Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ArturTT
HV veteran

|
27.11.2014 01:46:39
|
|
|
BB10 kirjutas: |
Tervisi siitmaja rahvale.
Kuna mu naisele sümpatiseerivad siiani nuppudega telefonid, siis sai ka talle Q10 ostetud. Amazonist uus unlocked telefon. Elisa interneti käimasaamisega tekkisid mul aga probleemid. Nimelt ei suutnud ma kuidagi muuta APNi. Proovisin nii originaalfirmwarega, tegin security wipe, lasin FW uuesti peale ning katsetasin ka Sachesi abil erinevaid beta-jms firmwaresid. Tulemus oli aga see, et parimal juhul sain ma APNiks "blackberry.net".
Katsetasin ka EMT ja erinevate kõnekaartidega, kuid tulemus oli ikka sama. Kas on siin keegi saanud BB10 telefonis APNi õigeks muuta? Kõikvõimalikud escreen jms variandid said mul ka ilma tulemusteta ära katsetatud
Kui aga keegi midagi head enam soovitada ei oska, siis pean ma vist telefoni tagasi saatma ning sellisel juhul jääb mul üle kasutamata BB Q10 originaalkorpus, 550mA originaallaadija ja kuuene ekraani kaitsekilede pakk (kõik ostetud amazonist), kui kellelegi huvi pakub. |
Olin sama jamaga siin hädas (nagu teemastki lugeda v6ib siis enamusel sellega mingi teema). Lõpuks hakkas küll asi iseenesest paketi vahetusega t66le. ning ka apn j2i blackberry.net-iks kuid kiiruses jms kadusid pole ...
|
|
Kommentaarid: 153 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
143 |
|
tagasi üles |
|
 |
arno14
HV vaatleja
|
28.11.2014 16:09:19
|
|
|
Mis see APN muidu on, mille tarbeks seda vaja? Mul töötab BB10 Elisa võrgus 100%, isegi mobiiliID. Ei tööta ainult BBW, aga selle juhised on eespool kirjedatud kuidas tööle saab - toimib.
|
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
28.11.2014 16:14:56
|
|
|
arno14, apn on interneti pöörduspunkt ja selle abil telefon suhtleb operaatori serveriga ja pääsed mobiilsesse netti kui apn õige on.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
BB10
HV vaatleja
|
28.11.2014 17:19:08
|
|
|
Seoses APNi saagaga olid sellised hädad, et originaalfirmwarega puudus see täiesti ning ei saanud kuidagi sinna midagi määrata ka. Sellisel juhul puudus mobiilinett täiesti ning asi töötas vaid WiFis. Peale miski versiooni autoloaderi installimist ilmus APNiks blackberry.net ning seejärel nett pm nagu osaliselt töötas. Häda oli ainult selles, et ta tiksus vist 2G küljes ning seetõttu ei toiminud mul ka BBM, millega sai telefoni hankides arvestatud. Kokkuvõtvalt saatsin ma aga telefoni nüüd kahjuks tagasi ning kui keegi soovib, siis on sümboolse hinna eest eespool nimetatud kraam (laadija, klapiga korpus ja kaitsekiled) saadaval, sest mul pole nendega eriti midagi pihta hakata
|
|
tagasi üles |
|
 |
TGEgL
HV vaatleja
|
30.11.2014 20:07:41
|
|
|
APN'i ei saagi läbi tavalise UI muuta. See on mingi BB jabur kiiks, millele on õnneks olemas lahendus.
Selleks peate kasutama nn "Engineering Screen" ehk inseneri ekraani. See on UI'st peidetud aga sinna saab ligi nii, et lähed veebilehitsejaga aadressile: 'escreen://' (ilma ' loomulikult)
Kuidas seda kasutada, kus kohast te menüüde avamiseks koodi saate jne on kirjas siin: http://crackberry.com/how-access-engineering-screen-blackberry-10
APN'i saad muuta "General Radio" meüüst
Kui seal on APN paika pandud, oleks mõistlik minna 3GPP Radio > Utilities > ja kui PS Attached lahtris on "No", siis vajutada PS Attache - "PRESS" nuppu. Sinna ilmub "Yes"
Kui data ühendus peaks mobla võrgus kaduma, siis selle abil saab selle jälle tagasi.
NB! Ärge seal muid asju näppige. See võib lõppeda suhteliselt kurvalt ning siin EU perifeerias, ehk Banaanias pole kedagi, kes teid aitaks.
--- lõikan ja kleebin vanemast postitusest --
infoks, et tegin kunagi BBM'i sellise kanali: "Eesti BlackBerry kasutajad"
Ma ei leinud seda enam üles, mille Pacho kunagi tegi ning see ei andnud end näole ka otsides mitte.
Kanali leiate üles BBM > Channels > Feeds ja otsi Eesti
Logoks on hetkel laadiva aku pilt
_________________ Kõik roheine vajab CO2 |
|
tagasi üles |
|
 |
AgentDeus
HV kasutaja
|
07.12.2014 22:52:58
|
|
|
Ma oma Z10'l seda BB Worldi tööle ei saa, löö või maha. 10.2.1.176 versioonil jäigi ta nö kokku jooksma oma teatega, et ei saa ühendust ja panen nüüd pildi tasku, kusjuures OTA peaaegu töötas, mulle ekraanile ilmus õige app aga crash suutis kiiremini tegutseda ja reaalselt ma asja installida ikka ei suutnud. Asi ei olnud proxy seadistuses igatahes, selles ma veendusin ja Game menüü kaudu ma ei saanud sinna ligi, sest Game väitis, et mul on enda ID'ga midagi kehvasti ja jäi Loadingusse kinni ja lõpuks ütles hea http somethingsomething horrori ning internetis soovitatud Music kaudu ei töötand mul, sest vist selles versioonis oli see ära kaotatud. Lajatasin talle siis 10.3.1.821 milles ikoonid on veits muutunud... võiks öelda, et isegi lahjemaks ja mitte nii ägedaks aga suva sellest aga see BB World nüüd jääb lihtsalt loadima ja kui veebi teel peale surun, siis telefon ei arva üldse midagi. Üsna frustreeriv oleks tegelikult selline asi tavakasutaja jaoks, mul isiklikult suva, sest kopeerisin 2 androidi apk'd mis mul mul vaja oli sinna peale ja kõik, üritan ilma BB Worldi ja native app'deta hakkama saada.
Positiivne külg on väga väga kiire opsüsteem ja loomulikult HUB. BBM'i ma vist ei leia kunagi sõpru Negatiivne, tõsiselt negatiivne minu jaoks on täiesti debiilselt idiootne VPN. Ma saan aru, et tahetakse lihtsustada seda korporatiivset asja. Töö juures on isegi SRX olemas, mille peal saaks selle VPN'i tööle ajada aga no mida paganat, isegi kõige minimalistlikum ja ülimalt laialt levinud pptp puudu, ovpn'st rääkimata Muide 10.3.1.821 ilmus menüüsse ka Cisco Anyconnect, mis on tegelt suht äge VPN tehnilise poole pealt aga see nõuab lisasofti alla sikutamist ja tänu BB Worldi mittetöötamisele ma seda jällegi teha ei saa Lisaks võiks öelda, et seadistused on suht mitte intuitiivsed ja tahavad korralikutl keskendumist saada enne kui endale vajaliku üles leiad.
Ostsin ma selle endale üldse lihtsalt huumori pärast, et vaadata, mida paganat te siin fännate peale füüsilise klaviatuuri, peaaegu saan aru kah juba
Autoloaderi softide installimiseks saab siit http://bit.ly/autoloaders
Ootan vist ametlikku Stable softi ja proovin siis uuesti, sest kõiki versioone ei viitsi ka läbi proovida, milline töötaks kõige paremini
Edit: Sain BB Worldi ka tööle lõpuks. Ei piisanud ainult proxy panekust wifi peale ja 3G Data välja lükkamisest vaid pidi täielikult mobiili võrgunduse maha korjama + lokaliseerimise. Siis töötas nagu nalja. Peale seda on ta töötanud lünklikult. Vahepeal pean taas kõik välja lükkama, kui sealt vaja midagi sikutada aga õnneks pole vaja seda väga kasutada kah.
_________________ kindel on see et miski pole kindel |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
BB10
HV vaatleja
|
08.12.2014 21:21:47
|
|
|
Kuna nii korpusest kui ka laadijast olen ma nüüd ka lahti saanud, siis annaks Q10 kaitsekiled kellelegi soovijale ( BB kasutajale ) tasuta ära, et päris raisku ei läheks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ylts01
HV vaatleja
|
09.12.2014 11:17:00
|
|
|
TGEgL kirjutas: |
Logoks on hetkel laadiva aku pilt  |
Kahjuks ei leidnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
TGEgL
HV vaatleja
|
09.12.2014 13:06:45
|
|
|
ylts01 kirjutas: |
Logoks on hetkel laadiva aku pilt :) |
Kahjuks ei leidnud.
 |
Väga veider värk. Proovisin ka ise otsida aga ei leidnud. Samas on see olemas mu enda kanalite loetelus.
Kanali kood ehk PIN:C0029948B
|
tagasi üles |
|
 |
ylts01
HV vaatleja
|
09.12.2014 14:43:54
|
|
|
AgentDeus kirjutas: |
Edit: Sain BB Worldi ka tööle lõpuks. Ei piisanud ainult proxy panekust wifi peale ja 3G Data välja lükkamisest vaid pidi täielikult mobiili võrgunduse maha korjama + lokaliseerimise. Siis töötas nagu nalja. Peale seda on ta töötanud lünklikult. Vahepeal pean taas kõik välja lükkama, kui sealt vaja midagi sikutada aga õnneks pole vaja seda väga kasutada kah. |
Ise kastan BBW'd tavalislt nii ''1.telefonil airpalne mode sisse 2.wifi(proxy) tööle'' pole veel kordagi jama olnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
TGEgL
HV vaatleja
|
13.12.2014 23:31:42
|
|
|
Edit: Sain BB Worldi ka tööle lõpuks. Ei piisanud ainult proxy panekust wifi peale ja 3G Data välja lükkamisest vaid pidi täielikult mobiili võrgunduse maha korjama + lokaliseerimise. Siis töötas nagu nalja. Peale seda on ta töötanud lünklikult. Vahepeal pean taas kõik välja lükkama, kui sealt vaja midagi sikutada aga õnneks pole vaja seda väga kasutada kah. |
Ise kastan BBW'd tavalislt nii ''1.telefonil airpalne mode sisse 2.wifi(proxy) tööle'' pole veel kordagi jama olnud. |
Kas keegi oskab öelda, miks on vaja Eestis olles sellega nii jännata? Kas Eesti IP'd on mingis permanentses shit-listis BB poolel?
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
19.12.2014 01:05:18
|
|
|
Ise kastan BBW'd tavalislt nii ''1.telefonil airpalne mode sisse 2.wifi(proxy) tööle'' pole veel kordagi jama olnud. |
Kas keegi oskab öelda, miks on vaja Eestis olles sellega nii jännata? Kas Eesti IP'd on mingis permanentses shit-listis BB poolel? |
Eestis pole kunagi BB telefone múúdud.
EDIT: Blend tóótab tánasest kóikide 10.3.1 telefonidega.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
TGEgL
HV vaatleja
|
02.01.2015 15:35:12
|
|
|
Kas keegi on endale juba BlackBerry Classic'u kas ostnud? Kuidas on?
Tundub väga sümpaatne ja mis peamine, see on QWERTY klaveriga.
|
tagasi üles |
|
 |
AgentDeus
HV kasutaja
|
08.01.2015 22:36:03
|
|
|
See BBWorld kasutamise teema on see, et BB on natukene vanas ajas kinni, kui igasugu OTA jne asjad olid neil koostöös teenusepakkujatega, kui andmeside oli kallis ja iga liigne bait maksis väga palju raha. Kuigi ma ei saa aru, miks tehakse äriklassi telefon, millega välismaal ei saaks äri ajada? Eriti tänapäevases aasta 2015 võtmes
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
TGEgL
HV vaatleja
|
23.01.2015 15:59:12
|
|
|
See BBWorld kasutamise teema on see, et BB on natukene vanas ajas kinni, kui igasugu OTA jne asjad olid neil koostöös teenusepakkujatega, kui andmeside oli kallis ja iga liigne bait maksis väga palju raha. Kuigi ma ei saa aru, miks tehakse äriklassi telefon, millega välismaal ei saaks äri ajada? Eriti tänapäevases aasta 2015 võtmes :D |
Eesti pole "maailm" ja EMT pole ainus, kes võrguteenust pakub :)
Räägitakse, et BBM töötab Tele2 OK. Kui see on nii, siis on tegemist mingi EMT enda kiiksuga, mida nad seletada ei oska - vähemalt siini pole ma mingit arukat vastust leidnud ega nende käest ka kuulnud.
Samas, mul on ainult 2 BBM kontakti + see kanal ja selle pärast ma ei viitsi teise võrku kolida :) Naljakas on aga see, et BBM Androidi versioon töötab vabalt EMT võrgus.
|
tagasi üles |
|
 |
AgentDeus
HV kasutaja
|
23.01.2015 21:54:10
|
|
|
Vaata laiema pilguga nüüd natukene aasta 2014 ja 2015 võtmes. Kõikides teistes riikides töötab va Eestis? Kas Androidi BBM'ga on sul probleeme EMT's? Telia Sonera Latvia? Orange? Aafrikat ärme mängu too, seal pole levi.
Kui on andmeside lubatud ja töötab, siis pagan võtaks, töötagum!
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
huviline03
HV vaatleja
|
09.02.2015 16:38:17
|
|
|
|
Mul sama küsimus.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
arno14
HV vaatleja
|
23.02.2015 13:47:38
|
|
|
Eile laadisin OS10 viimase uuenduse. Kuidas kellelegi meeldib? Kas on midagi olulist uut ka? Mid häirib uue väljanägemine.
|
|
tagasi üles |
|
 |
pacho
HV veteran

|
28.02.2015 18:11:12
|
|
|
arno14 kirjutas: |
Eile laadisin OS10 viimase uuenduse. Kuidas kellelegi meeldib? Kas on midagi olulist uut ka? Mid häirib uue väljanägemine. |
Palju on väikeseid uuedusi. Nagu iga uue versiooniga on olnud. Blend on vast kõige suurem.
Vanat versiooni taga ei igatse.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
degrass
HV kasutaja

|
01.03.2015 20:56:50
|
|
|
huviline03 kirjutas: |
|
Mul sama küsimus. |
Ostnud ei ole, kuid esmamulje peale p6gusat tutvumist poes on super. On olulislt sümpaatsem, kui Q10.
V6rreldes BB C9320-ga, mida ma hetkel kasutan ka olulisemalt suurem.
|
|
tagasi üles |
|
 |
miskeskus
HV vaatleja
|
01.03.2015 23:13:59
|
|
|
Huvitav juhtum...reedel oli võimalus hakata kasutama BBQ10. Kahjuks ei tundnud BBQ10 EMT mobiil ID toega sim kaarti ära. Küll aga tundis ära Elisa kõnekaardi. Seega eeldasin, et EMT kaart on vigane. Kuna kontoris oli varu EMT kaart olemas, sai edukalt kasutusele võetud ilma mobiil ID toeta kaart, mille Q10 ära tundis. Täna sain EMT esindusest uue mobiil ID toega kaardi, kuid kahjuks taaskord sama probleem...Q10 ei tunnista uut mobiil IT toega kaarti. Samas kõik kaardid töötavad edukalt iPhone 4s. Ideid?
|
|
tagasi üles |
|
 |
arno14
HV vaatleja
|
02.03.2015 21:49:51
|
|
|
Nagu Sa juba ütlesid, siis minul Elisas töötab
|
|
tagasi üles |
|
 |
alevstroem
HV vaatleja

|
02.03.2015 22:53:01
|
|
|
Uus versioon on päris hea. Eriti meeldib et lõpuks töötab ka Blend. Ikoonid võiks suuremad olla. APN töötab ja töötas ka eelmise tarkvaraga. BBM ainult läbi wifi aga eriti puudust ei tunne. BBW sain tööle üle vpn-i flight modes.
Aku tundub ka kauem kestvat.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
miskeskus
HV vaatleja
|
03.03.2015 20:26:40
|
|
|
miskeskus kirjutas: |
Huvitav juhtum...reedel oli võimalus hakata kasutama BBQ10. Kahjuks ei tundnud BBQ10 EMT mobiil ID toega sim kaarti ära. Küll aga tundis ära Elisa kõnekaardi. Seega eeldasin, et EMT kaart on vigane. Kuna kontoris oli varu EMT kaart olemas, sai edukalt kasutusele võetud ilma mobiil ID toeta kaart, mille Q10 ära tundis. Täna sain EMT esindusest uue mobiil ID toega kaardi, kuid kahjuks taaskord sama probleem...Q10 ei tunnista uut mobiil IT toega kaarti. Samas kõik kaardid töötavad edukalt iPhone 4s. Ideid? |
Viga peab olema riistvaraline, kuna nüüd ei tunne ühtegi sim ära. Kas oskate soovitada firmasid, kes tegeleb Blackberry hooldusega; garantii kui ka tasulise.
|
|
tagasi üles |
|
 |
huviline03
HV vaatleja
|
04.03.2015 13:19:27
|
|
|
miskeskus kirjutas: |
Kas oskate soovitada firmasid, kes tegeleb Blackberry hooldusega; garantii kui ka tasulise. |
Guugel annab sellise vaste. http://www.mttc.ee/Blackberry/
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |