Cherno on Arma 3's uskumatult hea ning eelistaks ise ka seda. Probleemiks võib tulla see, et map on suuremahuline ning osad ei oskaks seda jooksutada, täpselt nagu A2 Dayz serveritega oli, kui muu map peale pandi. Tuleb vaadata ja uurida
Hmm, kui teha mingi õpetus äkki?
Google docs-ist tuleb päris kiiresti teine alla ja siis teha veel juurde mingi launcher vms ehk klikkad selle peale, siis connectib automaatselt ja paneb vajalikud modid peale.
Cherno on Arma 3's uskumatult hea ning eelistaks ise ka seda. Probleemiks võib tulla see, et map on suuremahuline ning osad ei oskaks seda jooksutada, täpselt nagu A2 Dayz serveritega oli, kui muu map peale pandi. Tuleb vaadata ja uurida
Hmm, kui teha mingi õpetus äkki?
Google docs-ist tuleb päris kiiresti teine alla ja siis teha veel juurde mingi launcher vms ehk klikkad selle peale, siis connectib automaatselt ja paneb vajalikud modid peale.
Launcher oli ka HV A2 Dayz serveritel olemas, mis tegi asja veidi lihtsamaks. Kuid fakt on, et kui suurt communityt taga pole ning on vaid paarkümmend "kohalikku" huvilist, siis lõpuks hakkab neil serveris igav, tahavad uusi asju, ning liiguvad edasi teistesse serveritesse.
Õpetustega sama lugu, et selle jaoks on vaja suurt communityt, et keegi neid loeks ja neist kasu saaks. HV pole päris CCG. Kuid loomulikult, proovida tasub ning kasvõi mõned nädalad funi oleks minu silmis vaeva väärt.
Eriti raske on seda aktiivsust saada uute modidega, nagu A3 Epoch. Huvilisi on palju, kuid huvilised jagunevad ka mitmeks grupiks pärast esmast proovimist. Osad lähevad tagasi vana ja turvatunde tekitava A2 Dayz peale, kuna sellega ollakse lihtsalt tuttavad (harjumatu = ebamugav = not fun). Teised tahavad uue modi piire tunda ning liiguvad edasi serveritesse, kus rohkem featuure ning nende jaoks sobivamad seaded + suurem aktiivsus (nagu kõigile teada, serverit, mis kõigi soovide järgi oleks, on võimatu teha). Kolmas grupp on need inimesed, kes nädalas paar korda mängivad ja selle tõttu ei hakka mingeid ekstreemsusi taga ajama, neile sobib see mis olemas on, eestlastega üheskoos
Lähebki peale. Andsin rahvale aega, et reageerida.
Kui esineb probleeme, siis kontrollige Options -> Expansions. 95% inimesi ei oska ennast minu serveriga ühendada
E:
Version: 2014-10-18 - nüüd peaks töötama. _________________ Steam profiil
Children play Call of Duty.. Boys play Battlefield.. Men play ARMA
Mode ikka palju lihtsam jooksutada kui Arma2. Tõstad kuradi ARMA kausta ja mängu-sisesest menüüst enabled ja ongi kogu moos. Mis puutub aga A3 epochisse, siis mina tuleks mängima ja mul veel neli sõpra, kes ka kindlasti tuleks.
Nonii, sai täna siis veel epochis ehitamist jms proovitud. Väikese töö tulemusena selline algeline pesa
Spoiler
Kaua sa neid pleki juppe taga ajasid ? Tuld ja tõrva vandusin nende saamisega. Konteineritest tahad saada midagi siis mängi pmst hommik vara
Konteiner on dünaamiline spawn. Palju lihtsam on admin paneeliga ehitada _________________ Steam profiil
Children play Call of Duty.. Boys play Battlefield.. Men play ARMA
Keegi Sa-Matra Chernaruse Wastelandi ka proovinud? Muidu üllatavalt hea FPS-ga ja meenutab 'vanu' häid Arma2 wastelandi aegu, aga mäng crashib üsna tihti ca iga 30min tagant...või ma olen ainuke?
Keegi Arma3:Life serverites mängib/on mänginud? Plaan osta Arma3 ja Roleplayd proovida.
Altislife.co.uk 'l tuli just Version 7.0 välja. Soovitan soojalt seda proovida, ise mängisin seal päris tükk aega ning oli väga mõnus ja cool (samas frustreeriv, kuid see käib asja juurde). _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Keegi Arma3:Life serverites mängib/on mänginud? Plaan osta Arma3 ja Roleplayd proovida.
Olen mänginud ja ära tüdinenud. Rahvast üldiselt palju aga kuna sul on ainult nii palju teha, siis käib ainult üks pidev röövimine ja tulistamine. Muidugi, saab ka ikka palju nalja ja end siniseks vihastatud. Kiirabi ja politsei on nii tõsiseks tööks muudetud. Neid oleks vast Altislife mõistlikum proovida. _________________ http://www.youtube.com/z4nn1n
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.