Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dirty Harry
HV Guru
|
05.01.2015 16:01:10
|
|
|
Kas LTE on tähtis? Sellest pole juttu (kui just pikas jutus mul kahe silma vahele ei jäänud). Seda vanal Moto G'l pole igaljuhul.
|
|
Kommentaarid: 181 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
145 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
05.01.2015 16:16:18
|
|
|
MultiUser, Pead seda silmas?: http://www.klick.ee/mobiiltelefonid/motorola-moto-g-8gb-6235.html
Mark0 kirjutas: |
Kas LTE on tähtis? Sellest pole juttu (kui just pikas jutus mul kahe silma vahele ei jäänud). Seda vanal Moto G'l pole igaljuhul. |
Ei see pole oluline. Mobiilandmesidet kasutan haruharva. Pigem tahaks kiiremat Wifi AC varianti, aga see on veel vähestel mudelitel.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
0 :: |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
prtv
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
05.01.2015 19:40:08
|
|
|
Seesama jah. Peamine erinevus eelmisest mudelist on mälukaardi võimalus (+LTE loomulikult).
Moto X 2013 on loomulikult muus osas parem valik.
Samsungi odavama otsa AMOLEDi olen ise kogenud. Peale HTC kasutamist oli see nagu talvine kärbunud vahtraleht... Ikka täiega saast. Ei oska seda kuidagi soovitada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.01.2015 03:40:44
|
|
|
Pean tunnistama, et Moto X on üsna ahvatlev isegi. Algselt pruukisin selle hinna ja 4,7 tollise ekraani tõttu välja arvates, et see on liiga suur ja liiga kallis, aga 259 on aksepteeritav hind. Puiduimitatsiooniga tagakaas mulle küll kohe üldse ei meeldi, aga õnneks selle saab välja vahetada. Tugev pluss on dual band wifi ac olemasolu minu jaoks. Veidi kahtlema panevad need virtuaalsed nupud ekraani allosas.
Loen ülevaate ära ja vaatan kas suudaksin puudustega elada. Tänud soovituse eest. Nüüd siis kolm mudelit valikus
MultiUser kirjutas: |
Samsungi odavama otsa AMOLEDi olen ise kogenud. Peale HTC kasutamist oli see nagu talvine kärbunud vahtraleht... Ikka täiega saast. Ei oska seda kuidagi soovitada. |
Tohib küsida mis mudelist jutt?
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
vortex
HV veteran

|
06.01.2015 10:23:32
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
Pean tunnistama, et Moto X on üsna ahvatlev isegi. Algselt pruukisin selle hinna ja 4,7 tollise ekraani tõttu välja arvates, et see on liiga suur... |
Diagonaal ja füüsiline suurus on tihti üsna erinevad asjad. 2013 Moto X on oma 4.7" ekraani juures füüsiliselt sama suur kui enamus 4.3" mudeleid.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
06.01.2015 10:51:03
|
|
|
Veidi kahtlema panevad need virtuaalsed nupud ekraani allosas. |
Need?
Moto E ja G 2013/2014 kõigil telefonidel samamoodi ju. Pole kuulnud, et kellelgi nendega mingeid probleeme oleks. Millistel telefonidel enam üldse neid nuppe füüsilisena toodetakse? Sony tegi neid vahepeal füüsiliste puutetundlike nuppudena, aga need ei tööta samamoodi sel ajal kui telefon põõnab, nii et mingiteks alternatiivseteks juhtnuppudeks neid ikka teha ei saa, nagu kaameranupp vms. Ainus negatiivne asi nende juures on see, et need võtavad ekraanil ruumi natuke. Samas fullscreen appide puhul töötab reeglina auto-hide ja nupurea saab nähtavaks nende "väljavedamisega" sealt servast.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
viimati muutis Dogbert 06.01.2015 11:07:01, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
06.01.2015 10:51:52
|
|
|
Pean tunnistama, et Moto X on üsna ahvatlev isegi. Algselt pruukisin selle hinna ja 4,7 tollise ekraani tõttu välja arvates, et see on liiga suur ja liiga kallis, aga 259 on aksepteeritav hind. Puiduimitatsiooniga tagakaas mulle küll kohe üldse ei meeldi, aga õnneks selle saab välja vahetada. Tugev pluss on dual band wifi ac olemasolu minu jaoks. Veidi kahtlema panevad need virtuaalsed nupud ekraani allosas.
Loen ülevaate ära ja vaatan kas suudaksin puudustega elada. Tänud soovituse eest. Nüüd siis kolm mudelit valikus
Samsungi odavama otsa AMOLEDi olen ise kogenud. Peale HTC kasutamist oli see nagu talvine kärbunud vahtraleht... Ikka täiega saast. Ei oska seda kuidagi soovitada. |
Tohib küsida mis mudelist jutt? |
Mul üks töökaaslane just ostis Moto X. Ausalt öeldes on see puiduimitatsiooniga tagakaas isegi üsna üllatavalt OK välimusega.
Ja mis virtuaalsetel nuppudel viga on? Mulle küll meeldivad. Lisaks Motodel on ju kõigil sellised?
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
JOKKER666
HV veteran

|
06.01.2015 10:55:06
|
|
|
Dogbert kirjutas: |
Veidi kahtlema panevad need virtuaalsed nupud ekraani allosas. |
 |
Vähe vale teema siis, motog on ka ju softi nuppudega. Isiklikult ka algul pelgasin seda, aga praeguseks mõtlen, et telefon võikski olla eestpoolt ilma servadeta ekraan.
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
06.01.2015 11:14:16
|
|
|
Tomorrow, Ma soovitaks sul Galaxy S4 proovida. Ise pelgasin ka kunagi suuri ekraane, ja üle 4.0 ei tahtnud, aga avastasin, et s3 oma 4.7 ekraaniga on tegelikult vägagi kasutatav nii käes kui taskus ja S4 on veel väiksem aga suurema ekraaniga. Lisaks veel kergem kui moto g.
Raha peab muidugi tiba juurde leidma või ostma vähepruugitud mudeli.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.01.2015 11:36:04
|
|
|
No ja kui raha poleks probleem võtaksin ilmselt üldse Xperia Z3 Compacti mis on ikka üsna kiire raua ja hea ekraani suutnud ära mahutada. Paraku hind 450 on väljaspool minu võimalusi. Üks alternatiiv on Z1 Compact mis pole palju kehvem aga on 333 hinnaga. Selle saaks kuidagi ära osta. Aga jah üldiselt Moto G 2013 LTE > Moto X 2013 > A3 > Z1C kui võtta hindasid aluseks. Ütleme nii, et mul mõtlemist ja võrdlemist nüüd veel paar kuud enne otsuse langetamist.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
06.01.2015 12:29:58
|
|
|
S4 on poes 299.-
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
06.01.2015 14:55:30
|
|
|
Tohib küsida mis mudelist jutt? |
Galaxy S Advance
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.01.2015 15:37:25
|
|
|
lightbluefox kirjutas: |
S4 on poes 299.- |
S4 mõõtmed tundusid mulle siiski vastumeelsed.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
06.01.2015 15:53:02
|
|
|
Esiteks on Motorola teema mingiks Samsungi ostuabiks kujunenud ja teiseks kas sa hindad mõõte ainult internetis numbreid võrreldes või oled erinevaid suuruseid reaalselt käes ka hoidnud ja võrrelnud. Et kas ikka 4 mm pikkust või laius on nii oluline teema, kui sa arvad.
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
06.01.2015 16:15:37
|
|
|
namstoop, +1. Tomorrow, Joonista omale kasvõi papitüki peale telefoni mõõdud ja lõika välja, vaata kas on nii ebamugav kui arvad. Suurem ekraan on ikka suur pluss ja muudab kohe igasugu Nexus 7 taolised mõttetuks ja enam väiksemat ei taha.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
ninzor
HV veteran
|
06.01.2015 16:16:21
|
|
|
Aga jah üldiselt Moto G 2013 LTE > Moto X 2013 |
2013 Moto X on praktiliselt identse suurusega aga tuntavalt õhem.Need paarkümmend eurot rohkem on seda väärt.
|
|
Kommentaarid: 220 loe/lisa |
   |
190 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.01.2015 16:48:16
|
|
|
namstoop kirjutas: |
Esiteks on Motorola teema mingiks Samsungi ostuabiks kujunenud ja teiseks kas sa hindad mõõte ainult internetis numbreid võrreldes või oled erinevaid suuruseid reaalselt käes ka hoidnud ja võrrelnud. Et kas ikka 4 mm pikkust või laius on nii oluline teema, kui sa arvad. |
Kui sa oleksid vaevunud teemat lugema, siis võibolla ei peaks sellist sarkastilist märkust tegema. Nagu ma eespool ütlesin - jah olen 5 tollist seadet mõõtmetega 139.5 x 71.5 x 9.3 mm käes hoidnud ja see oli väga ebamugav ühe käega kasutada. Ja ühe käega kasutamist tuleb mul tihti ette. Hinnapiir kuskil 300-350€ mitte rohkem. Kui saab vähemaga hakkama on väga hea aga kõige odavamat samuti ei osta puhtalt väikeste mõõtmete ja kaalu poolest. Mingi jõudlus peab ikka olema. Mänge pmst ei mängi, seega graafikajõudlus on väheoluline. Olulisem on prose ja ram ja sisemälu kogus.
lightbluefox kirjutas: |
namstoop, +1. Tomorrow, Joonista omale kasvõi papitüki peale telefoni mõõdud ja lõika välja, vaata kas on nii ebamugav kui arvad. Suurem ekraan on ikka suur pluss ja muudab kohe igasugu Nexus 7 taolised mõttetuks ja enam väiksemat ei taha. |
See ei näita suurt midagi. Iseasi kui internetist saab täpsete mõõtudega joonised välja printida. Krt siinkohal tuleks 3D printer kõvasti abiks - saaks endale täpse kuju, mõõtude ja kaaluga tüki mida siis näppida .
Keegi teab kus kõige parem Tallinnas reaalselt kohapeal suurt valikut telefone näppida saab?
Vaatan, et enamus operaatorite putkades suured sabad ja vitriini taga nähtaval üksikud mudelid. Ise ei tahaks ja vist ka teised ei tahaks kui ma seal ükshaaval küsin eri telefone näppida, et suurusest aimu saada.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
06.01.2015 16:57:27
|
|
|
namstoop kirjutas: |
Esiteks on Motorola teema mingiks Samsungi ostuabiks kujunenud ja teiseks kas sa hindad mõõte ainult internetis numbreid võrreldes või oled erinevaid suuruseid reaalselt käes ka hoidnud ja võrrelnud. Et kas ikka 4 mm pikkust või laius on nii oluline teema, kui sa arvad. |
Kui sa oleksid vaevunud teemat lugema, siis võibolla ei peaks sellist sarkastilist märkust tegema. Nagu ma eespool ütlesin - jah olen 5 tollist seadet mõõtmetega 139.5 x 71.5 x 9.3 mm käes hoidnud ja see oli väga ebamugav ühe käega kasutada. Ja ühe käega kasutamist tuleb mul tihti ette. Hinnapiir kuskil 300-350€ mitte rohkem. Kui saab vähemaga hakkama on väga hea aga kõige odavamat samuti ei osta puhtalt väikeste mõõtmete ja kaalu poolest. Mingi jõudlus peab ikka olema. Mänge pmst ei mängi, seega graafikajõudlus on väheoluline. Olulisem on prose ja ram ja sisemälu kogus.
|
Noh hüva, aga ka 5 tollisel ja 5 tollisel on vahe. Näiteks Nexus 5 on väiksem, kui need mõõdud. Ja kui ma hoian kõrvuti käes enda Nexus 5 ja lapse Moto E-d, siis ilmselt tänu eelkõige paksuse erinevusele tundub N5 käes väiksem ja mugavam.
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
soca
HV vaatleja
|
06.01.2015 17:00:13
|
|
|
isiklikult soovitaks ka 2013 Moto X'i juba siis. Omanud nüüdseks paar nädalat ja väga rahul, ainuke miinus tõesti on kaamera. 4.7 kohta on see isend ikka ülimugav käes, ennem omasin HTC One Mini mis on 4.3 tolli ja pole pooltki nii mugav hoida.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
06.01.2015 17:07:01
|
|
|
Märksõnadeks paksus ja kumerus. Mõni 5,5" ekraaniga telefon võib olla käes palju kasutatavam kui teine oma 5"-ga.
Ei saa aru, kuidas üldse siin valikus kahelda võimalik on, selles hinnaklassis ja suuruseelistuses on Moto X 2013 Klickist hands-down ainuke võimalik variant. Flagship telefon annab ikka muid eeliseid ka kui siin loetletud. Virtuaalsete nuppudega pead leppima ka G puhul.
Kas just puiduimitatsiooniks seda tagust nimetada saab, on keeruline öelda. Minu teada ikka täitsa päris asi. Tuttav ostis sealtsamast (kusjuures enne oli ka G valikuvariant, aga peale hinnalangust polnud enam küsimustki) selle sama X-i ära ja ka ise näppides tundus tõsine lipulaeva-klassi seade. Räägid, et hinnaklass kõrgele minekut ei võimalda, aga X annab kasutuskogemuse ja feature'id, millest kohati ka 2x või rohkemgi kallimatel telefonidel võid puudust tunda. Ainukeseks puuduseks kaamera, mis vist siin loetletu põhjal niivõinaa rolli ei mängi. Muus osas tippklass.
Füüsiliselt poolelt - korraga käes pole hoidnud nii X-i kui G-d, aga mulje on jäänud, et kere on sama, G-l lihtsalt ekraani ümber "tühja ruumi" rohkem. Kui mitte pole isegi G mõõtmed suuremad.
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
06.01.2015 17:17:38
|
|
|
Kahju ainult, et Moto X 32GB versiooni Klickis pole. Maksaksin hea meelega suurema sisemälu eest veidi juurde, kuna 16GB versioonis on väidetavalt kasutatav ~11GB ja tulevikuks jätab see minul ainult 3-4GB (praegune kasutus on umbes 7-8GB koos mälukaardiga.)
Protsessor on kahetuumaline. Muid miinuseid nagu väga silma ei hakanud.
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
06.01.2015 17:20:59
|
|
|
Kui mänge ei mängi, siis ei näe enam kui 2 tuumale telefoni puhul rakendust ka
|
|
Kommentaarid: 103 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
06.01.2015 22:06:36
|
|
|
Tomorrow, Solarise EMTs on palju mudeleid väljas.
|
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|