praegune kellaaeg 17.06.2025 22:27:22
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
saker
HV vaatleja
|
14.01.2015 16:52:18
Dell 5110 hdmi probleem |
|
|
Probleemiks on see, et kui ühendan arvui kaudu Samsti hdmungi TV-ga siis hakkab telekas viskama ette "no signa"l erroreid. Nii iga 10-15 sekundi tagant. Samas vahepeal on 10 minutit või isegi terve päev täielik vaikus errori koha pealt ja pilt ning heli korras. Hdmi port tundub nagu korras olevat kuna juhet liigutades ei saa ise signaali kadumist tekitada. Olen proovinud vahetada/uuendada nii inteli kui nvidia draivereid kuid tulemus ikka sama. Probleem tekkis peale seda kui arvutil läks kõvaketas läbi ja vahetasin selle uue SSD ketta vastu välja. Ehk siis ka värske windows 8.1 peal. Enne seda töötas mitu kuud sama teleka taga ilma ühegi probleemita
Telekas asi olla ei saa kuna teise samasuguse laptopiga töötas korralikult. Erinevaid porte teleka taga olen proovinud korduvalt. HDMI 1 taha ühendades ei tunne telekas arvutit üldse ära, samas teise arvuti tundis ära kõikide portide taga.
Telekaks on Samsung UE48H6200
Võibolla sai natuke segane jutt kokku aga äkki oskab keegi midagi soovitada ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
14.01.2015 16:53:39
|
|
|
Teist HDMI kaablit oled proovinud? Mingeid segajaid läheduses pole?
|
|
tagasi üles |
|
 |
saker
HV vaatleja
|
14.01.2015 17:09:56
|
|
|
Olen proovinud erinevaid kaableid ja ei aita miski. Segajaks ei oska küll midagi pidada.
Eile tegin nvidia draiveri uuenduse ära ja töötas õhtu otsa laitmatult. Täna uuesti proovides on jälle iga 10 sekundi tagant no signal märk ees.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|