|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kuidas pooldaksid kanepi legaliseerimist Eestis? |
| Pooldaksin meditsiinilistel põhjustel kasutamist |
|
17% |
[ 53 ] |
| Pooldan täielikku legaliseerimist |
|
36% |
[ 107 ] |
| Ei poolda |
|
33% |
[ 99 ] |
| Olen erapooletu |
|
12% |
[ 36 ] |
|
| hääli kokku : 295 |
|
| autor |
|
Rasmus
HV veteran
|
07.01.2015 16:05:28
|
|
|
Väga karm teema, aga simuleerid suitsiidi?
_________________ Rakvere parasiit |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
07.01.2015 16:27:07
|
|
|
Mis tähendab simuleerid? See on ausalt öeldes selline tunne et mul ei lasta elada nii nagu ma soovin, koguaeg tahetakse minu elu kontrollida, ei usuta minusse, küll minu valikud oN AlATI valed, ei ole mul õigust "enda eest seista" sest kõik on klapsik ja vale. Olen seletand nii ausalt kui vähegi võimalik et ma olen täiskasvanu, saan hakkama jne, mul on OMA maailmavaade. A nemad ikka et oled laps sest su vaated pole nii nagu "õigetel inimestel on", mingite "õigete riigir eeglite järgi peab elama" ja kui rohkem olen enda eest seisnud, siis ähvardatakse vait jääma vms.
Suitsiidmõtted ongi suurem osa see et tahaks LIHTSALT piiandest vabaks, suurem osa lihtsalt vegereetin kuna pask olla, söögiisu on 0 ja kõik riburada totaalselt sassis. Mõtted käind peast läbi et külmuks surnuks et oleks valutu jne, aga MA tean ma teeksin kallitele inimestele haiget ja ma olen mõelnud MIKS need mõtted on - ma tahaks saada sellest HINGEvalust lahti, mida ma endas kannan ja mis ei lase mul elu naitida. ma ei suuda enam oma joonistusi nautida, sest kõik muu on sassis, absull 0 on kõik seis. Ma aint soovin et mint võetakse kui täiskasvanut ja minu otsusi ka, aga tundub et ei taheta kuulda võtta, kõik ikka minu süü, kõik mu asjad valed. ignoreerin, siis ollakse mures et mas "eemaldun" ja et ma muutun haiglaseks ja sõbrad on mulle mingit paska pähe määrind ja nüüd ollakse nende vastu jne. Imelik et ise ei mõisteta et ise tehakse oma käitumisega nii et ma ei taha enam mitte MIDAGi rääkida, midagigi mainin, ollakse "issand mis sa raaiskad raha, sa ei saa oma töödega raha, ära jama, ära mine sinna, saad surma, jälle mees, mikws jälle meessoost sõbrad, kas sul on midagi viga, miks naistega ei ole, miks sa reisima lähed jne"
Nüüd viimane fakk juu ongi neile et igno peale, kuna ma IKKA olen ju tegelt HEA inimene ja MA TAHAN SUHTEID korda luua, olen andnud endast KÕIK, et saaks nagu ilusti emaga asjad selgeks, oma soovid ja oma elu jne, a mulje jääb et temale ei jõua kohale, ikka et mu mõtlemine ei ole normaalne ja lapsemeelne sest mõtlen "valesti" ja sellepärast ei võetagi mind kui täiskasvanut, ükskõik mida ma ütelnd olen. KURVAKS teeb, et kõige lähedasemad inimesed, oma perekond, kust just PEAKS saama tuge ja abi, on suurem osa neg õhkkond ja pidev alandamine, ahistamine, mõnitamine ja mai tea mida veel. Varem ei mõistnud nii sest tol ajal elasin koos ja siis ei "tohtind olla oma arvamust" vms, said peksa. A nüüd elan omaette ja "otsin ennast" ja olen maailma teisiti nägema hakand, a mulje nagu ma oleks kapist välja tulnd nende jaoks nagu "Wwoow, muutus täiskasvanuks, dayum ma arvasin et ikka tatikas ja saamatu" ja nüüd nagu mai tea.
Ja sealt see hingevalu ongi,... ja lõppu ka kuidas isa suutis suhted pekki keerata, üteldes et ma olen perssekukkund laps, ja tal on häbi, kurb et ise ei märka et ise joob tsüklites ja tekitab teistele jama, aalati on kõik teised süüdi kui tema
Vabandan et pikk rtekst, a mida mul varjata on, olen aus ja räägin kuidas asjad on. Käin edasi teraapias ja psühholoogi juures, aga mida mul enam võimalik TEHA On, kui ema ei soovi psühholoogi juurde minna mingitel haledatel põhjustel, et suhted KORDA saada, sest ma ju siiskI SOOVIn, siis mul ei jää muud üle.
Ausdalt on tunne et kas sellised ülihoolitsdevad kontrollvanemad või vanemateta, valiksin viimase, vähemalt ei oleks see trauma nii pidev :/. Lahti ka neist m.unnidest ei saa, sest need ju lähedased. Mäletan et nad kutsuksid politsei vms kui ma peaksin "ära kaduma" või mai tea. Heameelega kaoksi siis juba......
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
| Kommentaarid: 199 loe/lisa |
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
07.01.2015 16:35:31
|
|
|
| Ee... kui sa taiskasvanu oled, mitte enam ylalpeetav ja omaette elad, mis neist vanematest siis oma ellu yldse nii sygavalt lasta kontrollima? Telefoni saab alati siis vastu votta kui sulle sobib ja ukse avamisega samamoodi. Ei saa aru.
|
|
| Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
07.01.2015 16:39:51
|
|
|
Ma ei tea jah, idioot olen vist, loodan et saab suhted ikka parandada kuidagi, kui nüüd omaette olen eland, sest ma ei ole ju halb inimene, tahan ju ikka et asjad KORDA saaks, aga siiamaani pole aidand ja proovin enne kõik variandid läbi enne kui läheb full igno peale. Aga ma tean et iga teemaga olen õppind asju juurde ja asi muutub sesmõttes kergemaks, vähemalt see hea,.
_________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend! |
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
07.01.2015 16:44:04
|
|
|
| Pead ise ka natuke "ülbeks" hakkama, ehk ei vasta alati kõnedele. Ja kui vastad, siis lõpetad kohe ära, kui häält tõstma hakatakse.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
07.01.2015 16:51:14
|
|
|
| Flacko kirjutas: |
| Ma ei tea jah, idioot olen vist, loodan et saab suhted ikka parandada kuidagi, kui nüüd omaette olen eland, sest ma ei ole ju halb inimene, tahan ju ikka et asjad KORDA saaks, aga siiamaani pole aidand ja proovin enne kõik variandid läbi enne kui läheb full igno peale. Aga ma tean et iga teemaga olen õppind asju juurde ja asi muutub sesmõttes kergemaks, vähemalt see hea,. |
Mõne inimesega polegi võimalik suhteid korda teha, sellega tuleb lihtsalt leppida. Selle pärast ei ole mõtet ennast ribadeks tõmmata. Võta raamatukogust http://raamatud.print.ee/?sisu=6&raamat=14 ja loe läbi "mäng" "alkohoolik". Võib-olla aitab see natuke paremini mängureegleid mõista.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
07.01.2015 17:01:54
|
|
|
| raxz kirjutas: |
| Pead ise ka natuke "ülbeks" hakkama, ehk ei vasta alati kõnedele. Ja kui vastad, siis lõpetad kohe ära, kui häält tõstma hakatakse. |
Olen jah seda mõistma hakand ja vaikselt kasvatangi seda pohhuismi ja seda levelit . Vähemalt üksi olles saan ennast täiega analüüsida, mida varem teha ei saand, sest elasin nendega pidevalt ju koos. Sellepärast olengi mõisdtma hakand asjade tegelikku kulgu ja saan kasvatada "minat" sest ma saan elada nüüd nii kellena ma OLLA tahan ja ma olen õnnelik et seda teen.
Sukelduja, yep, nõustun. Tean et see on pikk kadalipp olnud mul isaga aga mingi aeg hakaksin ise ka mõistma ja nüüd opngi igal igno peal, ise on ta joomisega asjad peesse keerand. Ma algul olin ikka toeks ja kena ja stuff, a kui mitte miski ei aidand, inimese suhtumine oli ikka selline ülbe ja alandav ja ikka jõi edasi ja tekitas traumast, mõistsingi et "ma ei saa teda muuta" See peab ISE kohale jõudma ja see jõudiski siis kui nägin et mida ma ka teen, issi ei muutu, aga rõve on kõrval näha, kuidas ta ennast "hävitab" ikka ju tahad aidata a lõpus tekkiski see pohhuism ja kõik moment sest ma PEAN ise mõistma seda oma tunnetega et nii, nüüd on kõik ja korras. Sellepärast ongi need suhted keerukad, ma pean ISE tundma neid tundeid, isegi kui teised ütlevad, aga ma pean seda ise tundma. Teraapias aint juhendatakse ja ma tean et mina pean ise tegutsema. Seal ongi see suurem osa analüüsimise teema et saada selgeks asjad.
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
07.01.2015 18:10:13
|
|
|
Flacko
Peab karm ja kindel olema, edastama sõnumit, et nii ei sobi. Praegu tundub, et sa ikka pehmud liiga kiiresti.
Nagu soovitus oli, pead veidi konkreetsem ja vajadusel väga ülbe olema, ega inimesi ümber üldiselt ei kasvata.
Endal samu probleeme olnud mõned aastad tagasi, nüüdseks üsna hästi !
Edu
|
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
08.01.2015 17:28:42
|
|
|
Ma pole nüüd mingi kõva psühholoog, aga lihtne talupojaloogika ütleb minu jaoks seda, et kui sa leebud, siis vanematele võibki ju jääda arusaamine, et nad peavad sind igati toetama ja juhtima, sest sa ei saa hakkama. Seega süda kõvaks, rind ette ja kõik pikalt saata ning oma elu elama hakata.
_________________ Rakvere parasiit |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flacko
Joonistusmaniakk!

|
08.01.2015 20:23:18
|
|
|
Eks muud üle ei jää jah, sellepärast ongi raske et ma olen tavaliselt hea südamega inimene ja ma pole kunagi nagu ääshõul ja ei näita kunagi kurjust välja või ülbust jne, a tundub et mõne inimese jaoks peab seda tegema, kahju et "aetakse mind sellisesse seisu, et pean sellised meetmesd tegema"
Aga jah, omaette mõeldes olengi mõistma hakand et nemad võivad minuga sitasti käituda a mina olen alati ikka hästi käitund, sest ei taha samale tasemele laskuda, a siis mõtlesin et kui nad teevad haiget ja ma teen noh tagasi et olen ka siis karm ja ülbe, siis mida tglt kaotada on? Teevad karmimat häält ja vjso ja kiunuvad, ja isegi kui olen haiget teinud, siis kui palju nad MULLE on haiget teind, seda ei oska sõnadessegi panna, paaalju kordi rohkem kui ma. Nii et vähemalt analüüsisin end ja tglt väga ei muutuks kui übem olen, kui ei sa hea sõnaga, siis muud üle ei jäägi kui karmi sõnaga
|
   |
166 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.01.2015 20:30:36
|
|
|
Hea syda ei tahenda, et peaks endale pahe laskma astuda.
Mul on jalle liiga tugev empaatiavoime, mis hakkab rahakotile. Selle vastu vist tablette pole.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
16.01.2015 16:20:21
|
|
|
| Käisin verd andmas. Peale 4-kuulist D-vitamiini tarbimist (päevas 2000 IU-d) tase 147nmol/l. Seepärast see "igavene" jutt - inimesed on erinevad, käige korra-paar talve jooksul kontrollis! Kui olete aastate jooksul seeläbi katsetades "oma kogused" leidnud, piisab vast ka korrast. Lihtsalt mõni siin ajab endale sisse 2,5-5x rohkem, kui mina. Ja kindlasti käib koos D-vitamiini võtmisega magneesiumi võtmine.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
17.01.2015 04:52:31
|
|
|
Kukkusin paar tundi tagasi jääl ikka korralikult põlve peale. Päris valus oli ja jala liikuvus nüüd veidi häiritud. Kuigi kõndida saan enam-vähem normaalselt, siis trenni teha kindlasti mitte. Mingi 10 min pärast kukkumist alles märkasin, et põlve alumises osas on korralik turse (kühm). Panin jääd peale, aga mis edasi - kas peaks arsti juurde minema? Pole sellist värki varem olnud
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
17.01.2015 06:45:11
|
|
|
| RedFusion kirjutas: |
Kukkusin paar tundi tagasi jääl ikka korralikult põlve peale. Päris valus oli ja jala liikuvus nüüd veidi häiritud. Kuigi kõndida saan enam-vähem normaalselt, siis trenni teha kindlasti mitte. Mingi 10 min pärast kukkumist alles märkasin, et põlve alumises osas on korralik turse (kühm). Panin jääd peale, aga mis edasi - kas peaks arsti juurde minema? Pole sellist värki varem olnud  |
ise katsuks lõunani ära kannatada. kui paranemismärke ei paista, siis lae telefoni aku täis, võta kõrvaklapid ja suundu EMO-sse
(endalgi kogemus puudub, kuid teoreetiliselt nii käituks)
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
17.01.2015 12:18:31
|
|
|
Flacko, flacko teema on tuttav. kui ma 16 aastaselt isakodust ära kolisin ja selle ametlikuks vormistasin, oli kaks kaklust temaga selle pärast, et ma tervel ja töövõimelisel inimesel tema eluks ja joomatuurideks väga olulise üksikvanematoetuse ära võtsin ja omale toitjakaotuspensjoniks vormistasin. 7 aastat ei sattunud isegi nii palju kokku, et tere oleks pidanud ütlema. tema uus "elukaaslane" suutis toota mingi "miks sa oma isale 25 eeku võlgu ei anna " teema omal ajal mille peale ma nad konkreetselt per.se saatsin. viimane suurem kokkupuude oli 2010 alguses kui ma ta tallinnas hiiule vähihaiglasse ravile sõidutasin ja kaks korda sugulased vaatama viisin teda. sünnipäevaks tahmas peaga helistas, minu poolt tehtud lapselast ta näinud pole. kuna omal ajal sai see kolimine ametlikult tehtud siis ei tulda hiljem ka perekonnaseadus näpus mu ukse taha kraapima, et " maksa oma sugulase hooldekodukohta kinni " vms.
üldisemalt: vanemad või inimesed kipuvad harrastama teatud suhtlemismänge, et endid mingites suhtetasandites "olulised / tähtsad" hoida. tehakse kõike selleks, et ise väiksema inimesena kellestki üle olla, teda iga hinna eest alla suruda jms. sellisel juhul mingi psühhiaatriahaigla / rahustid jms ei aita, sest keskkond, kust see stressitekitaja tuleb, jääb samaks. mina teeks peale mingit diskussiooni "sa oled loll ja saamatu" avalduse stiilis "kui sa tahad must nii palju kuulda, et leiad oma postkastist korra aastas anonüümse jõulukaardi siis jätka samas vaimus " ja paneks enda järelt mõneks ajaks ukse kinni, ei vastaks telefonikõnedele kui neid tuleb jms. kui ise seda trolli andmetega toita, saabki tulla sealt iga "ebaõnnestumise" peale, et näed, sa oled ju loll.. ja kui ta teab ka veel, mida selline teemaarendus teisele poolele kaasa toob siis viiakse igal võimalusel teema nii kaugele, et keegi nutuga minema läheb.
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
| Kommentaarid: 1156 loe/lisa |
   |
4 :: |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
22.01.2015 18:40:20
|
|
|
Krt korjasin vist kuskilt mingi gripi üles. Esmaspäeval oli selline uimane olek - õhtul kustusin täitsa ära. 2 päeva palavik pidevalt 38,4 ja 39,6 vahel. Iga 4 tunnitagant tablett sisse ja magama jälle. Õnneks vesi oli see mis veel sisse läks. Tänane hommik tõi kergendust. Palavik oli alla läinud aga see krdi peavalu kestis ikka veel. Paar tundi magamist ja seegi kadunud.
Nüüd ainult millegipärast köha kuskilt asemele tulnud. Pole vähemalt 15 aastat nii raskelt haige olnud ja nüüd kohe sedamoodi....
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
22.01.2015 18:45:32
|
|
|
Mingi gripp pidi jah Lätist Eestisse tulemas olema
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
22.01.2015 18:58:19
|
|
|
Valvejoodik, juba on. Eestis on labori tõestusega grippi haigestunute hulk veel väike.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Osiris
HV Guru

|
22.01.2015 20:17:26
|
|
|
| jägaja kirjutas: |
| Valvejoodik, juba on. Eestis on labori tõestusega grippi haigestunute hulk veel väike. |
Jah kaugel see Põlva siis ka Lätist ära ei ole
Mul peakski reedel või esmaspäeval analüüse võetama veel... Näis kas sealt midagi ka tuleb välja või mitte...
|
|
| Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
103 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Grayzag
HV kasutaja
|
23.01.2015 00:02:33
|
|
|
Mul oli ka eelmisest reedest saati mingi tõsisem asi kallal, päris tüütu oli. Üsna sita tervisega aga nii haige pole ammu olnud.
_________________ Hello world |
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.01.2015 14:44:44
|
|
|
| Grayzag kirjutas: |
| Mul oli ka eelmisest reedest saati mingi tõsisem asi kallal, päris tüütu oli. Üsna sita tervisega aga nii haige pole ammu olnud. |
| ot: |
| Dude, sul on 100 kykki tegemata. Man the fuck up. |
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
23.01.2015 15:07:07
|
|
|
| SKG kirjutas: |
| Grayzag kirjutas: |
| Mul oli ka eelmisest reedest saati mingi tõsisem asi kallal, päris tüütu oli. Üsna sita tervisega aga nii haige pole ammu olnud. |
| Dude, sul on 100 kykki tegemata. Man the fuck up. |
|
Jah. Isegi minusugune foorumi paks tegi ära juba
|
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.01.2015 15:13:04
|
|
|
| laurx kirjutas: |
| tsitaat: |
Man the fuck up.
|
what does this shi-t mean?
kui iga õhtu vabas õhus 100 kükki teha, oleks sellest ilmselt mingite asjade vastu abi küll. õhtul on lootust saunas saada. ehk saab ka lumelaadses valkjaspruunis olluses veidi püherdada. |
Tahendab seda, et kutsun iga kuu rahvast end liigutama. Selline tervislik initsiatiiv. Asi on edasi hargnenud nagu lootsin. Paar inimest positiivses suunas motlema pannud.
https://www.facebook.com/video.php?v=934382209906833
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
23.01.2015 15:15:58
|
|
|
| Paks on palju lihtsam olla
|
|
| Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
2 :: |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
23.01.2015 15:45:40
|
|
|
soe, raha kulub heade asjade peale.. üleliigseid kulusid seoses suhkrupapaks olemisega ka pole..
teeks oma tervisega midagi kasulikku kah. lepiks kokku mingi päeva, kus kõik huvilised lähevad omale sobivasse vereloovutusasutusse ja annavad reaalselt oma panuse. tagasisidena võiks loovutajad kirja panna oma "strateegilised näidud" = vererõhk ja Hb.
_________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582 |
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
23.01.2015 16:02:14
|
|
|
| Ma ei anna enam elusees verd.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
724 |
|
| tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
23.01.2015 16:05:52
|
|
|
Nad ei ole huvitatud minu vereringluses olevast.
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
23.01.2015 16:08:02
|
|
|
Ma olen ka m2rganud, et peale poole oma kehakaalu kaotust enam nullil2hedase temperatuuriga lyhkaritega ringi ei nyhi. Samas v6ib tegu olla kokkusattumusega multiple sclerosis'e t6ttu mis p6hjustab sarnaseid probleeme tihtipeale...
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Porno Parm
mugavuspagulane

|
23.01.2015 16:13:07
|
|
|
et peale poole oma kehakaalu kaotust enam nullil2hedase temperatuuriga lyhkaritega ringi ei nyhi.
|
munad lihtsalt külmunud kuna varem kaitses neid rippuv õllekõht
|
|
| Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
6 :: |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
23.01.2015 16:15:32
|
|
|
| neros kirjutas: |
| Ma olen ka m2rganud, et peale poole oma kehakaalu kaotust enam nullil2hedase temperatuuriga lyhkaritega ringi ei nyhi. Samas v6ib tegu olla kokkusattumusega multiple sclerosis'e t6ttu mis p6hjustab sarnaseid probleeme tihtipeale... |
Ma võtsin ka keemiaravi ajal 30 kg alla lühikese aja jooksul. Pärast seda oli kohutavalt külm kogu aeg, aga mingi aja möödudes läks üle.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
23.01.2015 16:16:35
|
|
|
Jah, sest mehe tugevust näitab vaid see kas ta annab verd ja see kui palju alkot ja narkot nädalavahetusel teeb
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
23.01.2015 23:14:54
|
|
|
| sukelduja kirjutas: |
| neros kirjutas: |
| Ma olen ka m2rganud, et peale poole oma kehakaalu kaotust enam nullil2hedase temperatuuriga lyhkaritega ringi ei nyhi. Samas v6ib tegu olla kokkusattumusega multiple sclerosis'e t6ttu mis p6hjustab sarnaseid probleeme tihtipeale... |
Ma võtsin ka keemiaravi ajal 30 kg alla lühikese aja jooksul. Pärast seda oli kohutavalt külm kogu aeg, aga mingi aja möödudes läks üle. |
Ma lasen yle aasta juba praeguse kaaluga ringi ja ei ytleks et yle l2inud on...
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
02.02.2015 13:48:12
|
|
|
| Keegi siin laisa silma raviga ka tegelenud on?
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
02.02.2015 23:03:39
|
|
|
| lightbluefox kirjutas: |
| Keegi siin laisa silma raviga ka tegelenud on? |
Kui hommikul ei viitsi silmi lahti teha ja ärgata, vaid tahad laiselda ja magad edasi?
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
02.02.2015 23:33:52
|
|
|
raxz, naljatamisi võib ka nii öelda...
lightbluefox, lapsel siis vaja ravida? Egas HV vahendusel ilmselt head ravi ei saa, selleks muud spetsialistid.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
03.02.2015 01:09:57
|
|
|
| Eelmine suvi olin seljakotimatkal ligi kuu aega. Koti raskus umbes 10% kehakaalust. Päevas läbisin keskmiselt 20-30km. Vahel vähem, vahel rohkem. Mingi aeg hakkasin tundma/märkama reie pealseid läbivaid "kuumalaineid"/pakitsust/pisteid. Käega katsudes oli pind tuim/vähenenud tundlikkusega, ehk siis "surnud" (vähenenud verevarustus?). Märkasin sama õlavarre välisel küljel, mõlemal käel. Õlavarre puhul seostasin seda seljakotiga, jalgade puhul käimisega. Tol hetkel/oludes tundus see normaalne. Nüüd möödas pool aastat, õlavarre välise osa vähenenud tundlikkusega/tuimusega probleemi enam pole. Reie eesmise osaga aga küll. Samad sümptomid, mingil hetkel/asendis väheneb reie eesmise osa pealmine tundlikkus. Pole pidev seisund. Käimist/liigutamist ei mõjuta. Milles võib probleem olla?
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
03.02.2015 02:38:13
|
|
|
ewur, mul sama asi. Kui väga raske kükitrenn on, siis reie nelipea pealmist-välist külge ei tunne üldse. Suht freaky tunne, tee kasvõi ilma tuimestuseta opp seal kohas, ei tunneks midagi. Ilmselt mõni "kinni jäänud" närv.
Google: "pinched nerve"
| Various sports and physical activities can be associated with meralgia paraesthetica. These include gymnastics, baseball, soccer, bodybuilding and strenuous exercise. |
http://www.patient.co.uk/health/meralgia-paraesthetica-leaflet
Harjunud. Ei lase end sest häirida. Ainult pärast väga kõva jalapäeva tuleb esile ja kaob treeningu lõppedes väga kiiresti.
|
|
   |
313 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
03.02.2015 08:35:51
|
|
|
| ewur kirjutas: |
| Eelmine suvi olin seljakotimatkal ligi kuu aega. Koti raskus umbes 10% kehakaalust. Päevas läbisin keskmiselt 20-30km. Vahel vähem, vahel rohkem. Mingi aeg hakkasin tundma/märkama reie pealseid läbivaid "kuumalaineid"/pakitsust/pisteid. Käega katsudes oli pind tuim/vähenenud tundlikkusega, ehk siis "surnud" (vähenenud verevarustus?). Märkasin sama õlavarre välisel küljel, mõlemal käel. Õlavarre puhul seostasin seda seljakotiga, jalgade puhul käimisega. Tol hetkel/oludes tundus see normaalne. Nüüd möödas pool aastat, õlavarre välise osa vähenenud tundlikkusega/tuimusega probleemi enam pole. Reie eesmise osaga aga küll. Samad sümptomid, mingil hetkel/asendis väheneb reie eesmise osa pealmine tundlikkus. Pole pidev seisund. Käimist/liigutamist ei mõjuta. Milles võib probleem olla? |
OT: ülimalt kerge kotiga käisid siis lucky you Samas ei kujuta ette, kuidas kuuajasel matkal nii kergelt hakkama saab.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
03.02.2015 09:44:06
|
|
|
| Äkki ta kaalub 200+ kg
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
03.02.2015 09:50:02
|
|
|
Isegi sellisel juhul on suht mõistlik mass veel
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
63 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
03.02.2015 10:23:07
|
|
|
| jägaja, eip, aga tunndub, et osaline lahendus on 3D prillid, meie praegused optometristid aga tehnikaga veel kursis pole.
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
03.02.2015 14:16:34
|
|
|
| SKG kirjutas: |
ewur, mul sama asi.
Spoiler 
Kui väga raske kükitrenn on, siis reie nelipea pealmist-välist külge ei tunne üldse. Suht freaky tunne, tee kasvõi ilma tuimestuseta opp seal kohas, ei tunneks midagi. Ilmselt mõni "kinni jäänud" närv.
Google: "pinched nerve"
| Various sports and physical activities can be associated with meralgia paraesthetica. These include gymnastics, baseball, soccer, bodybuilding and strenuous exercise. |
http://www.patient.co.uk/health/meralgia-paraesthetica-leaflet
Harjunud. Ei lase end sest häirida. Ainult pärast väga kõva jalapäeva tuleb esile ja kaob treeningu lõppedes väga kiiresti.
|
Tänud info eest . Hakkas kergem Asi pole nii hull, kui ma vahetevahel oma mõtetes ette kujutasin...
| namstoop kirjutas: |
OT: ülimalt kerge kotiga käisid siis lucky you Samas ei kujuta ette, kuidas kuuajasel matkal nii kergelt hakkama saab. |
tegemist ei olnud päris "metsiku" tripiga kuskil pärapõrgus . "Küla, mets/mäed, küla/linn" vaheldumisi stiilis. Ehk siis liikumine ühest asustatud punktist teise, ööbimisega kuskil katuse all. |
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-KRANTS-
vitamiinidiiler

|
03.02.2015 21:17:20
|
|
|
ewur, ühesõnaga iga õhtu jooming erinevas kohas? Naisele sai öelda, et meestega lähed matkale? Vägev. Mis kaasas oli üldse? Magamiskott ja vahetuspesu?
_________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
Ühendust saab siin: https://www.facebook.com/groups/1953700414852281/ |
|
| Kommentaarid: 364 loe/lisa |
   |
243 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
03.02.2015 21:44:03
|
|
|
| kaasas jah sinu kirjapandu + muu hädavajalik, alates päikesekreemist/hügieenitarvetest ja lõpetades kaardi/taskulambi ning muu pudipadiga. Kõik mis üldiselt kirjas "light backpacking" soovitustes... |
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
04.02.2015 06:29:17
|
|
|
Kas tervisetõendit peab tegema just ilmtingimata oma perearsti juures?
_________________ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
MaitK
HV veteran

|
04.02.2015 06:43:38
|
|
|
| prtv kirjutas: |
| Kas tervisetõendit peab tegema just ilmtingimata oma perearsti juures? |
Ei
_________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha? |
|
| Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
04.02.2015 06:58:24
|
|
|
Väga hea. Kas keegi oskaks öelda, millises kohas Tallinnas saaks teha tervisetõendit kõige lühema ooteajaga ning soovitatavalt peale tööaega?
_________________ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
04.02.2015 10:56:44
|
|
|
Ikka väga kummalisi kodanikke eksisteerib. Helistab perearstile ja teatab, et vot sel päeval ja sel kellajal tahab härra vastuvõtule saada ja muud varianti ei eksisteeri! Keeldumise korral kätsatab midagi umbmäärast ja lööb toru hargile.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
| tagasi üles |
|