Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Gap
HV Guru

|
28.12.2014 03:50:00
|
|
|
mis häkki kasutad või palju maksad kuus nii kiire netiühenduse eest ?
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
28.12.2014 05:48:47
|
|
|
Ma muidu ei kobiseks, aga see brony teema ajab oksele. kasvage poisid, kasvage.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
28.12.2014 09:35:15
|
|
|
tsitaat: |
DDOS pole nagu eriline vabandus.
|
End useri jaoks jah. Ega see mitigation pole mingi magic spell et tõmbab kangist käima ja kõik korras.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
28.12.2014 10:07:40
|
|
|
Vihmausss kirjutas: |
Spoiler 
|
TOP GAME MODES
kohast võiks ka siis pildi saata.
Mingit TDM-i mängija omad praegu ees? Ma tahaks sama statsi näha CQ Large only mängijatelt, ehk siis ÕIGE BF
PS: Hakake kohe mängima, õhtul on nagunii asi maas
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
28.12.2014 12:54:24
|
|
|
KrikU kirjutas: |
Spoiler 
|
TOP GAME MODES
kohast võiks ka siis pildi saata.
Mingit TDM-i mängija omad praegu ees? Ma tahaks sama statsi näha CQ Large only mängijatelt, ehk siis ÕIGE BF
PS: Hakake kohe mängima, õhtul on nagunii asi maas  |
Pole kordagi veel katsund ega proovind neid closed quarters modesi, tdm squad jne. Enamasti CQL ja Rush nagu pildilt naha .
Spoiler 
Gap kirjutas: |
mis häkki kasutad või palju maksad kuus nii kiire netiühenduse eest ? |
Haha tavaline kiviaegne Elioni nett 1mb download 100kb/s upload Ping on euroopa serverites avg 50 seega eikurda, kuid alati võiks parem olla
painkillah kirjutas: |
Ma muidu ei kobiseks, aga see brony teema ajab oksele. kasvage poisid, kasvage. |
Spoiler 
Good enough?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
aphextwin
HV vaatleja
|
28.12.2014 15:23:11
|
|
|
Mängu uuesti installeerimise järel on miskipärast particle efektid jms tugevasti peal, olgugi et graafika on mängu siseselt LOW peale sätitud. Olen ka loonud user.cfg faili, milles on read, mis peaksid kaotama (ja kaotasid eelmise installi ajal, enam mitte) tule all olles ekraanilt bluri. Nüüd just nagu võtab mäng kuskilt omad sätted ja need on maksimumilähedased - nähtavus ja framerate e. mängu sujuvus kannatab kõvasti. Ideid?
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
28.12.2014 16:03:30
|
|
|
Spoiler 
Good enough?  |
kasutaja on dUUUmzz (polnud väga raske tuvastada) kui keegi tahab statse pookida.. recon+pdw või scout helikad ja tundub veerevat ilma "abiratasteta"
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocu
HV kasutaja
|
28.12.2014 16:48:57
|
|
|
aphextwin kirjutas: |
Mängu uuesti installeerimise järel on miskipärast particle efektid jms tugevasti peal, olgugi et graafika on mängu siseselt LOW peale sätitud. Olen ka loonud user.cfg faili, milles on read, mis peaksid kaotama (ja kaotasid eelmise installi ajal, enam mitte) tule all olles ekraanilt bluri. Nüüd just nagu võtab mäng kuskilt omad sätted ja need on maksimumilähedased - nähtavus ja framerate e. mängu sujuvus kannatab kõvasti. Ideid? |
Kui sul seal user.cfg-s see rida on, mis protsessori kõiki tuumasi maksimaalselt ära kasutab, siis too asi tegi mul sama. Pani graafika high-ultra peale ja ei lasknud muuta enam ei mängust seest ega läbi confi faili. Nii kui tolle rea ära võtsin hakkas toimima jälle.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
28.12.2014 18:24:20
|
|
|
rocu kirjutas: |
Mängu uuesti installeerimise järel on miskipärast particle efektid jms tugevasti peal, olgugi et graafika on mängu siseselt LOW peale sätitud. Olen ka loonud user.cfg faili, milles on read, mis peaksid kaotama (ja kaotasid eelmise installi ajal, enam mitte) tule all olles ekraanilt bluri. Nüüd just nagu võtab mäng kuskilt omad sätted ja need on maksimumilähedased - nähtavus ja framerate e. mängu sujuvus kannatab kõvasti. Ideid? |
Kui sul seal user.cfg-s see rida on, mis protsessori kõiki tuumasi maksimaalselt ära kasutab, siis too asi tegi mul sama. Pani graafika high-ultra peale ja ei lasknud muuta enam ei mängust seest ega läbi confi faili. Nii kui tolle rea ära võtsin hakkas toimima jälle. |
Mis moodi sa lased tal need max ära kasutada?
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocu
HV kasutaja
|
28.12.2014 18:41:32
|
|
|
El-Fuego kirjutas: |
Kui sul seal user.cfg-s see rida on, mis protsessori kõiki tuumasi maksimaalselt ära kasutab, siis too asi tegi mul sama. Pani graafika high-ultra peale ja ei lasknud muuta enam ei mängust seest ega läbi confi faili. Nii kui tolle rea ära võtsin hakkas toimima jälle. |
Mis moodi sa lased tal need max ära kasutada? |
Õigemini mitte max ära kasutada, vaid 1 tuuma asemel 4 tuuma ära kasutada, mida ta muidu ei tee.
https://www.youtube.com/watch?v=IDhDZwYLAoE
Ise sain sealt 30+ fps boosti, aga võtsin maha kuna settinguid siis muuta ei lasknud nagu eelnevalt mainisin. Fps BF-is niigi hea.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
28.12.2014 19:41:49
|
|
|
Thread.MaxProcessorCount 4
+ soovitan kindlalt cpu unparkida
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
28.12.2014 20:10:25
|
|
|
Thread.MaxProcessorCount 4
+ soovitan kindlalt cpu unparkida |
mis asi on unparkida?
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
28.12.2014 21:39:47
|
|
|
Pseudoteema täiesti. See command juba tükk aega kinni keeratud + forseeris kõik settingud medium peale. See viimane ongi see miks arvatakse, et fpsi sai juurde
Core unparking on ka mingi myth kui w8.1 kasutada, siis piisab wini control panelist power options alt high performance valida.
Kes eriti paranoiline, võib seda proovida: http://thehowtoman.com/how-to-unpark-cpu-for-battlefield-4/
See tegi ainult seda, et idle olukorras windowsi desktopil ei tõmmata CPU kiirust maha.
Dice moderaator kirjutas selliselt BL-is selle kohta:
tsitaat: |
Sorry this setting that we added for the BF update last week, doesn't work at all. It will be part of a future update instead for performance testing, but it is not recommended to be generally used as the default values should be good. Locking thread
|
Pole kordagi veel katsund ega proovind neid closed quarters modesi, tdm squad jne. Enamasti CQL ja Rush nagu pildilt naha .
Spoiler 
|
Okei, see pilt on ikka midagi väga muud kui mu enda noob statside pealt välja paistab, õnneks mu embleem õigustab end
Spoiler 
Mängustiilides peab ikka drastiline vahe olema. Hea võrrelda, kuna muidu oleme leveldamises sama kaugel, samas ma üle 2x kauem mängu tiksutanud Sellepärast BF on huvitav samas ka
Praegu käib äge pumba awardide grindimine endal
|
|
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
aphextwin
HV vaatleja
|
28.12.2014 23:12:34
|
|
|
Suur tänu sulle! Jah, oli see rida. Võtsin maha ja nüüd on parem.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
29.12.2014 20:26:50
|
|
|
Eitea kuidas nii parkisin aga pargitud ta sai
Spoiler 
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maiku007
HV kasutaja
|
29.12.2014 22:17:46
|
|
|
Ma olen võtnud nõuks kõikide põhirelvadega 500+ killi ära teha. Võite kaasa elada - Maiku007
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
martenl
HV vaatleja
|
30.12.2014 10:15:18
|
|
|
Vihmausss, Deem vihmauss sul ikka skill lvli kohta ma 110 aga skill kuskil 200
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
30.12.2014 12:32:20
|
|
|
martenl kirjutas: |
Vihmausss, Deem vihmauss sul ikka skill lvli kohta ma 110 aga skill kuskil 200 |
mingi tiimiga on lihtsam seda üles upitada (eriti pidevalt kuskil TDMis klanniga vastastest üle sõites), üksiku hundina võid "ilusa skilli" pmst unustada kui just teatud masinatel kõva käpp ei ole
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
30.12.2014 15:03:13
|
|
|
Ja, mis te selle skilliga siis teete kah? Lähete mõneks nädalaks eemale ja kaotate kogu selle vaeva.... Tegu tühise e-peenisega, ehk siis nolife-taseme näit reaalajas
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
30.12.2014 16:53:54
|
|
|
aht0 kirjutas: |
martenl kirjutas: |
Vihmausss, Deem vihmauss sul ikka skill lvli kohta ma 110 aga skill kuskil 200 |
mingi tiimiga on lihtsam seda üles upitada (eriti pidevalt kuskil TDMis klanniga vastastest üle sõites), üksiku hundina võid "ilusa skilli" pmst unustada kui just teatud masinatel kõva käpp ei ole |
Pole kordagi TDM'i peland ega ka tiimiga kuskil. Siiamaani olen oma mangutunnid solo'nd conquesti ja rushi relvadega ja mitte medicuna vaid Recon .
Käisin eile korraks EBV's, hakkas kohe meeldima kuna sel hetkel oli normal mode ja ikka mõnusam on omadega madistada kui välismaalastega.
viimati muutis Vihmausss 30.12.2014 16:58:49, muudetud 1 kord |
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
30.12.2014 16:58:44
|
|
|
busta kirjutas: |
Ja, mis te selle skilliga siis teete kah? Lähete mõneks nädalaks eemale ja kaotate kogu selle vaeva.... Tegu tühise e-peenisega, ehk siis nolife-taseme näit reaalajas  |
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
parm
Kreisi kasutaja
|
30.12.2014 17:50:32
|
|
|
SKILL näitab mängija mängust arusaamist ja mängu reeglite järgi mängimist.
Iga roundi lõpus arvutatakse vastavalt ideaalskillile (KDR 5, SPM 1000 ja KPM 3). Tegemist on puhta matemaatikaga, kui ei saa aru, tasub ennast harida.
Üldiselt SKILL 300+ näitab, et mängija saab mängust aru ning on oma tiimile kasulik (võtab lippe, hävitab jalaväge ja tehnikat). Kellel 400-500 vahele, nendega on lausa lust koos mängida, defibitakse, vistakse padruneid jne. Probleem on mängijatega kes ei saa aru kirjadest NEED AMMO, NEED MEDIC jne. Korduvalt pidanud .44-ga neile näkku laskma ja chatis sõimama, et midagi maha visataks.
_________________ | SPARCO toolid https://www.carshop.ee/et/2374-sparco | Tuuningosad mootorsõidukitele - www.carshop.ee | |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
30.12.2014 19:11:23
|
|
|
Spoiler 
parm kirjutas: |
SKILL näitab mängija mängust arusaamist ja mängu reeglite järgi mängimist.
Iga roundi lõpus arvutatakse vastavalt ideaalskillile (KDR 5, SPM 1000 ja KPM 3). Tegemist on puhta matemaatikaga, kui ei saa aru, tasub ennast harida.
Üldiselt SKILL 300+ näitab, et mängija saab mängust aru ning on oma tiimile kasulik (võtab lippe, hävitab jalaväge ja tehnikat). Kellel 400-500 vahele, nendega on lausa lust koos mängida, defibitakse, vistakse padruneid jne. Probleem on mängijatega kes ei saa aru kirjadest NEED AMMO, NEED MEDIC jne. Korduvalt pidanud .44-ga neile näkku laskma ja chatis sõimama, et midagi maha visataks. |
Täiesti vale jutt tundub, ma teen neid kõiki asju ALATI ja pigem puudus nendest squadidest kus ordereid keegi viitsiks anda. Enamasti ise liidrina siis annan ordereid ja kui veab, siis neid ka järgitakse - kuigi minu squadi tulevad tavaliselt need kes äsja serveriga liitunud automaatselt.
Skill on mul 225 ehk ikka päris halb. K/D ratio on ka ülimadal, sest ma ei viitsi campida vaid pidevalt lendan lippe hõivama nii palju kui võimalik + kõik muud tegevused mida mängitava klassiga teha võimalik.
Väga tihti olen ma skooritabeli tipus samuti.
Top Game modes näitab väga hästi kui hästi on täidetud just game mode eesmärki kindla ajavahemiku sees - kas püütud lippe või muud eesmärgid nagu rushis või dominationis.
kah üksik hunt
|
|
   |
119 |
|
tagasi üles |