Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
gzzld
HV vaatleja
|
21.08.2013 21:07:11
Heli vaikne |
|
|
Tere HinnaVaatluse kogukond.
Mind on pikemat aega juba häirinud probleem arvuti heliga. Ostsin uue samsungi led kuvari ja ühendasin selle hdmi juhtmega arvuti külge ära. Peale seda on heli poole võrra madalam. igalt poolt kus on heli võimalik põhja panna, on põhja pandud ja rohkem minu tarkus enam peale ei hakka. Mõtlesin juba osta vahele mingi lihtsa heli võimendi, aga ennem mõtlesin pöörduda endast targemate inimeste poole.
Kas keegi oskab äkki pakkuda midagi veel välja?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
21.08.2013 21:21:15
|
|
|
Monitori ühendamise käigus tuli kõlari juhe natuke lahti? Seda ennegi juhtunud ja heli on kardinaalselt vaiksem. Kontrolli kõik juhtmed üle. Proovi ka seda, et võtad monitori välja muusika mängimise ajal, kas siis helitugevus taastub? Kas klappidega ka heli nõrgem?
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
gzzld
HV vaatleja
|
21.08.2013 21:47:45
|
|
|
Tänud kiire vastuse eest.
Juhtmed kõik ilusti ühendatud. Võtsin monitori välja, kuid heli jäi samaks. Klappidega vaid heli kuulangi arvutis.
Minu mõistus on otsas:D Kui vga ühendus oli, siis mängudes pidi ikka heli suht madalaks lükkama, et heli talutav oleks, nüüd aga peab täiesti põhjas olema, et enam vähem kuuleks:D aru ma ei saa:D
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ramones
HV veteran

|
25.08.2013 01:52:14
|
|
|
gzzld, monitoril muid ühendusvõimalusi peale HDMI ka on? Kui proovida muud ühendust (DVI, VGA), mis siis heli teeb? Kas monitori ühendades tekitab heliseadmete alla ka uue seadme? Kui jah, siis kas oled proovinud seda välja lülitada?
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
krilf
HV vaatleja

|
14.01.2015 21:28:18
|
|
|
mulle ka palun sarnast abi - läpakaga - sellel pole juhtmeid näppinud - läpi enda kõlarid ongi üübervaiksed või annab kuskilt midagi putitada?
tänud
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
16.01.2015 08:03:48
|
|
|
krilf kirjutas: |
mulle ka palun sarnast abi - läpakaga - sellel pole juhtmeid näppinud - läpi enda kõlarid ongi üübervaiksed või annab kuskilt midagi putitada?
tänud |
Tee taskbaril kõlari märgil parem hiireklõps siis vali volume control ja edasi saad ise juba valida milliseid liugureid sa põhja tahad panna või mida mitte
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|