Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
17.01.2015 16:49:39
|
|
|
eks ma ostan siis kui keegi juba ostnud on, unetuid öid ja F5 ma tallama ei plaani hakata
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
17.01.2015 17:02:13
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
karbi versiooniga tuleb 4xdvd?  |
karbi versioon tuleb 7tk dvd-dl *7,5gb
viimati muutis trip 17.01.2015 17:50:16, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
1 :: |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
17.01.2015 17:04:01
|
|
|
trip kirjutas: |
karbi verisoon tuleb 7tk dvd-dl *7,5gb |
karm laks
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
17.01.2015 17:11:36
|
|
|
trip kirjutas: |
karbi verisoon tuleb 7tk dvd-dl *7,5gb |
karm laks  |
Esimene kord, kui karbiversiooni kallis hind õigustatud on
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
17.01.2015 17:16:38
|
|
|
libe kirjutas: |
saad sellele viimasele lausele ka viite anda  |
Kusagil Redditis oli GameDealsi lehel, kus Origini ja Amazoni kutid sõna võtavad.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
17.01.2015 18:23:27
|
|
|
Scart kirjutas: |
libe kirjutas: |
saad sellele viimasele lausele ka viite anda  |
Kusagil Redditis oli GameDealsi lehel, kus Origini ja Amazoni kutid sõna võtavad. |
ole täitsa poiss ja otsi üles
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
17.01.2015 18:53:07
|
|
|
Arisilan kirjutas: |
Eh, sul võib muidugi õigus olla. Eks märtsis näeb
Isiklikult on mul suht poogen kui Steamis seda kinnitada ei saa. |
Sul on pohh, mõnel ei ole. Üllatavalt mugav on kui kõik digitaalsed ostud on ühes kohas, ühe kasutaja all, ei pea igat mängu erineva rakenduse kaudu taga ajama ja mõtlema mis trikke mängimiseks tegema pidi.
Lihtsalt järgmistele teadmiseks, by default ei sobi ükski GTA V võti Steami, kui just pole erand (näiteks Amazonist AC. Black Flagi mõned võtmed sobivad uPlay asemel Steami) aga siis on ilusti öeldud kas sobib, hetkel aga ühtegi sellist teadaolevat kohta pole.
|
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
VisaHinGG
HV kasutaja

|
17.01.2015 19:24:28
|
|
|
Kust pärineb muidu igast keyshoppidel GTA preorder hinnad? Pean silmas seda perioodi kui RockStar ega ka Steam isegi polnud veel ametlikult hinda üles riputanud??
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.01.2015 19:47:55
|
|
|
Isiklikult ei näe mõtet jamada. Parem veidi juurde maksta ja ingliskeelne versioon otse steamist osta. Mäng välja tuleb siis "laenan" ja proovin ära kas on raha väärt. Kui on siis ostan steamist. Lihtsalt mulle ei meeldi see neetud dubleerimine. Kui juba on steamis siis ei taha mingit lisajama installeerida nagu social club jms. Selles osas ilma kahtluseta on "laenatud" versioonid paremad, et sealt on see sodi välja roogitud.
Kui online ei tõmba, siis vb isegi teen nii, et ostan steamist aga sp mängin "laenatud" versioonis ilma lisasodita. Nii on minul parem kogemus ja tootja saab raha kätte - kõik rahul
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
SilQ
HV Guru

|
17.01.2015 20:00:01
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Isiklikult ei näe mõtet jamada. Parem veidi juurde maksta ja ingliskeelne versioon otse steamist osta. Mäng välja tuleb siis "laenan" ja proovin ära kas on raha väärt. Kui on siis ostan steamist. Lihtsalt mulle ei meeldi see neetud dubleerimine. Kui juba on steamis siis ei taha mingit lisajama installeerida nagu social club jms. Selles osas ilma kahtluseta on "laenatud" versioonid paremad, et sealt on see sodi välja roogitud.
Kui online ei tõmba, siis vb isegi teen nii, et ostan steamist aga sp mängin "laenatud" versioonis ilma lisasodita. Nii on minul parem kogemus ja tootja saab raha kätte - kõik rahul  |
MP puhul usun et on ikka seda SC vaja. Vähemalt 4'ndal oli nii.
|
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
208 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
17.01.2015 20:05:25
|
|
|
VisaHinGG kirjutas: |
Kust pärineb muidu igast keyshoppidel GTA preorder hinnad? Pean silmas seda perioodi kui RockStar ega ka Steam isegi polnud veel ametlikult hinda üles riputanud?? |
Eks nad ju teavad, et igast arengumaades on mängud poole odavamad. Sealt saavad oma key'd ja edasi mõtlevad ise, palju nad juurdehindluses lisavad.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
17.01.2015 21:25:20
|
|
|
Kui online ei tõmba, siis vb isegi teen nii, et ostan steamist aga sp mängin "laenatud" versioonis ilma lisasodita. Nii on minul parem kogemus ja tootja saab raha kätte - kõik rahul  |
Ma arvan, et Social Club-ist sa ei pääse nii või naa.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
17.01.2015 21:27:41
|
|
|
"Laenatud" versioonist kindlasti leitakse võimalus SC sellest eemaldada (nagu ka GTA IV-st saab väga kergelt selle GfWL ja SC värgi eemaldada) ning edukalt nii või naa SP-d pelada.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
17.01.2015 22:08:12
|
|
|
Hiinast enam odavalt GTA'd ei saa.
_________________ |
|
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
17.01.2015 22:21:33
|
|
|
SilQ kirjutas: |
MP puhul usun et on ikka seda SC vaja. Vähemalt 4'ndal oli nii. |
Nagu ma ütlesin siis kui MP meeldib eks ma siis kasutan ostetud versiooni koos sc lisadega. Kui mitte, siis on asi lihtsam.
Siim159 kirjutas: |
"Laenatud" versioonist kindlasti leitakse võimalus SC sellest eemaldada (nagu ka GTA IV-st saab väga kergelt selle GfWL ja SC värgi eemaldada) ning edukalt nii või naa SP-d pelada. |
Seda ma loodangi jah. Mäletan, et IV osas oli nii, et SC taustal kinni panid jooksis mäng paremini.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
17.01.2015 23:50:38
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
"Laenatud" versioonist kindlasti leitakse võimalus SC sellest eemaldada (nagu ka GTA IV-st saab väga kergelt selle GfWL ja SC värgi eemaldada) ning edukalt nii või naa SP-d pelada. |
Pidasin silmas ikka jah originaal mängu mitte "DEMO"-t. Ma arvan, et GTA V peaks ikkagi originaali soetama, sest see on arvatavasti seda raha väärt. Ja sellisel juhul Social Clubist lahti öelda pole võimalik.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dave20
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaspar737
Kreisi kasutaja
|
19.01.2015 18:39:19
|
|
|
Kas kõik Steami GTA V-d on nüüd ära regioonilukustatud, et odavamalt Vietnamist/Hiinast vms enam ei saa?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
r3s3t
HV vaatleja

|
19.01.2015 18:45:57
|
|
|
Vihmausss kirjutas: |
Sellised koonerid olete ikka. Ülikõva mäng tuleb välja mis eitule ka mingi iga aasta tagant ja siis virisete, et kallis ja peaks 2 kuud ootama et paar eurot odavamaks läheks. Normid olete... |
Kui nüüd aus olla ja vaadata kuidas R* juba aastaid PC kogukonda sõna otseses mõttes n*ssib siis mina gta V ei osta.
Tõmban kuskilt pigem ja ootan kuni SAMP sarnane mod välja tuleb.
Enough is enough
Witcher 3 aga näiteks ostan, mis sest, et ainult SP tuleb. Kui mind austatakse(no bullsh*t, no drm) siis mina austan vastu.
_________________ komafriik ,, |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
19.01.2015 19:59:56
|
|
|
mida moodi see rockstar siis p***e n****b siis? mina aru ei saa.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
19.01.2015 20:22:11
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
mida moodi see rockstar siis p***e n****b siis? mina aru ei saa. |
Releaseb mängu kuus kuud peale uue põlve konsoole, topib kaasa metric tonni jagu bloatware'i ja käitub communityga nagu oleks PC nende esimesed lapsed uputanud?
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
19.01.2015 20:32:13
|
|
|
loomulikult ostmata jätmine, või kuskilt hiinas/tiblastanist sahkerdamine annab kirjastajale hullult motti järgmine mäng seeriast esimesena sellele platformile välja anda .
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mihkel.
HV Guru

|
19.01.2015 20:37:36
|
|
|
Ehk n.ssibki, aga olgem ausad, iga firma eesmärk on siiski majanduslikult edukas olla. Ja kui nüüd rockstar laseks mängu konsoolidele samal ajal kui pc'le, siis ilmselgelt väga paljud geimerid ostmise asemel tiriksid selle mängu, see on fakt mida te isegi kõik teate. Ühesõnaga ei ole mõtet ulguda rockstari nussimise üle, kui lause teises pooles kirjutate kuidas te mängu tõmbate.
Lisaks tuli current gen konsoolidele mäng novembris ja pc'le märtsis, mis teeb 4 kuud, mis ei ole nüüd nii õudne aeg ju.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
r3s3t
HV vaatleja

|
19.01.2015 20:46:01
|
|
|
Mihkel. kirjutas: |
Ja kui nüüd rockstar laseks mängu konsoolidele samal ajal kui pc'le, siis ilmselgelt väga paljud geimerid ostmise asemel tiriksid selle mängu, |
PS3 torrent on ammuilma juba saadaval, iseasi kas 30 fps ja minecraft graafika meeltmööda on. See, et PC kurja juur ja konsoolidel(ps3,xbox360) piraate pole on paras jama. Eelmise generatsiooni konsoolidel on juba tükk aega saanud piraaditseda, võibolla siit ka põhjus, et uue generatsiooni kastid kiirendatud korras välja lasti. Eks varsti hackitase needki ära, jälle jama majas.
_________________ komafriik ,, |
|
tagasi üles |
|
 |
|