Eile oli oisu avariiga sarnane olukord. Meie vahemaa oli üksteisest oluliselt pisem, aga asi lõppes erinevalt sellega, et mõlemad jõudsime ära pidurdada. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Tervitaks siis Saab 900 juhti, kes Järvevana teel mööda kiirendusrada kõigist ummikus veerejatest mööda lendas ja siis raja lõppedes ilmselt kinni silmi palvetades vasakule reastus. Tänu peeglite jälgimisele suutsin reageerida ja pidurit vajutada muidu oleks esitiiva ja stange minema viinud. Numbrimärk 755 AYK. Vasakult poolt mööda nähtamatut rada sõitjatest pole ilmselt mõtet rääkidagi. _________________ ei toeta õigekirja
ohh, tervitused.
tervitused bõmmile mille kohalt minekut võib kalendriga mööta. vahepeal hakkas veel tagasi vajuma... viib bemmi maine alla niimoodi... aga mööda sain.
pluss ilus näide kuidas saadakse aru mida tähendab stopp joon
krt, mingi ülesoomeline nähtus on tekkind. enamus väikeautodega sõitjad (yarised ja muud võrrid) tagurdavad parkimiskohale.. ja ikka nii, et kaks kohta läheb kinni.
peaks mingid visiitkaardid tegema, kus kirjas: ÕPI PARKIMA.. selliste debiilikute pärast kasvab vahel parkimisarve päris suureks
Tagurdada on mugavam küll, kuigi ise lasen kahe joone vahele enamasti. Omegal nii suur perse, et mõnikord jääks ninaga nagu keset parklat, kui kõrval mingid punnid on.
krt, mingi ülesoomeline nähtus on tekkind. enamus väikeautodega sõitjad (yarised ja muud võrrid) tagurdavad parkimiskohale.. ja ikka nii, et kaks kohta läheb kinni.
peaks mingid visiitkaardid tegema, kus kirjas: ÕPI PARKIMA.. selliste debiilikute pärast kasvab vahel parkimisarve päris suureks
Ma nägin alles hiljuti, kuidas mingi blondiin tibi parkis kadaka tee eurosti ette oma mazda3 (esimene põlvkond seda mudelit ehk). Parkis ilusti kahe joone vahele (ise olin ukseesisel invakohal, ninaga parkla poole). Tädi parkis TÄPSELT nagu joonlauaga oma joonte vahele. Vaatas paremal pool parkivata autot aknast. Arvas, et hirmuäratavalt lähedal on ja parkis ringi nii, et juhipoolsete ratastega rataste jagu kõrvalkohale, astus välja, kõndis ümber auto- kõik on ok ja viis võtmed esindusse. No kurat, ei olnud ju nii tuuline ilm, et mõistuse kõrvast välja puhus?
Ära kujuta ette. Mina passisin seal tükk aega ja siis ei juhtunud midagi.
Ja asja uba ongi selles, et ta parkis alguses korrektselt ja vaatas, et nii ei ole hästi- parkin kahele kohale.
Poe ees võib ka nii parkida, käin poes ja kohe lähen är. _________________ Kui keegi mandariini tahab, siis helistab
On inimesed kes ajavad näpuga raamatus järge ja on need kes mõtlevad peaga. Kui sul on valik kas parkida joone peale või kõrvalseisja juhiuks kinni siis ei teki vist küsimustki? _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
Ära kujuta ette. Mina passisin seal tükk aega ja siis ei juhtunud midagi.
Ja asja uba ongi selles, et ta parkis alguses korrektselt ja vaatas, et nii ei ole hästi- parkin kahele kohale.
Poe ees võib ka nii parkida, käin poes ja kohe lähen är.
Eile oli Tartus kesklinnas Riia-Turu ristil autod kokku saanud 17:20-17:30 vahel. Mõnus ummik. Lisaks boonusena oli üks ära surnud Turu tänava kõige vasakpoolsemasse ritta enne ristmikku.
kellelgi laks kaamerasse ei jäänud? Tundub, et keegi tegi Turu tn vasakpööret "roosaga" sillale ja samas sütib roheline Turu tn otse sõitjatele. Ju see otsesõitja rohelise süttides kohe ka küttis ja korras oligi.
Niikaua kui ummikus istusin, oleks võinud telefoni vist filmima panna. Riia tn sõitjad läksid kahte lehte laiali. Parempoolsed sõitsid sealt Turu tn ohutussaarte vahelt
Ja siis loomulikult mingid erilised tainad sõitsid ristmiku ka veel kinni Pole siis ime, et olematu ummik venib pikaks ummikuks.
On inimesed kes ajavad näpuga raamatus järge ja on need kes mõtlevad peaga. Kui sul on valik kas parkida joone peale või kõrvalseisja juhiuks kinni siis ei teki vist küsimustki?
Kui debiilselt parkinud ja tema pärast on valida, kas tema juhiuks kinni parkida või ise maksta 1,70€ parkimistasu asemel 7€ parkimistasu, siis vast võiks arvata, milline variant käiku läheb
täna oli mingi kalevipoeg parkind üle kahe koha risti.
On inimesed kes ajavad näpuga raamatus järge ja on need kes mõtlevad peaga. Kui sul on valik kas parkida joone peale või kõrvalseisja juhiuks kinni siis ei teki vist küsimustki?
Aga see kes kahe koha peale pargib ei mõtle ju peaga, miks mina siis peaksin, pargin oma kohale mingu kõrvaltuksest sisse...
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Las pargib parem kahele kohale või eemale kui sõidab külje kellelgi maha
Aga näed. Krantsi õiglustunne sai riivatud
Krt, kuidas te aru ei saa. Ta parkis KORREJTSELT. Siis arvas, et ta gabariiditunnetus on vigane ja parkis kahele kohale. Ehk siis korraliku asja keeras pee**e...
Las pargib parem kahele kohale või eemale kui sõidab külje kellelgi maha
Aga näed. Krantsi õiglustunne sai riivatud
Krt, kuidas te aru ei saa. Ta parkis KORREJTSELT. Siis arvas, et ta gabariiditunnetus on vigane ja parkis kahele kohale. Ehk siis korraliku asja keeras pee**e...
Ärge trollige siin. Mina sõidan Laagna teel GPS-i järgi 70-ga ehk siis spidoka järgi ca 75-80 ja möödujaid väga ei ole. Seega unustage oma üheksakümnega-sajaga teema ära.
Karl lõksutab niisama, ära pane tähele _________________ Rakvere parasiit
Selliseid asjalikke videosid ,,olukordadest,, (mida näeb päeva jooksul kümmekond + kindlasti) tahaks veelgi näha, väga mõnus vaadata, et kui hull olukord liikluses ikkagi on..
Täna sundis üks idioot Võru linnas Kose surnuaia juures oma peugeot 206-ga peateele ette keerata, tuli peaagu seisma jääda, mu taga oli üks auto ja pärast seda sadu meetreid tühja maad. Vastassuunast samuti liiklus teab mis tihe pole. Miks on endiselt vanakooli rekkameestel load? _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.