Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
MargeKask
HV vaatleja
|
20.01.2015 12:13:24
mälupulk |
|
|
kas keegi oskab soovitada kuhu viia mälupulk (v.a prügikast ) Mälupulgal ei hakka tuli põlema ja mitte üheskis arvutis ei leia mälupulka aga mul on seal väga palju pilte mida tahaks sealt kätte saada
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
20.01.2015 12:25:59
|
|
|
Kasutaja toivos taastab andmeid.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
malenki
HV vaatleja
|
11.02.2015 18:05:08
|
|
|
Mul oli sarnane probleem fotoka mälukaardiga kus oli hunnik pilte reisilt ja ei olnud jõudnud neid veel arvutisse tõmmata. Kaardilugejasse mälukaarti pannes see enam kettana arvutis ei ilmunud. Leidsin sellise koha nagu http://recoverfab.com/, kirjade järgi taastavad nad ka mälupulkasid. Panin Eestist postiga Saksamaale teele ja paari päevaga jõudis kiri kohale. Päev hiljem olid failid taastatud. Mul oli tegu fotoka mälukaardiga ja tõestuseks sain sellel veebisaidil sisse logides näha mõne taastatud pildi thumbnaili. Maksta tuleb alles siis kui taastamine õnnestus ja soovid kõike faile kätte saada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
11.02.2015 19:10:36
|
|
|
Milleks osta teenust nii kaugelt, kui saab lähedalt?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
malenki
HV vaatleja
|
11.02.2015 19:33:33
|
|
|
Soovitusi kasutajaga toivos kontakteeruda nägin ise ka siin foorumis aga peamiselt kõvaketaste asjus. PSi ei õnnestunud talle mingite HV reeglite järgi saata (tegin just konto selle jaoks). Samuti ei õnnestunud kuskilt leida tema teenuste hinnaklassi. Seega lõin käega. Antud veebilehel olid kõik reeglid must-valgelt kirjas, samuti hulgaliselt positiivset tagasisidet teenuse kasutajatelt. Ja see kaugus ei olnud probleemiks. Kogu jandi peale läks mul vähem kui 4 ööpäeva. Kaks päeva sellest langes nädalavahetusele. Oleks keegi Eestis selgelt samaväärset teenust reklaaminud, oleks muidugi lähemalt võtnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
11.02.2015 20:00:41
|
|
|
Telefon on tal profiilis...
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
malenki
HV vaatleja
|
11.02.2015 23:41:59
|
|
|
Njah, my bad. Miskipärast on see kahe silma vahele jäänud...
|
|
tagasi üles |
|
 |
green
HV veteran
|
12.02.2015 11:25:57
|
|
|
malenki, ja palju see n.ö lõbu ka maksma läks kui pole saladus
_________________ Ema ja Isa tassivad jõmpsikat 1. septembril kooli, kes punnib vastu ja karjub täiest kõrist: Kaksteist aastat! Mille eest!? |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
malenki
HV vaatleja
|
12.02.2015 15:20:50
|
|
|
Mul läks 140 EUR 8GB kaardi eest ja praegu olen igati rahul, et pildid ikkagi kätte sain. Teisele poole maakera minna neid pilte uuesti tegema oleks tunduvalt kallimaks läinud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
12.02.2015 18:19:14
|
|
|
Kas said täpsemalt teada ka, mis kaardil viga oli?
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
malenki
HV vaatleja
|
12.02.2015 18:52:10
|
|
|
Otseselt mingit analüüsi selle kohta ei saanud. Kuid vaadates nende lehel olevat kirjeldust siis nad seal väga detailselt vea põhjust ei uurigi. Nagu ma aru sain võtavad nad kõigepealt mälukaardi kesta lahti ja vaatavad kas mälukivil on füüsilisi kahjustusi (nt. mõra sees). Kui ei ole, siis kuumutavad mälukivi trükkplaadilt lahti, loevad flashmälu lugejaga raw-data arvutisse ja üritavad tarkvaraliselt failisüsteemi taastada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|