Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
krist2an
HV veteran

|
06.01.2015 00:59:12
|
|
|
Paremklikk Start-nupul on ka kasulik nipp
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
06.01.2015 10:31:56
|
|
|
NNk2 kirjutas: |
KrikU, Start Screeni pealt win+i ->Tiles->Show administrative tools, ja ilmuvad kõik tagasi. |
Ohoo, ma tänan vihje eest Ja ongi see väike asi ka korras
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
08.01.2015 12:52:25
|
|
|
Muidu olen ikka üldise disaini suhtes kriitiline olnud, ent kahele enam kui 10 aasta vanusele läpadele installides tõrkeid polnud. Isegi dv2000 quick launch buttons toimivad. Peaaegu juba nagu Linuxi installimine juba. Areng on jah märgatav olnud.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
15.01.2015 23:27:05
|
|
|
Njaah.... M$ oma headuses. Täna lasin 1.1G uuendusi peale.... restardi peale rippus üle 10 minuti tekstiga restarting, siis hakkas näitama configuring windows updates. Need M$ protsendid on ka nagu on, vahel läheb 20% hetkega ja vahel võtab 1% mitu minutit. Pangu siis kohe tekst "meil pole aimugi mis hetkel toimub", oleks vähemalt üheselt mõistetav
|
|
tagasi üles |
|
 |
UrmoZ
HV Guru

|
16.01.2015 01:38:39
|
|
|
napoleon, need %-d ei ole ajaliseks määramiseks, vaid lihtsalt kui palju on teostatud kogu protsessist.
_________________ Amazon - will not buy! |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.01.2015 09:24:36
|
|
|
Peale uuenduste pealelaskmist läheb enne esimest kohustuslikku restarti alati 30% peale. Peale restart läheb 100% ja sõltuvalt uuenduste hulgast tuleb kas desktop ette või teeb veel ühe restardi. Sama kehtib ka Win7 puhul. Isiklikult pole märgatavat aeglust märganud SSD peal. Allalaadimine võtab puhtal süsteemil alati rohkem aega, kui paigaldamine. Vähemalt vase otsas. Vb optika otsas on kiirem. HDD peal on muidugi OS operatsioonid ulmeaeglased eriti kui igapäevaselt kasutad igal pool SSD.
Ja lõppu üks teemakohane nali kah :
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
blinx
HV vaatleja
|
17.01.2015 11:52:48
|
|
|
WIndows 8.1 kuidagi normaalsemaks ei saa teha ? Olen suutnud mõned featurid välja lülitada, aga see, et ma pean paremale üles minama ja ootama kuni mingi otsing tekib programmide leidmiseks, paneb ajudesse ikka. Või vasakule alla ja siis paremale üles. Startmenu? Ma tean, et miski third party asi on selleks, aga kas originaalis midagi teha ei anna?
_________________ 'Just buy everything then you're safe' |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.01.2015 12:14:48
|
|
|
Classic shell
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
estdata
Kreisi kasutaja

|
17.01.2015 12:33:07
|
|
|
Kas windows 8.1 annaks ka korrigeerida start menu nagu on windows 7 ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.01.2015 12:54:03
|
|
|
estdata kirjutas: |
Kas windows 8.1 annaks ka korrigeerida start menu nagu on windows 7 ? |
Classic shell
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
17.01.2015 15:29:17
|
|
|
blinx kirjutas: |
WIndows 8.1 kuidagi normaalsemaks ei saa teha ? Olen suutnud mõned featurid välja lülitada, aga see, et ma pean paremale üles minama ja ootama kuni mingi otsing tekib programmide leidmiseks, paneb ajudesse ikka. Või vasakule alla ja siis paremale üles. Startmenu? Ma tean, et miski third party asi on selleks, aga kas originaalis midagi teha ei anna? |
Klaveril winkey ja trükkima.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
 |
MrAndu
HV kasutaja

|
17.01.2015 16:06:32
|
|
|
Märt. kirjutas: |
WIndows 8.1 kuidagi normaalsemaks ei saa teha ? Olen suutnud mõned featurid välja lülitada, aga see, et ma pean paremale üles minama ja ootama kuni mingi otsing tekib programmide leidmiseks, paneb ajudesse ikka. Või vasakule alla ja siis paremale üles. Startmenu? Ma tean, et miski third party asi on selleks, aga kas originaalis midagi teha ei anna? |
Klaveril winkey ja trükkima.  |
win+s siis ei tule metro ette
_________________ Ma pole mingi spetsialist kuigi võiks ju olla... |
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
21.01.2015 14:58:56
|
|
|
Ei usu, et see viga win-is kinni on aga probleem selline: clean installil jääb 2-el lehel valikutel "klahvid kinni". Kursor küll liigub aga ei saa valida....ja mitte üksi win 8.1-l vaid ka teistel DVD plaatidel. BIOS-es kontrollitud kõik korras, nii mälud kui video.
Probleem tekkis sellest, et win 7 jäi kinni, ei õnnestunud parandada ei safes ega normalis, boot diskidel tekkisid samad probleemid, ei leia recoveryt. Lõpuks restore keeras ühes vanas punktis kõik nahka. Kas järsku DVD lugeja viga? Sai proovitud bootivalt pulgalt, siin aga teatab, et ei ole korras.
|
|
tagasi üles |
|
 |
KeZi
HV veteran

|
21.01.2015 15:01:25
|
|
|
sama123 kirjutas: |
Ei usu, et see viga win-is kinni on aga probleem selline: clean installil jääb 2-el lehel valikutel "klahvid kinni". Kursor küll liigub aga ei saa valida....ja mitte üksi win 8.1-l vaid ka teistel DVD plaatidel. BIOS-es kontrollitud kõik korras, nii mälud kui video.
Probleem tekkis sellest, et win 7 jäi kinni, ei õnnestunud parandada ei safes ega normalis, boot diskidel tekkisid samad probleemid, ei leia recoveryt. Lõpuks restore keeras ühes vanas punktis kõik nahka. Kas järsku DVD lugeja viga? Sai proovitud bootivalt pulgalt, siin aga teatab, et ei ole korras.  |
Kontrolli igaks juhuks kõvaketast.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
21.01.2015 16:09:47
|
|
|
cannibal kirjutas: |
sama123 kirjutas: |
Probleem tekkis sellest, et win 7 jäi kinni, ei õnnestunud parandada ei safes ega normalis, boot diskidel tekkisid samad probleemid, ei leia recoveryt. Lõpuks restore keeras ühes vanas punktis kõik nahka. Kas järsku DVD lugeja viga? Sai proovitud bootivalt pulgalt, siin aga teatab, et ei ole korras.  |
Kontrolli igaks juhuks kõvaketast. |
128GB SSD ja alles bootis vigaselt üles, väljavõtmine on imelihtne ja proovin ära. Imelik on ka see kui valida "boot CD" siis mitte alati sealt ei boodi vaid ikka tahab win-ist bootida. Logo tuleb ette ja must ekraan. Video ise on korras, biossist kontrollisin.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
21.01.2015 16:27:41
|
|
|
memtest tehtud?
|
|
tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
21.01.2015 19:05:31
|
|
|
Mnator kirjutas: |
memtest tehtud? |
Ka oli ok......probleem oli hoopis vanas touchbadis ja USB pesades. Vähemalt tundub. Nüüd on vanal rondil 8.1 peal ja loodan, et aastakese kestab
Viga on ikkagi riistvaras. Win 8.1 on peal aga touchpad ja USB hiir ei toimi korralikult, vaevalt, et 2007a. arvuti on nii vana, et sellest? Klaver on korras, näiteks klaverist saaab juhtpaneeli/tegumiriba lahti, kõik mis puudutab hiirt on häiritud ja samuti touchpadi. Isegi restardi tegemine.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.01.2015 22:09:39
|
|
|
kuida see värd seal ära kaotada, ma isegi ei tea kuidas see sinna tekkis
yleval kõik nupud läbi vajutanud, ei lähe eest ära
Spoiler 
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
21.01.2015 22:23:07
|
|
|
winkey+q rakenduste otsimiseks
winkey+w control panelist otsimiseks
winkeyga saad start menüü ette, milles esimene leht on sinujaoks olulised windowsi appid ja shortcutid ning sealt allanoole nupp viib sind siis rakenduste ja nendepoolt tekitatud shortcutide nimekirja
kõik aga toimib sarnaselt win76'le, ehk siis pressid winkey ning hakkad trükkima - õigesti trükid, leiab selle, mida otsid - simpel
jeesus188 kirjutas: |
Spoiler 
|
mis kuradi tööriistariba sul seal on, ei imestaks, kui tollega seotud
_________________ ☠ |
|
tagasi üles |
|
 |
Mercury
HV veteran
|
21.01.2015 22:29:33
|
|
|
Spoiler 
|
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
21.01.2015 22:35:07
|
|
|
Mercury kirjutas: |
Spoiler 
|
Spoiler 
|
tänud
|
tagasi üles |
|
 |
vaido6
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
24.01.2015 12:46:51
|
|
|
Tundub legit leht olevat
tsitaat: |
This website is suspended. If you still keep finding this page, then contact the owner of the website to get it fixed. If you are the owner of this website, please contact the support team immediately. |
Kui odavalt tahad, vaata siia: http://www.reddit.com/r/microsoftsoftwareswap/
|
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.01.2015 13:30:29
|
|
|
ma ostsin (mulle osteti) võti alla 20€ 3 kuud tagasi, hind ok, aga leht kahtlane
tee ostuteema, küll keegi pakub
|
tagasi üles |
|
 |
vaido6
HV kasutaja

|
24.01.2015 20:03:24
|
|
|
Tellisin siis sealt Win 8.1 saatsid siis KEY ja iso nii 32 kui 64bit laadimis lehe ka laadisin alla panin key ja siis praeguseni kõik ok .
Aga kuidas aru saada testida et Windows ikka 100% originaal ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
|