Enne 8.1 uuendust sai kontaktide nimekirjas kontakti valides näha täpsemaid andmeid nagu telefoninumber. Nüüd hakkab kohe helistama. Kuidas neid numbreid ilma Edit valimata ja helistamata näha saaks jälle?
Enne 8.1 uuendust sai kontaktide nimekirjas kontakti valides näha täpsemaid andmeid nagu telefoninumber. Nüüd hakkab kohe helistama. Kuidas neid numbreid ilma Edit valimata ja helistamata näha saaks jälle?
Kas kontaktide nimekiri on People või Call history? Call history's on nimest paremal ümmargune sõõr, kuhu vajutades avaneb kontakti profiil ja kõnede logi.
People all kontaktile vajutades avab minu teada alati profiili.
Miks osadel lugudel ilmub taustale pilt artistist, osadel mitte? Ei pea silmas albumarti esiplaanil vsid ülaltoodul screenshoti taustaks olevat portreed artistist. Paistab, et telefon võtab selle ise kuski
skyhigh, kui metadata paigas, tuleb Xbox Music teenusest taust. Kui nt. kasutad aga hoopis Spotify rakendust, siis sealt. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Androidile ja iOS'ile on olemas GPS'iga äraatuskellaäpid, oleks hea mugav mitmetunniste bussi/rongisõitude ajal silm looja lasta, kartmata, et õige peatuse maha magan. Windowsile muidugi ei ole jälle, jah?
Androidile ja iOS'ile on olemas GPS'iga äraatuskellaäpid, oleks hea mugav mitmetunniste bussi/rongisõitude ajal silm looja lasta, kartmata, et õige peatuse maha magan. Windowsile muidugi ei ole jälle, jah?
või panna lihtsalt äratuskell äratama ~10 minutit enne peatusesse jõudmist... _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
d3t, kuidas sina kommenteerid Androidi rakenduste lubamist? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mulle message hubi tagasitulek küll meeldib. Win 7.5 peal harjusin nii ära, et kui 930 ostsin siis alguses oli vähe tülikas erinevate äppide sõnumeid erinevas kohas hallata
Lükkasin järgi Lumia 920 mingid microphonega kõrvaklapid ja kui ära võtsin, siis jättis ainult heli valikusse kõrvaklapid. Sellest alates helistades kuular enam ei tööta ja inimesed kuulevad mind kehvasti. Mina ei kuule mitte midagi, va speaker model või siis kui klapid järgi panen.
Lugesin veidi inglise keelsetest foorumitest, aga päris täpset abi pole kuskil. Tehaseseadmete lähtestamine ka ei aita. Oleks väga tore, kui keegi oskaks aidata selle probleemiga, sest helistamine telefoni juures ju kõige tähtsam asi ja praegu seda teha ei saa.
Windows Phone 8.1 saab uuendada järgmine kuu Windows 10 peale. Esialgse info kohaselt ainult flagship phone (Lumia 1520) kuid hiljem ka teised 8.1 seadmed. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
IMEI koodi kaudu näitas, et mul garantii veel kehtib, aga kui ma ostsin selle teise isiku käest ja telefoni päritolu on Austria, siis kas on üldse võimalus mul mingit garantiid saada ja kuhu sellisel juhul see saata tuleks? Kasvõi parandamiseks siis nt?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.