Alates mingist summast nad teevad ühe ostuga ka reseti, aga palju see summa on ja kas see summa on ka tõusnud coinide hinnalangemisega seoses... ei tea
Suur tõenäosus on ka üldse mitte vahele jääda... Vähemalt nii paljud väidavad foorumitest, et pole siiamaani mingit hoiatustki saanud...
Muidu ise mõtlesin sellise ostutehnoloogia peale, et noorte Hazarditega coine osta, ei pruugi ajaloost eriti silma jääda kuna üks samanimeline ongi kallis (mingi 500k kaupa osta ja pealtnäha kõik ilus) - Transfer feed ajaloosse siis jääb ainult ostetud/müüdud mängija perekonnanimi.
huvitav kas nad tuvastavaid cheatereid ainult kahtlaselt suurte transactionite põhjal? Ise mõtlesin veel sellist varianti, et äkki nad üritavad vahele võtta coin sellerite kasutajaid ja hakkavad hoiatusi saatma neile, kellelt vastav kasutaja on midagi ostnud.
huvitav kas nad tuvastavaid cheatereid ainult kahtlaselt suurte transactionite põhjal? Ise mõtlesin veel sellist varianti, et äkki nad üritavad vahele võtta coin sellerite kasutajaid ja hakkavad hoiatusi saatma neile, kellelt vastav kasutaja on midagi ostnud.
Eks see oletamise küsimus on, ilmselt sellerid ka muudavad kasutajanimesid(nii bannimiste tõttu kui ka profülaktika mõttes)
krt ei pannud tähele, et vahepeal hinnad taas tõusid ja mu IF Ronny läks 420k, kuigi oleks võinud enamaga minna
ostsin omal ajal samas mingi 140k ja ega temaga suurt ei mänginud
njha, nüüd juba kaks päeva jutti olnud, kus ei saa ühtegi võitu, vastane saab täiesti müstiliselt pallid omaks ja mina mitte ühtegi, söödud on ilmselgelt nagu magnetiga vastase jalale või minu meestest eemale
täiesti närvesöövalt ebanormaalne
koguaeg on selline tunne, et pult on kalibreerimata või lihtsalt persses _________________ ☠
Päris hea. Panin selle aastalõpu turna kinni... Ja siis see rare gold pack mis ma sain läks maha nendest mis osta saab.
Viie asemel sain neli osta. Mitte et midagi head nagunii oleks saanud aga huvitav siiski.
Viimase päeva pakiralli ajal EA vähemalt minuga väga lahke olnud. Saak oli järgmine ...
Manuel Neuer
Robert Lewandowski x2
IF Ashley Young x2
Philipp Lahm
Marco Reus
Alexis Sánchez
IF Wayne Rooney
Mina rahul ... kõvasti plussis _________________ the doop - parima hinnaga 🍏 Eestis!
veloCi 🚲 söidame stiilselt!
Viimase päeva pakiralli ajal EA vähemalt minuga väga lahke olnud. Saak oli järgmine ...
Manuel Neuer
Robert Lewandowski x2
IF Ashley Young x2
Philipp Lahm
Marco Reus
Alexis Sánchez
IF Wayne Rooney
Mina rahul ... kõvasti plussis
Aaaa.. olen kade
Ise pole midagi peale Reusi saanud.
Händicäp on viimased kaks päeva ikka väga moes, jabur lihtsalt.
On siin keegi kes on huvitatud fifa 15-st? Tegin spetsiaalselt teise origini kasutaja kus on ainult fifa peal. Aga kuna endale huvi ei pakkunud siis ehk kellelgi on huvi.
12. jaanuar saab näha kas rahvaarvamus ka midagi loeb TOTY valimistel ehk siis populaarseim keskvälja mees ülekaalukalt(ja üllatuslikult) oli Arda Turan... eksperdid eriti keegi teda TOTYsse ei ennusta, küllap türklased tegid head tööd hääletamisel.
Ma ise pakuks:
Ronaldo-Messi-Robben
Di maria-Kroos-Rodriguez
Hummels-Silva-Ramos-Lahm
Neuer
Need on puhtalt meie arvamused, aga lõpuks tuleb ikka TOTY Alves Tegelikult kogu see hääletamine on üks kuradi subjektiivne komejant.
Bayerni omadest Robben ja Neuer (daaa ) on raudselt TOTY's, sest nemad Katari laagrisse ei sõitnud/ei jää (Alaba sõitis). Lahm on veel küsimärk, aga ma väga loodan, et ta nimekirjas on.
Muidu FUT-is on ikka endist viisi ja pakkidest tuleb ainult kakat (väikse tähega).
Need on puhtalt meie arvamused, aga lõpuks tuleb ikka TOTY Alves Tegelikult kogu see hääletamine on üks kuradi subjektiivne komejant.
Bayerni omadest Robben ja Neuer (daaa ) on raudselt TOTY's, sest nemad Katari laagrisse ei sõitnud/ei jää (Alaba sõitis). Lahm on veel küsimärk, aga ma väga loodan, et ta nimekirjas on.
Muidu FUT-is on ikka endist viisi ja pakkidest tuleb ainult kakat (väikse tähega).
ma olen seekord vaid 3 IF kaarti saanud, eriti muidugi ostnud ei ole, kuna kollane kaart juba oktoobrist all
õnneks muidugi ostetud mehed kõik alles
samas mängida ka pole viitsinud, handicap on ära tüüdanud - vana mees, nagu ma olen, hakkab veel südamele _________________ ☠
mul paneb handicap single player FUTis näkku, professional tase oli varem selline rahulik harjutus, nüüd kohati pean pingutama, et ikka võita. mängin BBVA/BPL squadiga ja no iniesta poolt tuleb palju söödupraaki. Üldse nõrgema meeskonna vastu mängides puuduvad minu meeskonnal konkreetsed tugevad söödud ja iga vähe jõulisem tackle vilistatakse kohe veaks. Ülimalt närvi ajab see, et arvuti kogu aeg slide tackle'ib ja vigastab mu mehed ära ja nad pääsevad alati kollasega või lihtsalt hoiatusega. Ühes mängus vigastati 3 meest ära (enne mängu fitness üle 90). Kehamäng arvuti vastu on ka täielik absurd, toure yaya oma 90 PHY'ga ei ole vastase jaoks mingi probleem, tihtipeale esineb anomaalseid nähtusi, kus minu mees enne kontakti astumist põrkub eemale nagu samalaenguga ioon. Keskväljal võidab väga harva palli (world class ja kõrgemal), arvuti eksib ainult minu kasti juures. väljaspool seda on tackle, pall põrkab järgmisele vastasele, uus tackle, põrkab järgmisele jne. või siis tackle ja pall lendab auti. See on ka tore, et arvuti mängijad on kõik selgeltnägijad ja alati teavad kumbale poole ma hakkan neid tacklima. fuck fifa, gta võiks juba välja tulla, muidu varsti saan varsti närvivapustuse pakkidest saab ka ainult sitta. lõpuks avasin igavusest ühe silver packi ja EA vist halastas mulle ja andis clyne'i. a muidu tore mäng, ainult kohtunikud tahaks maha lasta
E: dafuq, avastasin oma transfer listist sellise asja
Samas ma saan aru ka, sest mängu jooksul satub AI minu värava alla ehk 2-3 korda ja mõttekam on pennalde peale loota. Mina saan küll palli vallata ja domineerida, aga väravaid lüüa ei suuda. Shots 22, on target 17, goals 0... arvutil on 0 peale lööki Teine variant on, et AI teeb 1 pealelöögi, mis on resultatiivne, ja mäng ongi otsustatud.
parasitego, 0-0 seisult sellist asja kohanud ei ole, aga eduseisul isegi demos nad tegid sellist pulli. CPU üldse väga tooreks tehtud, väga jõuline ja ülbe mäng
thanq, CPU'l meeldib väga pallikontrolli saavutada ja domineerida... siis hakkavadki omad mehed eksima... kohati muidugi on nende haiglaselt täpne tackling pinda käiv, aga kui vastad neile sama relvaga - valdad palli, kindel söödumäng siis nad hakkavad ise pudistama. CPU'ga tundub see IRL mentaalne efekt mängus olema, online mängudes see veits lahjemal tasemel ilmselt et hoida mingitki tasakaalu mängus nõrgema ja tugevama vahel.
Aga muidu õige mänguelamuse saab ikkagi onlines minu arust, eriti turniire tehes(seal pole farmereid ja üldine mängupilt lahedam)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.