praegune kellaaeg 19.06.2025 14:45:09
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
chesm6mmi
HV Guru

|
13.01.2015 19:32:23
DVD slaidshow tarkvara? |
|
|
Ehk siis kas on miskit tarkvara mis oskaks teha piltidest slaidshow dvd peale nii et piltide originaal kvaliteet jääks alles? Kuna telekas on miskine 70 tolline siis väga kriibib silma kui miskine programm kvaliteeti kohe alla tõmbab. Et vähemalt full hd võiks jätta alles piltidest.
Oskab keski miskit soovitada?
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
13.01.2015 22:00:02
|
|
|
Picasa? Kunagi sai tehtud, kvaliteediseadeid ei mäleta.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
13.01.2015 22:53:31
|
|
|
chesm6mmi, "DVD-slaidishow" puhul tuleb mulle esimesena meelde DVD video standard, mis kuidagi ei võimalda piltide fullHD kvaliteeti säilitada.
Kui tahad lihtsalt mingit slaidishowd, mis ei pea tingimata olema DVD-formaadis, on aga kahtlemata DVD-le salvestatav ja igas arvutis vaadatav (DVD-mängijas loomulikult mitte), siis palun täpsusta oma soovi selles osas.
Bluray video standard juba võimaldaks Bluray playeriga mahamängitavat fullHD slaidishowd.
Nii DVD kui Bluray slaidishow, mida vastavad playerid maha mängida oskavad, on loomulikult tegelikult ikkagi video, slaidishow formaati minu meelest ei ole standardiseeritud kummagi meedia tarvis.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
13.01.2015 22:57:10
|
|
|
dvd slideshowga peaks meeles pidama ka seda, et iga pilt on reeglina üks peatükk ja dvd standard ei võimalda enamat, kui 99 peatükki, või oli 100. vähemalt ise komistasin sellise asja otsa, kui kunagi taolise lollusega tegeldud sai. pigem laseks miski videotöötlusprogrammiga pildid videokaadriteks ja vaataks siis sedasi, tõsi, sellisel juhul ei saa käsitsi pilte vahetada.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
13.01.2015 23:33:26
|
|
|
No arvutis vaatamiseks on jah poogen siis viskad pildid peale ja kõik aga pigem jah telekas vaja vaadata papsil. Seda ma isegi mõtlesin et DVD peaks tulema miskit piirang ette kvaliteedi suhtes. Ei osanud vastu ka vaielda kuna pole ise seda ala nagu uurind. Ta leidis sellise softi ja raius et näeee saad DVD peale full hd korralike pilte panna slaidi showse. Programm mis leidis on see: http://www.photo-dvd-maker.com/index.html
Iseenesest on blueray kirjutaja ka arvutis olemas ja teleka taga blueray mängija kah, kui see variant reaalsem siis mis softi sellejaoks?
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
1 :: |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
14.01.2015 00:21:18
|
|
|
Ei pea ju tingimata iga pilti eraldi peatükiks tegema. Tavaline DVD-video ja menüüde loomist võimaldav tarkvara sisaldab enamasti ikka ka peatükkide käsitsi majandamise võimalust, isegi kui tarkvara automaatselt iga slaidi peaks peatükina märgistama.
Kui on pilte rohkem, siis kustutad neid peatükke vähemaks ja märgistad peatükid (kui üldse) mingite gruppide kaupa.
Ma ise olen DVD slaidishowd teinud ainult kahe erineva tarkvara abil - kunagi ammu sai proovitud Nero vastavat funktsionaalsust ja viimastel kordadel olen kasutanud Kdenlive'i (tasuta GNU free software, Windowsi versiooni pole olemas). Kindlasti saab seal teha ka Bluray kvaliteediga slaidishowd (HD-video monteerimisega saab väga edukalt hakkama), aga nagu tasuta asja puhul tihti kipub olema, ei ole seal kõik nii hea kui olla võiks, eriti mis slaidishow tegemise automaatikat puudutab ja DVD-menüüde tegemise pool on ka üsna piiratud (ma ise kasutasin menüüde tegemiseks hoopis DVDStylerit).
DVDStyler on olemas ka Windowsi jaoks ja vähemalt lihtsat DVD-slaidishowd võimaldab teha otse ja muu softi abita suhteliselt lihtsalt.
Bluray plaate-menüüsid ma ei ole siiani valmistanud, selles osas oma kogemusi jagada mul pole.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|