|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
inah
HV kasutaja
|
06.01.2015 20:32:50
|
|
|
| libe kirjutas: |
| Cb4 kirjutas: |
napoleon, Ma tean.
Aga meeldiks, kui töötaks nii nagu alguses lubati ja töötas  |
mobiilsel seadmel on võimalik Hola't kasutada |
Hola on olemas ka desktopile läbi brauseri
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.01.2015 20:45:39
|
|
|
| inah kirjutas: |
napoleon, Ma tean.
Aga meeldiks, kui töötaks nii nagu alguses lubati ja töötas  |
mobiilsel seadmel on võimalik Hola't kasutada |
Hola on olemas ka desktopile läbi brauseri |
see on iseenesestmõistetav
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alartt
HV kasutaja
|
10.01.2015 16:30:19
|
|
|
| Täna helistati elisast ja pakuti mobiilile piiramatut interneti mahtu ning 1000 minutit kuus eesti siseselt. 7 euri eest kuus. Mes juhtus?
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
alartt
HV kasutaja
|
10.01.2015 16:47:51
|
|
|
| Täiesti kasutu see kõneaeg räägin 10-30 minutit kuus max ja elisal pole siin interneti levi.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mnator
HV Guru
|
10.01.2015 16:52:45
|
|
|
| alartt kirjutas: |
| Täiesti kasutu see kõneaeg räägin 10-30 minutit kuus max ja elisal pole siin interneti levi. |
Siis ju selge mispärast selline pakkumine
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
10.01.2015 16:54:56
|
|
|
| alartt kirjutas: |
| Täiesti kasutu see kõneaeg räägin 10-30 minutit kuus max ja elisal pole siin interneti levi. |
ise sain suht sama pakkumise... 16h "tasuta" kõne ja internet aga mitte piiramata ja 8€ kuus.
ise rräägin 2-3h kuus umbes maximum
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
11.01.2015 22:30:17
|
|
|
Torrent hakkas tööle
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
| Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ricom2ger
HV veteran

|
12.01.2015 14:57:08
|
|
|
Äkki tegid ruuterile või ühendusele restardi ja muutus IP?
_________________ Kamehameha in your face! |
|
| Kommentaarid: 123 loe/lisa |
   |
111 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
12.01.2015 15:35:15
|
|
|
Torrent hakkas tööle  |
Igaks juhuks küsin, kas sa oled ka ise Elisa internetiprofiiili muutnud?
Kui on tellitud staatiline IP, siis APNiks peab olema static.
Kui ma kunagi endal seadistasin, siis ma sain isegi selle IP seadetes panna aga see pidi sama olema, mis mulle oli antud.
väike õpetus on siin - https://www.elisa.ee/et/Eraklient/tugiinfo/artikkel/483
äkki on abi.
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taskurätt
HV vaatleja
|
15.01.2015 18:50:09
|
|
|
Vabandan, kui antud küsimuson siit juba läbi lipsanud.
Nimelt olen Elisa klient ning oman paketti Elisa Wild. Kõik maru tore ju, lubatakse 3,5 mbps kiirust.
Kuid probleem on nimelt selline, et minu elukohas Tartus Sõbrakeskuse lähedal puudub praktiliselt internetiühendus.
Speed test annab juba mitmendat nädalat mul korteris kiiruseks 0,1 mpbs. Olen korduvalt helistanud Elisasse ning neid sellest teavitanud...sealt saan iga kord erinevaid vastuseid ning viimati soovitati osta uus telefon, kuna mu praegune ei toeta 4G ühendust, haah. Kui ma ei eksi, siis peaks siin lähedal ka Elisa mast asuma, seega probleemi nagu ei tohiks olla.
Nali on ka selles, et sõites Tartust ca 40 km oma maakohta saan ma oma 3 mega sekundis kätte nagu nalja...pole absoluutselt mitte mingisugust probleemi!
Tegin siis täna väikese jalutuskäigu lähedalasuvasse maximasse ning kontrollisin pidevalt oma allalaadimiskiirust. Korteri välisukse juures 0,1 mega; maja ees 0,16; sõbra tn ning võru mnt ristis 0,8; maxima ees vastavalt poodi minnes 2 mega ning poest tulles 0,1.
Kui umbes kuu aega tagasi sai pärast kella kahtteist öösel ilusasti 3,5 mega kätte, siis nüüd on isegi kell 3 öösel on kiirus 0,1.
Kas tõesti on viga siis mu "aegunud" telefonis või on tegemist mingi Elisa poolse jamaga?
Cheers!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
15.01.2015 19:02:01
|
|
|
| taskurätt kirjutas: |
Kas tõesti on viga siis mu "aegunud" telefonis või on tegemist mingi Elisa poolse jamaga?
Cheers! |
Oleneb mis nurga alt vaadata. 3.5G võrk on kohati umbes ja selle arendamisse ei investeerita piisavalt. Võimalik, et konkreetses asukohas on ka leviga probleem. Elisa seisukoht on selline, et koli 4G võrku ja hetkel on see lahendus, aga aja küsimus millal 4G võrk ka üle koormatakse.
Kui sa iga senti ei veereta, siis minu kogemus näitab, et 95% kohtadest toimetab EMT paremini. Aga noh, minu kogemus ei katab vaid suht väikest osa Eestist, seega absoluutse tõe pähe seda võtta ei saa
|
|
| Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
15.01.2015 19:04:37
|
|
|
Nimelt olen Elisa klient ning oman paketti Elisa Wild. Kõik maru tore ju, lubatakse 3,5 mbps kiirust.
Kuid probleem on nimelt selline, et minu elukohas Tartus Sõbrakeskuse lähedal puudub praktiliselt internetiühendus.
Speed test annab juba mitmendat nädalat mul korteris kiiruseks 0,1 mpbs. Olen korduvalt helistanud Elisasse ning neid sellest teavitanud...sealt saan iga kord erinevaid vastuseid ning viimati soovitati osta uus telefon, kuna mu praegune ei toeta 4G ühendust, haah. Kui ma ei eksi, siis peaks siin lähedal ka Elisa mast asuma, seega probleemi nagu ei tohiks olla.
Nali on ka selles, et sõites Tartust ca 40 km oma maakohta saan ma oma 3 mega sekundis kätte nagu nalja...pole absoluutselt mitte mingisugust probleemi!
Tegin siis täna väikese jalutuskäigu lähedalasuvasse maximasse ning kontrollisin pidevalt oma allalaadimiskiirust. Korteri välisukse juures 0,1 mega; maja ees 0,16; sõbra tn ning võru mnt ristis 0,8; maxima ees vastavalt poodi minnes 2 mega ning poest tulles 0,1.
Kui umbes kuu aega tagasi sai pärast kella kahtteist öösel ilusasti 3,5 mega kätte, siis nüüd on isegi kell 3 öösel on kiirus 0,1.
Cheers! |
tõenäoliselt on see elisa mast,. millest rääkisid, kas eemaldatud või asendatud 4g mastiga
fakt on, et 4g telefoniga on sul suurem tõenäosus head kiirust saada, kui 3g telefoniga
Tallinnas oli 9 aastat üks konkreetne koht pidev ikaldus, kus isegi gprs ei ühendanud ära, edgest või 3g'st rääkimata, kuid 4g levis seal hoobilt
kindlasti ka 4g'ga on ikalduskohti, kuid aeg on vast samm edasi astuda - ükski teine operaator sul samuti 3g peal arendusi ei tee, vahetad teenusepakkujat ja oled ikka sama küna ees
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
taskurätt
HV vaatleja
|
15.01.2015 19:17:39
|
|
|
Cheers! |
tõenäoliselt on see elisa mast,. millest rääkisid, kas eemaldatud või asendatud 4g mastiga
fakt on, et 4g telefoniga on sul suurem tõenäosus head kiirust saada, kui 3g telefoniga
Tallinnas oli 9 aastat üks konkreetne koht pidev ikaldus, kus isegi gprs ei ühendanud ära, edgest või 3g'st rääkimata, kuid 4g levis seal hoobilt
kindlasti ka 4g'ga on ikalduskohti, kuid aeg on vast samm edasi astuda - ükski teine operaator sul samuti 3g peal arendusi ei tee, vahetad teenusepakkujat ja oled ikka sama küna ees |
Tänud info eest! Eks peab siis sammud esinduse poole seadma!
|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
15.01.2015 19:21:34
|
|
|
Cheers! |
kindlasti ka 4g'ga on ikalduskohti, kuid aeg on vast samm edasi astuda - ükski teine operaator sul samuti 3g peal arendusi ei tee, vahetad teenusepakkujat ja oled ikka sama küna ees |
Tänud info eest! Eks peab siis sammud esinduse poole seadma! |
ehk saad mingi demovariandi endale kaubelda, et kontrollida levi
või siis leiad sugulase, sõbra või kellegi siit HV'st, kes vaataks elisa võrguga samas kohas 4g üle
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 463 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
15.01.2015 20:03:55
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
| taskurätt, vanemad 3G telefonid ei pruugi toetada HSUPA või HSPA+ standardeid. |
see on tõesti tõsiasi
siin tallinnas nägin PERHis , et telol ühendus H+, kui speedtesti tegin, siis tuli kibekähku stabiilne 22Mbps allalaadimist
tavaline 4G kiirus mul
eelmise telefoniga sain max 4Mbps, siis sama simi ja paketiga sain samas kohas 3g'ga 12Mbps
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eddvin
HV kasutaja

|
16.01.2015 10:49:53
|
|
|
Elisa muutis oma 10€ mint lisateenust, nüüd on 5gb mahtu ja nimeks mint go
|
|
| Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
59 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
16.01.2015 14:35:02
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
| ... aga aja küsimus millal 4G võrk ka üle koormatakse... |
nüüd on Elisa (ja kõik operaatorid) vast selle vastu paremini kindlustatud, erinevate meetmetega.
Hinnakasv, mahupiirangute alandamine jmt. Ehk siis sammud selles suunas, kus taoline inimene (kes netti arvutis kasutab), kes valib/valis (linnades) teenusepakkuja hinnast/mahust sõltuvalt, liigub tagasi kaabli peale. Kust nad mobiilse peale mõned aastad tagasi tulidki. Lihtsalt mingi aeg oli lihtsam ja soodsam mobiilset kasutada. Nüüd enam mitte nii väga. Ja see kontingent moodustas/moodustab ikka üsna suure osa "ülekoormajatest"...
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TALIBAN
HV kasutaja
|
16.01.2015 20:00:39
|
|
|
| eddvin kirjutas: |
Elisa muutis oma 10€ mint lisateenust, nüüd on 5gb mahtu ja nimeks mint go  |
No vähemalt lõid lisavõimaluse. Mis aga paneb irvitama ja samas loob masenduse on see, et müüme 4G interneti kiirusega 3.5mbit? Vaevalt et 4g leiutati selle nimel et eelmise põlvkonna algtasemel andmeid edastada. Ehk siis võetakse parem ja uuem asi ning muditakse see pa*aks. Sama hästi võiks Porsche Eesti esinduses olla Porsche Cayenne puurataste ja hoburakendiga võimusega 1hj - taskukohane sportauto no ei ole normaalne
|
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
16.01.2015 20:16:02
|
|
|
| TALIBAN kirjutas: |
No vähemalt lõid lisavõimaluse. Mis aga paneb irvitama ja samas loob masenduse on see, et müüme 4G interneti kiirusega 3.5mbit? Vaevalt et 4g leiutati selle nimel et eelmise põlvkonna algtasemel andmeid edastada. Ehk siis võetakse parem ja uuem asi ning muditakse see pa*aks. Sama hästi võiks Porsche Eesti esinduses olla Porsche Cayenne puurataste ja hoburakendiga võimusega 1hj - taskukohane sportauto no ei ole normaalne |
kiirus ei ole ainus eelis ega eesmärk 4G'l
4G toimib olulisemalt laiemas sagedusvahemikus ja näiteks 800MHz sagedusel toimiv 4G on just abiks kuskil karuperses, kus mastid on hõreli
levi on 4G puhul hulka parem
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TALIBAN
HV kasutaja
|
16.01.2015 20:50:56
|
|
|
No vähemalt lõid lisavõimaluse. Mis aga paneb irvitama ja samas loob masenduse on see, et müüme 4G interneti kiirusega 3.5mbit? Vaevalt et 4g leiutati selle nimel et eelmise põlvkonna algtasemel andmeid edastada. Ehk siis võetakse parem ja uuem asi ning muditakse see pa*aks. Sama hästi võiks Porsche Eesti esinduses olla Porsche Cayenne puurataste ja hoburakendiga võimusega 1hj - taskukohane sportauto no ei ole normaalne |
4G toimib olulisemalt laiemas sagedusvahemikus ja näiteks 800MHz sagedusel toimiv 4G on just abiks kuskil karuperses, kus mastid on hõreli
levi on 4G puhul hulka parem |
Levi peaks olema juba ammu tagatud, millegipärast ma mäletan 3g tippaegadest loosungeid "katame 99% eestimaast" jne
|
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
16.01.2015 21:31:28
|
|
|
levi on 4G puhul hulka parem |
Levi peaks olema juba ammu tagatud, millegipärast ma mäletan 3g tippaegadest loosungeid "katame 99% eestimaast" jne  |
sa peaksid natukene raadiotehnikat õppima, lihtsast põhikooli füüsikaõpikust võib muidugi ka abi olla
tee selgeks, kuidas raadiolained levivad jne
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
TALIBAN
HV kasutaja
|
17.01.2015 00:14:20
|
|
|
| Mida ma mötlesin oli see, et kui 3G-ga oli juba 99% eestimaast kaetud, mille allalaadimiskiirus tehnilise spetsi järgi on vähemalt 3.5mbit siis kattes eesti 4G vörguga mille kiirus on piiratud 3.5 mbit peale, ei tundu olevat eriline edasminek...
|
|
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
17.01.2015 00:23:56
|
|
|
| Mida ma mötlesin oli see, et kui 3G-ga oli juba 99% eestimaast kaetud, mille allalaadimiskiirus tehnilise spetsi järgi on vähemalt 3.5mbit siis kattes eesti 4G vörguga mille kiirus on piiratud 3.5 mbit peale, ei tundu olevat eriline edasminek... |
see tähendaks seda, et 450km2 oleks nö levita
samas see 99% saab olla vaid teoreetiline, kuna igasugused betoonmüürid ja whatnot blokeerivad signaali
kuskil padrikus ei levi lühilaine, selle aga tuleb appi 4g, mis töötab osaliselt pikema lainepikkusega
kui raadiosidet põhimõtteliselt ei jaga, siis eirates tõsiasja ja nendest protsentidest kinnivõtmisel teed vaid ennast lolliks
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|