Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Crew märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.01.2015 00:25:34 vasta tsitaadiga

karjainstinkti õpetati kunagi põhikoolis juba
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
AC7
HV kasutaja
AC7

sõnum 08.01.2015 01:00:09 vasta tsitaadiga

ot:
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 08.01.2015 01:16:35 vasta tsitaadiga

Mul homme vaba päev, eks siis mängin ja näen kas mul ka probleeme on või on vana stopped working probleemid parandatud.

Dj-E, Proovi mängule reinstall, ehk aitab. Mul ladus mäng vahepeal miskeid erroreid ja peale reinstalli töötas korralikult.
Kui sul on aeglane net siis enne maga.ma minekut pane installima.

Sõnas maga.ma sees on punkt tahtlikult, kuna ma ei oska kiirvastamisel seda sõna nii kirjutada, et ta smile-na ei tuleks.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
r3s3t
HV vaatleja
r3s3t

sõnum 08.01.2015 04:49:36 vasta tsitaadiga

Sai natuke klõpsitud, mäng on meh.
Maailm ja arcade ralli on suht okei, aga hoia jumal kui sul esimene koht käes on, AI boostib nii järgi, et kole lihtsalt. Suht võimatu võita kui kohe race alguses esimeseks kimad, kindlasti boostitakse sust mööda.
Ainuke viis võita minu arust on 2-3 koha peal jokutada, ja kui ralli hakkab lõppema siis loota et saad kõigist mööda.

Dj-E
Aeg Maha 2a

sõnum 08.01.2015 07:40:01 vasta tsitaadiga

libe tahab pääseda vist sinna gruppi kus praegu üksi kükitab kõigi Jumal scart. icon_razz.gif

To lopes39 - avastasin, et Steam sokib mul natuke taustal õgides CPU-d nii 30% ulatuses. Proovin mingi aeg uninstallida ja siis uuesti peale. Ubisoft peaks AI remontimise peale rohkem aega kulutama, sest nii lolli AI-d olen kohanud vaid Fifa handicapis. icon_razz.gif

Status0
HV kasutaja
Status0

sõnum 08.01.2015 12:06:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Status0, Oled proovinud panna perk peale, et saaksid sõbraga koos fraction missioone teha ?

Ka see ei aita icon_sad.gif Ju olen midagi ikkagi kuskil valesti teinud. Üritasin saata ka mängusisest privat messaget sõbralistis ja crew roasteris olevale inimesele (kes oli samal ajal ka mängus), kuid teavitas et UNKNOWN.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 08.01.2015 15:17:54 vasta tsitaadiga

pvp eventi sain pmst kohe sisse kui vajutasin free for all nuppule icon_biggrin.gif
2 sõitu sain ära tehtud ja siis kolmandat sõitu hakkas loadima ja mäng jäi kinni sellesse theme videosse ja ainuke võimalus kuidas sealt saad minema on alt+f4.
Nüüd jälle see pikk aeg mängu käivitamisele.
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 08.01.2015 15:27:31 vasta tsitaadiga

njaa, ma pean 15-20min mängus sees olema enne kui teisi mängijaid ilmub ja pvp tööle võib hakata.
suurim miinus mis elamust rikub on AI, oleks too GRID tasemel oleks mäng ikka palju-palju parem.
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 08.01.2015 18:20:53 vasta tsitaadiga

Ma sain täna esimese stopped working errori.
PVP-sse läheb kohe sisse, kui olen mängu liitunud ja kohe näeb teisi mängijaid.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.01.2015 18:42:19 vasta tsitaadiga

rastaman kirjutas:
njaa, ma pean 15-20min mängus sees olema enne kui teisi mängijaid ilmub ja pvp tööle võib hakata.
suurim miinus mis elamust rikub on AI, oleks too GRID tasemel oleks mäng ikka palju-palju parem.
sa ikka valid free for all või võtad faction vs faction?
free for all kipub mulgi loetud sekunditega ühendama
ja AI häirib lahjema masinaga, kuid kui oled ära tabanud, kuidas masinat tuunida ja arendada, siis läheb ladusalt ja võidud on probleemideta mitmesekundilised
tuleb tähele panna, et skillide tegemisel saadud skillid on erinevad, kuigi number neil võib sama olla - on grip, acceleration, speed ja braking boonustega samanumbrilised kaardid
kohe kindlasti ei ole kõige suurema leveliga masin kõige kiirem ja parem, näiteks need acceleration ja speed boonused muudavad autol juba käiguvahetust, mis võib kindlasti abiks olla
näiteks hill climb skille pooli ei saanud automaadiga teha, kuna masin vahetas käigu üles, aga kuna jõudu polnud, siis kohe alla tagasi ja nii kordas, kuni aeg otsas - manuaaliga sai kenasti, kuid ikka läks pisut jõudu raisku
õigesti leveldades seda ei juhtu

Dj-E kirjutas:
libe tahab pääseda vist sinna gruppi kus praegu üksi kükitab kõigi Jumal scart. icon_razz.gif

To lopes39 - avastasin, et Steam sokib mul natuke taustal õgides CPU-d nii 30% ulatuses. Proovin mingi aeg uninstallida ja siis uuesti peale. Ubisoft peaks AI remontimise peale rohkem aega kulutama, sest nii lolli AI-d olen kohanud vaid Fifa handicapis. icon_razz.gif
hakkab looma, esimene süüdistus lendab kohe ubile, sest peale patchi on jama majas, samas probleemi ei süübita, vaid kohe kisama - kõige pullim on, et süüdistatakse ubisofti nende pidevast praagist, samas kui erinevad pelad, mis tõrguvad on ka erinevate devide poolt tehtud ning ubi on reeglina vaid publisher - antud juhul on deviks Ivory Tower

selliseid tattnokkasid on terve ubi foorum täis, kes ei ei mõista ega oskagi probleeme lahendada, kõige lärmakamad on seal puberteedid, seda muidugi ilmselgetel põhjustel

rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 08.01.2015 18:54:09 vasta tsitaadiga

kõik tehtud nagu peab olema, aga ikka on ühendusega probleeme. jupid on +grip
AI koha pealt - aga ma ei tahaks võita ilma korraliku, puhta võitluseta icon_smile.gif , siinne rubberband süsteem sellist võimalust ei paku
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.01.2015 19:15:35 vasta tsitaadiga

rastaman kirjutas:
kõik tehtud nagu peab olema, aga ikka on ühendusega probleeme. jupid on +grip
AI koha pealt - aga ma ei tahaks võita ilma korraliku, puhta võitluseta icon_smile.gif , siinne rubberband süsteem sellist võimalust ei paku
nad ei sõida ju sust lihtsalt mööda, kui just ise viga ei tee
see rubberband töötab mõlemas suunas
kiirematele tuleb sappa ja aeglasemaid ootab järgi - positiivsema noodina sõltub ka siiski masina võimekusest, kui lähedale AI tuleb, sest kiirelt sõites ei paista AI isegi mitte minimapis

drag on aga suht karm, kui kellelegi sappa saad, siis ka panniga veab jubeda hoo sisse
maks olen 434 vms sisse saanud, kui uidu nitroga meelitades olen 412 saanud

rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 08.01.2015 19:31:20 vasta tsitaadiga

nii ta on jah, enamus aega pole neid üldse nähagi. samas on ka nõme kui üks kurv läheb aeglasemalt ning AI tõmbab 6 sekundit lähemale
rubberband AI on ikkagi üks suuremaid faile, muudele probleemidele lisaks

http://www.polygon.com/2014/12/10/7363397/the-crew-review-xbox-one-ps4-PC
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.01.2015 19:37:00 vasta tsitaadiga

rastaman kirjutas:
nii ta on jah, enamus aega pole neid üldse nähagi. samas on ka nõme kui üks kurv läheb aeglasemalt ning AI tõmbab 6 sekundit lähemale
rubberband AI on ikkagi üks suuremaid faile, muudele probleemidele lisaks
see fail on igasuguse arkaadvõidusõidu alustala
seda on sisuliselt kõigis, kuna on mindud seda teed, et kõigile peaks olema väljakutse ja võimalus

Grid2 oli see, kus mingid sõidud, kus ma puldiga sõites osav ei olnud, jäid sõitmata ja nonde tõttu ka jätsin pela soiku - mingit võimalust paremini sõita ei olnud

crew's on vähemalt võimalik oma masinat piisavalt arendada, et ka vähemosav saab lõpuks missioonidega hakkama - skillsõitudes muidugi racing line ja precision on vast enamusele täielikult kättesaamatu

samas see story osa on kaunis lühike ja rõhk on pandud multiplayeri peale, seega seal on rubberbanding välistatud ning mitmekesisus radade valikus kaalub minujaoks selle rubberbandingu üle

rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 08.01.2015 19:45:53 vasta tsitaadiga

krt oleks siis ka et multiplayer korralikult töötaks icon_biggrin.gif ei tea mis kala mul sees
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.01.2015 19:49:32 vasta tsitaadiga

rastaman kirjutas:
krt oleks siis ka et multiplayer korralikult töötaks icon_biggrin.gif ei tea mis kala mul sees
sul muidu avatud portidega ühendus?
TDU'ga toimis mul tg784 puhul nö jõuga DMZ vms
:nat mapadd intf=Internet type=nat outside_addr=x.x.x.x inside_addr=x.x.x.x
ning seejärel suunan pordid, kuid enamasti saab windows firewall upnp'ga portide suunamise ära teha thumbs_up.gif

rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 08.01.2015 19:52:14 vasta tsitaadiga

avasin manuaalselt pordid, kõik nii nagu peab, aga ikka ühenda pvp ffa tihti isegi 15minutiga ära
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.01.2015 19:55:59 vasta tsitaadiga

rastaman kirjutas:
avasin manuaalselt pordid, kõik nii nagu peab, aga ikka ühenda pvp ffa tihti isegi 15minutiga ära
TDU's ilma selle jandita ei õnnestunud mul kuidagi porte lahti saada, alles peale selle kasutamist avas porte ilusalt
ning suunamata pordid olid endiselt kinni

kuna praegune mäng paistab kasutavat sarnast võrgumudelit, nagu TDU (sisuliselt sama dev), siis ehk aitab, hetkel ise kasutan seda

Dj-E
Aeg Maha 2a

sõnum 08.01.2015 21:21:06 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Dj-E kirjutas:

selliseid tattnokkasid on terve ubi foorum täis, kes ei ei mõista ega oskagi probleeme lahendada, kõige lärmakamad on seal puberteedid, seda muidugi ilmselgetel põhjustel

Kas sa nimetasid mind tattnokaks?
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 08.01.2015 21:30:48 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif icon_lol.gif
Dj-E
Aeg Maha 2a

sõnum 08.01.2015 22:05:34 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:

Isegi mehe moodi ei julge vastata.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.01.2015 00:07:07 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
libe kirjutas:

Isegi mehe moodi ei julge vastata.
ära näe tonti
r3s3t
HV vaatleja
r3s3t

sõnum 09.01.2015 17:03:36 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
hakkab looma, esimene süüdistus lendab kohe ubile, sest peale patchi on jama majas, samas probleemi ei süübita, vaid kohe kisama - kõige pullim on, et süüdistatakse ubisofti nende pidevast praagist, samas kui erinevad pelad, mis tõrguvad on ka erinevate devide poolt tehtud ning ubi on reeglina vaid publisher - antud juhul on deviks Ivory Tower

Ubi on piix kuna pushitakse ainult pappi, mängud lendavad plaadile otse alphast, mingit Q&A või põhjalikke bugfixe ei tehta, arvatakse, et "Oh kui reliisitud siis parandame, siis papp käes ja investorid happy."
Crew
Unity
Watch dogs jne sama teed kõik läinud.
Tramaeivõileib.

Dj-E
Aeg Maha 2a

sõnum 09.01.2015 18:29:03 vasta tsitaadiga

Kahju jah kuigi The Crew-le oli ju kaks betat kah kus tulid igasugu bug-id välja aga ikka anti mäng katkisena välja.
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.01.2015 20:09:22 vasta tsitaadiga

ma tean, et statistika on katki ja salongivaates peeglid ei toimi, kuid mis veel?
see, kui AI teile või juhitavus ei meeldi, ei ole katki
olen lugenud, et mingid ranki jagamised pvp's on katki, kuid ei ole ju

kogu võrgumudel on sama, mis oli nii TDU kui ka TDU2, sama tegija ning peab olema põhjus, miks ka sedasi jätkati
alati on olnud vaja porte suunata, et kõigil oleks mõnus mõõtu võtta - the crew's on ainus erinevus eelnevatega see, et võrgusõidus oodatakse kehva ühendusega mängijat aegajalt pisut järgi ja on suht korralik lobby

olen isegi mingite california tüüpidega sujuvalt pvp'd teinud - ingame chat töötab ka okeilt

kui nüüd paralleele tuua, siis milline tarkvara on täiesti terve ilma igasugu bugideta?

kõrvalpõikena, siis kaugele keegi selle faction rankidega jõudnud on ning kas keegi on ka 10k salary achievementi kätte saanud?
endal hetkel:

täna oli PvP's ka mingi suht napikas võit icon_biggrin.gif thumbs_up.gif

Link

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 09.01.2015 21:46:13 vasta tsitaadiga

Ma ju siin vahetasin miski nädala jooksul end tagasi huntide peale ja selle ajaga olen rohkem sõite teinud, kui kotkastega tegin.

Mul Chat kalab aegajalt. Nagu nr 6 või nr 8 nupp oleks kinni kiilunud ja kui chatida tahan, siis ei saa, kuna on 3 rida 8888 või 6666.
Praegu tegin 2 sõitu ja eilne Mini ost oli jälle fail. Mõtlesin, et on parem kui see street versioon, mis tuli selle gold editioniga kaasa, aga tundub et on aeglasem oopis.
1290 punkti on ja ostsin isegi level 50 asju, kuna ei viitsinud neid skill sõite teha, mis võtab paar tundi aega, et kõik 50 peale teha.
Alguses tegin mingi C ringraja sõitu ja jätsin collision peale mis oli viga. Noobid ei oska mööda sõita, siis sõidavad kurvis sull täie P-ga tagant sisse ja sul juhitavus läinud ja jäin neljandaks, kuid sõitsin ikka esimeseks lõpus.
Teise sõidu võtsin S raja ja tahtsin proovida seda mini cooper s-i ja jäin kolmandaks. Kogub üli aeglaselt kiirust, kuigi valisin enamus asju tuuningus just kiirenduse ja maks kiiruse peale.
Ja kohe teise sõidu alguses kellelgi pani net kokku ja siis ootasin seda 5sec teemat. Ja peale sõidu lõppu jäi loadin ekraani kinni mäng.

libe, millist linki sa seal upload.ee-st kasutad, et thumbnail pilt suurem on ?
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 09.01.2015 21:52:15 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:

Ma ju siin vahetasin miski nädala jooksul end tagasi huntide peale ja selle ajaga olen rohkem sõite teinud, kui kotkastega tegin.

Mul Chat kalab aegajalt. Nagu nr 6 või nr 8 nupp oleks kinni kiilunud ja kui chatida tahan, siis ei saa, kuna on 3 rida 8888 või 6666.
Praegu tegin 2 sõitu ja eilne Mini ost oli jälle fail. Mõtlesin, et on parem kui see street versioon, mis tuli selle gold editioniga kaasa, aga tundub et on aeglasem oopis.
1290 punkti on ja ostsin isegi level 50 asju, kuna ei viitsinud neid skill sõite teha, mis võtab paar tundi aega, et kõik 50 peale teha.
Alguses tegin mingi C ringraja sõitu ja jätsin collision peale mis oli viga. Noobid ei oska mööda sõita, siis sõidavad kurvis sull täie P-ga tagant sisse ja sul juhitavus läinud ja jäin neljandaks, kuid sõitsin ikka esimeseks lõpus.
Teise s
idu võtsin S raja ja tahtsin proovida seda mini cooper s-i ja jäin kolmandaks. Kogub üli aeglaselt kiirust, kuigi valisin enamus asju tuuningus just kiirenduse ja maks kiiruse peale.
Ja kohe teise sõidu alguses kellelgi pani net kokku ja siis ootasin seda 5sec teemat. Ja peale sõidu lõppu jäi loadin ekraani kinni mäng.

libe, millist linki sa seal upload.ee-st kasutad, et thumbnail pilt suurem on ?
mul nulliti niikuinii jaanuari esimesel kuupäeval kõik reppointsid, kuna need nullitakse igakuiselt, nood pildilolevad on sel kuul teenitud

need street edition ja tavaline mini on täpselt samad masinad, street versioon on lihtsalt tasuta jagatud gold/season pass omanikele ning lisaks saab teda tuunida vaid street tasemele, teist saab aga ka perf tasemele tuunida vms

erinevus võib millest iganes tuleneda, kindel, et teisel minil samad jupid?

uploadis kasutan siin samas HV foorumis olevaid võimalusi - tee silmad lahti icon_idea.gif icon_exclaim.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

ps HV's jagatud pildid kestavad 3a, samas kui teised olid vast 1a - peab muidugi uploadi sisse loginud olema - võimalik, et nüüd hoitakse pilte ka kauem, hoolimata HV'st

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 10.01.2015 01:16:52 vasta tsitaadiga

Tegin ka pisut PVP ja väike uuendus.
Algul oli mingi vene tondid sees kellel olid collision on ja siis rammisid jubedalt.
Sain mitu korda selletõttu pähe, aga tegin mängu edasi. Siis hiljem lasid jalga ja sain normaalsete tegelastega sõitu edasi teha.
Kahju et oli ainult P, D ja S sõidud ja midagi muud valida ei lasknud. Mulle endale raid väga ei meeldi just eriti selle kargamise pärast ja juhitavus läheb metsa koguaeg.
Neil raid autodel võiks olla reaalse elu kiirendus ka ikka. Nagu baggy peaks väga hästi kiirendama, aga selles mängus on nagu iga teine D klassi auto aga ikkagi pisut aeglasem.

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.01.2015 03:22:58 vasta tsitaadiga

mul olid mingid sakslased
üks sõitis ja teine varitses nuka taga ning sobival hetkel rammis mind rajalt välja ja kaotasin korduvalt sedasi esimese koha
mõnel ringrajal aga sõitis saa tont vastupidi rajal ja taas rammis mind välja, mistõttu tema kamraad sõidu võitis - kokkuvõttes too sõidumees must üldarvestuses ette ei saanudki, kuni tuli veitsa profim mees kõrvale ja siis kahekesi eesotsas jagasime kohti icon_lol.gif

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 10.01.2015 17:01:56 vasta tsitaadiga

See uue auto ostmine 30% alla on ainult selle Agera jaoks ja ainult siis kui ostad CC eest ?
Väga mõttetu on nii rabeleda. Muidu maksis miski 774k vms. Mul see autode ostmis perk 10 peal ja pvp eventide perkid peal raha teenimiseks. Saan iga sõidu eest ~18k.

Chat bug-st ma polegi aru saanud. Pmst kui vajutan klaveril T nuppu siis hakkab spämminma mingit numbrit. Kui ma vajutan F3 ennem ja siis T ja ikka hakkab numbrit spammima.
Samas on see jälle mingi peale igat kahte sõitu vms.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.01.2015 18:17:55 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
See uue auto ostmine 30% alla on ainult selle Agera jaoks ja ainult siis kui ostad CC eest ?
Väga mõttetu on nii rabeleda. Muidu maksis miski 774k vms. Mul see autode ostmis perk 10 peal ja pvp eventide perkid peal raha teenimiseks. Saan iga sõidu eest ~18k.

Chat bug-st ma polegi aru saanud. Pmst kui vajutan klaveril T nuppu siis hakkab spämminma mingit numbrit. Kui ma vajutan F3 ennem ja siis T ja ikka hakkab numbrit spammima.
Samas on see jälle mingi peale igat kahte sõitu vms.
klahviga mängid või?
mingi nupp persses sul ja jääb peale, pole sellel chatil mingit bugi, täpselt sama, mis oli kõikidel TDU'del

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 10.01.2015 18:24:11 vasta tsitaadiga

No ei saa olla. Ma vahepeal saan normaalselt rääkida ja siis mingi aeg on see Chat omadega koos.
Ma ei viitsi mängule reinstalli ka teha. Tõmbab küll 20min aga see on ikkagi icon_razz.gif Alati pole vaja ka muliseda.

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.01.2015 18:26:19 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
No ei saa olla. Ma vahepeal saan normaalselt rääkida ja siis mingi aeg on see Chat omadega koos.
Ma ei viitsi mängule reinstalli ka teha. Tõmbab küll 20min aga see on ikkagi icon_razz.gif

ilmselge klahvi defekt

kui ta seda jama tegema hakkab, siis pressi number nelja, mõlemat nii numpadil kui ka tavalist

see ei ole mängu bug icon_idea.gif

teine variant, et juhtmevaba klahviga on signaaliga tõrge ja hakkab lollusi tegema, kuid siis ei ole reeglina probleem mingi konkreetse numbriga

scarface
Kreisi kasutaja
scarface

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 10.01.2015 18:41:16 vasta tsitaadiga

Võite mind sõbraks lisada, nimi on ScarfaceEST.
On neid PvP sõite mõtet teha enne lvl50, 50 on max jah? Sain lvl10alles ja avanesid. Pigem loeb mis lvl su masin on jah, see saab olla kui palju?

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.01.2015 18:51:19 vasta tsitaadiga

scarface kirjutas:
On neid PvP sõite mõtet teha enne lvl50, 50 on max jah? Sain lvl10alles ja avanesid. Pigem loeb mis lvl su masin on jah, see saab olla kui palju?
kindlasti on mõtet teha, isegi viimaseks jäädes saad mingi 4 minuti eest 15-16k
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 10.01.2015 19:58:31 vasta tsitaadiga

scarface, Kui oled alguses, siis level up tehes story missioone, pane garaažis endale neid perke, mis annavad juurde perke.
Muidu pead juurde ostma, kui mäng kingib sulle 100k CC-d. Ei pea muidugi ostma, aga mida rohkem neid on, seda lihtsam on neid ka sinna paigutada.

PVP sõitude ajal muuda perkid raha teenima.

viimati muutis lopes39 10.01.2015 19:59:33, muudetud 1 kord
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a

sõnum 10.01.2015 19:58:48 vasta tsitaadiga

scarface kirjutas:
Kui lepid viimase kohaga igas sõidus siis lase käia ja tee neid. icon_biggrin.gif
tagasi üles
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 10.01.2015 20:05:47 vasta tsitaadiga

Leveldamine ei ole ainult main story tegemisel.
Kui 50 saad, siis saad hakata kas skill sõite spämmima, et saaksid omale suurema leveli juppi või kui joppab, siis ka level50 juppi.
Mida kõrgem spec on, seda rohkem muidugi jupp ka maksab. Street ja Dirt on suht odavad.

libe, Ma saatsin ubile ticket-i ja nad saatsid mulle Vene keeles tagasi.
Ühesõnaga saatsin nad viisakalt pikalt ka kohe.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.01.2015 21:57:12 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:

libe, Ma saatsin ubile ticket-i ja nad saatsid mulle Vene keeles tagasi.
Ühesõnaga saatsin nad viisakalt pikalt ka kohe.
sellest ma ennist rääkisingi, et esimese asjana süüdistatakse ubit, kuid ise probleemi lahata ei proovita ega osata

kas sa suutsid sama olukorra taasesitada ja siis proovisid, kas viga on klahvis?
lugesin su teemat seal foorumis ja su käitumine oli ikka häbiväärne thumbs_down.gif

anyway olen suutnud ennast kahes linnas juba leitnandiks pigistada aja overall on ka pvp's leitnant thumbs_up.gif
et 10k palgaks saada, siis vaja 3 leitnanti, 2 thugi ja overall peab vähemalt leitnant olema

lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 11.01.2015 17:47:08 vasta tsitaadiga

Mis osadest peab koostama seda Konigsegg Agera-t, et selle juhitavus oleks normaalne ? Rohkem grip peale ?
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 11.01.2015 18:56:38 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Mis osadest peab koostama seda Konigsegg Agera-t, et selle juhitavus oleks normaalne ? Rohkem grip peale ?
seda ei saagi normaalseks
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 12.01.2015 19:45:39 vasta tsitaadiga

Kui plekki pole siis neid skill sõite teha on jõle tüütu, et lvl50 miski auto jupp.
tegin miski 100 sõitu enamvähem, et saaks mingit filtrit 50 peale ja ei saanudki.
Pmst läksin siis poodi ja ostsin selle juppi.

See Jan. 12-16 challange on ka miski erilistele hulludele. 1.5 milj. kuld medalit skill sõitudes. Mis nad on hulluks läinud ?
Siis pmst peab sõitma ainult miskeid slavlomeid, raceline ja kiiruseid, et saaks siis kuld käes ja seisma jääda.
Aga seda 1.5milj. korda teha, on ikka jõhker viitsimine.

tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 12.01.2015 20:08:15 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
Kui plekki pole siis neid skill sõite teha on jõle tüütu, et lvl50 miski auto jupp.
tegin miski 100 sõitu enamvähem, et saaks mingit filtrit 50 peale ja ei saanudki.
Pmst läksin siis poodi ja ostsin selle juppi.

See Jan. 12-16 challange on ka miski erilistele hulludele. 1.5 milj. kuld medalit skill sõitudes. Mis nad on hulluks läinud ?
Siis pmst peab sõitma ainult miskeid slavlomeid, raceline ja kiiruseid, et saaks siis kuld käes ja seisma jääda.
Aga seda 1.5milj. korda teha, on ikka jõhker viitsimine.
http://thecrew-game.ubi.com/portal/en-US/newslist/details.aspx?c=tcm:152-190442-16&ct=tcm:148-76770-32
community challenge on see ning 12-16 jaanuarini kõik kuldmedalid erinevate platvormide peale kokku, lähevad arvesse

Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 13.01.2015 19:03:00 vasta tsitaadiga

Neil pvp lobbydel mingi vahe ka on?
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 13.01.2015 19:22:51 vasta tsitaadiga

Nimetu112 kirjutas:
Neil pvp lobbydel mingi vahe ka on?
erinevates regioonides erinevad sõidud samas regioonis olevate kohta ei oska öelda
lopes39
HV Guru
lopes39

sõnum 13.01.2015 19:52:42 vasta tsitaadiga

Suht ühed rajad on kõik ühe rajooni pvp-d, Vähemalt ma pidevalt saan mingi valiku radu ja väike valik on, kuid kaart on suur ja teid nagu muda.
See Abarth 500 tundub hea minekuga olema. Iseasi muidugi mida sa selle masinaga teed pvp sõitudes, kus kõik on Mclarenite ja muude super loomadega vastu.

Mängu võiks mingi pätsiga tullu autode erinevad klassid, kus on mingi kiiruse piirang autodel ja mis vahemikus need on.
Saams mingi golf, foocus, mini ja abart vahelisi sõite näiteks.

Juppide hinnad on ka naljakad. C kategooria on kõige kallim, kuna avasid mängus kõige hiljem. Ok aga P kategoorias on mingid foocused ja muud tegelased ja ikka juppi eest maksad 25k ja ka samas kategoorias olevate Ferraride jupid maksavad sama palju.
Võiks nagu reaalsem asi olla nende numbritega. Auto maksab ilma soodustuseta 1 miljon ja jupid maksavad 25k, kui samas saad miski 50k-ga miski auto kätte ja maksad juba kahe juppi eest terve auto hinna.

Auto maksuvuse hinnast võiks teha kategooriad nende pvp-de jaoks, siis saaks nende muude autodega ka sõita ja oleks lootust esimeseks jõuda. Mul küll enamus autosi 1299 peal, kuid ei viitsi neid skill sõite teha oma 3 tundi ühe auto jaoks, kui hästi läheb.
Selle ajaga saab juba pvp eest niipalju raha, et need jupid ära osta. Kui muidugi poes müüakse.

Harva juhtub aga ikka juhtub. Täna just mingi 10min tagasi mäng jäätus. Olin just saanud pvp serverisse sisse ja esimese sõidu sain ise ka veel valida. Pmst esimese ringi sain ära sõidetud 5-st ja olin miski
5 sekundit ees ja siis jooksis mäng kinni.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 13.01.2015 20:43:30 vasta tsitaadiga

kui soovid, et see focus sul ferrariga samal pulgal esineks, siis peadki füüri maksma icon_idea.gif
Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 13.01.2015 23:09:34 vasta tsitaadiga

Tee mis tahad aga ei leia ühtegi lobbyt.
kõik pordid hunjaad tehtud ja ei miskit.
Peab ikka ootama millal ubi end kokku võtab ja asja korda teeb
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 13.01.2015 23:13:52 vasta tsitaadiga

Nimetu112 kirjutas:
Tee mis tahad aga ei leia ühtegi lobbyt.
kõik pordid hunjaad tehtud ja ei miskit.
Peab ikka ootama millal ubi end kokku võtab ja asja korda teeb
eip, asi on siiski sinu ühenduses ning antud pela võrgumudeliga sa kas ajad korda või ei saa

avatud ja suunatud portidega saab suurepäraselt ühendused

Nimetu112
HV kasutaja

sõnum 13.01.2015 23:20:29 vasta tsitaadiga

Tore kui sul töötab, aga minu pordid on avatud ja suunatud, ning ma ei ole paraku ainukene kellel kõik tehtud on ja ikka on leidmisega probleeme.
1 olen saanud kogu mängu jooksul teha aga siis sõidupealt kadusid vennad ära ja üks vist jooksis üldse kokku ja seega sõitsin üksi. Vähemalt sain selle 16k kätte
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  The Crew mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 17, 18, 19  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.