Ma olen neid volvosi nüüd vahtinud nagu peast segane ja v8 hakkab peale jääma
Subaruga läheb nüüd vasrsti hästi ja võiks volvu jahile minna tõsisemalt.
Aga vahepeal on kõik Head S80-ed otsa saanud. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Päris laheda häälega on see soliidne sedaan volvo juba originaalis _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Kellelgi mõnda lahedat pühapäeva autot või sellist nokitsemis masinat ka on? Millega täpsemalt tegu, ehk olemas mõni foorumi teemat vms, mida oleks huvitav lugeda jne.
Kellelgi mõnda lahedat pühapäeva autot või sellist nokitsemis masinat ka on? Millega täpsemalt tegu, ehk olemas mõni foorumi teemat vms, mida oleks huvitav lugeda jne.
Vales foorumis oled selle jaoks. Otsi autofoorumitest lugejate ning projektide alamrubriikidest. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Driving at 200mph on a public road isn't a good idea. Really, it just isn't. Even if you're driving a Lamborghini Huracan. Track, runway, drag strip - yep, do your worst. But not on real roads, with real traffic and real squishy humans in the vicinity. It's going to end badly.
For proof, pray watch this rather chilling on-board footage of the build-up to, and onset of, a truly massive off on a Hungarian highway.
The crash actually occurred back in September of last year, but now Hungarian police have released footage of the incident, taken by the passenger in the Czech Republic-registered Huracan.
It conveniently shows the driver of the lumino-green Huracan accelerating up past indicated speeds of 330kph (205mph) while overtaking on Hungary's not-exactly-deserted M7 highway. And then... well, you'll have to watch the video for yourself, but suffice to note it ends with a couple of photos of the aftermath, and they ain't pretty.
Though, thankfully, there were no fatalities, we're told the mobile-wielding passenger suffered serious injuries in the crash, and that the 36-year-old driver faces charges of reckless driving and endangerment. The Lambo, needless to say, was a write-off.
Take it easy out there, kids. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
Mis vigastus see on, et auto kasutaja manuaalist ei leia ma yhtegi pirnityypi, aku suurust(või tyypi) ja klemmide paigutust vms...ehk siis vajalikke andmeid...aga oi kui pikalt ja diagrammidega seletatult on juttu pirnide vahetamisest. Mis point sellel diagrammil ja jutul on kui ma pean pirnityybi tuletama kuskilt internetiavarusest või alles siis kui olen ta välja võtnud pesast. Samamoodi pole kojameeste pikkusi manuaalis kirjas. Millepärast see sadu lehekylhi pikk raamat yldse kaasa pannakse...kas on tõesti keegi kes loeb sealt uste lukustamise, raadio juhtimise või pysikiirushoidja kasutamise kohta?
pirnitüübid peaks olema kusagil üldandmete lehel.
Lõpuks sattusin seda sirvima. Suht kesine tabel. Õnneks lähitule ja kaugtule pirnitüübi saab teada aga suunatule või pargiga peab ikkagi näpuotsas poodi jalutama igaksjuhuks...jube raske on sinna PY21W kirjutada vms... aga ju siis raamat on tehtud nii mitme turu jaoks ning on universaalne. Peeglite sees olevate suunakate vahetamiseks on kirjutatud juurde, et laske seda esinduses teha...
Kumb on järelturul parema hinna ja nõutavusega, kas sedaan või universaal?
No täpsemalt siis mulle pakutakse 2009a accordi+ ilus summa raha peale subaru vastu. Sama aasta Accorede samade näitajatega(Automaat ja Diisel)
on müügis kaks ja nende hinnad 10 000.-
Kas võiks eeldada, et saan sedaani eest sama palju? _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Tuleb küsitlus tellida EMORilt.
Minu jaoks näiteks on sedaan mõttetu pill (ja ega universaal parem ole).
Noor mahtuniversaal, nagu mul praegu (Corolla Verso), on miinimum.
Mis marki vaadata naisterahvale esimeseks autoks, 99% linnasisene sõit, hinnaks kuni 2k. Võiks olla enamvähem odav ja enamvähem odav hooldada. Ilmselt bensiinimootor ja manuaalkast?
Krt pean vist täna enamvähem ära otsutama kas sobib mulle vahetus + raha või mitte...
Pakutakse siis 2009a. accord sedaan, diisel automaat ja nagu neil ikka puudulik varustus ja 14k peale. Mnu auto on müügis 23900, Accordi hinnad 10-11.
Kaasa kahed veljed(ühed Type R originaal 18"). Pm tundub nagu hea diil.
Eesti ajalooga auto ka veel. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Mis marki vaadata naisterahvale esimeseks autoks, 99% linnasisene sõit, hinnaks kuni 2k. Võiks olla enamvähem odav ja enamvähem odav hooldada. Ilmselt bensiinimootor ja manuaalkast?
Tuleb küsitlus tellida EMORilt.
Minu jaoks näiteks on sedaan mõttetu pill (ja ega universaal parem ole).
Noor mahtuniversaal, nagu mul praegu (Corolla Verso), on miinimum.
Krt pean vist täna enamvähem ära otsutama kas sobib mulle vahetus + raha või mitte...
Pakutakse siis 2009a. accord sedaan, diisel automaat ja nagu neil ikka puudulik varustus ja 14k peale. Mnu auto on müügis 23900, Accordi hinnad 10-11.
Kaasa kahed veljed(ühed Type R originaal 18"). Pm tundub nagu hea diil.
Eesti ajalooga auto ka veel.
Järgmine kuu, kui uut autot ostad, sest Accord on igav ja halva varustusega, siis vähemalt ei kaota rahas.
linnas automaat mõistlikum, eriti esimeseks naisterahvale.
Euroopa Accord tootmisest maas, eks see võib seda hinda varsti alla hakata tõmbama... kui just lisaraha kuhugi paigutada pole vaja siis vist ei võtaks ise.
neid linnapunne alates golfist ja fiestast tehtud kui palju.. vana mainit pemm on õnnetus. kui tahad, et ta kunagi veel millegagi sõidaks, millega peab tokiga õli segama, ära talle automaati osta.. linnas on lühikesed otsad ja pens läheb vähema vaevaga käima. väärtus vaata selline, et kui kraapsud peale teeb siis perekonna eelarvet lõhki ei lööks. "esimene on alati vale". _________________ Kontrollitud ja arvega sülerid: https://www.yaga.ee/mox-fulder ja https://www.facebook.com/marketplace/profile/61591165192783/?ref=permalink küsi ka akut, klaviatuuri.. kiireim viis on helistada 5213582
Honda Civic. Kui kere korras (kusjuures need ei roostetagi eriti), siis vala ainult kütust ning sõida.
Minujaoks on accordi istumisasend naljakas. Kruttima peab ja koguaeg tunned, et miski on valesti.
Kuidas sa igapäevaselt vastu pead siis? Valge kaubik tasakaalustab?
p2ep kirjutas:
Max Powers kirjutas:
Mahtuniversaalid on jubedad.
Ohvkoors. Aga mugav on sõita.
Mugav? Mis täpselt selle sedaanist mugavamaks teeb? 2 lapse ja koeraga on ruumi poolest tõesti mugavam ehk. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Mugav? Mis täpselt selle sedaanist mugavamaks teeb? 2 lapse ja koeraga on ruumi poolest tõesti mugavam ehk.
Ma ei püüagi kedagi oma usku keerata.
Mulle ei meeldi istuda autos selili, prse peaaegu vastu asfalti. Mõnele meeldib - tore.
Mida kõrgemal istun, seda etem. Kõrgema/püstisema isteasendi lisaboonus on, et jalaruumi jaoks ei pea auto pikemaks venitama.
cb4 vahetab reaalselt autosi tihedamini kui mõned sokke.
Praegu on läinud kuidagi nii jah. Celica oli 3a, Bmw E30 335 oli 2-3a. lexus 5a. Supra 3a.
Pole midagi nii kiiresti. Subaru on olnud 7 kuud. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
viimati muutis Cb4 21.01.2015 09:06:19, muudetud 1 kord
Lexus oli hea...väga hea ja olen sellele isegi mõelnud, kuid ei. Accord tuleb koos suure kompensatsiooniga ja läheb koheselt ka müüki
Is on tänaseks veidi pisike juba. Võtaks siis juba GS, kuid...ei tea.
S80 V8 on vaja...proovida.
Accord oli täitsa sõidetav ja ilus nii seest kui väljast. Mõnusaid kütuse kulu numbreid näitas ka kogu aeg. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Suru ego maha ja võta see diisel hall metallic honda ära siis. Ei saa ju kõike head koos, kui finants ei luba.
Põhimõtteliselt lubaks ka praegusega edasi sõita, kuid see ei tundu hea mõte
Mind hall metallik diisel ei segagi, segab see krdi diisli vea protsent mis tekib seal 200 000 juures. Ehk siis kui remondimeestega rääkida, siis diisel uuena. Kasutatuna Bensukas. Pealegi on see honda samas/sarnases hinnas mis volvo mida tahan. Lihtsalt v8 s80 on keeruline leida. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
segab see krdi diisli vea protsent mis tekib seal 200 000 juures. Ehk siis kui remondimeestega rääkida, siis diisel uuena. Kasutatuna Bensukas.
Õige läbisõidu puhul pole häda midagi. Kirjutasin juba eespool, et nüüdseks pea 370K sõitnud 2,5 diisel on saanud peapumba vahetuse vaid tänu Eesti remontijate viitsimatusele ja roostetamise tüüpvigade eiramisele (ei osanud sellele ka silberauto tähelepanu juhtida, ühe väikse töökoja ülemus teadis, aga töömehed mitte).
Mootori juures pole midagi eluliselt vajalikku tehtud. Peapumba viga kartes tasub sisenev voolik vahetada läbipaistva vastu ja kontrollida vahepeal kas õhumulle suurema pöördega sisse ei löö. Ehk pigem kipub kütusetorustik mädanema.
Mul Audi bensukas oli igasugu mädanemisest prii, aga kõik mootoriga seonduv ajas kulud üles. Kui korda sai oli muidugi hea, aga see Boschi pooletoobine sissepritse rikkus edasise mõtekuse ära (oleks pidanud hakkama 20.a vanale autole progeaju peale panema).
Mis puutub sellesse käima minekusse iga ilmaga, siis ei lähe ka bensukas kui õli kehv, süütega seonduv kontrollimata ja aku mingi kiviaegne. Kui kõik korras, siis muidugi polnud ka -33 probleemiks ja ka 3a seisnud kütusega läks esimese korraga käima. Selles osas etem kui 10.a uuem diisel.
No vanakooli diisel on tõesti veidi lihtsam. Aga uuema aja omad...no nendega ikka on probleeme.
Fakt on see, et EGR ja DPF annavad ennem 200 000 saba (honda, mis kätte juhtub on sama häda, ajust asjad eemaldatud) ja pihutid. Pihusti remont on miski 250.-, selle käigus tuleb ka uus ühisanuma anum panna, mille komplekti hind oli neljakohaline.
Kui diisel tahab suure tõenäolsusega saada lähi aastatel 1000-2000 eurost süsti, siis ma ei näe mingit pointi diislil. Võibola joppab ja ei juhtu midagi..
Käima minemise kohapealt...kui keilas elasin (korter elamu) siis oli ikka lahe vaadata kui hommikul oli -15 või alla, siis diisli mehed käiavad...ja no prantsuse bensukad ka. Aga krdi 24a. vana bensiinikas toyota roju läks käima.
Mul Audi bensukas oli igasugu mädanemisest prii, aga kõik mootoriga seonduv ajas kulud üles. Kui korda sai oli muidugi hea, aga see Boschi pooletoobine sissepritse rikkus edasise mõtekuse ära (oleks pidanud hakkama 20.a vanale autole progeaju peale panema).
Kaua sa oma vanast audi 80-st veel räägid? Mul endal on see auto ja sel autol ainus hea asi on vaid mitteroostetav kere ja osadel mudelitel nelivedu. Muus osas ta jääb igast asendist tänapäevastele autodele alla ju nii mugavuse kui turvalisuse osas + selle käsipiduri süsteem on tõsine hitleri kättemaks. See auto on üle 20a vana mudel, pane veel mõni aasta veel juurde ja saad minna musta numbrit taotlema. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Päris masendav kuju. Fa-fa olen kõige targem ja siis iga teine sõna on tra. Ok, hormonaalselt häiritud 12 või 22 aastane võib selline välja näha oma jutu poolest. Aga et.. nojah, Issanda loomaaed on ikka päris kirju.
Samas - võib olla oli tegu kreisiraadio paroodiaga. Sel juhul üsna hale esinemine minu meelest.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.