Olen nüüd lõpuks mingi 1.5 reaalset gameplay-d ka teha saanud.
tl;dr: Tunne on nagu Rust-s ainult, et sul on ümberringi linnad. SOE võib kiidelda, et neil on rohkem zombiesid kui DayZ. Umbes täpselt 3 rohkem. Äärmisel juhul 4 aga õnneks on nad vähe ohtlikumad kui DayZ.
Hüppamine toimub laggiga, maha viskad koheselt. Kükitamine on mingi eriline müstika. Vahest paned relva ära ja viskad tagumiku peale, vahest hakkad kummargil luurama. Ühest seisakust teise minemine toimub nii: Püsti->Pikali->Püsti->Kükakile. Pikali olles kükakile minna ei saa. Kohati on mingi ambiance muusika aga kui lähed kükakile, siis see jääb kohe vait (ehk mäng eeldab, et okei, sul kisub actioniks?). Looti on vähe. Väga vähe. Seega, et ellu jääda leiad end mustikaid õgimas nii iga 30 minuti tagant, sest energia ja janu tühjenevad kiiremini kui su rahakott girlfriendiga shoppates või poissmeeste puhul nagu krediitkaart Steam sale ajal.
Inventory system on nagu lõuakrambiga pitbull terjer, kes mitte ei taha osadest asjadest loobuda ning peab tegelema mingi kilplasjamaga. Näiteks, leian purgi toitu, mis kaalub 100. Vöökotis on mingi 10 oksa, mis kokku kaaluvad ka 100 (vöökoti max). Nüüd sooviksin need omavahel ära vahetada. Kui sikutan purgi okste peale vahetab ta korraks selle ära, siis lööb Youtube Trolololo video lahti, ja vahetab tagasi (üks punkt loetelus oli välja mõeldud. Ise otsustad). Selle vältimiseks pead oksad, kas hävitama või välja viskama. Ükshaaval. 10 oksa. 2-3 klikki iga jaoks. Siinkohal kindlasti mõtled, et kuule oinas, ära korja siis oksi...Vat ei korjakski aga need raisad tulevad aeg-ajalt mustikatega kaasa + see on ainus asi, mida kiiresti relvana kasutada saad. Ennetan rahva küsimust, kuidas sa oksa kätte võtad. Ma ei tea. Ladusin parasjagu Taro kaarte kui mäng lõpuks oksa igale vabale slottile equippis (slotte on 4).
Puid olen raiunud ja need kukuvad kenasti pikali. Craftida pole veel midagi asjalikku saanud.
Graafika kohapealt meenutab väga Rusti. DayZ ja Miscreated on selles valdkonnas nii mõnegi tibusammuga eest ära.
Loot, mis leidnud olen: 4xpurgis toit; 3xtühja pudelit; 2xmachete, 2xkirves, seljakott, pumppüss, 12 haavlit, vibu, nooled. Metsast saad roikaid ja marju korjata.
Igatahes, asi on Early Access ja maha ma asja veel ei kanna. Kui midagi olulist jäi mainimata ja soovid koledal kombel teada, siis küsi julgelt. Äkki vastan. Pead ei anna.
Edit: Battle Royale mod. Mängijad kokku saab, siis kukute kõik taevast alla. Osad surevad kohe õhus ära. Because reasons. Kui kardad, et maandudes on kiirus liiga suur, siis ära muretse. Oled nagu kass ja läbi mingi voodoo maagia jääd kindlasti ellu. Edasi läheb nagu survival game ikka, üritad looti leida ja mitte maha kärvata. Ma ei leidnud mitte ühtegi itemit aga see eest 4 autot. Kõigil oli vähemalt aku puudu. Lõpuks murdis karu mu maha (olin pillari otsas, karu glitchis sinna sisse ja lõi mind altpoolt), peale mida mäng crashib ja saadab su mingi vägeva erroriga veebilehele, mis teatab, et see konto, millega sa just mängisid, pole üldse H1Z1-ga seotud. Kui peale seda üritad tagasi sisse logida, siis saad sama veateate. Mingi 15 minutit peale seda õnnestus jälle sisse saada.
Ma arvan, et nad lihtsalt katsetasid kuidas rahvas reageerub... eks nad veel twiigivad, et mida sealt saada võib või kui keeruline air droppe kätte saada on. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Keegi serverisse sisse saab? Mul ainult jääb lõpmatuseni characterit tegema ja siis viskab lihtsalt mingi aja peale kinni mängu _________________ http://www.facebook.com/dNbsonix
EU servud nii tihkelt täis, et sinna ei pista nõela ka vahele. Lisaks sellele on EU serverid nii 8. US omasid 800. _________________ http://www.youtube.com/z4nn1n
Nonii sain ka pela kätte ja hakkan siin iga minut nüüd striimima. Eks näis kuidas asi on. Keda huvitab siis tulge vaatama.
www.twitch.tv/HDTanelEST _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kõik kellel see siin on, kas tasub osta? Kuna dayz-st on kopp juba ees ja kui ma Liriki streami vaatasin siis tundus, et jookseb hästi. Keegi oskab ka öelda kuna f2p välja tuleb?
mingi 6 kuupärast ehk.. Hetkel ajab tõsiselt ikka närvi need serveri jamad ja mega lag
aga muidu vahelduseks täitsa huvitav mäng _________________ http://www.facebook.com/dNbsonix
Sai ka siis mitmeid tunde mängitud asja... noooo ma ei tea.. ping oli mingi 9000 kõik ikka jube toores, tohutult üllatav, et SOE on midagi sellises seisus välja letile pannud. Muidu meenutas kõvasti esimest DAYZ-d, nii graafika kui gameplay poolelt. Map väiksem kui DayZ-s kuid pidavat suurendama seda aeg ajalt. Noo ma ei tea, väga kauaks just põnevust ilmselt ei leia sealt... eks kõik samas oleneb mida nad suudavad juurde nüüd lisada mängu. Kui ping normaliseerub siis viskan veidi põhjalikuma pilgu peale, praegu täiesti mängimatu, saad lihtsalt ringi seigelda.. zombid ei ründa.. hõljuvad õhus jms nalja. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
kehv rusti koopia _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Õnneks pole ei su rusti mängind ega ka muud paska nimega dayz, muideks viimane kraam on välja lastud 2a tagasi ja ikka veel alpha (ikka veel!!) - sorry aga selline sitt ajab naerma - niiet kes täna võrdlevad seda dayz-ga ilmselgelt lihtsalt lahmivad niisama. Anna sellele mängule 2a aega ja siis hakkame võrdlema.
Siiralt loodan, et nad panevad sinna RPG elemendid.
Tänapäeva survival mängude suurim miinus on see, et need on lihtsasti solotavad (üksinda mängitavad).
Kui toimub reaalne apokalüptiline olukord, siis eeldustekohaselt muutuks elu lihtsamaks, kui tegutseda mitmekesi - mängudes seda efekti ei teki, sest mängijad ei vaja teineteist, selle tõttu on ka kill-on-sight.
Lahendus kill-on-sight probleemile:
1) Vähendada laskemoona
Lahendus teamplay puudumisele:
1) Teha mängu "väsimus" ja igapäevane kohustuslik magamine. Ehk näiteks kui on vaja mingit asja ehitada, siis mängija väsib ja lõpuks on nii väsinud, et peabki magama IRL 5h ja keha jääb mängu. See tähendab, et igasugu tegemised peavad olema filtreeritud ja kõigeks ei jää aega. Söögitegemine väsitab, ehitamine väsitab, looma nülgimine väsitab - kõik väsitab ja siis peakski ära jaotama ülesanded. Üks ehitab, teine teeb süüa, kolmas käib jahil jne
Lihtsalt hale naljakas vaadata kuidas suur firma kopeeris ühe mehe töö.
dayz SA on üldiselt enamvähem, aga mootor mille peal ta jookseb ei kannata kriitikat. JA ka sellest probleeme, ning vist tegeleb seal paar venda ainult.
Dayz mod on tõesti hea, aga osad modikatsioonid ei kannata kriitikat. Ning ka bugine, et võib kõike muud kui naljakas olla. Keegi vist ei tegele ka dayz modiga enam.
Arma3-l jooksutatakse ka dayz-i modi aga endal puudub kogemus nendega. Sest arma 3-s on ise enesest juba lõbus. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Mis servus oled Timberg?
Ja seda vaatasin ise ka, settingud high peal oli parem pilt kui ultral näiteks. Paduvihm oli ultra peal lausa nii halb, et mul hakkas pea ringi käima. Neil see optimeerimata kõrgematel settingutel vast. Aga alpha kohta niipalju kui mina peland olen - asi toimib, pole mingit läägi, zombid ründavad, loot on ka paari pätsiga paremaks läind. See mustika simulaator ajab ainult natuke närvi, hydration tõmmati imo vähe leebemaks, aga energy consumtion on nagu high performance peal. Seda peaks ka veel timmima. Ma ei jõua niipalju mustikal käia krt, siis joostes haarangi alati kaasa mõned, kui ette jäävad. See korjamise ajal fps drop võiks ka korda saada muidugi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.