Kui nüüd aus olla siis ma eelistaksin mängida mängu, mitte ajada taga exeli tabeleid nagu EVE muutunud on.
Ja veel, üks major fuckup oli frontier poolt, mingid oinad buggisid missione ja teenisid bilioneid. Frontier lasi neil selle raha endale jätta ja alles siis kui community küsis et nagu: "WTF?" Siis võeti neilt see raha ära. Aga see on major blow to economy ja ma sellist mängu ei mängi kus nii kergekäeliselt suhtutakse kooderitesse. _________________ komafriik ,,
Aga see on major blow to economy ja ma sellist mängu ei mängi kus nii kergekäeliselt suhtutakse kooderitesse.
Millisele economile? Elites puudub hetkel igasugune majandus ja player, kelle taskus on kasvõi 100 triljonit, ei mõjuta mitte mingil viisil teistel mängijate mängukogemust. Ja kui sulle meeldib täislastis laevaga ühe otsa eest saada 10k 200k asemel, palun väga. Keegi ei keela nii mängida.
Aga see on major blow to economy ja ma sellist mängu ei mängi kus nii kergekäeliselt suhtutakse kooderitesse.
Millisele economile? Elites puudub hetkel igasugune majandus ja player, kelle taskus on kasvõi 100 triljonit, ei mõjuta mitte mingil viisil teistel mängijate mängukogemust. Ja kui sulle meeldib täislastis laevaga ühe otsa eest saada 10k 200k asemel, palun väga. Keegi ei keela nii mängida.
Kuidas, sul on ju praktiliselt endless laevade supply. Võid osta anaconda, sellele teha max upgrade, minna kuhugi süsteemi mente küttima. Teed seda piisavalt kaua, siis muutub süsteem ebastabiilseks, ja voila'. Kui sind õhku lastakse siis ostad lihtsalt uue laeva jne. _________________ komafriik ,,
Kuidas, sul on ju praktiliselt endless laevade supply. Võid osta anaconda, sellele teha max upgrade, minna kuhugi süsteemi mente küttima. Teed seda piisavalt kaua, siis muutub süsteem ebastabiilseks, ja voila'. Kui sind õhku lastakse siis ostad lihtsalt uue laeva jne.
Ja edasi? Süsteemi omamine NPC corpi poolt ei muuda reaalselt mitte kui midagi. Ja meenutaks, et mängus on nelisada miljardit päikesesüsteemi, peaks nagu kõigile jaguma. Elite sellisel kujul ei oma mitte mingit mõjutatavat majanduslikku- või poliitmaastikku, mida saaks räige rahaga suunata nagu saab seda teha EVEs.
Kuidas, sul on ju praktiliselt endless laevade supply. Võid osta anaconda, sellele teha max upgrade, minna kuhugi süsteemi mente küttima. Teed seda piisavalt kaua, siis muutub süsteem ebastabiilseks, ja voila'. Kui sind õhku lastakse siis ostad lihtsalt uue laeva jne.
Ja edasi? Süsteemi omamine NPC corpi poolt ei muuda reaalselt mitte kui midagi. Ja meenutaks, et mängus on nelisada miljardit päikesesüsteemi, peaks nagu kõigile jaguma. Elite sellisel kujul ei oma mitte mingit mõjutatavat majanduslikku- või poliitmaastikku, mida saaks räige rahaga suunata nagu saab seda teha EVEs.
400 süsteemi küll, aga ainult käputäis on neid mis matters. Rares, head trade routed jne. Kui keegi näiteks otsustab eravate või mis iganes destabiliseerida annab see kõvasti rohkem tunda majanduses võrreldes näiteks mingi suva süsteem. Igatahes mis mõtet on üldse farmida, tradida kui mingi suvakas lihtsalt lisab omale mõne billioni, ja see on ok? Miks siis üldse see credit counter olemas on? Kustutagu ära. _________________ komafriik ,,
See miljardite asi oli serveri jukerdamise pärast, mis tegi mõnest mängijast miljardäri. Frontier on öelnud et neid mängijaid oli alla 50.
Selles olen Scarti jutuga nõus, et need miljardid mängivad mängu mõjutamisel minimaalselt. Kauplemine peaks mingil määral muutma taustasimulatsiooni (kuigi jah praegu pole kindel, vähemalt mingi hetk nad muutsid - ja siin veel teine konks, nimelt mängijate tehtud tehingud peaks olema imeväiksed võrreldes nende mis arvutisimulatsioon teeb), kuid piiravaks asjaks saab siin pigem mahutavus. On sul 10 miljonit või 100 miljonit, Type 9 mahutab ikka samapalju kaupa. Samad sõnad ka tähesüsteemide rühmituste mõjuvõimu mõjutamisel.
Vahva kogemuse sain Nabisin omale kiire Viperi, kleepisin sinna uhked laserid külge ja et lähen pearahakütiks Läksingi, leidsin wanted märgiga laevukese, sättisin ennast talle kenasti sappa ja vot nüüd keevitan ta pooleks. Ilusti sihikus, vajutan päästikut ja.... Mu laeval koolesid kõik süsteemid NULLI Plingitab veel, et õhku jätkub 4 minti, klaasid jääs, ükski mootor ei tööta Nimelt valisin ahnelt liiga võimsad laserid ja päästikule vajutades läks kogu energia sinna. Õnneks ühtegi liksu päästikule vajutamisega ei kaasnenud, muidu oleks too teine laev mu rahulikult ära kustutanud Edaspidi peab ikka seda energiavärki ka vaatama, kui midagi peale ostan .. aga lahedalt lolli näoga jäin istuma küll Suur killer, Hahaaa _________________ Elite on Elite
viimati muutis Laiakas 24.01.2015 12:00:16, muudetud 2 korda
Vahva kogemuse sain Nabisin omale kiire Viperi, kleepisin sinna uhked laserid külge ja et lähen pearahakütiks Läksingi, leidsin wanted märgiga laevukese, sättisin ennast talle kenasti sappa ja vot nüüd keevitan ta pooleks. Ilusti sihikus, vajutan päästikut ja.... Mu laeval koolesid kõik süsteemid NULLI Plingitab veel, et õhku jätkub 4 minti, klaasid jääs, ükski mootor ei tööta Nimelt valisin ahnelt liiga võimsad laserid ja päästikule vajutades läks kogu energia sinna. Õnneks ühtegi liksu päästikule vajutamisega ei kaasnenud, muidu oleks too teine laev mu rahulikult ära kustutanud Edaspidi peab ikka seda energiavärki ka vaatama, kui midagi peale ostan .. aga lahedalt lolli näoga jäin istuma küll Suur killer, Hahaaa
Awesome hahaa _________________ Slow is smooth and smooth is fast
Tähelepanekuid. Natuke kummaline on mängus see, et kosmoses vedelevate konteinerite otsa komistades ja pardale imedes on neil küljes märge Stolen ja kui ment nüüd sind scannib siis määratakse sulle kohe trahv. Imelik. Ühesõnaga sellist leitud kraami on kõige ohutum anarhhiates realiseerida. Anarhhiates võid ka ahistada keda tahad, nende konteinereid röövida, keskmist näppu näidata ja trahve selle eest ei saa. Samas ei saa nendes süsteemides jällegi pearahasid.
Eile oli imelik asi. Loperdasin hüperruumis mingi jaama poole, trümmid tühjad, ilma ühegi trahvita. Järsku hakkab keegi mind sealt välja sikutama. Mõtlesin, et oki, kulubki üks piraadike rahateenimiseks ära. Lasin ennast normaalkosmosesse sikutada. .. ja tere talv, mingi kohalik security hakkab mu laeva seal laseritega kabistama. Ometi mul ühtegi pearaha ega aktiivset karistust polnud. Sain natsa tigedaks ja siristasin tal kilbid nulli, tagusin selle ime 20 protsendini ja siis see AHV punus hüperruumi minema ja mis ma näen: selle eest, et ennast kaitsesin määrati mulle trahv!!! Järsku oleks preemiat saanud, kui oleks ennast maha lasknud tappa?
Näpunäide esimest korda kangide taha istujatele: Kui teete lahti parempoolse ekraani, kus on kõik laevaga seotud info (standardselt klahv 4) siis Status all on reake Rebuy Cost. Vot selle järel olevat summakest (ca 5 protsenti laeva maksumusest) tasub alati varuks hoida sest kui oma paat tükkideks lastakse (kolm korda üle õla..) siis tolle kindlustusraha eest saab samasuguse laeva tagasi. Muidu peab kõike otsast hakkama ja see on päris hapu ju, kui oled eelnevalt oma laevukest igast otsast upgradetanud ja lapiga läikima hõõrunud.. _________________ Elite on Elite
Samas ei saa nendes süsteemides jällegi pearahasid.
Selleks on Kill Warrant Scanner. Need on kõige tasuvamad süsteemid pearaha küttida - summad on suured, ja tavaliselt ei tule neid üldse otsidagi (vaid nad ise leiavad sind ülesse )
Tüüpiline Isinona. Kuigi midagi erilist ei juhtu, aga ikka kogu 24min pilk ekraanile naelutatud. Põnevusega ootan kolmandat "jagu". Alati võib vaielda kas tema otsused on kõige targemad, aga selline ta on (suurepärane RP ja storytelling). Arvan et ma pole ainus kes ütleb et oleks au teda mängus trehvata (mida ma pole kui kellelgi sellest lausest selline mulje jäi).
Siia sobib panna ka mõned Redditi postitused mis mulle silma jäänud
Ma ennist porisesin, et laeval pole kohti, kuhu träna installida. Scart´l oli õigus, kui ütles, et muretse omale kalossi asemel korralikum alus. Viperit ostes on näiteks kohe üks tühi koht olemas ja selle täitsin Fuel Scoop´ga sest mida suurema eluka omale muretsed seda rohkem kütust imeb. Näiteks kui algse Sidewindertsikuga jäävad tankimised lõdvalt alla 100 raha siis Viper imeb sama distantsi läbimisel ligi kaks tonni. Viper on üldse täitsa lahe paat Aga lapates reklaamlehti jookseb nüüd suu vett Cobra järgi _________________ Elite on Elite
Viperil on üldse täiesti kohutav fuel economy. Arvesta, et sellega üle paarikümne valgusaasta ilma paaki tühjaks tõmbamata ei lenda, samal ajal kui Cobra hüppab mitusada valgusaastat ühe tankimisega.
Suur pluss Viperil Cobra ees on kindlasti hind. Ja just erinevate moodulite hinnad, kuna paljud asjad on Viperil klass madalamal kui Cobral (mis ka loogiline sest Cobra üle 2x raskem kui Viper). Kui Viper on puhas võitluslaev (mis pole mõeldud suurteks reisimisteks, nagu Scart ka mainib), siis Cobra on universaal (ja päris hea neis kõigis).
Ma ise Cobra peal (ja just kaardistamise eesmärkidel). Vahepeal sai ka Asp ära proovitud, ja praegu tasa ja targu liigun uuesti selle poole (natuke suurem hüppeulatus, ja ka natuke suurema vaatega cockpit).
Eilses Newsletteris oli paar päris huvitavat fakti.
Esiteks väike peek planeetide valgustusse mis tuleb 1.1. Ehk nagu pildi allkiri ütleb - "City lights on a terraformed Mars in the Sol system". (ja pildilt näha et pilved jätavad varje, seda praegu ka ei peaks olema).
Spoiler
Teiseks mainiti et seni on mängijad kaardistanud 615,475 süsteemi. Ehk 0.00015 protsenti kogu kuskil 400 miljardist süsteemist.
Ja samal teemal veel kolmas asi - üks mängija jõudis galaktika teise otsa. Eks teisi on veelgi, aga tal päris huvitav youtube videoseeria. Väike kaart tema teekonnast ja natuke rohkem juttu ka selles teemas
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=103513
Kuna ma veel vähe sebind Elitet siis soovitus teistelegi rohelistele. Laeva upgradetamisteks on anarhhiad jube mõnsa koht. Ma sitsin ühes ja kõik naabersektorid ka anarhhiad. Istud nagu mannapudrus ja võisilm on kah keskel Trahvide pärast pead vaevama ei pea. Missioonidest napsan neid kus kadunud konteinereid otsima peab. Tavaliselt tahetakse 1-2-3 aga otsides leiad tühja trümmikoha jaoks ka midagi ja realiseerid täiendavaks rahaks. Praktiliselt iga reisiga saad laevukesele mingi lisa C või B klassini modida. Uut laeva ostes on aga kasulik kõik sõlmed vanal laeval kõige hädisemaks downgradida. Mingiteks D-E järgu asjadeks. Siis saad tasaarveldusel uut laeva ostes vähem pügada ja arvele jääb uue laeva upgradetamiseks rohkem raha. Algul on uuel laeval nagunii kõik küljesolevad pudinad jube lahjad: E ja D klassis. Siis tasub lahingutest hoiduda, seniks kuni kosud. Viperi sain siis võtsin ka uljalt ühe tegelase sõja vastu ja sain nii tappa, et punusin paati palvetega tagant lükates, et õnnetus kiiremini edasi läheks ja pääsesin jube napikalt: laeva lohistasin baasi nigu invaliidi 4 protsendiga.. _________________ Elite on Elite
Ah, vaatasin, et kaua ma siin ikka vindun SC-i oodates ja olen ka nüüd kapten oma väikses Sidewinderis. Esialgu proovin hiire ja klaviatuuriga hakkama saada. Hiir teeb pitch/yaw-d ning klaveriga rollin. Headtrackingut teen FaceTrackNoIR-ga. Üsna joodiku tunne on peal aga kombo täitsa töötab Esimesed 3 treeningut (Flight/Dock/Travel) said läbitud (treeningutel vist Flight Assist ilmselt peal) esimese korraga isegi. Kuigi dockingut tegin üsna aeglaselt, siis muus osas polnud väga vigagi. _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Kuna ma veel vähe sebind Elitet siis soovitus teistelegi rohelistele. Laeva upgradetamisteks on anarhhiad jube mõnsa koht. Ma sitsin ühes ja kõik naabersektorid ka anarhhiad. Istud nagu mannapudrus ja võisilm on kah keskel Trahvide pärast pead vaevama ei pea. Missioonidest napsan neid kus kadunud konteinereid otsima peab. Tavaliselt tahetakse 1-2-3 aga otsides leiad tühja trümmikoha jaoks ka midagi ja realiseerid täiendavaks rahaks. Praktiliselt iga reisiga saad laevukesele mingi lisa C või B klassini modida. Uut laeva ostes on aga kasulik kõik sõlmed vanal laeval kõige hädisemaks downgradida. Mingiteks D-E järgu asjadeks. Siis saad tasaarveldusel uut laeva ostes vähem pügada ja arvele jääb uue laeva upgradetamiseks rohkem raha. Algul on uuel laeval nagunii kõik küljesolevad pudinad jube lahjad: E ja D klassis. Siis tasub lahingutest hoiduda, seniks kuni kosud. Viperi sain siis võtsin ka uljalt ühe tegelase sõja vastu ja sain nii tappa, et punusin paati palvetega tagant lükates, et õnnetus kiiremini edasi läheks ja pääsesin jube napikalt: laeva lohistasin baasi nigu invaliidi 4 protsendiga..
Ma olen viimasel ajal kõvasti rõhku orjakaubandusele pannud. Selles regioonis kus mina alustasin on mitu planeeti, kes orje vahendavad. Moraalselt on see muidugi vale, aga raha on raha. Kanistrite ja boxide otsimine võtab kohutavalt palju aega, sama ajaga jõuab 2-3 trippi teha palladiumi või kullaga.
Sukelduja, kas Slavede jaoks peab laeval mingi täiendav asi ka olema inimeste vedamiseks? Peaks ka seda asja proovima. _________________ Elite on Elite
Sukelduja, kas Slavede jaoks peab laeval mingi täiendav asi ka olema inimeste vedamiseks? Peaks ka seda asja proovima.
Ei ole vaja. Nagu tavaline kaup. On ilusasti konteinerisse pakitud.
Eile proovisin mingit kindralit taga ajada, kolm korda peksis mu laeva 20% peale, lõpuks tulid federationi mehed appi, aga vana hüppas 1% peal minema, rohkem teda enam ei leidnud, asi läks maksma 250 000 rakettidele ja upgradedele. Aga mis veel hullem 4 tundi läks tühja.
Sukelduja, kas Slavede jaoks peab laeval mingi täiendav asi ka olema inimeste vedamiseks? Peaks ka seda asja proovima.
Ei ole vaja. Nagu tavaline kaup. On ilusasti konteinerisse pakitud.
Eile proovisin mingit kindralit taga ajada, kolm korda peksis mu laeva 20% peale, lõpuks tulid federationi mehed appi, aga vana hüppas 1% peal minema, rohkem teda enam ei leidnud, asi läks maksma 250 000 rakettidele ja upgradedele. Aga mis veel hullem 4 tundi läks tühja.
Mina ei saa nendest föderaalpollaritest aru. Läksin tühja laevaga anarhhiast föderatsiooni ruumi konteinereid otsima. Seal sikutas pollar mu hüperruumist välja. Jäin paigale hulpima ja passima, et mis edasi. Asi scannis mind, ujus mulle täitsa nina alla, et vahi või läbi esiakende tõtt. Lükkasin ta nina all siis laserid pesadest välja, et nu davai, väike tants va nii, esimesena tulistada ei tahtnud.. natsa passis ja nuusutas mind, keeras otsa ringi ja kärutas minema. Ma kehitasin õlgu ja ajasin omi asju edasi. ..leidsin konteineri, aerutasin oma anarhhiasse tagasi, sain tellimuse eest papi kätte ja harjumusest tsekkasin muud menüüd ka üle.. no krdikrt.. ikka olin trahvi saanud... nu mille eest?? Suunatulepirn oli läbi? Edaspidi tõmban tule kohe peale, siis saan trahviraha eest vähemalt lõbu _________________ Elite on Elite
Ostsin ka eile mängu ära. Algselt plaanisin küll mõnda soodukat oodata, kuid paar päeva sai youtube-st videoid vaadatud ning otsustasin ära osta. Esimesed tunnikesed olin seal nagu peata kana.. Ei saanud maandumisega hakkama ega osanud teise tähesüsteemi lennata. Mingi hetk hakkas asi sujuma ja teenisin kauplemisega isegi mõned tuhanded ühikud krediiti. Väga hea mäng on.
Üks pisike küsimus, otsisin netist aga vist ei osanud piisavalt täpselt kirjeldada, sest vasteid ei leidnud. Et, kui ma mängu salvestan, kas ma pean/võin "parkida" kuskil jaamas või võin jääda ka kosmosesse? Miks ma seda küsin on see, et viimased paar korda olen nüüd "parkinud" jaamas, ennem kui mängu salvestan ning pärast tagasi tulles mängu on mul mingid tuhended raha kadunud kontolt ja alati olen tagasi tulles avastanud ennast kosmoses selle jaama kõrval kuhu viimati parkisin. Et kas seal parkimine maksab midagi või? Või kui raha saab otsa, siis tõstetakse välja sealt? _________________ Live long and prosper!
Üks pisike küsimus, otsisin netist aga vist ei osanud piisavalt täpselt kirjeldada, sest vasteid ei leidnud. Et, kui ma mängu salvestan, kas ma pean/võin "parkida" kuskil jaamas või võin jääda ka kosmosesse? Miks ma seda küsin on see, et viimased paar korda olen nüüd "parkinud" jaamas, ennem kui mängu salvestan ning pärast tagasi tulles mängu on mul mingid tuhended raha kadunud kontolt ja alati olen tagasi tulles avastanud ennast kosmoses selle jaama kõrval kuhu viimati parkisin. Et kas seal parkimine maksab midagi või? Või kui raha saab otsa, siis tõstetakse välja sealt?
Imelik tõesti sul.. Mina pargin ka jaama enne salvestamasit ja laev on pärast kenasti seal ning raha kadund pole. Kosmoses salvestades on su laev samas kohas aga vahepeal on kogu Galaktika ennast edasi liigutanud. Kõik on pidevas liikumises ju realis. Proovi uurida ingliskeelsetest foorumistest, kas kellelgi sama jama on olnud. _________________ Elite on Elite
Equinox, huvipärast küsin - kas pargid lihtsalt lageda tava alla või ikka hangaari? Küsin sellepärast, et pole kunagi probleeme esinenud ei jaama ega keset avakosmost "parkimisega"
Eile parkisin ennast huvi pärast avakosmosesse ning nüüd tõesti olen mängu tagasi tulles avakosmoses ning jaam on edasi liikunud vahepeal, raha on ka alles. Võibolla tõesti ma esimesed korrad ei läinud jaama hangari ikkagi sisse (vot, ei julge nüüd 100% pead anda enam) ja mind kikiti seal platvormilt minema järsku ning võibolla tehti trahvi kah. Ega seda vist kuskilt järgi tsekkida ka võimalik pole. No vaatame, ma proovin veel parkida täna jaama hangaari kindlasti ning siis vaatab hiljem mis saanud on. _________________ Live long and prosper!
Tõesti väga head uudised. Soovitav lugeda ka Michaeli selgitused mõnedele asjadele mis ta samas teemas küsimustele on vastanud. Hea et nn. kaardistaja nimetamine on tagasiulatuv, seega juba praegu kes objekti skännib ja esimesena info müüb selle nimele objekt läheb (nagu teemas öeldud - nimetamine on objekti baasil ehk see kes kõige esimesena skännitud objekti müüb). Ise olen hetkel ka väiksel kaardistusretkel, mitte küll kaugel asustusest (lähima asustatud süsteemini ehk nii üle 200 va), aga see paneb veel kaugemale vaatama, ja süsteemides neid objekte skännima mida ehk suurem enamusest seiklejatest vahele jätavad.
Comminity Goals ka päris huvitav. Ainult kahju et esialgu on need Frontieri poolt käsitsi lisatud, mitte taustasüsteemi poolt genereeritud. Muidugi plusspoolena lisab see esialgu mängijate koondumist nendesse süsteemidesse kus asi käima pandud on (ei arva üldse, et nendest süsteemidest puudust oleks).
Enam pole kaua ka oodata, järgmine nädal beta, siis näeb ära (ja eeldatavalt nädal peale seda on patch põhimängus).
Panen lingi ka ühele heale videole. Occulusega üles võetud. Lihtne, aga väga mõnus. Ütleks et audio disainis on selle video tegija päris osav, ja ka atmosfääri poole pealt on kümnesse tabatud. (ja FAOFF lisab erilisust juurde)
Equinox - esimese hooga mõte et äkki sul jäänud mõni mission tegemata, ja siis sellel ajal kui oled offline on selle timer nulli jooksnud (ja sa oled trahvi saanud ülesande ebaõnnestumise eest)? Suurt vahet pole kas väljuda mängust jaamas pargituna, või avakosmoses. Asustatud süsteemides olen ma ikka jaama dockinud, kuid näiteks hetkel kus olen kosmoseavarustes süsteeme avastamas, siis lihtsalt suvalises kohas offline (ja pärast kui tagasi tulen olen samas süsteemis kus väljusin, kuid tavakosmoses).
edit. just avastasin et uus Isinona video väljas. Need manöövrid lõpus
Tükk aega kõhklesin aga ostsin Cobra ka lõpuks ikka ära. Kõhkelsin sellepärast, et sellele on tükid päris kallid.. Viperit on lihtsam majandada. Aga Cobra on ikkagi Cobra ju
Sai Viperiga selline pull ka läbi veel tehtud, et baasis sees päästikut näpitud eeem.. baasilaserid kustutasin mind mingi 10 sekiga Pärast mõtlesin, et ma ehmatasin aga kui oleks kohe reageerind siis oleks ehk mulgust välja jõudnud kimada Aga lahe tulevärk käis, kuid rohkem.. äkäää, enam nii ei tee
Soovitav on, et taga käib ekraanipilditaja ka. Mul on FRAP ja streemimise jaoks Open Proadcaster (see on veel eestikeelse menüüga). Esimesega saab laheda gallerii omale külastatud tähtedest-planeetidest, teisega saate viitsimise korral mõne missiooni koos oma targa jutuga filmitada
Minu tänased pildid : http://tinypic.com/useralbum.php?ua=NLwwyl4irrPUVW16zKJ1fQ%3D%3D
Jälle oli .. anomaalia, bug või et mu Cobral on lisaseadmed veel lahjad.. Aulini süsteemis Nirvana planeedi juures on rikaste ja ilusate jaam Aulin Enterprise. Hi-Tech ja puha. Nu vot: cruisimast väljusin, et sinna hi-techi põkkuma hakata ja... muidu on vahemaa ju kuskil 8,5 kilti väljudes aga mina panin ninaga otse jaama kostruktsioonidesse. Pildirodul esimene pilt, klõpsatud kohe peale väljumist kui suurematest rammimistest laev maha rahunes. Pildid on järjekorras nii, et ajaliselt uuemad kõige esimesed. Õnneks viga ei saanud ja jaam lasi kenasti dokata kah.. Aga kummaline ika. .. Müstiline mäng _________________ Elite on Elite
Jälle oli .. anomaalia, bug või et mu Cobral on lisaseadmed veel lahjad.. Aulini süsteemis Nirvana planeedi juures on rikaste ja ilusate jaam Aulin Enterprise. Hi-Tech ja puha. Nu vot: cruisimast väljusin, et sinna hi-techi põkkuma hakata ja... muidu on vahemaa ju kuskil 8,5 kilti väljudes aga mina panin ninaga otse jaama kostruktsioonidesse. Pildirodul esimene pilt, klõpsatud kohe peale väljumist kui suurematest rammimistest laev maha rahunes. Pildid on järjekorras nii, et ajaliselt uuemad kõige esimesed. Õnneks viga ei saanud ja jaam lasi kenasti dokata kah.. Aga kummaline ika. .. Müstiline mäng
Olen lugenud, et selliseid asju on ennegi olnud. Orbis jaam on nii suur ja lai, et 8,5 km väljudes võib tõesti otsa panna. Endal õnneks juhtunud pole. Muideks Aulin oli üks algelisi Premium Beta 2 süsteeme, siis kui neid alles 8 oli, ja Aulin Enterprise oli mängu esimene Orbis. Ise ka mõelnud et peaks uuesti seda piirkonda külastama, kuid muude tegevustega ametis (ja püüan Impeeriumi repi koguda).
Täna jõudsin väikselt mini-ekspeditsioonilt tagasi. Kaugel ei käinud, tsivilisatsiooni serv jäi kuskil 300 va piiripeale. Paar nädalat tagasi tegin clear save, nüüd püüan uuesti Aspi poole. Aga hetkel olen Cobraga rahul, ja täna sain kuskil 2 miljonit krediiti kaardistamiselt (parim süsteem andis 113k), mille esmane kasutus oleks klass A FDS ost (hetkel veel klass C jupp, mille ~15 va hüppekaugus oli selle seikluse jaoks enam kui piisav). Kuna uuendus 1.1 lisab taevakehadele "discovered by" tagi (mis on tagasiulatuv kuni Gamma alguseni, ja see peaks olema skännilt), siis püüdsin skännida ka objekte mida ennem pole targaks pidanud (pikk vahemaa, või minimaalne rahaline tulu). Võimalik et midagi tuleb ka minu nimele.
Ennem 1.1 on plaan oma Cobraga natuke kaugemale rännata (selleks ka klass A FSD), ja tagasi jõuda just 1.1 alguseks (saab kohe kaardistamise müümise uuendusi live mängus testida). Beta sellele uuendusele algab teisipäeval, siis saab esmase mulje kätte.
Mõned pildid ka oma rännakust:
See oli puhas hetkeolukorra screenshot. Juhuslikult nägin et päris hea vaade, ja kohe F10. Pildile panek allkirjaks "kaardistaja argipäev"
Spoiler
Ehk saan selle oma nimele?
Spoiler
Selle beauty shoti võtsin spetsiaalselt. Päris hästi kukkus välja (Elite on ilus mäng).
Spoiler
Panen ühe screenshoti ka eilsest Newsletterist. Tundub et varsti näeme ehitusjärgus kosmosejaamu.
Lahedad pildid
Elite üks vapustavamaid asju ongi kordumatud ülikaunid vaated. ..ja mina, totatakas, magasin täna niiii superlaheda pildi maga. Sealsamas Nirvana juures: minu laev ja baas olid täpselt Nirvana ja tema naaberplaneedi vahepeal: kuidagi sattus taevakehade seis nii: kõik ühes kaadris suurelt ja ma olin unustanud oma pilditamisproge tööle taustaks panna.
.. ma ei teagi kuhu ise suuna võtan. Galaktika on ju nii hoomamatult suur, et seal võivad kõik omale nimelisi süsteeme saada Ahh, tuunitan Cobrat esialgu
Nad krdid seal Frontieris võiks sini-must-valgeid laevu ka teha Soomlaste siniristiga onju.. _________________ Elite on Elite
Vahepeal siis ise elanud ka üle mitmed elulised seiklused alates tavapärastest piraatide poolt maha võtmisest kuni tähe läheduses peaaegu surnuks põlemisest Vaatasin, et lükkan exploremist edasi kuigi algselt oli plaan sellega tegelema hakata. Võtsin tavapärase transavenna töö ja hakkasin kaupa laiali vedama. Nüüd Sidewinder välja vahetatud Adderi vastu (18t cargo ruumi) ning kohe plaan Cobra peale ilmselt minna, raha sisuliselt koos juba. Vahva asi mis üks päev juhtus, oli, et ühes jaama tekkis järsku üks pakkumine, et too meile 7 tonni alumiiniumi ning tasu otse kätte ei vähem aeg rohkem kui 136 000CR-i. Mõtlesin, et ei tea kas on mingi konks asjal küljen või miskit, vaatasin, et 4 hüppe kaugusel täitsa alumiinium olemas ja mitte üldse kallis võrreldes muude ümbritsevate pakkumistega. Võtsin töö ära ja 4+4 hüpet, kokku vast alla 10 minuti ja 136k võrra rikkam, pole paha Kahjuks pole rohkem selliseid pakkumisi leidnud. Samas suutis mulle eile Slopey BPC utiliit paraja tünga maha mängida, nimelt pakkus mulle kaupa viiam korraliku profiti eest süsteemi kus seda kaupa enam ei ostetud. Ehk siis ei tasu kõike uskuda, kuigi utiliit värskendab ennast iga 5 minuti tagant siis näitas ta veel pikalt valesti, et sinna süsteemi tasub konkreetset kaupa viia. Aga noh, tegin ühe kõrvalepõike lähedal asuvasse süsteemi ja sain kaubast küll profiti kadudega aga vähemalt lahti. Ahjaa, üks asi mis tõsiselt häirib on see, et "rahvas" ei oska jaama normaalselt sisse ega välja lennata. On küll kenasti foorid üleval (roheline/punane), et kummalt poolt sisse ja välja tulla aga alati leidub neid kes tulevad valelt poolt, rammivad või üldse jäävad keset sisenemist seisma. Ükskord jäin ise kellegi bloki pärast sinna seisma ja sain jaamast sellise turmtule peale (väidetav põhjus oli, et loitering), kiiruga tagurdades tsoonist välja õnneks päästis. _________________ Live long and prosper!
1.1 Beta ka väljas. Korraks ise ka proovitud, ja esimese emotsioonina ütleks kohe - helimeeskond on ennast jällegi ületanud. Müts maha. Väga muljetavaldav. Ainuke asi et skännimisel polnud heli...ei tea kas bug või lihtsalt võeti ära.
Järgnev screenshot pole minu tehtud, kuid päris lahe. Paneb ootama planeetidele maandmist.
Mõtlesin, et proovin siis selle "unknown signal source" uurimise ka ära. Mõeldud tehtud, lendasin kohale ja 3 prototype tech kanistrit. Korjasin peale ja lendasin järgmisesse jaama kuhu oli nagunii vaja minna, et ülejäänud last viia. Krt ja natuke ennem jaama sisse minekut olin juba pea avast sees, scan detected, litsusin veel korraks throttlet juurde aga ei jõudis va sindrinahk security mind ära skännida. Stolen cargo ja trahv 18300CR-i Läksin siis ja maksin ikka travi ära, lükkasin mustal turul need kanistrid maha ja no võiks vanduda, et kokkuvõttes sain ikkagi kasumit. Aga eilsest nüüd Cobra MK III omanik, tore laevuke, kulud on esialgu harjumatud, samas 28 tonni cargo space, toob naerule näole ja suurendamise ruumi on veelgi. Njaa, järgmine laev juba üle miljoni CR-i, sinna läheb nüüd vist natuke aega _________________ Live long and prosper!
Ma sain ka umbes samamoodi trahvi. Lasin ühe wanted tüübi mättasse, enne jõudis see mingi kola laevast välja poetada. Mõtlesin, et korjan peale ja müün maha, aga scanniti mu laev läbi, kaup oli varastatud ja minul 7k trahvi. Suurem häving oli aga eile, püüdsin ühes "resource extraction site's" bounty-sid. 145k bounty-t juba koos, mõtlesin, et lähen ja teen rahaks ära. Väljas oli pime ja nii kui ma mootorite boost-i vajutasin, nägin, et otse mu nina ees on suur asteroid. Kiirust maha võtta ei jõudnud ning kõrvale ka ei saanud enam tõmmata. Nii ma kõmaki sinna asteroidi lendasingi. 145k kogutud bounty-t nullis ja kopsakas summa et laeva tagasi osta. Titanic tuli kohe meelde
Mul sai eile Cobraga vaba raha esimene million täis, aga mis mõtet on kohe Type-6 osta kui trümmi täitmiseks läheb teine miljon. Mul läks laupäeval veel õnnetumalt tagusin mingit piraati, kui feded kohale ilmusid ja üks tainas lendas, minu ja piraadi vahelt läbi ja sai mult kergelt põletada. Mul 400 bounty üleval, aga ära maksta ei õnnestunud kuskil. Käisin 4-5 jaama läbi kõik ütlesid, et korras. Lõpuks läksin sinna jaama tagasi kus intsident toimus. Ka seal ei saanud bountyt maksta. Väljalennu peal äsas Coriolis täisvalangu selga, kaup, laev 35 000 eest bountysid ja kaarte vastu taevast.
P.S Cobraga hakkab kütte hind ka juba rolli mängima.
Vaatan et enda nimel on 1954 objekti (Kris). Päris rahul (ja kui nimekirja vaadata, siis sain ka mõne asustatud süsteemi. Ja sain ka selle planeedi mille pildi alles siin postitasin et "kas saan selle omale" )
Ma sain eile järsku aru, et Cobra MK III saab osta ka Class 4 cargo racke, ehk siis olin mitu nädalat 16 tonniseid koormaid vedanud, kuigi oleks saanud ka 32 tonni peale mahutada.
Cargo oli mul esimene asi, mis Cobra puhul upgradetud sai. Piraatide tümitamine kandis ka eile vilja, sain lahingus Competent rank-i. Selle puhul premeerisin ennast kahe beam laseriga. Kõrvetavad päris kenasti, tahaks Anaconda peal ka proovida, kuid pole ühtegi wanted Anaconda't pikka aega näinud. Sidewinderi võtab igatahes ühe jutiga maha, enne kui laserid üle kuumeneda jõuavad. EDIT see oli siis, kui Sidewinder'il kilbid maas olid.
Nagu lugeda siis on päris mitmeid probleeme peale uut update-i mänguga. Michael FD foorumis juba ütles, et mingid probleemid on neil juba üles leitud ja parandatud ning paari tunni pärast tuleb uus patch mängule. Nii, et igaüks proovib hetkel omal riisikol mängu siseneda Sain just ise downloaditud, paljud kurdavad, et väga aeglane download speed on, mul tuli tunniga ära iseenesest update. _________________ Live long and prosper!
Hetkel ainult korra olen vaadanud, kartograafia leht tundub ülekoormatud, kipub crashima, hiljem ehk maha rahunenud (ja ehk siis uus patch ka live nagu Equinox kirjutas).
Ja väike screenshot. Kõlab ju hästi.
Küssa targematele. Kas tähe juures Fuel Scoopitades ei saagi kuidagi planetaarset kütusepaaki tankida? Või see oleneb kui kallis Scoop on? Tahan uurimisretketega Galaktika sisemusse sukelduda aga kaardi pealt vaadates ei paista tsiviliseeritud jaamadega süsteeme kus tankida saaks sellel suunal kuhu minna tahan. Ehku peale rallima hakates saab ju süsteemisisene kütus otsa. Tähelt imeb vaid suurde paaki.. Kes oskab targaks teha? _________________ Elite on Elite
Küssa targematele. Kas tähe juures Fuel Scoopitades ei saagi kuidagi planetaarset kütusepaaki tankida? Või see oleneb kui kallis Scoop on? Tahan uurimisretketega Galaktika sisemusse sukelduda aga kaardi pealt vaadates ei paista tsiviliseeritud jaamadega süsteeme kus tankida saaks sellel suunal kuhu minna tahan. Ehku peale rallima hakates saab ju süsteemisisene kütus otsa. Tähelt imeb vaid suurde paaki.. Kes oskab targaks teha?
See planetaarne võetakse suurest paagist, vähemalt minul juhtus nii, et kui suur oli tühi, siis planetaarne sai ka tühjaks. Peale Class 2 Fuel Scoopi ostmist 3 nädalat tagasi pole kordagi planeedil tankinud ja ükski paak pole tühjaks ka saanud.
Oot, kuidas see siis ongi? Ma hüppan süsteemi, tähe juures imen kohe suure paagi täis ja kui hakkan süsteemis sees sebima väike paak tühjeneb kogu aeg. Et kui väike saab tühjaks siis täitub uuesti automaatselt suurest? _________________ Elite on Elite
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.