Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xonix
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
nitramra
HV kasutaja
|
05.01.2015 19:52:11
|
|
|
miks nad näevad välja nagu oleks fotokaga ekraanist pilti tehtud?
|
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
1 :: |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
05.01.2015 21:34:24
|
|
|
Instagram on mängu integreeritud?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
05.01.2015 21:38:54
|
|
|
softis kirjutas: |
Instagram on mängu integreeritud? |
need on mingist xboxist võetud screenshotid
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Status0
HV kasutaja

|
06.01.2015 11:36:59
|
|
|
Kiire tehniline küsimus.
Kas on kellelgi veel probleeme koos sõpradega sõita, PC versioon, Linksys WRT54GL ruuter on vahel (sõbrad U-Plays ja ka mängus. ). Kui saadan /saan kutse, et kambaga liituda, siis peale paari sekundid kuvab teate: "Unable to join the crew" - umbes midagi sellist.
Samas, vahel keegi suvaline saadab kutse, selle saan vastu võtta ja liituda.
Seni olen proovinud ubi poolt pakutud lahendust.
Samuti olen proovinud portide suunamist, variant nr. 2
Tulutu
Kas peaksin hoopis tulemüüris uue reegli tegema The Crew'le?
Vabandan juba ette, kuid võrgundus pole minu teravaim külg
Tänan ja kena uut aastat.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
06.01.2015 13:16:34
|
|
|
Tee sõbraga üks missioon coop-is ja proovi peale seda teda Crew-i kutsuda. Peale coop-i peaks ta sul jääma ka free roami nähtavaks. Ma sain niimodi oma sõbra crewi kutsuda.
_________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!! |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Status0
HV kasutaja

|
06.01.2015 15:54:02
|
|
|
Ka see on proovitud, teatab, et : "The is no one on your region" <-- midagi sellist. Kuigi, kaardil on mängijad näha, isegi paar HinnaVaatluse kasutajat Kui juude telepordin (fast travel), siis on mängija auto nähtamatu, seisan tal sõna otseses mõttes kukil, kuid ei näe.
|
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
06.01.2015 16:04:56
|
|
|
Status0 kirjutas: |
Ka see on proovitud, teatab, et : "The is no one on your region" <-- midagi sellist. Kuigi, kaardil on mängijad näha, isegi paar HinnaVaatluse kasutajat Kui juude telepordin (fast travel), siis on mängija auto nähtamatu, seisan tal sõna otseses mõttes kukil, kuid ei näe. |
Ja kui sa teda coop-le kutsud siis annab veateate?
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
DumptyLook
HV vaatleja

|
06.01.2015 17:23:08
|
|
|
See, et sa autot ei näe alguses on normaalne. Nõks läheb aega enne kui kuvab, peaasi, et nimi oleks nähtaval.
Kui ei lase crew'i liituda siis üks osapooltest teeb resa mängule. Minul toimis selline variant.
|
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.01.2015 21:02:58
|
|
|
krt see faction vs faction pvp on täiesti lootusetu
45min oodanud ja hetkel 5 osalist kaheksast
õnneks saab muid tegevusi samal ajal pelas teha ega pea kuskil lobby's passima
selle ajaga oleks samas jõudnud juba 9 pvp sõitu teha ja seega ~160k teenida ning lisaks mingi 3k rp punkte
nende ingame awardideni on ka suht nüri pendeldada, seega leidsin, et targem on telo kaamerat kasutada ning galeriis lapata ja vastalt eest ära kustutada, kui pidevalt pela menüüs ringi siiberdada
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
06.01.2015 21:31:59
|
|
|
Ma vahetasin omal fraction huntide peale kotkastelt tagasi ja siis läks rank nulli. Lootsin et nii saab kiiremini mängu nendesse PVP-sse.
Kusjuures just natuke aega tagasi sai tehtud ja läks kohe sisse. Ma ise ka imestasin, et seda juhtub ikka haruharva.
Süsteem võiks teha need 6 playerit 8-st ja lasta server püsti. Miks ma pean ootama millal 8 mängijat on koos, mis vahel võtab aega tund kaks.
Status0, Oled proovinud panna perk peale, et saaksid sõbraga koos fraction missioone teha ?
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.01.2015 21:44:24
|
|
|
lopes39 kirjutas: |
Ma vahetasin omal fraction huntide peale kotkastelt tagasi ja siis läks rank nulli. Lootsin et nii saab kiiremini mängu nendesse PVP-sse.
Kusjuures just natuke aega tagasi sai tehtud ja läks kohe sisse. Ma ise ka imestasin, et seda juhtub ikka haruharva.
Süsteem võiks teha need 6 playerit 8-st ja lasta server püsti. Miks ma pean ootama millal 8 mängijat on koos, mis vahel võtab aega tund kaks.
Status0, Oled proovinud panna perk peale, et saaksid sõbraga koos fraction missioone teha ? |
Faction, mitte fraction, need on eritähenduslikud sõnad
nende 6 playeriga on see lugu, et 4 on wolf ja 2 on eagle, seega ebavõrdne
mõtlesin vahepeal ise ka factionit vahetada, kuid hetkel juba liialt RP teenitud, et peab vast tuleva kuu uurima, siis kui taas nullitakse
vaja see 10k salary ikka kätte saada
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
06.01.2015 22:04:32
|
|
|
Kahju, et peale story ja asjade kogumise seal mängus tegelt midagi muud teha polegi. Need factioni sõidud ja PVP evendid on ikka jube igavad ja mõttetud.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
06.01.2015 22:24:39
|
|
|
Dj-E kirjutas: |
Kahju, et peale story ja asjade kogumise seal mängus tegelt midagi muud teha polegi. Need factioni sõidud ja PVP evendid on ikka jube igavad ja mõttetud.  |
lihtsalt ringi sõita? või siis PvP sõidud võrgus?
kõiki missioone saad sõbraga võidu teha ning ühtlasi mõõtu võtta, samuti skill gamesdes, kus saad sõbra ghosti järel paremat aega või tulemust teha
võrdluseks, pole ka teistes mängudes peale story või asjade kogumise mitte midagi teha, kui just võrgus üksteisest mõõtu ei võta
nimeta, mida sa peale storyt veel kujutaksid ette, teist storyt?
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
06.01.2015 22:36:18
|
|
|
Vasakul pool kaarti võiks rohkem tegevust olla. Enamus asju on kõik pakitud sinna paremale poole. Nagu need PvP-id on paremal pool 13 tk vist, kuna on kolm erinevat kaardi rajooni. Mountain state on üks suur tühi lahmakas ja siis Miami on ka suhteliselt suur lahmakas ja ka suht tühi.
Selliseid sõite võiks rohkem olla, mida saab SP-na mängida, nagu story omad, kust saab enamvähem plekki.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.01.2015 00:13:27
|
|
|
Vasakul pool kaarti võiks rohkem tegevust olla. Enamus asju on kõik pakitud sinna paremale poole. Nagu need PvP-id on paremal pool 13 tk vist, kuna on kolm erinevat kaardi rajooni. Mountain state on üks suur tühi lahmakas ja siis Miami on ka suhteliselt suur lahmakas ja ka suht tühi.
Selliseid sõite võiks rohkem olla, mida saab SP-na mängida, nagu story omad, kust saab enamvähem plekki. |
sul avaneb ikka sama vaatepilt?
krt PvP'des see no collisions ajab küll marru, noo minu aju ei mahuta ära, et võib lihtsalt suvalisest läbipaistmatust kastist läbi sõita ning lisaks kõik minust läbisõitvad kastid takistavad vaadet - kokkupõrgetega on oluliselt mõnusam sõita, olgu või mõni munn rajal
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
07.01.2015 00:33:26
|
|
|
PVP ja factioni sõidud on igavad. Vähe radu on jne. Üksluine jama. Need skill gamed tüütavad kah lõpuks ära. PVP ja factioni sõitudes on enamjaolt mingid jobud koos, kes ei oska viisakalt sõita. Missioone ei viitsi kah uuesti läbi teha, sest need on tegelt päris igavad.
Peale story läbi tegemist polegi enam nagu mingit eesmärki mille poole püüelda. Achievementid on kah igavad. Enamus on mingid nürid sõitmised. Kes see ikka viitsib coop-is kaardile ringi peale teha.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
07.01.2015 01:14:23
|
|
|
libe, On küll samad, kuid mis ma nende pealt nägema peaks ?
Ma sain sinna west coast PVP sõitudesse ikka väga kiirelt sisse ja kaks korda järjest.
Ei jõudnud kaardi pealt välja ka vajutada, kui juba olin sees.
Osades sõitudes on mingi kala. Kõik tegelased alustavad sõitu kui hakkab sekundeid lugema.
Mina pean ootama need sekundid ära ja kui go ütleb saan sõita. Jube närvi ajab kui alusta koguaeg viimasena, sest kõik saavad 3sec head starti.
Teiseks või kolmandaks sai sõidetud nii ainult ja ränk kohe tõusis.
See on ka nõme kui sul näiteks on 12 punkti ja sa valisid sõidu. Mul on 10 punkti ja võidan selle sinu valitud võidu, siis saad sina ikka uue sõidu valida.
Ma vahepeal olin pidevalt ühel tegelasel nii sabas, et ta oli 2 punkti ees ja sain järgi, siis valis oma mingi lemmik raja ja sai jälle võidu.
Kui punktid on tasa, siis võiks ikka viimase sõidu võitja saada valiku võimaluse.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.01.2015 01:22:56
|
|
|
Dj-E kirjutas: |
PVP ja factioni sõidud on igavad. Vähe radu on jne. Üksluine jama. Need skill gamed tüütavad kah lõpuks ära. PVP ja factioni sõitudes on enamjaolt mingid jobud koos, kes ei oska viisakalt sõita. Missioone ei viitsi kah uuesti läbi teha, sest need on tegelt päris igavad.
Peale story läbi tegemist polegi enam nagu mingit eesmärki mille poole püüelda. Achievementid on kah igavad. Enamus on mingid nürid sõitmised. Kes see ikka viitsib coop-is kaardile ringi peale teha.  |
tsau, oli meeldiv
libe, On küll samad, kuid mis ma nende pealt nägema peaks ?
Ma sain sinna west coast PVP sõitudesse ikka väga kiirelt sisse ja kaks korda järjest.
Ei jõudnud kaardi pealt välja ka vajutada, kui juba olin sees.
Osades sõitudes on mingi kala. Kõik tegelased alustavad sõitu kui hakkab sekundeid lugema.
Mina pean ootama need sekundid ära ja kui go ütleb saan sõita. Jube närvi ajab kui alusta koguaeg viimasena, sest kõik saavad 3sec head starti.
Teiseks või kolmandaks sai sõidetud nii ainult ja ränk kohe tõusis.
See on ka nõme kui sul näiteks on 12 punkti ja sa valisid sõidu. Mul on 10 punkti ja võidan selle sinu valitud võidu, siis saad sina ikka uue sõidu valida.
Ma vahepeal olin pidevalt ühel tegelasel nii sabas, et ta oli 2 punkti ees ja sain järgi, siis valis oma mingi lemmik raja ja sai jälle võidu.
Kui punktid on tasa, siis võiks ikka viimase sõidu võitja saada valiku võimaluse. |
sa rääkisid midagi 13nest sõidust idarannikul
anyway see, tabeliliider sõitu valib, ei ole selle vastu midagi, reeglina tõmbab see tabeliliider suht ruttu minema, max 10 sõitu viitsib teha, kuid kui suudad tal sabas olla, siis oled sina tabeliliider ja võid ise valida sõite
sattusin ka ühte pvp'sse, kus oli ainult kari munne, kõik üritasid elueest rammida, abort ja uus pvp ning seal oli juba palju mõistlikum kaader
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
07.01.2015 22:12:45
|
|
|
Nagu foorumist lugeda võib siis see on ikka paras huumori patch. Mis ei tee midagi erilist korda. Pigem rikub mängu veel rohkem ära.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
lopes39
HV Guru

|
07.01.2015 23:04:22
|
|
|
Ma vaatasin, et ma kaardile ei näinud teisi mängijaid. Ma kohe proovin uuesti, et frapsiga fps vaadata.
Ma täna mängida ei viitsi ja vaatan Agent Carter seriaali 2 osa enne maga-ma minekut.
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
07.01.2015 23:09:28
|
|
|
Mul keeras see patch FPS-i täiesti perse.
Enne oli 50-60 vahel nüüd vaid 18FPS-i. LOW settingutega saan 20FPS-i kätte.
Tegin enne pc-le restardi, mõtlesin, et aitab. Algus oligi ilus. Hakkasin üht factioni tunni ajast race tegema ja siis poole sõidu pealt langes FPS jälle 18 peale. Täna sündis mu esimene The Crew-i Rage Quit.
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.01.2015 23:37:07
|
|
|
kuidas võimalik, et kõigevaljuhäälsematel kirujatel kõige rohkem jama juhtub
mul endiselt 60fps stabiilselt ja PvP'desse sain sisse, platsil oli teisi mängijaid ja kõik nagu endiselt
patch ka parandas hoopis midagi muud, kui need hädad, mida siin kirjeldate - dafuq
tehke oma masinad korda vms - kui tõenäoline on, et minu 1a+ tagasi paigaldatud süsteem ei piixu grammigi
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
07.01.2015 23:54:52
|
|
|
libe kirjutas: |
patch ka parandas hoopis midagi muud, kui need hädad, mida siin kirjeldate - dafuq |
Ubisoft läheb EA teed kus iga uus patch teeb asja hullemaks. Mine loe ka ubi foorumist väheke teiste arvamusi. Sa ei leia sealt ühtegi positiivset postitust selle patchi kohta. Idu rsk.
PS! PVP-s ei leidnud enam ühtegi mängijat. Mingi suvaline kutsus mind COOP-p missioonile - selles oli kah ikka mõnus LAG sees.
|
|
   |
21 |
|
tagasi üles |
|