praegune kellaaeg 17.06.2025 15:39:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
montez
Kreisi kasutaja
|
28.03.2014 20:54:54
Wordpressi postituste algusest (täieneva) lehekülje tegemine |
|
|
Tänan klikkimast ja loodan, et äkki ka mõni minust targem oskab vastata ning aidata. Senine kogemus wordpressiga on lihtsalt paigaldamine ja template´ide vahetamine, nende koodi pole ma süüvinud.
Eesmärk või probleem on selline, et vajan tavalisest natuke erinevat info esitamist.
Tavaliselt kirjutan postitusi aga oleks vaja nende algustest koostada automaatselt täienev leht siltide alusel. Kujutan ette, et äkki saab page(leht) koodi panna "midagi", mille järel võetakse etteantud silti sisaldavate postituste algused. Näiteks on mul teemad pildid, mets, järv, linnud. Nüüd oleks vaja teha leht, kus kajastuks kõigi silti mets sisaldava postituse algused. Eriti vinge oleks veel ka viide teksti jätkumise lugemiseks.
Ma tean, et midagi taolist saab ka sildi järgi kuvamisel aga seal jäävad vahele pealkirjad ja muu ebavajalik info.
Minu probleemi võib vist ka sedasi sõnastada, et kuidas teha template kood selliseks, et siltide loetelu oleks esitatud vastavalt märgistatud postituste algustest. Ühes wordpressi varasemas versioonis (praegu 3.8) oli ka eraldi kast, kuhu sai kirjutada lühikese ülevaate pikemast tekstist. Seda valikut ehk kokkuvõtte käsitsi koostamist oleks ka vaja.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Taavi_R
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 183 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
163 |
|
tagasi üles |
|
 |
montez
Kreisi kasutaja
|
22.12.2014 13:05:41
|
|
|
Tõstan veel teemat ja muudan oma eesmärki.
Kuidas ma saan lehe(page) teksti alla lisada nimekirja mingi sildiga märgistatud postitustest? See tähendab teema lehtede loomist, mille lõpus on "kood" ja selle peale kuvatakse määratud sildiga(tag) märgitud postitused(sissekanded). Proovin luua siis sellist wordpressi blogi, kus lehe ülemine pool on staatiline ja selle all/juures on justkui kategooria postitused nimekirjana.
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karlapoiss
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Donald
HV kasutaja

|
31.12.2014 16:52:54
|
|
|
montez kirjutas: |
Tõstan veel teemat ja muudan oma eesmärki.
Kuidas ma saan lehe(page) teksti alla lisada nimekirja mingi sildiga märgistatud postitustest? See tähendab teema lehtede loomist, mille lõpus on "kood" ja selle peale kuvatakse määratud sildiga(tag) märgitud postitused(sissekanded). Proovin luua siis sellist wordpressi blogi, kus lehe ülemine pool on staatiline ja selle all/juures on justkui kategooria postitused nimekirjana. |
http://codex.wordpress.org/Function_Reference/get_the_tag_list
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
1 :: |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|