|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
devilman
HV kasutaja
|
19.01.2015 23:25:44
|
|
|
| Mitte-steami mänge saab ka läbi steami shortcut-iga, kes väga pedandid tahavad olla või mingi OCD küüsis vaevlevad.
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
19.01.2015 23:48:38
|
|
|
| angel kirjutas: |
millest see steam siis masendust tekitab...
ucrap ei istu eriti, natuke kokku puutunud ja kuidagi toores võrreldes steam'iga. ebaturvaline kah pealekauba kuigi see bug vist nüüdseks ehk juba parandatud (meediast käis läbi vahepeal kära selle üle). |
Default Steami skin on masendav. Aga kuna mulle mingid muud pedemajakad (loe: värvilised skinid) ei meeldi siis pean seda masendavat jama ikka kasutama.
uPlay default disain on palju ilusam ja ülevaade on mugavam. Pole kordagi uPlay-ga ka probleeme olnud.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
19.01.2015 23:53:28
|
|
|
Kasuta siis mitte-pedemajaka skinni?
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
19.01.2015 23:56:10
|
|
|
| madness kirjutas: |
Kasuta siis mitte-pedemajaka skinni?  |
Mulle üldjuhul meeldivad stock asjad aga stock Steami skin ei meeldi. Stock Android jne.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
20.01.2015 06:26:31
|
|
|
| kurat kus sul on alles probleemid..
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
20.01.2015 07:13:20
|
|
|
| Leinö kirjutas: |
| kurat kus sul on alles probleemid.. |
Mis see sinu asi on, mis probleemid kellelgi on? Sa ei saa teemast nagunii aru.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.01.2015 08:21:12
|
|
|
ehk siis pms kogu probleem on selles, et skinn ei meeldi oh jah...
Väga mõnus ja tagasihoidlik default skinn... ei häiri ja mugav, selge kasutada.
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
20.01.2015 08:28:03
|
|
|
Tuleb välja, et parem värvilisem skin ja p**ses serverid kui töötav süsteem defualt skin`iga
_________________ Purgatory Judgement |
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
20.01.2015 08:35:20
|
|
|
noo dayz teemas sulle jälle ei meeldi, et dayz alpha on
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
20.01.2015 11:05:29
|
|
|
| Draco kirjutas: |
Tuleb välja, et parem värvilisem skin ja p**ses serverid kui töötav süsteem defualt skin`iga  |
Steam on mõttetult keeruliseks aetud. uPlay on lihtne ja ilma kellade ja viledeta. Praegune teema polnud mitte serverite võrdlemine vaid Steam Vs uPlay disain/kasutusmugavus. Tundub, et siin HV foorumis ongi sellised imelikud tegelased, kes ei loe postitusi korralikult läbi ja hakkavad rääkima aia august kuigi jutt käib aiast. Paras lasteaed. Meenutab juba planet.pri.ee foorumit kunagi iidsetel aegadel.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.01.2015 11:08:43
|
|
|
ot:
keeruline kasutada kus otsast? minumeelest väga mugav ja loogiline... kui vaja telekaga kasutada siis big picture kah abiks ehk siis saab kasutada arvutid kui konsooli.
Teemasse:
Kuidagi väga nüri ja igav mäng, üritan teha story missioone ja kõik on absul ühesugused... FarCry 3 oli kuidagi varjeeruvam ja asjalikum ja seda on isegi palju öeldud ubisoffu mängu kohta.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
20.01.2015 11:36:27
|
|
|
ot:
keeruline kasutada kus otsast? minumeelest väga mugav ja loogiline... kui vaja telekaga kasutada siis big picture kah abiks ehk siis saab kasutada arvutid kui konsooli.
Teemasse:
Kuidagi väga nüri ja igav mäng, üritan teha story missioone ja kõik on absul ühesugused... FarCry 3 oli kuidagi varjeeruvam ja asjalikum ja seda on isegi palju öeldud ubisoffu mängu kohta. |
No ja kujuta ette, et teed 50% läbi ja siis ütleb uplay, et sry, su save gamed on pekkis alusta otsast peale. Siis on eriti põnev kõike samamoodi läbi teha, samas tahaks ikkagi läbi teha kui on ostetud...
_________________ Purgatory Judgement |
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
20.01.2015 12:22:27
|
|
|
ot:
keeruline kasutada kus otsast? minumeelest väga mugav ja loogiline... kui vaja telekaga kasutada siis big picture kah abiks ehk siis saab kasutada arvutid kui konsooli. |
Ei pidanud keerulisuse all silmas a la mängu käivitamist vms. Keeruliseks on Steam aetud sellega, et seal on mingid Marketid, community crap, mõttetud trading cards-id jne jne. uPlays on vaid mängude menüü, pood, rewards, actions ja achievements-id. Üleliigset sitta pole. Aga nuh mis siin ikka vaielda. Olude sunnil peame nagunii neid kõiki kasutama. Mulle lihtsalt meeldib uPlay rohkem, nii välimuse kui ka kogu ülesehituse lihtsuse ja kasutamismugavuse pärast. Keegi ei saa seda mulle pahaks/süüks panna.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
20.01.2015 14:33:56
|
|
|
mingi 50-60% ka läbi nüüd, mänguaega vist pea 40h juba. ütleks nii, et viimaste aastate parim shooter kindlasti, ilmselt ka parim selline avatud maailmaga ringi seiklemise mäng peale fallouti mänge, millest juba mõni aeg nüüd möödas on. tõsi, stoorit ei ole ülemäära palju ning kaardil võiks olla rohkem selliseid konkreetse tähenduse ja oma "kõrvalliiniga" kohti nagu näiteks justnimelt falloutis oli aga samas on selles mängus ikka väga palju muud, mis on lihtsalt vapustavalt hästi õnnestunud.
ilmselt päris läbi teha ehk ei viitsigi kuna relvad on vist nüüdseks käes ja ma ei tea kas ülejäänud kahe kindluse vallutamine mängu lõpetaks või mitte, aga oluline ei olegi siin enam see läbitegemine...oluline on sisse pandud tundide kogus. ilmselt võib öelda, et mängu headust peaasjalikult just selle järgi mõõta tulebki sest sitta mängu ikka pikalt ei mängi!
huvitav, et siin nii paljud vinguvad selle üle kuidas missioonid on ühesugused. et nagu mismõttes täpsemalt, kuna kõigi eesmärk on lõpptulemusena tappa mingi kogus kunni sõdureid või mingit tükki tema infrast haavata? well...what the fuck else do you except? suur eesmärk on selge juba mängu alustades, ja samas minule on küll jäänud silma ja ette päris suur hulk igasuguseid twiste ning kõrvalmissioone, mis mõjuvad hästi rutiinitapjana. ja millised on kõik need teised (laskmis)mängud, kus ühes missioonis pead kuninga kassi kuu peale saatma, teises aja peale apelsine korjama ning kolmandas vastastega võidu pissima? laskmismäng on laskmismäng, missioonil sellises mängus kahjuks või õnneks väga suurt varieeruvust vist olla ei saagi. või kui saab siis mina ei ole kunagi näinud, et väga oleks...ja ausalt öeldes ei tahagi väga mingite imelike asjadega tegeleda, muidu ma ju sellist mängu ei mängiks. õnneks pole minul ka mingit idiootset välja kujunenud viha ühe või teise stuudio vastu, a'la "ubisoft on cräpp sest ta lihtsalt on" jne. aga tundub, et paljud siin sõna võtjad ongi negatiivselt meelestatud lihtsalt eelarvamuste pärast. raske on see elu teil niimoodi, kaasmängijad
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
20.01.2015 14:49:00
|
|
|
kõik kõrval missioonid on seni samasugused olnud mis pea missioonid, kogu mängu peale kokku tundub olevat käputäis erinevusi. Kõrvalmissioonid on pms mine kindlale kohale kaardil, tapa paar suvalist bot'i ära, misoon tehtud w00t. Teine missioon - sama asi aga nüüd ei pea pakikest tooma vaid pead "kedagi päästma". Pms sama asi üha uuesti. Päästetud vastased jooksevad ka karjudes minema kuigi sa nad just päästsid ehk siis tundub, et AI 'l on default olek peal ja nad ei oska reageerida sinusse kui "sõbralik" vaid reageerivad vaid sellele, et kellelgi on relv käes. Mängu pea missioonid on kas defend the flag/fort või klassikaline all vs 1 DM. Lisaks siis need "pilve" missioonid mis on tava missioonid aga teistsuguse mapi mode'i/skinniga. Teistes mängudes varieeruvad enamasti vastased. Süsteem kuidas probleemile läheneda. Tegevuspaigad. Viise kuidas kasutada oma keskkonda ära. Seal mängus on botid vaid selleks pandud, et nad maha võtta. Osades mängudes, k.a shooterid, on sageli tegelastele mingigi "mõte" üritatud tekitada. Vestlevad omavahel, arutavad asju. Levelid on asjalikumalt koostatud ning AI ei ole suitsiidne loll kes ajab oma enda mehi alla (mis muidugist on fun vaadata).
Siin mängus pms on sama hea sisu ja variatsioon kui mängida CS'i botidega erinevatel map'idel.
pms ubisoft mäng: suur reklaam ja hype mille tulemus on -> rikkaliku ja kena graafikaga mäng a'la 3dmark (sageli vähemalt seda antakse), naljakad bugid ja vead , üksluised missioonid ja lõpmatu grindimine, tornide otsa ronimine --- see vist on neile ülimalt MUST HAVE saavutus alates assasin creed mängudest.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
20.01.2015 15:07:29
|
|
|
| Tomorrow kirjutas: |
A mulle meeldib Origin hoopis
Ilma naljata see on veel lihtsam, kui kaks eelmainitut. |
Ja mitte kellelgi pole õigust sinu arvamust/valikut laita.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
20.01.2015 15:45:44
|
|
|
| Dj-E kirjutas: |
Ja mitte kellelgi pole õigust sinu arvamust/valikut laita.  |
Demokraatia ju, kõik võivad arvamust avaldada, teiste arvamuste kohta ka. Mis puudutab steami ''üleliigset kola'', siis mitte keegi ei sunni seda kasutama ja peale seda ei suruta, nii et nõrk argument.
|
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
20.01.2015 17:23:24
|
|
|
angel, sinu jutt ongi parim näide sellest eelarvamusest millest ma rääkisin
"Osades mängudes, k.a shooterid, on sageli tegelastele mingigi "mõte" üritatud tekitada" aga äkki teeks nii, et ei räägi "mingitest osadest mängudest" ja "mingist üritusest mingi mõte tekitada", vaid nimetad neid konkreetseid shootereid siis muudkui üles, kus igal vastastel tõesti ongi mingi suurem "mõte". ja ära siis hakka tooma näiteid mängudest, kus on järjest täiesti eraldiseisvad ja lineaarsed questid, et "mine ja tapa snaipriga see vend seal tagatoas" - kuigi ega neid mänge poleks ka just palju nimetada, a'la hitman ja kogu lugu. kuigi, olgem ausad...ka seal tapad suurem osa ajast täpselt samasugust täiteboti iga koridori nurga peal.
ja mida see "mõte" sulle kokkuvõttes annab? või on küsimus selles, et vastaste tekstuur peab teist värvi olema, et siis on nagu erinevad?
Vastaste varieerumine, et mis siis täpsemalt...kummitusi ja draakoneid ootasid? siis on sitt lugu jah, aga see mäng pole ilmselt lihtsalt sinu jaoks. siin on inimesed ja on loomad...selline, võiks öelda, et realistlik värk päris või mis?! kuidas kasutada keskkonda ära? hmm, no vaatame...ma olen outposte ja kindlusi võtnud õhust peale lennatas, kalju pealt laskudes, kaljut kasutades üle müüri hiilides, vee alt müüride taha ujudes. koopakäike kasutades, puude ja põõsaste varjus hiilides. kuskilt mäe otsast snaipriga nottides, paadiga mööda jõge peale tulles, atv kuskilt otsast hüppega tulles, elevendiga sisse sõites, metsloomade kokkutulekut korraldades...i could go on, aga ei viitsi rohkem meenutada ja kõik vist ei tulekski meelde.
Räägi nüüd mulle oma "teistest mängudest", aga palun konkreetsete näidetega, kus seda keskkonda palju paremini ära on kasutatud. Kui ei oska, siis aga nendi fakti, et sa oled lihtsalt üks väga fantaasiavaeve tegelane, kes "oskab" mängus leida häid külgi vaid siis kui need sulle ükshaaval kandikul ette kantakse. Aplaus
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
20.01.2015 18:43:22
|
|
|
| Wiltz, ändzeli mõte vast selles, et kui mäng on siuke üheülbaline mindless shuuter siis ei sobi sellisel asjal 100 tundi pikk olla, sest sisu läheb kaduma.
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
20.01.2015 20:01:50
|
|
|
| devilman kirjutas: |
| Dj-E kirjutas: |
Ja mitte kellelgi pole õigust sinu arvamust/valikut laita.  |
Demokraatia ju, kõik võivad arvamust avaldada, teiste arvamuste kohta ka. Mis puudutab steami ''üleliigset kola'', siis mitte keegi ei sunni seda kasutama ja peale seda ei suruta, nii et nõrk argument. |
Kui on demokraatia siis võingi öelda, et minuarust on Steam sitt ja uPlay on hea. Lepi sellega või mine nuta patja
End of conversation!!!
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
infect
Kreisi kasutaja

|
20.01.2015 20:03:57
|
|
|
| Mina olen Mass Effecti poolt ära hellitatud ja nendel kahe Golden Pathi vennikese missioonide valimise vahel pole mingit vahet!
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
20.01.2015 20:12:05
|
|
|
Auron, aga mina näiteks näen asjas justnimelt positiivsena seda, et ma VÕIN ja SAAN mängida seda mängu täpselt vastvalt oma vabale valikule kas 10 tundi (noh vb natuke huupi pakutud, aga ilmselt oleks läbi mänginud selle ajaga küll) või 50 või minupärast kasvõi 100h kui fanatismi on.
100 tundi stoorit, puhast stoori mängimist...njaa, see oleks üks kõva mäng küll aga selliseid vist väga ei ole, või kas üldse on? noh anyway, minu point on peamiselt selles, et kui võrrelda fc4 ja mõnda muud sellist suhteliselt kõrge taseme shuuterit viimasest ajast siis ega reeglina mingit suuremat ega paremat stoorit nüüd kuskil neis ei ole küll. see mis on, sealt pressitakse sind jõuga läbi, stoori konsentratsioon on võibolla suurem aga mänguaeg tuleb ~10h ja seda parimal juhul ehk juhul kui asi üldse kuidagi suudab nii palju tõmmata, et tõesti läbi viitsiks mängida.
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
20.01.2015 20:55:40
|
|
|
Wiltz, peale Far Cry 3 on 4 osa küll täiesti tuim raiumine, eriti kõrvalmissioonide pärast.
Isegi need random kohtumised ja ülesanded (pantvangid, infokuller jms) tüütasid poole mängu pealt ära, kusjuures pool mängu - pooled outpostid võetud, story ~55% tehtud.
Need lihtsalt ei paku midagi uut. Kui sa suudad tuimalt korduvaid asju nautida ja lõbu tunda, siis gz, et sind lihtne lõbustada on.
Minu poolest oleks võinud poole vähem olla neid kõrvalmissioone, midagi poleks muutunud. Osad olid muidugi mõnusad väljakutsed aga paljud siiski täiesti lambikad. Oleks võinud kasvõi relvastuse piirangud olla (ma ei pea küttimisi silmas), et veits keerulisem oleks.
Kas sa mitte polnud ka see (kui eksin, siis vabandust juba ette), kes rääkis, et on äge kui pommidemineerimisi on mõnus teha nii, et kõik maha tappa enne - minu jaoks oleks just põnevam olnud just see kui kõik mehed ellu oleks tulnud jätta.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
20.01.2015 21:13:36
|
|
|
võibolla, ei hakka selle kõige vastu vaidlema...ise fc3 ei mänginud praktiliselt, võibolla paar tundi. siis tüütas ära. äkki ei olnud siis tol ajal mängimisest üleüldiselt väga huvitatud ka, aga igatahes ju siis tänu sellele oli fc4 minu jaoks mitte nii tüütu.
samas kõrvalmissioonid, et oleks võinud vähem olla? no ma ei tea, keegi neid teha ei käsi ju? minul pole ka kaugeltki mitte kõik tehtud, tegin neid mis rohkem meeldisid või mille eest konkreetselt midagi sai.
pommidemist mina ei ole rääkinud, neid missiooni ma pole väga palju ka teinud...aga muidu olen paljusid asju selles mängus teinud 2, 3 korda...lihtsalt sellepärast, et proovida erinevalt.
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |