Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
bladerunner
HV Guru
|
20.01.2015 18:40:25
|
|
|
Donald, saab muuta, aga sinu lisatavad lähevad nimekirja lõppu, ehk reaalselt tolku neist pole.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
21.01.2015 17:50:02
|
|
|
Paistab, et pole mõtet seda Intenot üldse siis võtta. Hetkel 784 (confitud sillaks), aga sain info, et märtsi esimeses pooles saan optika, seega vaja teatud muudatused teha, et 300/300 kätte saada (switch). Kui pereliige telekat ei vaataks poleks üldse midagi vaja aga antud juhul peab 784 alles hoidma, kuna digibox on liiga loll, et switchist tulevast võrgujuhtmest parameetrid kätte saada. Motorola > Arris vahetus siiski plaanis (esialgu kuuajaline katseperiood S4 numbritega puldiga). Switch kah vaja vaadata (teen eraldi teema). Ja lisaks eraldi WiFi AP.
Pigem siis ostan eraldi seadmed mis töötavad kui ühe mis nii hästi ei tööta. VoiP jms asju pole vaja. Isegi ruutimist pole vaja seega piisab switchist vist.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
21.01.2015 20:10:08
|
|
|
Väheke juttu siis enda viimase aja kogemustest ja uudistest ka.
Ehternet: Cat6 peal intel jätkuvalt töötab, varsti saab kuu juba kokku murevabalt.
WiFist: Minul suutis keskmiselt nädal aega hoida senise testtarkvaraga püsti WiFit (võrreldes varasemaga, kus üle päeva läks maha). Taaskäivitusi pole ka olnud viimasel ajal.
Küll aga juhtus mul uutmoodi kokkujooks, nimelt lisaks WiFile oli üks hommik läinud ka switchi pool - ööläbi sees olnud lauaarvuti järsku enam ühendust ei saanud kuni taaskäivituseni. Tehnikutega suheldes logidest nad ei lugenud muud välja, kui et ühendus oli ja siis polnud ja siis mingi hetk jälle oli.
Lisaks sain selle käigus veel teada, et väljas on ka veidi uuem testtarkvara versiooniga DG301-W7P2U_ELION2.4.7RC5-141126_1116, mis nüüd mul ka ruuteris jookseb pärast seda viimast intsidenti. Eks näis, kas muutub asi stabiilseks. Praegu on uptime veidi üle 5 ööpäeva aga see on liiga vähe, et veel midagi öelda.
Täiendavaltka selline info, et Intenolt tegeleb uue tarkvaraversiooni juurutamisega, kus WiFi bugi oleks adresseeritud. See loodetakse intenolt saada kätte selle aasta esimese kvartali sees: Vist tegelikult öeldi, et loodetavasti järgmine kuu aga no kella otsa ei paneks, tekitab veel valesid lootusi.
|
|
Kommentaarid: 93 loe/lisa |
   |
1 :: |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
21.01.2015 20:28:29
|
|
|
SilQ kirjutas: |
-parun- kirjutas: |
Sain ilusti toimima, jälgima nüüd stabiilsust ka: Kustutasin kõik backupid ära, mis vanast 789 üle tulid elioni serverist. 30-30-30 hard reset. Seadistasin kõik uuesti ja hetkel kõik toimib, kauaks, eks näis. |
Hetkel mul 3päeva up olnud. Algusest peale igapäev rebutand, ei julge sõnuda aga tundub et sellest oli kasu. |
Ruuter oli 7 päeva up, kui tuli esimene restart, ja nii rebutas ta jälle kuni täna hommikul kui ruuter oli täiesti tumm. Ühtegi seadet külge ei võta. Tegin tavalist restarti oma 3x, ikka ei midagi. Hard resetiga ka ei midagi. Selge, ruuter surnud. Aga enne kui püksid jalga tirisin, proovisin veel eelnevalt 30-30-30 reseti ilma kaablitetta. Taas ärkas ruuter ellu. Hetkel toimib. Aga elioni esindusse ma selle ruuteriga igaljuhul lähen. Tavakasutaja kes ei oskaks nii mässata oleks sellega juba ammu seal karjunud. |
Ja missugust abi sa loodad esindusest saada? Kui nad annavad sulle uue ruuteri, siis see probleemi ei lahenda. Vähemalt minul ei ole lahendanud.... Täna lugesin Elioni E-poest kasutajate arvamusi ja mis sa arvad, mille üle kurdeti?
Mul läks samuti täna jälle wifi pange. Näib et see probleem ei olegi lahendatav...
Kunagi oli mul SAGEM DSL modem, mis ei püsinud üldse püsti. Lõpuks tunnistati ka Elionist et diagnoos ongi SAGEM. Vahetati see karp NOKIA vastu ja probleemid kadusid. Kas wifi probleemi puhul on diagnoos Inteno, eks seda näitab aeg. Loodetavasti see nii ei ole... |
Uut ruuterit jah, ehk näkkab parem. Wifi mul ei pangestu, terve ruuter rebutab ja vahel ei tule püsti ja tavaline restart ei aita vaid hard reset. |
Helistasin täna siis elioni info telefonile ka. Meeste rahvas võttis vastu ja tema soovitas küll ruuter välja vahetada, et kuuldavasti on selline mure saanud vahetusega probleemist lahti.
Kuna see nädal on tihe graafik, siis üritan millalgi ära vahetada ja vaadata mis juhtub.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
21.01.2015 20:33:18
|
|
|
Esimene enda jaoks tõestatud Inteno iseeneslik restart.
Ilmselt on neid varemgi olnud, aga pole mingit tegevust häirinud ja siis ei pööra ju tähelepanu.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
UrmasP
HV vaatleja
|
21.01.2015 22:53:38
|
|
|
Mul on siin teist päeva muudetud Mode: Auto -> 802.11b+g
Esialgu töötab. Kui jääbki tööle, siis on küll ime! Siis proovin järgmisena 802.11n sest peale ühe vana arvuti oskavad kõik mu kodused seadmed seda kiiremat N Wi-Fi standardit.
Hoian Teid kursis, kas 802.11b+g jääb tööle.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
blinx
HV vaatleja
|
22.01.2015 11:43:56
|
|
|
Pole kunagi töötanud WIFI, loogilisi järeldusi ei tee, 3 ruuterit proovitud, tõenäoliselt oma viga irw.
E: keegi väljast kisas, et hiir mõtleb, et ta on hiir
_________________ 'Just buy everything then you're safe'
viimati muutis blinx 22.01.2015 16:05:59, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
22.01.2015 13:33:14
|
|
|
UrmasP kirjutas: |
Mul on siin teist päeva muudetud Mode: Auto -> 802.11b+g
Esialgu töötab. Kui jääbki tööle, siis on küll ime! Siis proovin järgmisena 802.11n sest peale ühe vana arvuti oskavad kõik mu kodused seadmed seda kiiremat N Wi-Fi standardit.
Hoian Teid kursis, kas 802.11b+g jääb tööle. |
Mul on ka teist päeva b+g peal ja siiani toiminud, kuid esimese ruuteriga oli ka prooviks forcetud N peale ja ka siis pani paari päevaga pange, ehk väga suurt usku mul sellesse ei ole, kuid las praegu töötab
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
iir
HV Guru

|
22.01.2015 18:11:51
|
|
|
iir kirjutas: |
Väga kihvt. Mitu kuud töötas ja eile kadus nett ära, mõtlesin, et elioni kala ja läheb üle...
täna ka pole. Tõstan siis juhtmed optika karbi külge, töötab. Intenot tööle ei saa... mis sellega nüüd siis juhtus? Saan ise midagi teha või viin poodi?
 |
Sain uue, uus garantii kah. Eks paistab, kuidas töötab. kartsin juba, et hakkavad diagnosti tegema ja oota mitu kuud...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway |
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
22.01.2015 23:28:44
|
|
|
naa-na-naanna-nanna-naa Bljad...
Mis te arvate, mida Inteno ruuter tegi, kui otsustasin MAC filtering kasutada wirelessi sättete all?
Allow listed- mitte ükski seade ligi ei saa.
Disable MAC filtering, ruuteri toite sisse ja välja lülitamine, essugi ei aita enam.
Guest wireless on kasutatav, põhiline juhtmevabadus enam mitte. Peab nupust restarti tegema, aga jääb tulevikuks, kuna kõik vaatavad telerit, Mati saabumiseni.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
UrmasP
HV vaatleja
|
23.01.2015 14:15:39
|
|
|
802.11b+g hoiab kenasti. Julgen hetkel soovitada teistele ka selle proovimist, kel Wi-Fi zombistub. Tundub, et sellega töötab Inteno stabiilselt! Kiirus on küll kahjuks väiksem, kui N Wi-Fi'ga, aga stabiilsus kaalub selle kordades üle. Eks ma ootan siis lahendust pikemas perspektiivis, aga 802.11b+g lahendas hetkel Wi-Fi hangumise probleemi, vähemalt minul. Ja see on KINDLASTI parem, kui iga jumala paari päeva tagant ruuterit resettida.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
23.01.2015 18:54:25
|
|
|
802.11b+g hoiab kenasti. Julgen hetkel soovitada teistele ka selle proovimist, kel Wi-Fi zombistub. Tundub, et sellega töötab Inteno stabiilselt! Kiirus on küll kahjuks väiksem, kui N Wi-Fi'ga, aga stabiilsus kaalub selle kordades üle. Eks ma ootan siis lahendust pikemas perspektiivis, aga 802.11b+g lahendas hetkel Wi-Fi hangumise probleemi, vähemalt minul. Ja see on KINDLASTI parem, kui iga jumala paari päeva tagant ruuterit resettida. |
Ilmselt on natuke vara selles veel päris kindel olla. See stabiilsus on kestnud ju vaid 4 päeva?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
UrmasP
HV vaatleja
|
24.01.2015 10:00:58
|
|
|
Täna läheb kuues päev ja töötab kenasti. Huvitav, mis seda N Wi-Fit siis segab?
802.11b+g toimib! Ilmselt ma seda ruuterit rohkem ei torgi. Kui vaja HD filmi striimida, eks siis pean selleks ajaks ilmselt Wi-Fi ära muutma ruuterist N peale, aga ega muidu seda N mul vaja pole.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.01.2015 10:39:40
|
|
|
Täna läheb kuues päev ja töötab kenasti. Huvitav, mis seda N Wi-Fit siis segab?
802.11b+g toimib! Ilmselt ma seda ruuterit rohkem ei torgi. Kui vaja HD filmi striimida, eks siis pean selleks ajaks ilmselt Wi-Fi ära muutma ruuterist N peale, aga ega muidu seda N mul vaja pole. |
Kõigest mu isiklik teooria aga kõik sõltub ka seadmete wifi kaartidest ja nende driveritest, Kuna mul kodus on ka igasugused erinevad seadmed koos erinevate wifi standarditega ja probleemi pole, siis peab olema probleemse wifiga kodus mõni seade mis probleeme tekitab ja ruuteriga just siis kui valikus on b/g/n.
Nagu varem mainisin, sõbral töötas bgn rohkem kui aasta, probleemid algasid apple ipad koju saabumisega. Küll sai vahetatud wifi kanalit, turva WPS peale jms. viimases hädas keerasin b/g peale kuna nett oli niikuinii 20M vdsl. Siiani pole probleeme olnud.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
24.01.2015 13:30:14
|
|
|
indrekp kirjutas: |
7ruuteriga just siis kui valikus on b/g/n. |
Mul oli alati force 802.11n, seega pigem tuleb kõikjalt, kuhu n segatud on. Kõik seadmed olid samuti n-i peal, polnud segu mõtet panna (b/g/n siis)
indrekp kirjutas: |
Nagu varem mainisin, sõbral töötas bgn rohkem kui aasta, probleemid algasid apple ipad koju saabumisega. Küll sai vahetatud wifi kanalit, turva WPS peale jms. viimases hädas keerasin b/g peale kuna nett oli niikuinii 20M vdsl. Siiani pole probleeme olnud. |
Mul tegelikult võis olla üks huawei mediapad, mis tuli sel hetkel, kui probleemid algasid... kui nüüd järgi mõelda. Lissaks veel umbes sel hetkel läksid mu nexused (5 ja 7-2013) üle android 5.0 peale.
Samas uue testtarkvaraga seda probleemi enam oluliselt pole, pigem teeb ruuter restarte. Too viimane testtarkvara, mida mainisin, tegi eile (üsnagi täpselt nädal pärast peale panekut) restardi. Keskmine restardi intervall ongi mul 1 nädal nüüd.
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
28.01.2015 13:47:43
|
|
|
KillerXP, Kust sa sellise tarkvara said , mis punkt kell "see" restarti teeb. Anyway, ma tõin täna uue ruuteri. Loodan et igapäevane rebutamine ära kaub ja lanide kadumise.
UrmasP, Kas wifi sul ikka püsti?
_________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
 |
|
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
KillerXP
HV Guru

|
28.01.2015 19:29:12
|
|
|
KillerXP, Kust sa sellise tarkvara said , mis punkt kell "see" restarti teeb. Anyway, ma tõin täna uue ruuteri. Loodan et igapäevane rebutamine ära kaub ja lanide kadumise. |
Elioni tagatubadest (loe: tehnilise toega suheldes) testi eesmärgil, restardi periood ei tundunud olevat kellaajaline, vaid umbes 7 ööpäeva.
Praeguse seisuga vahetasid tehnikud ruuteri üldsegi ringi ja vaatab mis nüüd saab, ootan huviga
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
28.01.2015 20:03:55
|
|
|
KillerXP kirjutas: |
KillerXP, Kust sa sellise tarkvara said , mis punkt kell "see" restarti teeb. Anyway, ma tõin täna uue ruuteri. Loodan et igapäevane rebutamine ära kaub ja lanide kadumise. |
Elioni tagatubadest (loe: tehnilise toega suheldes) testi eesmärgil, restardi periood ei tundunud olevat kellaajaline, vaid umbes 7 ööpäeva.
Praeguse seisuga vahetasid tehnikud ruuteri üldsegi ringi ja vaatab mis nüüd saab, ootan huviga  |
Mul oli restart 23h tagant. Konfisin just ka uue ruuteri ära.
|
|
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
superior
HV Guru
|
28.01.2015 20:51:20
|
|
|
Panin WiFi b/g peale ning vaatan, et juba 1 nädal pole restarti teinud.
|
|
Kommentaarid: 139 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
28.01.2015 21:02:53
|
|
|
superior kirjutas: |
Panin WiFi b/g peale ning vaatan, et juba 1 nädal pole restarti teinud.  |
Panin polnud kasu, 4 päeva pärast hakkas jälle 23h maraton pihta.
|
|
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
pwn13
HV veteran

|
28.01.2015 21:26:59
|
|
|
Ma vaatasin, mul 15 päeva käinud. Pole kunagi resa täheldanud.
(vahepeal oli voolust väljas )
_________________ pWn |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
28.01.2015 22:24:34
|
|
|
superior kirjutas: |
Panin WiFi b/g peale ning vaatan, et juba 1 nädal pole restarti teinud.  |
Mina panin katseks hoopis n peale ja juba 10 päeva püsinud... Võimalik et b, g või n ei olegi probleemiga seotud.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
304nt
HV vaatleja
|
29.01.2015 13:03:54
|
|
|
Mul ikka veel ka wifil N töös, maha pole kukkunud. Ainuke kala, mis oli hiljuti, nimelt veebiliides kukkus maha tervenisti. Peale restarti taastus ka selle töö.
Polekski muidu teadnud, aga ühendusega oli kala sees parajalt kiiruse osas ning tekkis soov veidi logi uurida
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
29.01.2015 13:12:54
|
|
|
mul vist password meelest läinud, kuigi väga kahtlane case.
muud moodi teada ei saa, kui tuleb reset nuppu vajutada ja algseadistus taastada?
uptime siis kahjuks katkeb
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
viimati muutis jeesus188 29.01.2015 13:14:26, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
29.01.2015 13:14:16
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
mul vist password meelest läinud, kuigi väga kahtlane case.
muud moodi teada ei saa, kui tuleb reset nuppu vajutada ja algseadistus taastada? |
Põhja all on muidu see originaal wifi kood mis on ka veebiliidese log in paorol (isegi siis kui wifi parool muudetud). Või mis parooli sa mõtled?
|
|
   |
208 |
|
tagasi üles |
|