Ma ei saa aru mis jama see on? Ajuvaba... kuidas sellist jama saab teha... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Nii, Ascension sai vaadatud. Krt ma ei tea, mulle küll meeldis.
Spoiler
Esimese osa lõpp oli ikka paras WTF Mõtlesin no mida, jääbki sinna kosmossesse lendlema või. Krt lihtsalt maandub kuskil õhkpatjadel.
Kolmanda episoodi lõpp kh. Kuhu krdi planeedile to tüüp sattus. Plika suudab teleportida vms
Igaljuhul, kui Season 2 peakski tulema, juhtub see ilmselt suht täpselt aasta pärast. Seega, jõuame kenasti ära unustada vahepeal _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Nagu oli ka Battlestar Galactica algus. Ascensioni puhul loodetavasti sama teema, juhul kui vaatajate numbrid sobima peaks, siis jätkub ehk regulaarse sarjana. See lõpp oli ju ilmselgelt selle suunitlusega tehtud.
See oli üks terve sarja jamamatest osadest. Carrie võiks kinga saada või tahaplaanile jääda ja Quinn peategelase rolli üle võtta, ning igasugused peredraamad võiks täitsa olemata olla.
viimati muutis MatchMaker 23.12.2014 17:30:41, muudetud 1 kord
Muidu mulle selle sarja temaatika meeldib ja potentsiaali põnevateks hooaegadeks ka on (näiteks iga hooaeg ühte konkreetset, stand-alone kriisi käsitleda).
Carrie on tõepoolest üle visanud, samas Quinn ja Saul on mõlemad väga huvitavad, samuti mitmed supporting tegelased.
viimati muutis lexo 24.12.2014 00:30:24, muudetud 1 kord
Arvestades et kogu sarja keskmes on Carry oma bipolaarsusega (vaata kasvõi introt, kui pole muidu aru saanud), siis vaevalt keegi teine peategelaseks kerkib.
Arvestades et kogu sarja keskmes on Carry oma bipolaarsusega (vaata kasvõi introt, kui pole muidu aru saanud), siis vaevalt keegi teine peategelaseks kerkib.
It's Always Sunny in Philadelphia esimesed 4 hooaga ära vaadatud. 1. hooaeg oli kõige nõrgem, kuid sealt edasi on asi ainult paremaks läinud. IMDB 8,9/10 reiting on minu hinnangul päris täpne, vähem küll ei paneks. _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
Nagu oli ka Battlestar Galactica algus. Ascensioni puhul loodetavasti sama teema, juhul kui vaatajate numbrid sobima peaks, siis jätkub ehk regulaarse sarjana. See lõpp oli ju ilmselgelt selle suunitlusega tehtud.
Ascensioni seriaali mineku kasuks räägib juba fakt, et kõik setid on ehitatud. No way laseb Scifi kogu sellel papil maha voolata ilma vähemalt ühte kümne-episoodilist hooaega tegemata.
Vahepeal vaatasin ära Mozart in the Jungle'i - positiivne ja tujutõstev draama-komöödia NY filharmoonia orkestri tegemistest. Isiklik hinnang vähemalt 8.5/10, st. ei olnud lihtsalt ajaviide vaid kohe väga meeldiv kogemus.
Samuti sai vaadatud Olive Kitteridge'i - mis muud ikka öelda, hästi tehtud draama. Elasin sisse ja vaatasin kahe õhtuga ära. Pärast pole enam väga selle peale mõelnud samas. ~6.9/10.
Vaatasin ka esimese osa Transparent'it - teist ei ole viitsinud vaadata, ilmselt väga ei meeldi seega. Hinnet ei anna, kuna äkki teen ülekohut, hinnates vaid ühe osa põhjal.
It's Always Sunny in Philadelphia esimesed 4 hooaga ära vaadatud. 1. hooaeg oli kõige nõrgem, kuid sealt edasi on asi ainult paremaks läinud. IMDB 8,9/10 reiting on minu hinnangul päris täpne, vähem küll ei paneks.
pool trailerist oli küll ära, aga kardan, et seep mitte _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Sel laupäeval (meie jaoks) saab esmase hinnangu anda SyFy uuele seriaalile, 12 Monkeys. Tegemist on siis 1995. aasta filmi rebootiga. Loodan, et tuleb hea. Ulme-maastikul midagi muud peale The Expanse ekraniseeringu ei oskagi praegu oodata.
Natuke teemaväliselt, minu arust on mitu multikat see aasta kõvasti kvaliteeti tõstnud - South Park, Family Guy, Simpsonid - kõik on hea meelelahutus olnud.
Täna on mingi eriti tihe seriaali päev. 5 seriaali.
Tegelt on üks multikas ka, aga see juba 4 päeva väljas ja ma alles avastasin. star wars rebels 10-s osa.
Täiesti harjumatu, et laupäeval on 5 seriaali
Constatine, Banshee, Grimm, 12 Monkeys ja Helix.
Igalpool räägitakse et on hea, kuid seda peab ikka ise vaatama ja oma hinnangu ise välja mõtlema.
2 Näitlejat siis seriaalist Nikita seal. Üks on arvuti geeniusest saanud peaosaliseks ja teine on konspiratsiooni uuriast nüüd mingi poliitik vms.
Ma veel ei arva midagi sellest seriaalist ja peaks ikka mõne osa veel vaatama, et otsustada. Esimese osa pealt ma küll ei ütleks, et midagi väga head oleks.
Suits ka väga, väga ok _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Väga jabur oli tegelikult see osa. Kui inimene veel suudab tuuma sõja üle elada, siis mismoodi seda suudab mingisugune gorilla ? Eriti kui need on juba praegu väljasurev liik, kuna neile on suur mustaturu jaoks küttimine.
Väga jabur oli tegelikult see osa. Kui inimene veel suudab tuuma sõja üle elada, siis mismoodi seda suudab mingisugune gorilla ? Eriti kui need on juba praegu väljasurev liik, kuna neile on suur mustaturu jaoks küttimine.
Spoiler
me geenid kattuvad.....miks mitte. näe kiiritada ka saanud, kõvasti suuremaks kasvanud
ma ei saa aru, mis krd fakte te seebist otsite
_________________ This message was sent from space using stargate
Spoiler
me geenid kattuvad.....miks mitte. näe kiiritada ka saanud, kõvasti suuremaks kasvanud
ma ei saa aru, mis krd fakte te seebist otsite
post ülessepoole vaadates paistab lopes39 GoT fännavat. The 100 on sci-fi ja GoT fantasy.
anna talle jeesus188 andeks. et 100 kulda ei mõista. ja lopes39 - mille kuradi pärast sa seda üldse vaatad kui nii "ebaloogiline" on? kasi aafrikasse gorillasid päästma ja mõõgaga vehkima!
arm2004, Ma ei fänna GOT-i. Lihtsalt kuskil jäi see uudisena ette ja postitasin siia ka siis.
Ja ma ei otsi mingit reaalsust väga taga. Lihtsalt kohati on imelikud asjad seriaalides.
Mõni kord kirjutan pisut kriitiliselt ja siis kohe häda lahti ?
Gotham on suhteliselt hea seriaal ja see on teada, et ta on koomiksi tegelaste pealt üles ehitatud.
The 100 on järjekordne appokalüpsi seriaal, mille tegevus toimub tulevikus 100 aasta pärast vms.
Tegevus siis peale tuuma sõdasi. Ma ei aja reaalsust taga oma lemmikutest stiilidest nagu scifi ja fantaasia.
Samas jälle pole ka midagi imestada, kui tegemist on ikkagi ameerika seriaalidega, kus pole just kõige targemad inimesed ja laisad on ka uurimus töö tegemiseks.
Kohati ikka üritavad, aga siis peab olema tegevus sõja tehnikaga, sest neile läheb see jubedalt korda. Kui miski tegevus on nende sõjaväega.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.