Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
p2ep
HV veteran
|
11.01.2015 18:29:07
|
|
|
Ma olen ilmselt burrjus.
Tuhkagi ei saa aru.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.01.2015 18:31:25
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
dets arve neil julmalt puus, hea et otsekorraldust pole teinud, ma sain müstilise "kuulub tasumisele" 220 euri |
whaaat?
mul oli normaale....vist, ega ma krt ei syvenenud, mingi 53€
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
11.01.2015 18:40:53
|
|
|
dets arve neil julmalt puus, hea et otsekorraldust pole teinud, ma sain müstilise "kuulub tasumisele" 220 euri |
Kus juures mul on otsekorraldus
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.01.2015 18:50:52
|
|
|
üks põhjuseid, mis mul otsekorraldusi pole
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
11.01.2015 18:56:13
|
|
|
jeesus188 kirjutas: |
üks põhjuseid, mis mul otsekorraldusi pole |
Üks põhjus miks ma nad teinud olen on see, et ma ei viitsi ükshaaval makseid teha. Tüütu, kuigi jah sellega võib kenasti vastu näppe saada
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.01.2015 18:59:52
|
|
|
läheb OT-ks, aga mul vaja teha vaid 4 püsimakset kuus, nii et see tükki küljest ei võta
ainuke porr on elioni makse, mis teises aknas avaneb jne. võiks emt-lt õppust võtta
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.01.2015 19:09:43
|
|
|
Kusagil teemas ma alles vaidlesin selles püsimaksete asjus. Igatahes kasutan neid ise ja Elioni puhul on kuumakse suurus suht konstantne, igatahes on kõikidel maksetel ka lagi, mida pank magha võtab.
Kui keegi 200€ arve esitab, siis ei saa nad seda, kuna limiit on hetkel 40€. Lihtne.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.01.2015 19:14:39
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Kusagil teemas ma alles vaidlesin selles püsimaksete asjus. Igatahes kasutan neid ise ja Elioni puhul on kuumakse suurus suht konstantne, igatahes on kõikidel maksetel ka lagi, mida pank magha võtab.
Kui keegi 200€ arve esitab, siis ei saa nad seda, kuna limiit on hetkel 40€. Lihtne. |
minuga vaidelesid.
+/- 5€ iga kuu (lauatelefon siis muutuja) makse
ja siis tõmmatakse liin kinni, sest arve maksmata ?
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.01.2015 19:16:18
|
|
|
Ei tõmmata teenust kinni, kuna pank saadab kohe teatise, et püsimakse debiteeriti ainult osaliselt. Ise otsustad, kas on alust juurde maksta, või mitte.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
11.01.2015 19:19:41
|
|
|
Käisin ka arvet vaatama, paistab korras olevat.
Aga huvitav küll, on tekkinud pakkumine kasutada 31 päeva jooksul 40/10 netikiirust praeguse 20/5 kiiruse hinnaga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.01.2015 19:24:10
|
|
|
Haa, ilmselt kliendid tahavad viis eurot kokku hoida ja kõik valisid 40/10 asemel 20/5 paketi. Ise samasugune, ja paistab et minu vajadused rahuldab see madalam kiirus.
Kui nad pakuks teleteenustes valikut siis oleksin nõus mulle huvipakkuva eest maksma.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
11.01.2015 19:46:04
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Haa, ilmselt kliendid tahavad viis eurot kokku hoida ja kõik valisid 40/10 asemel 20/5 paketi. Ise samasugune, ja paistab et minu vajadused rahuldab see madalam kiirus.
Kui nad pakuks teleteenustes valikut siis oleksin nõus mulle huvipakkuva eest maksma. |
Võibolla on varsti mingi kiirem VDSL pakett tulekul näit. 60/20 Ise vahetasin ka 40/10 -> 20/5. Aga praeguseks olen juba üle elanud vahetuse 20/5 -> 50/50
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
11.01.2015 20:26:54
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Sai ka novembris film laenutatud. Koik ok, tuli siis nüüd dets. arve ja tundus kuidagi natuke suurem kui tavapäraselt. Hakkasin siis arveid võrdlema ja selgus, et oli juurde lisatud filmilaenutus uuesti. Sama filmmida novembris olin vaadanud. Helistasin siis klienditeenindusse ja rääkisin nendega ja lõpuks öeldi noh me ka ei tea ju siis vaatasid kaks korda. Ütlesin siis, et misk ma oleks seda pidanud tegema kui just äsja vaatasin seda. Siis tuli vastuseks no ju siis oli hea film. Rääkisime edasi ja lõpuks meenus, et mul graafik kalendrisse joonistatud kuna tööl ja kuna vaba. Palusin neil uuesti kellaaega ja kuupäeva korrata. Sel päeval kui nemad väidavad, et mina olevat filmi laenutanud ja vaadanud selgus, et oli hoopis tööl ja täpselt veel sellises vahetuses mis kuidagi ei oleks sobinud filmi vaatamise kellaajaga. Lõpuks öeldi noh me ka ei tea me võime ju pretensioonitatotluse edasi anda iseasi kas sellest ka midagi muutub. Eks nüüd tuleb siis kuulõppu oodata ja vaadata mis vastuseks tuleb. Igatahes üsna alatu nende poolt arvetele juurde kirjutada asju mida ei ole tellinud ja vaadanud |
Arvestades asjaolu, et tellimust esitades tuleb vaikimisi sisestada PIN kood, siis tõenäoliselt võis juhtuda asjaolu, kus vaadeldava perioodi jooksul 48h sai uuesti filmi vaadatud. Seetõttu kahekordne tellimus.
Igastahes on digiboksi seerianumber koos kuupäeva ja tellimuse ajaga kenasti baasis olemas. Klienditugi oleks võinud meili peale väljavõtte saata.
Tõenäoliselt viimase võid nüüd kliendisuhete osakonnast meilitsi saada.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.01.2015 20:47:54
|
|
|
tsitaat: |
tellimust esitades tuleb vaikimisi sisestada PIN kood
|
nii et kui teist korda vaatad, siis pinni enam "kogemata" ei nõua?
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
11.01.2015 23:07:06
|
|
|
p2ep kirjutas: |
riaak kirjutas: |
Miks Tallinna TV kahes eksemplaris on esindatud? On mõni reaalne põhjus, miks ma peaks tahtma SD pilti vaadata? |
Mõnel on veel Amino box |
Nii ei ole võimalik, et Amino kasutajad näevad ainult SD ja ülejäänud HD?
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
11.01.2015 23:22:11
|
|
|
Miks. Amino ei näe ju niikuinii HD kanaleid.
Muidu aga on vanaNuti paket ja uusNuti pakett.
Kuna vanaNuti kasutajaid kogu aeg suunatakse uuele, siis pole mingi probleem vanast HD variant välja võtta, ja seal see HD lisakanalite alla panna.
Neid kanalivangerdusi tehakse kogu aeg. Nägemata kanal ei jää ka VanaNuti motorolleritel, lihtsalt HD ne paloozena. On, kuid lisatasu eest.
Jälle mõjuv põhjus HD kanalite paketi ostmiseks.
Aga jah. uusNuti teenuses poleks dubleerida nagu mõtet, HD võimelised on need seadmed niikuinii.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
12.01.2015 01:58:19
|
|
|
Elioni töötajate jõulupreemia.
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.01.2015 10:02:23
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Sai ka novembris film laenutatud. Koik ok, tuli siis nüüd dets. arve ja tundus kuidagi natuke suurem kui tavapäraselt. Hakkasin siis arveid võrdlema ja selgus, et oli juurde lisatud filmilaenutus uuesti. Sama filmmida novembris olin vaadanud. Helistasin siis klienditeenindusse ja rääkisin nendega ja lõpuks öeldi noh me ka ei tea ju siis vaatasid kaks korda. Ütlesin siis, et misk ma oleks seda pidanud tegema kui just äsja vaatasin seda. Siis tuli vastuseks no ju siis oli hea film. Rääkisime edasi ja lõpuks meenus, et mul graafik kalendrisse joonistatud kuna tööl ja kuna vaba. Palusin neil uuesti kellaaega ja kuupäeva korrata. Sel päeval kui nemad väidavad, et mina olevat filmi laenutanud ja vaadanud selgus, et oli hoopis tööl ja täpselt veel sellises vahetuses mis kuidagi ei oleks sobinud filmi vaatamise kellaajaga. Lõpuks öeldi noh me ka ei tea me võime ju pretensioonitatotluse edasi anda iseasi kas sellest ka midagi muutub. Eks nüüd tuleb siis kuulõppu oodata ja vaadata mis vastuseks tuleb. Igatahes üsna alatu nende poolt arvetele juurde kirjutada asju mida ei ole tellinud ja vaadanud |
Sellised vaidlused on üldjuhul lihtsad. Kas tõesti oli teenindaja nii ülbe suhtlusviisiga? Et noh, võime ju.. jne.?
Vaidluskohta ei teki kuna Elioni süsteem logib mis kell, mis film, mis hinnaga ja kas pin koodiga ja mis digiboksis käivitati. Juhul kui süsteemist loeb välja, et tegemist on süsteemi enda veaga, tehakse tagasiarvestus. Juhul kui klient ise ütleb, et kogemata aktiviseeris filmi paar päeva hiljem uuesti, usun, et ka siis tehakse kokkuleppel tagasiarvestus, kuna konsultant näeb süsteemist, et teist korda vaadati filmi vaid 30 sekundit vms.
PS. Tean tuttavat kes tellis ise teadlikult lapsele iga nädalavahetus videolaenutusest Cars, automultikat lapsele, seda siis, kui ei olnud veel lastenurga teenust. Seega ühes kuus mitu korda ühe ja sama filmi eest maksmine ei ole harukordne.
p2ep kirjutas: |
Miks Tallinna TV kahes eksemplaris on esindatud? On mõni reaalne põhjus, miks ma peaks tahtma SD pilti vaadata? |
Mõnel on veel Amino box |
Nii ei ole võimalik, et Amino kasutajad näevad ainult SD ja ülejäänud HD? |
Tegelikult ju Amino kasutajad ei näe HD kanalite nimesid nimistus, Motorola/arrise kasutajad näevad.
Ma ei tea sellele muud seletust, kui see, et dsl võrgu kasutajad saavad lihtsalt madalama kvaliteediga striimi vaadata ja ei hammusta teatud olukordades nii palju internetikiirust ära.
Hetkeks on neid topeltkanaleid ka lisakanalite paketis üsna palju. Tulemuseks oleks siiski koostada oma lemmiklist, nii võib enamvähem kindel olla, et ka uue numbripuldi kasutajatel säilib kanalitel alati oma number.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
12.01.2015 13:55:09
|
|
|
|
nii et kui teist korda vaatad, siis pinni enam "kogemata" ei nõua? |
Sõltub, kuidas on Seaded all PIN koodi küsimine seadistatud. Vaikimisi seadistuse korral küsib iga kord, kui tellimusse sisened. Avastasin sellega seoses ühe bugi. Isegi kui PIN koodi küsimine on välja lülitatud, siis küsib ikkagi iga tellimust esitades, ka sama filmi peale minnes.
Igal juhul peaks olema välistatud ekslik tellimus.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
12.01.2015 17:01:15
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
|
nii et kui teist korda vaatad, siis pinni enam "kogemata" ei nõua? |
Sõltub, kuidas on Seaded all PIN koodi küsimine seadistatud. Vaikimisi seadistuse korral küsib iga kord, kui tellimusse sisened. Avastasin sellega seoses ühe bugi. Isegi kui PIN koodi küsimine on välja lülitatud, siis küsib ikkagi iga tellimust esitades, ka sama filmi peale minnes.
Igal juhul peaks olema välistatud ekslik tellimus. |
Uues nutis on PIN koodi küsimist võimalik seadete all määrata:
1. küsi alati - küsitakse PIN kood ka juba tellitud sisu vaatamisel jms
2. Küsi tellimisel - küsitakse vaid sisu tellimisel (kõik tegevused, mille tellimisel klient maksab)
Sellist küsimise korda, kus tasulise teenuse tellimisel PIN koodi ei küsita, pole!
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
12.01.2015 20:15:53
|
|
|
Jübe läägfest käib telekas, kõik kanalid "ökitavad".
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
12.01.2015 20:46:56
|
|
|
ivokas kirjutas: |
Jübe läägfest käib telekas, kõik kanalid "ökitavad". |
Mõnusalt informatiivne
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ivokas
HV veteran

|
12.01.2015 21:10:31
|
|
|
Ega ma ise ka algul targem polnud jah. Ruuterile restart - mitte mingit kasu. Digiboksile ka - see mõikas.
_________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta! |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2rn4
HV kasutaja
|
13.01.2015 09:45:31
|
|
|
Kas eKodu TV on kättesaadav Samsung SmartTV app-ile ainult läbi kaabli või ka üle WIFI?
_________________ Good, better, best. Never let it rest. Until your good is better and your better is best. - Tim Duncan |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |