Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Scart
HV Guru

|
19.01.2015 20:53:34
|
|
|
Mihkel. kirjutas: |
Ehk n.ssibki, aga olgem ausad, iga firma eesmärk on siiski majanduslikult edukas olla. Ja kui nüüd rockstar laseks mängu konsoolidele samal ajal kui pc'le, siis ilmselgelt väga paljud geimerid ostmise asemel tiriksid selle mängu, see on fakt mida te isegi kõik teate. |
Sest tootjad nagu CDPR, kes lasevad ilma DRMita mänge välja PCl, mänge ju ei müü? Kui sa pakud õige hinnaga ning kõigile kättesaadavana, müüd ka miljoneid koopiaid.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
19.01.2015 21:52:47
|
|
|
Scart kirjutas: |
Kui sa pakud õige hinnaga ning kõigile kättesaadavana, müüd ka miljoneid koopiaid. |
ehk siis umbes nii: http://www.gog.com/thewitcher3/en
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
20.01.2015 00:01:58
|
|
|
Konsoolidel on ka piramine olemas jah, aga tunduvalt väiksemas suurusjärgus kui PC'l, kuna piramise eelduseks on moditud konsool. PC'l on eelduseks vaid kräkitud variant mängust.
Ja scart, CDPR puhul pead silmas ilmselt witcheri mänge? Witcher 2te on praeguseks hetkeks wiki andmetele tuginedes müüdud 7 miljonit koopiat. GTA'd müüdi pelgalt esimese 24 tunniga 11 miljonit. Kui sa tõesti arvad, et Witcheri numbrid ei oleks suuremad, kui tegu oleks konsoolimänguga, ning nende turundusstrateegia sama mis GTA'l, siis pole meil rohkem midagi rääkida.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
20.01.2015 00:14:18
|
|
|
witcher 2 on ka xbox 360 peal. witcher 3 tuleb nii xb1 kui ps4 peale.
gta otsese võrdlusena pole hea, marketing ja sellele kulutatud raha on väga-väga erinev.
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
20.01.2015 00:16:07
|
|
|
GTA'd müüdi pelgalt esimese 24 tunniga 11 miljonit. |
Kui keskmine GTA mängija on mängu karbil olevast vanusepiirangust umbes poole noorem, siis polegi mingit muret seda triljon koopiat lükata.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
20.01.2015 00:22:09
|
|
|
Scart kirjutas: |
Ehk n.ssibki, aga olgem ausad, iga firma eesmärk on siiski majanduslikult edukas olla. Ja kui nüüd rockstar laseks mängu konsoolidele samal ajal kui pc'le, siis ilmselgelt väga paljud geimerid ostmise asemel tiriksid selle mängu, see on fakt mida te isegi kõik teate. |
Sest tootjad nagu CDPR, kes lasevad ilma DRMita mänge välja PCl, mänge ju ei müü? Kui sa pakud õige hinnaga ning kõigile kättesaadavana, müüd ka miljoneid koopiaid. |
Ning ilma DRM-ita mänge ju üldse ei pirata? Isegi hind ei oma tähtsust. Legaalses maailmas on suhtprotsendid ikka jõhkralt konsoolide kasuks.
viimati muutis devilman 20.01.2015 00:23:38, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
20.01.2015 00:23:09
|
|
|
Witcher 2 tõepoolest X360 peal ka olemas ja näed, just ongi hea võrdlus GTA'le kuna PC variant lasti enne x360 varianti välja. Minu seisukoht on see, et kui nad oleks samamoodi xboxile mängu enne väljastanud, oleks nende müüginumbrid suuremad.
Ja scart ära jaura mingi kontekstist välja rebitud lause najal mingit jura, kui sa midagi asjalikumat vastu ei oska öelda. Samas õnnetuste ja konfliktikollete teemas oled sa end juba selle oskusega korduvalt tõestanud, niiet mis mul enam imestada.
Minu poolt kõik, aitäh tähelepanu eest.
|
|
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
20.01.2015 00:38:06
|
|
|
Mihkel., mis on su arvamuse alus, et konsoolile enne väljastamisel on müüginumbritele mingi mõju?
|
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
20.01.2015 01:00:16
|
|
|
Kuigi ma lubasin eelmise postitusega, et minu poolt on kõik, siis pean ikkagi veel täpsustuse kirjutama, kuna üle ühe postituse vist meeles ei püsi.
Eelnevalt juba mainisin, et konsoolil piramine on ju keerukam kui PC'l, kuna eeldab konsooli modimist, mida enamus inimesi koduste vahendite ja enda oskustega ei tee. Samuti võib juurde lisada nt selle, et keskmine konsooligeimer ei viitsi sellise asjaga tegeledagi, vaid läheb kergema vastupanu teed ja ostab mängu. Samuti pole suurel osal konsooliomanikel enam PC'sid, kuna nagunii suured nimed tulevad konsoolile ja tihti ka enne kui PC'le.
Minu poolt küsimused millele ma ootan teiepoolse vajaduse korral vastust PS'i, kuna see on PC GTA V teema, mitte mängutootjate turundusstrateegiad ja pc vs konsool piramine.
1. Kas konsoolil on mängude illegaalne hankimine ja mängimine lihtsam, sama kerge kui PC'l, või keerulisem? Kui teie arvamuse järgi on tegu ühega kahest esimesest variandist, siis mille põhjal selline arvamus teil on?
2. Kas GTA V müüginumbrid oleks samad, kui praegune väljalaskekronoloogia oleks pahupidi? st PC esimene, prev gen teine ja current gen kolmas. Miks?
Kolmandale küsimusele vastan ise, ehk jääb teile veidi mõtteainet.
3. Kumbadel mängudel on suurem järelturg, kas PC või konsool? (vastus: konsool) Küsimus seisneb hoopis selle põhjuses. (vastus: piraatluse keerukus)
|
|
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
20.01.2015 01:04:26
|
|
|
Ei tea kuidas nüüd, kuid krooniaja lõpus sai x360 500 EEK eest ümber moditud ning jooksutas illegaalseid mänge nii online kui offline ilma probleemideta, ühekordne väljaminek.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
raul.
Kreisi kasutaja

|
20.01.2015 02:19:55
|
|
|
Spoiler 
Kuigi ma lubasin eelmise postitusega, et minu poolt on kõik, siis pean ikkagi veel täpsustuse kirjutama, kuna üle ühe postituse vist meeles ei püsi.
Eelnevalt juba mainisin, et konsoolil piramine on ju keerukam kui PC'l, kuna eeldab konsooli modimist, mida enamus inimesi koduste vahendite ja enda oskustega ei tee. Samuti võib juurde lisada nt selle, et keskmine konsooligeimer ei viitsi sellise asjaga tegeledagi, vaid läheb kergema vastupanu teed ja ostab mängu. Samuti pole suurel osal konsooliomanikel enam PC'sid, kuna nagunii suured nimed tulevad konsoolile ja tihti ka enne kui PC'le.
Minu poolt küsimused millele ma ootan teiepoolse vajaduse korral vastust PS'i, kuna see on PC GTA V teema, mitte mängutootjate turundusstrateegiad ja pc vs konsool piramine.
1. Kas konsoolil on mängude illegaalne hankimine ja mängimine lihtsam, sama kerge kui PC'l, või keerulisem? Kui teie arvamuse järgi on tegu ühega kahest esimesest variandist, siis mille põhjal selline arvamus teil on?
2. Kas GTA V müüginumbrid oleks samad, kui praegune väljalaskekronoloogia oleks pahupidi? st PC esimene, prev gen teine ja current gen kolmas. Miks?
Kolmandale küsimusele vastan ise, ehk jääb teile veidi mõtteainet.
3. Kumbadel mängudel on suurem järelturg, kas PC või konsool? (vastus: konsool) Küsimus seisneb hoopis selle põhjuses. (vastus: piraatluse keerukus) |
+1 to Mihkel. ja devilman
Scart presidendiks. Sarkasm on see.
|
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
HunabKu
HV kasutaja

|
20.01.2015 10:55:26
|
|
|
ot: |
lugesin nüüd mitu lehekülge seda teemat siin ja see diskussioon siin ajab naerma ja mõtlema, et eestlane on ikka eestlane.
Siinkohal nõustun Vihmausss-ga ja ütlen sama, et te inimesed ikka kuidagi üritate süsteemi petta ja kuidagi kasvõi enda ema üle lasta, et need paarkümmned euri säästa asja eest mis tegelikult on seda võrdlemisi kõrget hinda väärt.
Lükati edasi mäng? So what? elu läheb edasi, palk tuleb järgmine kuu samamoodi arvele ja savisaar on ikka üks äge tegelane edasi ning valimsed toimuvad nii või naa. imho mõttetult raiskate enda aega tühja koha peal "ragemiseks". Ja "hv vaatlejana" võin raudse kindlusega öelda, staatused nagu "hv guru" ja "hv veteran" peaks ilmselt asenduma staatustega "foorumitroll Tier 1" ja "foorumitroll Tier 2" |
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
20.01.2015 11:16:03
|
|
|
HunabKu kirjutas: |
ot: |
lugesin nüüd mitu lehekülge seda teemat siin ja see diskussioon siin ajab naerma ja mõtlema, et eestlane on ikka eestlane.
Siinkohal nõustun Vihmausss-ga ja ütlen sama, et te inimesed ikka kuidagi üritate süsteemi petta ja kuidagi kasvõi enda ema üle lasta, et need paarkümmned euri säästa asja eest mis tegelikult on seda võrdlemisi kõrget hinda väärt.
Lükati edasi mäng? So what? elu läheb edasi, palk tuleb järgmine kuu samamoodi arvele ja savisaar on ikka üks äge tegelane edasi ning valimsed toimuvad nii või naa. imho mõttetult raiskate enda aega tühja koha peal "ragemiseks". Ja "hv vaatlejana" võin raudse kindlusega öelda, staatused nagu "hv guru" ja "hv veteran" peaks ilmselt asenduma staatustega "foorumitroll Tier 1" ja "foorumitroll Tier 2" |
|
Sain kõhutäie naerda. Aitäh sulle HunabKu kena nalja eest
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meshboy28
Kreisi kasutaja
|
20.01.2015 13:15:52
|
|
|
Minu silmis pole ükski video/arvutimäng väärt 60 euri ja kui mõni väidab, et 20 euri mängu pealt kokku hoida on kukepea, siis selle peale ütlen ma "hästi elate poisid"!
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
20.01.2015 13:31:19
|
|
|
keegi ei sunni ju ostma mitte midagi...pange pira ja pärast kurtke et see ei tööta ja too on sitt
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
20.01.2015 13:31:57
|
|
|
Meshboy28 kirjutas: |
Minu silmis pole ükski video/arvutimäng väärt 60 euri ja kui mõni väidab, et 20 euri mängu pealt kokku hoida on kukepea, siis selle peale ütlen ma "hästi elate poisid"! |
60€'se mängu pealt 20€ säästu on korralik %, täpsemalt 33,33%.
Nii mõnigi HV kasutaja kes seda väidab kaupleb müügi teemas 3€'igi alla.
Järgmine kord tean kellele 30% kallimalt asju müüa
|
|
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arisilan
HV vaatleja

|
20.01.2015 14:16:02
|
|
|
3. Kumbadel mängudel on suurem järelturg, kas PC või konsool? (vastus: konsool) Küsimus seisneb hoopis selle põhjuses. (vastus: piraatluse keerukus) |
Endal oli samuti PS3 ja selle piramine oli paras titemäng. Tõmba kräkitud tarkvara alla ja installi ametlik versioon üle. Kogu muusika, pira kui palju tahad.
Vaadates praegu torrentina saadaolevaid PS3 mänge, siis pole olukord ilmselt põrmugi muutunud ja piratakse rahumeeli edasi.
Pole mõtet rääkida, et konsoolikad on üdini legaalsed vennad. Samasugused mustad katlad.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
NightStriker
HV veteran
|
20.01.2015 14:58:54
|
|
|
Minu silmis pole ükski video/arvutimäng väärt 60 euri ja kui mõni väidab, et 20 euri mängu pealt kokku hoida on kukepea, siis selle peale ütlen ma "hästi elate poisid"! |
Natuke kannatust ja polegi vaja 60€ välja käia. Ega see hind selliseks igavesti ei jää. Pole vaja osta ei Hiina võtmepoest, ega Läti külapoest. Aeg teeb hinnaga oma töö. Siinkohal tuleb mängu tõeline turumajandus: kui kaua peab ootama, et hind langeks personaalse rahakoti talutavale tasemele.
Üleüldse on siin kuidagi paljuvõitu ostmisest juttu. Mäng pole veel väljas. Miks te seda ostate?
Peale väljatulekut hakkavad hinnad kerkima või mida? Keegi ostab Steamist kõik koodid ära ja siis jääbki mängimata?
Preorder boonusena kuvatakse ekraanil miljon raha Muiste oli selle preorder boonuse nimi HESOYAM.
Lisaks visatakse kaasa ka Grand Theft Auto: San Andreas Steami hinnaga 9,99€. Iga natukese aja tagant on Steamis kogu GTA pakk mingi 7,49€ eest müügis (koos GTA IV, selle lisaosade ja kõigi teiste GTA mängudega). Kel vähegi huvi selle sarja vastu on San Andreas ribadeks mängitud. Sellega saab püüda ainult mingeid alaealisi lapsi, kes pole nii vanast mängust midagi kuulnud ja selle kähku unistallivad, sest CJ ei suuda rongi kõrval sõita.
_________________ Allverelaev sukeldub määramata ajaks... |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meshboy28
Kreisi kasutaja
|
20.01.2015 15:49:38
|
|
|
radist87 kirjutas: |
Natuke kannatust ja polegi vaja 60€ välja käia. Ega see hind selliseks igavesti ei jää. Pole vaja osta ei Hiina võtmepoest, ega Läti külapoest. Aeg teeb hinnaga oma töö. Siinkohal tuleb mängu tõeline turumajandus: kui kaua peab ootama, et hind langeks personaalse rahakoti talutavale tasemele.
Üleüldse on siin kuidagi paljuvõitu ostmisest juttu. Mäng pole veel väljas. Miks te seda ostate?
Peale väljatulekut hakkavad hinnad kerkima või mida? Keegi ostab Steamist kõik koodid ära ja siis jääbki mängimata?
Preorder boonusena kuvatakse ekraanil miljon raha Muiste oli selle preorder boonuse nimi HESOYAM.
Lisaks visatakse kaasa ka Grand Theft Auto: San Andreas Steami hinnaga 9,99€. Iga natukese aja tagant on Steamis kogu GTA pakk mingi 7,49€ eest müügis (koos GTA IV, selle lisaosade ja kõigi teiste GTA mängudega). Kel vähegi huvi selle sarja vastu on San Andreas ribadeks mängitud. Sellega saab püüda ainult mingeid alaealisi lapsi, kes pole nii vanast mängust midagi kuulnud ja selle kähku unistallivad, sest CJ ei suuda rongi kõrval sõita. |
Just täpselt nii. Minu mõte oligi selles.
Milleks käia välja raha, kui polegi teada milline see kvaliteet veel on. Õiglane hind ja kvaliteedi suhe tulebki alles pool aastat peale mängu väljatulekut
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
jt234
HV veteran

|
20.01.2015 15:55:26
|
|
|
Läheb küll OT-ks ära, kuid "õiglane hind" on ka regiooniti väga erinev. Nt USA-s teenis 5 aastat tagasi üle 60% inimestest üle 20 000 dollari aastas, samas kui eestis oli keskmine viimasel aastal ~12 000€. Kuna mängude hinnad on 1$ = 1€, siis vastavalt on ka mängude hinnad neile ju soodsamad.
_________________ Dima oli siin |
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
devilman
HV kasutaja
|
20.01.2015 16:49:43
|
|
|
Arisilan kirjutas: |
Endal oli samuti PS3 ja selle piramine oli paras titemäng. Tõmba kräkitud tarkvara alla ja installi ametlik versioon üle. Kogu muusika, pira kui palju tahad.
Vaadates praegu torrentina saadaolevaid PS3 mänge, siis pole olukord ilmselt põrmugi muutunud ja piratakse rahumeeli edasi.
Pole mõtet rääkida, et konsoolikad on üdini legaalsed vennad. Samasugused mustad katlad. |
Khm, PS3 pysis piramata 6 aastat ja on praeguseks juba jupp aega eelmine põlvkond. Praeguse põlvkonna konsoolidel ei saa samuti pirada. Hea et veel vanemat näidet minevikust ei taha tuua.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
HangOver
HV kasutaja

|
22.01.2015 01:22:52
|
|
|
Huvitav. Kui Rockstari http://www.rockstargames.com/grandtheftauto/ kodukat vaadata, siis ilmub justkui 27.1.2015 Jaanuar ikkagi.
Kas tõesti on GTA kodulehel update tegemata ?
Ise ostsin Euronicsist preorderiga 44.90€ ära Detsembris jõulukingiks.
_________________ Let them hate us, as long as they fear us |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
delef
HV veteran
|
22.01.2015 06:06:27
|
|
|
Developed by series creators Rockstar North, Grand Theft Auto V is available worldwide for PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox 360®, and Xbox One®. Coming March 24 for PC.
|
|
Kommentaarid: 140 loe/lisa |
   |
123 |
|
tagasi üles |
|
 |
AC7
HV kasutaja

|
22.01.2015 10:27:51
|
|
|
lauri23 kirjutas: |
Pole mõtet teil ette tellida, kannatage. Ei ole kindel, et mäng järgmisel lubatud kuupäeval välja tuleb. |
Ise ei tee ettetellimusi, aga mis siis? Mängu saad ikkagi ju?
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|