Lasin ka 10x25K(või oli neid 5? hommikul olin unine ja tuimalt lasin ) pakki peeneks kuigi ma teadsin ette ära, et seda ei tohiks teha... ja tulemus oligi see, et parimad mehed olid Casillas, Benteke ja Lukaku
Avasin eile tavalisi 7,5k pakke ka veidi (tegelikult päris palju) ja sain Ribery. 1,1 milli oli ja nüüd on 650k järel - tulemus üks quick sell IF ja Ribery. Karm reaalsus. Nüüd ootan lihtsalt 50k ja 100k pakke, aga ega sealtki viimasel ajal eriti midagi saa. Tundub, et häid mängijaid tuleb pakkidest rohkem siis, kui klubi koguväärtus ei ole teatud piiri ületanud (tegelikult sai see mulle selgeks juba FIFA14s). 1,5-2 kuud tagasi ma ei saanud väga kurta oma paki õnne üle, sest üllatavalt palju häid kaarte tuli väikese arvu avatud pakkide juures.
See uus turniir on ka selline piix. AI mõnusalt teeb sobi
Kas kellelgi veel täna ei õnnestu FUT logida? Nii web appis kui ka xboxis viskab connection errorit. Kuskil 11st saadik täna.
Mõnes foorumis üksikud postitused et ei saa ligi FUTile. Kõigil vist seda probleemi siis pole.
kuna fut ajas sita keema siin juba mõnda aega tagasi, siis pushisin pisut omal career playerit
peale esimest hooaega English League 2, olen CAM 95 ja Real Madrid pakub 425000€ nädalas
vähemalt ei pea sellise statsiga pingil istuma
wut, kuidas sa esimese hooajaga nii kõrge reitingu said? mängisid kõik mängud beginner peal, poolajaga 20 min?
eip, kasutasin raskemat raskusastet, kus AI on nutikas, kuid muutsin slideritega nende tegevuse kohmakaks
ma tegelesin alati konkreetsete skillidega, et saavutada võimalikult kiirelt max tulemus, hetkel vaja veel kõvasti pealelööke harjutada, volleyd, headerid, penaltid ja karistuslöögid - lisaks veel söötmistega saab juurde ja kaitsmistehnikaga
karistuslöökide viimistlemine on suht õnnetu lugu
tükk aega limamist ja sis löön mööda
edit: palju neid 50k pakke oligi? _________________ ☠
sain osaliselt linti ka selle paki ostmise
alustasin 6350 fifa punktiga
2 pakki ostsin ära ning seejärel oli mul my packside all mingi pakk - avasin tolle, all rare players
peale avamist oli mingi glitch ning seejärel sain veel osta ühe
viimased 2 pakki on klipis näha
kahju, et shadowplay oli vaid minutile seadistatud
Ma ostsin kunagi tänu sellele clitchile vale paki - spetspaki asemel oli valinud hoopis tolle non-rare mängijate paki ja oh seda rõõmu peale selle ilmsiks tulekut
Ei suutnud kiusatusele vastu panna ja võtsin need 2x50k pakid ära ja kõik quick sell... See aasta tundub, et pakkidest tuleb veel vähem head kraami või on minu õnn eriti
Eelmine aasta tuli keskmiselt 500k peale IF... See aasta koos eelmise kontoga olen 8-10M pakkide peale pannud ja olen saanud vist 2 IFi ja paar poolkõva venda. Eelmine aasta sain Oranzi Ibra, Rohelise Messi+Neymari jne...
Rohkem coine kulutada ei saa, üritan sinise Luiz+Silva kätte saada TOTY viimastel päevadel, hetkel jääb 600k puudu, aga loodetavasti hind langeb piisavalt veel. Nad koos Siriguga igasse liigasse kergelt smuugeldatavad vennad, roheline kolmnurk ja ehita kõrvale mis soovid
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.