi kauem. |
Mis aparaati enne kasutasid, ja kas nüüd kestab 2x kauem?
teistel kogemused akude võrdluse osas muude telefonidega?
gsmarena testis, on oma ekraani väiksusega topis:
http://www.gsmarena.com/battery-test.php3
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
robert!
HV kasutaja
|
27.01.2015 19:01:40
|
|
|
| ph4nt0m kirjutas: |
| Jones112 kirjutas: |
Minul õnnestus saada see kurikuulus pragu tagklaasile. Kas kellelgi on kogemust sellega? Kas on mõtet pöörduda EMT garantii poole?
Juhtus see siis lihtsalt telefoni käes hoides, kui käis "praks" ja oligi olemas ilusti ülevalt servast alla paremale. |
Kogemus olemas. Juhtus samamoodi, viisin EMTsse. Võeti hooldusesse vastu ja paar päeva tagasi anti SMSga teada, et remont venib, kuna oodatakse varuosa. |
Nii. Ka minu telefon otsustas pärast nädalast kasutamist, et tagumine klaas ilma ühe mõrata on liiga mainstream. Saatsin kohe garantiisse, siiamaani läinud aega 16 päeva ja tänasest on staatus "varuosa ootel". Kaua teil kogu see garantiiremont aega võttis?
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wello
HV vaatleja
|
27.01.2015 20:30:15
|
|
|
| Minu oma oli akuga 2 nädalat ja peale seda suurkliendi haldurile lausutud sõnad mõistlikust remondiajast, anti tutikas, samas üksiküritajal ei pruugi nii lõbusalt minna
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ph4nt0m
HV kasutaja
|
27.01.2015 23:20:38
|
|
|
| robert! kirjutas: |
| ph4nt0m kirjutas: |
| Jones112 kirjutas: |
Minul õnnestus saada see kurikuulus pragu tagklaasile. Kas kellelgi on kogemust sellega? Kas on mõtet pöörduda EMT garantii poole?
Juhtus see siis lihtsalt telefoni käes hoides, kui käis "praks" ja oligi olemas ilusti ülevalt servast alla paremale. |
Kogemus olemas. Juhtus samamoodi, viisin EMTsse. Võeti hooldusesse vastu ja paar päeva tagasi anti SMSga teada, et remont venib, kuna oodatakse varuosa. |
Nii. Ka minu telefon otsustas pärast nädalast kasutamist, et tagumine klaas ilma ühe mõrata on liiga mainstream. Saatsin kohe garantiisse, siiamaani läinud aega 16 päeva ja tänasest on staatus "varuosa ootel". Kaua teil kogu see garantiiremont aega võttis? |
Ma päris täpselt ei mäleta, aga EMTsse viimisele järgnenud nädalal sain tagasi vahetatud klaasiga.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
28.01.2015 07:53:19
|
|
|
Kas sellisel puhul ei oleks lihtsam lasta see tagumine klaas ära tellida ja viia remonti oma aparaat siis, kui varuosa kohal? Või nii ei lasta, sest vaja ikka klienti huiata?
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
28.01.2015 12:30:17
|
|
|
Kolmandal päeval tekkis pisike mõra tagatükile - üli loll lahendus.
Nädal aega sain kasutada, siis tuli ekraani hangumine.
Sama pilt ees ja puude ei toimi.
Ei toiminud ON/OFF nupu all hoidmine, pidin ootama kui aku tühjaks sai.
Mis nipiga restarti teha, kui aku ei ole eemaldatav?
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sahasrahla
HV kasutaja
|
28.01.2015 12:51:36
|
|
|
SIM kaardi kõrval on kollane lüliti, mida tuleb 5-10 sek. all hoida.
Kui seade hakkab vibreerima, lase lüliti lahti.
Telefoni sisselülimiseks, kasuta tavalist käivitusnuppu.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ykshuntka
HV kasutaja

|
28.01.2015 12:58:08
|
|
|
| Sahasrahla kirjutas: |
| SIM kaardi kõrval on kollane lüliti. |
Suured tänud.
|
|
| Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wrx123
HV kasutaja
|
31.01.2015 15:20:20
|
|
|
| Nüüd siis võimalik rootida ilma DRM võtmeid kaotamata: Link
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kaupz
HV Guru

|
31.01.2015 21:15:54
|
|
|
| ykshuntka kirjutas: |
Kolmandal päeval tekkis pisike mõra tagatükile - üli loll lahendus.
Nädal aega sain kasutada, siis tuli ekraani hangumine. |
need self-destruction lisad klaaside purunemise näol küll ei kutsu ostma.
aiFõun 4 oli vist ka tagant klaasist, teisi väga ei mäleta.
kuigi 75% ajast hoian ise telefoni vöökotis või jope põuetaskus.
teksade tagumises taskus piisab vist ühest korrast istumisest.
ees taskus kedagi sülle vist küll ei kannata võtta, ka lapsi mitte.
või mis moodi need klaaside "ise pragunemised" välja näevad? seisab öö otsa kapi peal ja hommikuks on klaas puru?
_________________ O: VW T2 Hipibussi Transporter T2a VolksWagen T1 või Vana Põrnika |
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |