Vihmausss, Deem vihmauss sul ikka skill lvli kohta ma 110 aga skill kuskil 200
mingi tiimiga on lihtsam seda üles upitada (eriti pidevalt kuskil TDMis klanniga vastastest üle sõites), üksiku hundina võid "ilusa skilli" pmst unustada kui just teatud masinatel kõva käpp ei ole
Pole kordagi TDM'i peland ega ka tiimiga kuskil. Siiamaani olen oma mangutunnid solo'nd conquesti ja rushi relvadega ja mitte medicuna vaid Recon .
Käisin eile korraks EBV's, hakkas kohe meeldima kuna sel hetkel oli normal mode ja ikka mõnusam on omadega madistada kui välismaalastega.
ERROR
No contact with EA Online. Please try again later.
Tundub, et täna jälle varsti kukub kõik maha. Statistics Engine is down jne. Varsti kaovad ka serverid jne.
Sama jama oli Jõulude ajal. Neil crackeritel ja hackeritel pole vist paremat midagi teha kui teisi kiusata.
Mõtlesin, et prooviks neid Final Standi mapide dog tage otsida.
Huiabella - hunnik random asukohti ja ainult iga 10 minuti tagant tekib uuesti kui keegi ära võtab. wtf?!
kas tekib samasse kohta vähemalt või jälle uude? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Huiabella - hunnik random asukohti ja ainult iga 10 minuti tagant tekib uuesti kui keegi ära võtab. wtf?!
kas tekib samasse kohta vähemalt või jälle uude?
Harcore võiks rohkem olla, ei meeldi kui lased tüübile pool salve selga ja siis see arvab, et nüüd on õige aeg minema joosta, või veel hullem annab sulle peale seda nuga:))...surm võiks olla kiire ja valutu. Ja minimap võiks ka olemata olla aga seda soovivad paljud seal, seega see läbi ei lähe. Mapid liiga suured kui vähe rahvast sees, peab kogu aeg maratoni jooksma ühest otsast teise.
Olen rohkem üksik mängija olnud, kuigi koostöö vastu pole mul ka midagi. Vaid kogemused olnud teamiga kurvad, ei saada aru, et see kõigest mäng ja peaks olema lõbus mitte teami kogu aeg sõimama, et noob team j.n.e. Mõni kord läbi teamspeaki tulnud selline sõim, et .....unistallisin ta peale seda (jutt ei ole EBV servust). Naljal ja mõnitamisel teen vahet teadmiseks.
Aga muidu mäng ja EBV meeldib.
Lõbusat mängimist kõigile!
Head vana aasta lõppu kõigile! _________________ Battlelog: eesti38
Vaatan, et kõik on jube käpad helikopterite ja lennukite peal, endal ei tule lendamisest eriti midagi välja. Kas parimad kasutavad lendamiseks joystickut või käib kõik klaviatuuri peal?
Vaatan, et kõik on jube käpad helikopterite ja lennukite peal, endal ei tule lendamisest eriti midagi välja. Kas parimad kasutavad lendamiseks joystickut või käib kõik klaviatuuri peal?
Ise lasen hiirega ja panen siis vehicle sens 100% peale
Harcore võiks rohkem olla, ei meeldi kui lased tüübile pool salve selga ja siis see arvab, et nüüd on õige aeg minema joosta, või veel hullem annab sulle peale seda nuga:))...surm võiks olla kiire ja valutu. Ja minimap võiks ka olemata olla aga seda soovivad paljud seal, seega see läbi ei lähe. Mapid liiga suured kui vähe rahvast sees, peab kogu aeg maratoni jooksma ühest otsast teise.
Olen rohkem üksik mängija olnud, kuigi koostöö vastu pole mul ka midagi. Vaid kogemused olnud teamiga kurvad, ei saada aru, et see kõigest mäng ja peaks olema lõbus mitte teami kogu aeg sõimama, et noob team j.n.e. Mõni kord läbi teamspeaki tulnud selline sõim, et .....unistallisin ta peale seda (jutt ei ole EBV servust). Naljal ja mõnitamisel teen vahet teadmiseks.
Aga muidu mäng ja EBV meeldib.
Lõbusat mängimist kõigile!
Head vana aasta lõppu kõigile!
Kui oled huvitatud tiimitööst siis astu, aga sisse Dead-Friends serverisse ja enamjaolt tiimitöö garanteeritud. Üritame sellele rõhuda ja ka ise seda teha. Viska jutuaknasse käsklus !rules ja kuvatakse ka reeglid. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
iga koht erinev ja iga 5 min järel peaks olema
Alates 10 minutit mapi stardist hakkavad ilmuma. Korraga on ainult üks dog tag kogu mapi peale saadaval. Kui ära võetakse, siis suurusjärgus 10 minuti pärast uus jne. Hääle järgi mängus saab aru, kui keegi tagi ära korjanud. Tasub teha koostööd nende leidmiseks ning harjutada kas kopteri või mõne muu lennuvahendiga nende otsimist. Kohad jäävad pärast tunnikest-paari otsimist juba pähe. Ise leidsin sõbra abiga spetsiaalses dog tagi otsimise serveris, sõber aga rääkis, et tema tegi suures conquest mapis seda, kuna kõik olid hõivatud põhitegevusega, sai vaikselt üksi ringi rokkida.
Inglisekeelsed juhised dog tagide leidmiseks jne siin: http://imgur.com/a/hzBRN _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
iga koht erinev ja iga 5 min järel peaks olema
Alates 10 minutit mapi stardist hakkavad ilmuma. Korraga on ainult üks dog tag kogu mapi peale saadaval. Kui ära võetakse, siis suurusjärgus 10 minuti pärast uus jne. Hääle järgi mängus saab aru, kui keegi tagi ära korjanud. Tasub teha koostööd nende leidmiseks ning harjutada kas kopteri või mõne muu lennuvahendiga nende otsimist. Kohad jäävad pärast tunnikest-paari otsimist juba pähe. Ise leidsin sõbra abiga spetsiaalses dog tagi otsimise serveris, sõber aga rääkis, et tema tegi suures conquest mapis seda, kuna kõik olid hõivatud põhitegevusega, sai vaikselt üksi ringi rokkida.
Inglisekeelsed juhised dog tagide leidmiseks jne siin: http://imgur.com/a/hzBRN
Ise sain kobapeale yhe kätte ja teistega pole viitsinud jamada. Suht tüütu _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Üldjuhul peaks olema jah 4 inimest tarvis, et mäng pihta hakkaks. _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
Noh, eile ei vedanud väga otsimisega. Proovisin tuhlata küll. Mis heli mängib kui tag võetakse? Ei leidnud eile head videot juutuubist.
Selle eest sain mingi hea piloodiga kopteriga täristada. Tüüp polnud küll piloodina rakettidega hirmus killer aga lendas see-eest hästi. Mul gunnerina tuli kõvasti rohkem kille (siiani enam-vähem võrdselt olnud kille või piloodil rohkem kui võõrastega mänginud). _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Noh, eile ei vedanud väga otsimisega. Proovisin tuhlata küll. Mis heli mängib kui tag võetakse? Ei leidnud eile head videot juutuubist.
Selle eest sain mingi hea piloodiga kopteriga täristada. Tüüp polnud küll piloodina rakettidega hirmus killer aga lendas see-eest hästi. Mul gunnerina tuli kõvasti rohkem kille (siiani enam-vähem võrdselt olnud kille või piloodil rohkem kui võõrastega mänginud).
Mine eelneval lingil asetsevasse serverisse ja sulle antakse teada, kuna on ootel ja kuna saab otsida ja ka selle kui keegi leiab. Mingi plönn käib sel hetkel ja vist ei ole ka alati päris sarnane. Kui palju otsijaid, siis istud paari koha juures ja saad ehk kätte. Päeval korra käisin ja õnnestus üks leida. Samas üks kurtis, et üle nelja tunni juba otsinud ja pole midagi saanud
Ise sain kobapeale yhe kätte ja teistega pole viitsinud jamada. Suht tüütu
Ei ole nii raske kui tundub. Võta sõber kaasa, mine tühja serverisse ja jagage map kaheks. Ise leidsin niimodi kokkuvõttes umbes tunniga kõik tagid.
Kas mitte 3 sõpra pole vaja kaasa võtta kui tühja serverisse minna? Kahekesi läheb vist suht tüütuks poole kaarti läbi kammimine
Nojah, see oli lihtsalt figure of speech. Ühesõnaga mitmekesi oluliselt parem otsida kui üksi. Keegi mingi päev vibu järgi tahab minna võib mulle ka teada anda, ammu assignmentid tehtud peaks vist nagu ära tooma.
Ise sain kobapeale yhe kätte ja teistega pole viitsinud jamada. Suht tüütu
Ei ole nii raske kui tundub. Võta sõber kaasa, mine tühja serverisse ja jagage map kaheks. Ise leidsin niimodi kokkuvõttes umbes tunniga kõik tagid.
Kas mitte 3 sõpra pole vaja kaasa võtta kui tühja serverisse minna? Kahekesi läheb vist suht tüütuks poole kaarti läbi kammimine
Nojah, see oli lihtsalt figure of speech. Ühesõnaga mitmekesi oluliselt parem otsida kui üksi. Keegi mingi päev vibu järgi tahab minna võib mulle ka teada anda, ammu assignmentid tehtud peaks vist nagu ära tooma.
Aitan ka ära tuua olemas nii server selleks kui ka abivahendid. Saada PS kui abi vajad!
Kas seda saab nimetada tearinguks kui liigutan hiirt vasakule ja paremale ja siis mingil detail nagu muutuks sakiliseks või ei koosneks nagu ühest tükist?
Midagi analoogset nagu siin
Link
alates ajast 0.04-0.05 mul ei ole seda lähedal vaid just kaugemal olevate detailidega. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.