Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
gemini
HV Guru
|
17.03.2004 13:50:49
|
|
|
vilkuur, see kickimise värk on jura. Eriti veel oma meeskonna kaaslaste poolt. Krt, kas nad ei saa aru ,et ma proovin viimast objectivet kaitsta ja seega meile punkte tuua? Afikari
Btw, ülejäänud raffale kaa - ma suutsin üle väääga pika aja vanglat seestpoolt näha
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
17.03.2004 15:34:04
|
|
|
Ise olen korra valglas käinud...kaks oma meest jooksid sillaületusel grana alla,
sest ei kuulanud raadiokäsklusti...ja siis admin otsustas, et mina süüdi...
Ah jah, üks teamkill oli ka see, kui ma snaiperdasi...nägin vastast, sihtisin ja tuld...
oma mees aga ronis ilusti snaipri ette. Istusin kaitsetorni aknast mingi paar meetrit tagapool...
Ja jälle admin kikkis mind...rsk
_________________ https://www.instagram.com/morrowshoots/
http://www.morrowshoots.com |
|
Kommentaarid: 372 loe/lisa |
   |
1 :: |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
17.03.2004 16:30:50
|
|
|
MorroW kirjutas: |
Ise olen korra valglas käinud...kaks oma meest jooksid sillaületusel grana alla,
sest ei kuulanud raadiokäsklusti...ja siis admin otsustas, et mina süüdi...
Ah jah, üks teamkill oli ka see, kui ma snaiperdasi...nägin vastast, sihtisin ja tuld...
oma mees aga ronis ilusti snaipri ette. Istusin kaitsetorni aknast mingi paar meetrit tagapool...
Ja jälle admin kikkis mind...rsk  |
Tõenäoliselt ei kikkinud sind adminn, vaid mäng ise, teatud arvu ROE puhul (ning mõnes kindlas situatsioonis) toimub see automaatselt.
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
0 :: |
121 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
17.03.2004 16:35:15
|
|
|
ROE on üldse veidra käitumise. Vahepeal lasen oma venna maha...Saan 200 miinust... Järgmise teamkilli pärast saan aga näiteks 450 miinust. Millest see ROE punktide arv sõltub?
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
zakslane
HV vaatleja

|
17.03.2004 18:42:09
|
|
|
gemini kirjutas: |
ROE on üldse veidra käitumise. Vahepeal lasen oma venna maha...Saan 200 miinust... Järgmise teamkilli pärast saan aga näiteks 450 miinust. Millest see ROE punktide arv sõltub? |
Kui meeskonna kaaslane on juba enne kollaseks või punaseks lastud, siis tuleb ROE'd vähem kui täis eludega oma meest lastes.
_________________ midagi jahimeestele |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
17.03.2004 18:45:02
|
|
|
on jah nii ..
Ise lasin just yhe oma mehe maha ja naks vanglas:
Tyyp oli mingi tattnina ja kohe mängu alguses lasi mind meelega automaadist ... Mul see honor savi ja nii ma siis kuulipildujaga avasin selle tattnina poole vastutule
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
biker
HV kasutaja

|
17.03.2004 19:37:19
|
|
|
Ei teagi, tundub et masin on suht tark selle ROE koha pealt. Eile "saagisin" just üht vastast kui oma mees tulejoonele hüppas - mõlemad said surma aga mina sain vaid 50 punkti ROE-d mis nagu pole suurt miskit. Samas, korra päris algul kui mul veel nupudki segi kippusid minema, põrutasin kohe stardis oma rühma komandörile laksu selga tulemus: 500 ROE-d ja türmi. Muide, kui ROEd ei soovi saada siis disconnesti kohe kui omasid tabasid - tulemus läheb kirja vaid raundi lõpus.
Ahjaa, Anzase vastu (võib-olla veidi moditud) on punk ikkagi võimetu - eile oli "surematuid" jälle hulgi - ühele lasin kogu "sae" magasini pihta ja mitte kuraditki Ainus efekt oli see et seni kuni tal tuli peal oli ei saanud ta ise lasta, kohe kui mul salv tühi sain ühe ainsa lasuga surma - very f****ng nice
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
GanWes
HV vaatleja
|
17.03.2004 20:22:19
|
|
|
kui ma real playeriga panin need t66le tuli selline error:Unable to render video ; DX50 decompressor not found..ma ei n2e kuidas neid tuleb teha....SF E and ..
|
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
17.03.2004 22:00:48
|
|
|
Vaata BsPlayeriga
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur. |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
17.03.2004 22:05:50
|
|
|
ma korra kunagi laadisin selle mängu, aga siis ei viitsinud pelada ja kustutasin, ära aga kuna see nii kuulus, siis mõtlesin et laeks, just praegu lõpetab mingi 3 tundi ja 10 minsa tuli alla. Aga nojah algus peab vist mingid katsed läbi tegema.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
|
   |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
18.03.2004 21:52:44
|
|
|
noh jama, mõned treening testid tehtud, sealt lennukist ei saa aint alla hüpatud, aga basic sain läbi. Aga miks ma serveritesse ei saa viskab kohe välja, selleks mingit patchi vaja aga ma ei leia millist.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
capricorn
Kreisi kasutaja
|
18.03.2004 22:28:01
|
|
|
KUI SA TÕSISELT VIHKAD CHEATEREID SIIS ÄRA SEDA JUTTU SIIN LOE. Tegin siis omale dummy acount-i ja eksperimenteerisin eile sellega üht hacki. Mis ta siis tegi; esiteks vaenlased olid punased ja oma mehed sinised, väga hästi oli eristatav sest peale mängija oli talle mingi kast veel ümber joonistatud, vaenlaseid näitas kuni 120 meetri pealt(kui viskad granaadi siis see lendab mingi 50 m), siis võttis kõik udu ja pimeduse ära( swamp raid-is oli kõike näha, Flashid ja suitsukad ei mõjunud, kasutas aimbot-i(lasid vaenlase suunas ja kuul leidis ise õige koha ülesse kuhu lennata), Burstiga lasi nagu full auto-ga, rohkem ma ei mäletagi mida sellega veel teha sai. Mind pani imestama kui kergelt see peale sai pandud ja et ükski ametlik server selest aru ei saanud. Täna siis sain ka tagajärgedest teada, selle dummy acountiga enam kuhugile sisse ei saanud, nii et arvatavasti permanent ban. Soovitan kõigil nendest asjadest eemale hoida, suht naljakas on alguses aga varem või hiljem jääd vahele tõenäoliselt. Sammas see paneb tõsiselt mõtlema selle üle, kui paljud tegelikult võivad mängida koodidega armyt ja kõik need korrat kui ise olen mingist tundmatust kuulist surma saanud, kui naljakas siis teistel on olnud!
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
18.03.2004 23:15:40
|
|
|
aga keegi siis seda patchi ei oska anda, on kellelgi veel selliseid probleeme olnud.
Edit:Sain asjaga hakkama, pidi aint mingi asja mängus seal enablema. Aga kas ma pean siis kõik testid läbi tegema, et serveritesse saada, kas HV klann on veel alles, või mingi muu eesti oma.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
19.03.2004 19:33:16
|
|
|
keegi mind selle special forcesis viimase osa poolega saaks aidata, jõuan juba B lõpupunkti leitakse, üles nii tüütu on, seda kuidagi lihtsamat moodi ära teha ei saa või.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
|
   |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
devean
Kreisi kasutaja
|
19.03.2004 20:12:55
|
|
|
X kirjutas: |
Aga nojah algus peab vist mingid katsed läbi tegema. |
Njh, need on selle mängu kõige suurem miinus. Päris rasked on ikka osad  |
See teebgi just asja paremaks ja reaalsemaks counter strikest ju muudest võrgu fps-idest.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
19.03.2004 20:30:02
|
|
|
need värgid ei tööta mul, viskab errori, et dont send või send ja kõik
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
19.03.2004 20:33:28
|
|
|
agam kus see HV server on või eesti omad, on need üldse olemas
tsitaat: |
See teebgi just asja paremaks ja reaalsemaks counter strikest ju muudest võrgu fps-idest.
|
no mina küll ei ütleks. Ütle kui hea on mingi arvutiga hiilida. Mingi mina mitte s.....agi ei näe, aga juba leitakse mind üles, arvuti mängudes ongi see hiilimine suke nurgeline, jama nagu, enamuse ajast rooma, mingi paar tundi roomad seal, igav osa.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
MorRAW
Ei ole Guru

|
19.03.2004 21:22:35
|
|
|
devean kirjutas: |
X kirjutas: |
Aga nojah algus peab vist mingid katsed läbi tegema. |
Njh, need on selle mängu kõige suurem miinus. Päris rasked on ikka osad  |
See teebgi just asja paremaks ja reaalsemaks counter strikest ju muudest võrgu fps-idest. |
Njh, ei oska selle koha pealt vaielda, kuna AA esimene fps, mida pikemalt pelan. Counterit pole isegi mitte proovinud...kuidagi liiga acrade mulje jättis vaadates :s Reaalsus omab
_________________ https://www.instagram.com/morrowshoots/
http://www.morrowshoots.com |
|
   |
314 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
19.03.2004 21:44:25
|
|
|
Mul oli eila honori tõusuni 104 ühikut puudu.
Täna sai pelatud ja müratud ja puudu on nüüd 204 ühikut.
Milles pull?
Edit: vaatasin oma kontot AA kodukal.
_________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
biker
HV kasutaja

|
19.03.2004 22:01:52
|
|
|
Lasid oma mehi äkki tihti? Iga kord kui neid lased siis ROE ja EXP punktid kukuvad ja nii sa ei saagi kuidagi edasi. Võid vabalt 7-mese raundi lõpetada miinustes
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
X
HV veteran

|
19.03.2004 22:44:33
|
|
|
tsitaat: |
Njh, ei oska selle koha pealt vaielda, kuna AA esimene fps, mida pikemalt pelan. Counterit pole isegi mitte proovinud...kuidagi liiga acrade mulje jättis vaadates :s Reaalsus omab
|
reaalsusest on asi kaugel, krt inimene puhta pimeduses, kus tegelikuses pole teda nähagi aga need valvurid kükitavad mäeotsas ja leiavad mind mäetagant ka üles, isegi siis kui näoga teisel pool.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDvurle
HV pensionär

|
19.03.2004 22:45:40
|
|
|
Mul olid plussis ja ROE-d eip olnud.
Raundi lõpp oli selline Score 155, Coals 105, Leader 50.
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Troll
HV Guru

|
20.03.2004 07:22:44
|
|
|
Whooah, mu fragrate on juba 3,65! Tabelis 158 koht. Aga honoriga tuleb Vilkuur vägisi järgi, tal praegu 55, mul 56. See tuleb sellest, et ma kasutan peamiselt M203 granaadiheitjat, millega jäävad tavaliselt liidripunktid saamata. Kas SF serverites on punktiarvestus sama või saab seal rohkem punkte iga asja eest?
_________________ TÜMPA, TÜMPA...EEST ÄRA, TROLL TULEB!!! |
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
121 |
|
tagasi üles |
|