praegune kellaaeg 19.06.2025 01:17:32
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Rain
Kreisi kasutaja

|
17.03.2004 16:11:07
abc computingu vahvad kirjad |
|
|
Kas keegi sai eile veel abc computingust selliseid huvitavaid kirju?
kirjad ise siis järgmised:
Esimene kiri:
Pealkiri: Teil on praeguseks kogunenud juba 10794 punkti
Lugupeetud Rain
Meie arendusmeeskonna eesmärgiks on kogu aeg olnud toodete tellimise muutmine IT Hankekeskusest järjest paremaks, mugavamaks, usaldusväärsemaks jne, kuid hiljuti leidsime, et see võiks olla ka veidi lõbusam ja põnevam. Seetõttu tulime nüüd välja maailmas nii populaarseks saanud klientidele mõeldud punktimänguga.
Mäng ise on lihtne: tuleb vaid osta ja kogud selle eest punkte suhtega 1 EEK=1 punkt. AGA, lisaks ostmisele, on võimalik punkte saada ka muude tegevuste eest - näiteks soovitamise eest. Mõne aja pärast lisanduvad veel erinevad punktikogumise võimalused.
Loosimiste ajad ning auhinnad on märgitud leheküljel "Haldus" -> "Minu punktid", kuhu pääseb peale sisselogimist. Järgmine loosimine toimub 30.aprillil.2004 ning auhinnaks on Ordi blueline HT2600!
Kuna Te juba olete meie registreerunud klient, siis ei pea Te alustama punktikogumist nullist, Teie punktisumma praegusel hetkel on 1000, mis on kogunenud Teie esmasest registreerimisest ning kõikidest varasematest ostudest. Seega on Teil meie uute klientide eest pisike edumaaJ
Soovitame lugeda läbi täpsustav juhend, ning...
lõbusat punktide kogumist!
ABC Computingu meeskond
www.abcc.ee
PS Kas teadsite juba, et IT Hankekeskusega on liitunud juba üle 500 firma, ning toodete koguarv ületab 20000 nimetuse?
--------------------------------------------------------------------------------
Enda listist eemaldamiseks vajutage palun siia.
Teine Kiri, ülejäänud kirjad lühendatud:
Pealkiri: Teil on praeguseks kogunenud juba 10794 punkti
Lugupeetud Rain
Kuna Te juba olete meie registreerunud klient, siis ei pea Te alustama punktikogumist nullist, Teie punktisumma praegusel hetkel on 5661, mis on kogunenud Teie esmasest registreerimisest ning kõikidest varasematest ostudest. Seega on Teil meie uute klientide eest pisike edumaaJ
Kolmas kiri:
Pealkiri: Parandus. Teie tegelik punktisumma on 5661.
Lugupeetud Rain
Kuna Te juba olete meie registreerunud klient, siis ei pea Te alustama punktikogumist nullist, Teie punktisumma praegusel hetkel on 5661, mis on kogunenud Teie esmasest registreerimisest ning kõikidest varasematest ostudest. Seega on Teil meie uute klientide eest pisike edumaa
neljas kiri:
Pealkiri: Parandus. Teie tegelik punktisumma on 1000.
Lugupeetud Rain
Kuna Te juba olete meie registreerunud klient, siis ei pea Te alustama punktikogumist nullist, Teie punktisumma praegusel hetkel on 1000, mis on kogunenud Teie esmasest registreerimisest ning kõikidest varasematest ostudest. Seega on Teil meie uute klientide eest pisike edumaa
viies kiri:
Pealkiri: Parandus. Teie tegelik punktisumma on 5661.
Lugupeetud Rain
Kuna Te juba olete meie registreerunud klient, siis ei pea Te alustama punktikogumist nullist, Teie punktisumma praegusel hetkel on 5661, mis on kogunenud Teie esmasest registreerimisest ning kõikidest varasematest ostudest. Seega on Teil meie uute klientide eest pisike edumaa
Viies kiri näitab mõlemas kohas õiget punktisummat ja see on isegi õige
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
tanq
Kreisi kasutaja
|
17.03.2004 16:16:14
|
|
|
Mulle tuli ka kaks kirja.
Esimene siis sama, mis sulgi esimene oli.
Teine oli parandus, et tegelikult on punktisumma 1000 vms
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
1 :: |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
tim
HV kasutaja

|
18.03.2004 02:18:03
|
|
|
need tiksuvad mulle ka nii kuidas juhtub.
viimane laks oli, et sul on 10700 8)
ja siis parandus tegelikult 4800
pøhiline, et me ikka tåiustame oma øudsalt ågedat asja ...
Eks kogu aeg låhebki selle peale ja muu (mailid) jååb unarusse... mitte et ma kunagi oleks palunud neil mulle kirju saata aga kes seda måletab, åkki palusin
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
juuri
HV vaatleja
|
18.03.2004 10:14:06
mul ka mitu kirja |
|
|
Mina sain mitu kirja seepärast, et mul oli miskipärast mitu kasutajat seal, mõlemaga olin ostnud. Ju olin esimese üldse ära unustanud. Saatsin kirja, ja mõlemad ostud lükati ühe kasutaja peale ümber:)
|
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
18.03.2004 11:10:25
|
|
|
Pommitavad jah kuradid kirjadega. Õnneks küll ainult kahega seni piirdunud.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
daman
Kreisi kasutaja
|
18.03.2004 11:22:34
|
|
|
Sama siin, sain 2 kirja. Kõige lahedam veel see, et esimese kirja punktisumma ja teise punktisumma vahe on 121 punkti.
_________________ Täna on see homme, mida sa eile kartsid. |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|