Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
M8T0
HV Guru
|
02.01.2015 14:47:43
|
|
|
Ei ole midagi sellist. Lasin ka "mustalt" otse peale. Aga proovi alguses cache tühjaks lasta - kui ei aita siis factory reset.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
rosco
HV kasutaja
|
09.01.2015 21:07:28
|
|
|
Nii, tuli välja et lasin peale hoopis BLN2-e. Sellele tuli 300mb tarkvaravärskendus, mis tegi asja BLN9-aks.
Tegin uuesti asja, seekord enne installi factory reset ja cache puhtaks. Peale install uuesti reset ja cache.
Nüüd sain skooriks 44220. Järelikult oli abi, enne üle 40k ei venitanud.
Lollipopiga häirib mind üks pisiasi. Kui tuleb näiteks mingi teade, mis istub muidu telefoni ülemisel real. Siis nüüd näitab ta ka seda lukustusekraanil. Seda kuidagi ära ei saa?
edit: lobisen omaette siin vist Aga sain oma hiina wireless laadija kätte. Laeb. Reciever mahtus kaane alla ära, aga kerge kahtlus, et tihendid ei ole ilusti ja veekindlus võib kannatada. Tunduks nagu punnitaks ühestkohast.
Kui muidu laadimine 2 ampriga, siis wireless suudab ainult 1A välja anda.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
14.01.2015 15:25:07
|
|
|
rosco kirjutas: |
Lollipopiga häirib mind üks pisiasi. Kui tuleb näiteks mingi teade, mis istub muidu telefoni ülemisel real. Siis nüüd näitab ta ka seda lukustusekraanil. Seda kuidagi ära ei saa?
|
Seda saad sättida kui suurelt , kui palju ja kus ta mida näitab.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Germo7
HV vaatleja
|
18.01.2015 23:47:36
|
|
|
Ametlik Lollipop ka kohal !!!
_________________ Samsung Galaxy Spica, S2, S4, S5, S6 Edge, S8 |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
19.01.2015 00:04:51
|
|
|
Germo7 kirjutas: |
Ametlik Lollipop ka kohal !!!  |
mul ütleb, et pole midagi uut veel
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
19.01.2015 00:15:27
|
|
|
aivar1988 kirjutas: |
Mõni spordihuviline S5 omanik ka siin leidub? Seda käerihma/kotti (armband) oleks vaja nüüd. S2-le sai kunagi soetatud mingi ja see lagunes paari nädalaga ära. Oskab keegi mingit head soovitada, ja mille rihm ei oleks päris laste randme mõõdus  |
Mul on LG G2-l (suuruselt peaks klappima) Karrimore oma neopreenist, mingi 10 rutsi maksis sportsdirectist. Pool aastat on ilusti vastu pidanud ja ei näita veel lagunemise märke.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
Germo7
HV vaatleja
|
19.01.2015 01:35:08
|
|
|
Renq kirjutas: |
Ametlik Lollipop ka kohal !!!  |
mul ütleb, et pole midagi uut veel  |
Kies ütles ,et on
Lasin peale ka juba ta ..
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
19.01.2015 13:32:42
|
|
|
just... nägin ka eile õhtul... lihtsalt läbi õhu ei paku veel. aga mul on teine mure nüüd... ma ei leia videosid telefonist üles. tahan lollipopi peale panna. pildid tirisin ära, näitab et videosid on ka terve ports aga arvutiga ühendades videosid ei leia :S
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
goclever
HV kasutaja
|
19.01.2015 22:40:06
|
|
|
Kas sellel baltic versioonil on mingi eelis ka poola oma ees ? Ise kasutan juba kuu aega seda poola oma
_________________ Telefonid : Mi8 ja Note 3
Rootin telefone ja paigaldan custom rome.
Hinnad olenevad telefonist, küsi julgelt  |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
20.01.2015 12:36:07
|
|
|
Päris hea küll, lollipopiga enam ei saa power nuppu all hoides telefoni vibra või täitsa vaikse peale panna 😀 Täiesti geniaalne.
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
20.01.2015 17:13:44
|
|
|
Päris hea küll, lollipopiga enam ei saa power nuppu all hoides telefoni vibra või täitsa vaikse peale panna 😀 Täiesti geniaalne. |
Jah, paha küll, see käib nüüd helinupust.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Germo7
HV vaatleja
|
20.01.2015 17:25:32
|
|
|
Märt. kirjutas: |
Päris hea küll, lollipopiga enam ei saa power nuppu all hoides telefoni vibra või täitsa vaikse peale panna 😀 Täiesti geniaalne. |
Jah, paha küll, see käib nüüd helinupust.  |
Ma ise kasutasin ka power nuppu ,sest sealt sai hääletuks panna ,mitte selle lollaka värina peale..!
Ja see helinupp teeb täpselt sama mis ta enne tegi, paneb värina peale...
Ja tegelt ma ei saagi aru kust kohast ma ta hääletuks saan nüüd.. Igalt poolt läheb värina peale.. Telefon lahti võtta ja see vibra minema visata sealt
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
20.01.2015 18:12:54
|
|
|
Ma ise kasutasin ka power nuppu ,sest sealt sai hääletuks panna ,mitte selle lollaka värina peale..!
Ja tegelt ma ei saagi aru kust kohast ma ta hääletuks saan nüüd.. Igalt poolt läheb värina peale.. Telefon lahti võtta ja see vibra minema visata sealt  |
Nexusel vajutasid häälenuppu ja lisaks hääletu võimalusele sai panna prioriteetne ja midagi sellist. Sisuliselt sama mis vanasti oli profiilid. Seadetes sätige paika hääletus, prioriteetsus mis ja moda teeb ning olemas ongi vibraga või vibrata elu
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
20.01.2015 19:21:52
|
|
|
rennu21 kirjutas: |
Ja tegelt ma ei saagi aru kust kohast ma ta hääletuks saan nüüd.. Igalt poolt läheb värina peale.. Telefon lahti võtta ja see vibra minema visata sealt  |
Nexusel vajutasid häälenuppu ja lisaks hääletu võimalusele sai panna prioriteetne ja midagi sellist. Sisuliselt sama mis vanasti oli profiilid. Seadetes sätige paika hääletus, prioriteetsus mis ja moda teeb ning olemas ongi vibraga või vibrata elu |
Variandid on seadete all helin ja värin, rohkem valikuid ei ole kui seda just mujale pole pandud.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
G2rry
HV kasutaja

|
20.01.2015 19:25:46
|
|
|
Oman Galaxy S5 Plusi ehk siis mudel SM-G901F ja ootan siin huviga, et millal see Lollipop sellele meil kättesaadavaks saab ilma Odiniga jebimiseta? Google ei anna väga midagi tarka ja ka XDA foorumis ei leia asjalikku juttu.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
20.01.2015 20:35:06
|
|
|
Läbi Kiesi ka ei paku?
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
G2rry
HV kasutaja

|
20.01.2015 22:21:36
|
|
|
Kasutan Kies3, tegin mingi driverite update programmile jne. aga ei paku mitte midagi kahjuks.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
20.01.2015 22:23:54
|
|
|
Nexusel vajutasid häälenuppu ja lisaks hääletu võimalusele sai panna prioriteetne ja midagi sellist. Sisuliselt sama mis vanasti oli profiilid. Seadetes sätige paika hääletus, prioriteetsus mis ja moda teeb ning olemas ongi vibraga või vibrata elu |
Variandid on seadete all helin ja värin, rohkem valikuid ei ole kui seda just mujale pole pandud. |
Kas samsung on jälle asja ära käkkinud et selliseid valikuid ei ole? http://www.phonearena.com/news/How-to-use-Android-5.0-Priority-Mode-aka-the-new-Silent-Mode_id62964
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
weasel
HV Guru

|
20.01.2015 22:37:49
|
|
|
G2rry kirjutas: |
Kasutan Kies3, tegin mingi driverite update programmile jne. aga ei paku mitte midagi kahjuks. |
Ametlik pole veel väljas.
_________________ PSN: weaselEST |
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
G2rry
HV kasutaja

|
20.01.2015 22:41:20
|
|
|
weasel kirjutas: |
G2rry kirjutas: |
Kasutan Kies3, tegin mingi driverite update programmile jne. aga ei paku mitte midagi kahjuks. |
Ametlik pole veel väljas. |
Ise jälgin http://www.sammobile.com/ lehte, tundub kõige usaldusväärsem. Seal tõesti veel pole sellele mudelile üheski regioonis LP-d välja tulnud. Tekitas küsimuse, kas üldse tuleb.
Eks siis varun kannatust.
Tänan!
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
20.01.2015 23:23:17
|
|
|
goclever kirjutas: |
Kas sellel baltic versioonil on mingi eelis ka poola oma ees ? Ise kasutan juba kuu aega seda poola oma  |
Poola ja Baltic on täpselt sama BLN9. Ainult UK ja Hong Kongi oma tundub "uuem" kuid siiski 5.0 mitte 5.0.1/5.0.2 . Hong Kongi changelist on kõige "suurem".
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Germo7
HV vaatleja
|
21.01.2015 01:49:17
|
|
|
Variandid on seadete all helin ja värin, rohkem valikuid ei ole kui seda just mujale pole pandud. |
Kas samsung on jälle asja ära käkkinud et selliseid valikuid ei ole? http://www.phonearena.com/news/How-to-use-Android-5.0-Priority-Mode-aka-the-new-Silent-Mode_id62964 |
Sellist lisavalikut ei avane volume nuppu vajutades nagu sellel lingil näitab..vb see on Nexusel vms aga Samsungil jõuab selle valikuni "heli ja märguanne" ning sealt "katkestused" või siis "teavituste paneel" ning sealt seda "keelumärgiga"(varem oli blok.-reziim selle nimi) nuppu all hoides.. ja nii palju valikuid ka seal pole nagu sellel lingil näidatud telefonil.. Ja samas ,kui oled ta ära seadistanud ,siis väga hull pole seal "teavituste paneelil" teda vajutada.. Ta siis muutub vastavalt tärniks,põlevaks keelumärgiks või siis väljalülitatuna halliks keelumärgiks..
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
rosco
HV kasutaja
|
26.01.2015 21:27:45
|
|
|
Mul viimasel ajal erroreid hakanud panema asi. Ekraani pöörates ei lähe landscape asi, kuigi ekraani pööramine on sees. Facebook ja browser näiteks, mis muidu peaksid minema ikka. Teiseks ei viska ekraani pimedaks kõne ajal. Enne sai aru, kui telefon kõrvaääres ja viskas ekraani pimedaks, nüüd mitte. Kolmandaks läheb lampi peale mingi katkestuste asi: üles ribale viskab viisnurga ja kõne sisse tulemisel ei helise asi. Saan selle küll maha võtta ise, aga no lampi ei tohiks see ikka peale minna.
Aegajalt mõtlen, et oleks pidanud vist ikka Iphone 6 kasuks otsustama. Androidil ei ole seda töökindlust ja sujuvust, isegi mitte kõrgema otsa telefonil, nagu S5 olema peaks.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Germo7
HV vaatleja
|
27.01.2015 01:20:53
|
|
|
rosco kirjutas: |
Mul viimasel ajal erroreid hakanud panema asi. Ekraani pöörates ei lähe landscape asi, kuigi ekraani pööramine on sees. Facebook ja browser näiteks, mis muidu peaksid minema ikka. Teiseks ei viska ekraani pimedaks kõne ajal. Enne sai aru, kui telefon kõrvaääres ja viskas ekraani pimedaks, nüüd mitte. Kolmandaks läheb lampi peale mingi katkestuste asi: üles ribale viskab viisnurga ja kõne sisse tulemisel ei helise asi. Saan selle küll maha võtta ise, aga no lampi ei tohiks see ikka peale minna.
Aegajalt mõtlen, et oleks pidanud vist ikka Iphone 6 kasuks otsustama. Androidil ei ole seda töökindlust ja sujuvust, isegi mitte kõrgema otsa telefonil, nagu S5 olema peaks. |
Ma pakuks ,et factory reset jäi peale tarkvarauuendust tegemata.. !?
Aga seda ,et osad appid korralikult ei tööta esineb küll. Paistab ,et arendajad pole järgi jõudnud veel..
Aga nt ,et S healt widget enam samme kuvada ei taha enne ,kui olen rakenduse korra käima pannud ,ajab küll veidi marru.. Proovisin rakenduse andmed maha lasta ja uuesti taastada aga ei midagi.. Samsung ka ei jõua appide arendamisega kaasa
|
   |
3 |
|
tagasi üles |
|