EA foorumites ei tasuks nii positiivne olla - võibolla ei usuta ja bänn kukub _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Arvan, et te juba ammu teate, kuid mainin siiski, et siit saab hõlpsalt teenida mõned lisa "vidinad" oma tegelaskujule. Mängid lihtsakoelist Dragon Age Legends'i (logid oma EA kontoga sisse).
Mäng asub siin: http://www.ea.com/dragon-age-legends
Krt mul mingi teema sellega. Jookseb kinni peale iga paari minuti möödumist mängides,siis peab ootama mingi minut,siis jälle 2-5minti mängu ja jälle jookseb kinni. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Lugedes kogu seda teemat,huh hea et ei ostnud.Ise hetkel Dragon Age 1 suht kinni.Mulle meeldis mäng väga(mõtlen ühte)kuni teatud hetkeni.
Hetkel 60% maailma avastatud.38% läbitud,1800 midagi tapetud.See tapetud number käib kõige rohkem närvidele,ma lootsin et Dragon Age saab olema Baldurs Gate järglane aga,aga vastu saime mingi ,ala ,Diablo clone in party.Kurat tahaks rohkem Boss fighte,mitte mingeid ruum ruumi järel puhastus aktsioone,prügi korjamist.Minu arvates,mingi iga nurga taga on mingi mõttetu grupp ootamas,tapab selle mängu story ja mängu tempo.
Esimese playthrough lõpetasin just, ShieldSword Warrior, Berserkeri ja Vanguardiga põhimõtteliselt. Jäin mänguga äärmiselt rahule, Yahtzee review-st jäi palju halvem mulje. Raamjutustuse idee ja see, kuidas erinevad esemed hiljem uuesti mängu tulevad oli minu meelest täiesti piisav.
Kui kunagi vihmased ilmad/midagi pole teha/netti pole, alustan kindlasti uuesti.
Patch 1.02 lasti PC ja Mac -ile välja!
Tõmba siit:Dragon Age 2 Patch 1.02(Otselink, PC patch; Mac-il on tõmbab uue patchi automaatselt mängu käivitamisel!)
NOTE: Some plot fixes are retroactive, but not all. Players with plot-breaking
bugs may need to revert to an earlier save, particularly a save prior to
visiting the affected area during the current year in the game.
GAMEPLAY
- The effects of various follower talents and item properties are now being
properly removed and re-applied when loading and saving.
- Anders's default set of tactics will now activate Haste when appropriate.
- Aveline's final armor upgrade is now available during "Favor and Fault."
- Aveline's Retaliation talent no longer imposes a delay when activated.
- The warrior's Rally talent now functions as described.
- The rogue's Lacerate talent now functions as described.
- Party members who are resurrected during a fight now rejoin combat properly.
- Hawke no longer gains random spells or talents after using the Maker's Sigh
potion, then saving and reloading.
- Potions, poisons, grenades, and runes can now still be ordered from the Hawke
estate after the main campaign is complete.
- Various minor gameplay issues no longer occur.
QUESTS (SPOILER WARNING)
- "Duty" will now appear on the Chanter's Board even if the player accepted
all of the board's quests before installing the Exiled Prince premium content.
- The journal for "Duty" will now update if the player left the Docks (Night)
area immediately after killing the Flint Company mercenaries.
- In "Finders Keepers," the door to Woodrow's Warehouse will now open if the
player steals the location to the warehouse from the harbormaster's office.
- In "Finders Keepers," if the player leaves Woodrow's Warehouse before finding
the crate, it is now possible to return to the warehouse to complete the quest.
- In "Herbalist's Tasks," the varterral's heart is now available even if
the player killed the varterral before receiving the quest.
- Merrill no longer refers to the aftermath of "A New Path" before the plot
has been completed.
- Varric is no longer confused about which character Hawke has been romancing.
- Various minor story-scripting issues no longer occur.
PC/MAC-SPECIFIC FUNCTIONALITY
- Varric's Embellishment talent no longer incorrectly refers to movement speed.
- It is now easier to select party members by clicking on their portraits when
the level-up arrow is displayed.
- The game now functions correctly if the Windows desktop is set to 150% size.
- The video options menu now allows a wider full-screen gamma range.
- Various issues specific to DirectX 11 no longer occur.
- Various technical changes should improve performance and limit crashes.
DLC tulekul, kui kedagi huvitav. Trailer näeb nu normaalne välja, aga kui eile EA Showcase'l gameplay'd nägin, siis see ümbrustik ja graafika oli ikka nii igav ja tühi, et jube kohe!
See sobib antud hetkel siia väga hästi. Ei viitsi ennast nikastada dlc pärast, DA2 sai ammu maha lastud, kuid DAO istub siiamaani arvutis ning ootab uut Playthroughi kõikide dlc-dega.
Sai ka lõpuks mäng läbi tehtud. Alguses oli kiire combat üsna võõras, aga sellega harjus ära. Raskusastme kohta niipalju, et nightmare on ikka idikalt raske... erinevalt esimesest osast pole teine tehtud selleks et friendly fire'ga arvestada minu arust. Ise mängisin hardiga ja ainuke koht kus ma olin sunnitud raskusastet alla laska oli act 1 lõpus olev tegelane, sest ma ei viitsinud seal enam kauem jamada. Muidu oli õigete combodega võitlus üsna lihtne. Põhiliselt oli mul partys spirit healer (main), daggeritega rogue, elemental/primal mage ja 2h warrior.
Mäng oli lühike...mängitud sai 28 tundi ja 30 minutid (esimest osa tegin koos expansioniga ~120h vist). Enamus side queste jäi tegemata kuna need tundusid üsna igavad.Samas story oli minu arvates üsna huvitav... eriti meeldiv oli see, et mu lemmiktegelane esimesest osast oli ka sisse toodud
Läksin vahepeal teisele ringile, seekord mage ja nightmare. Kurat, Act 1 ja 2 lõpubossud ikka armastavad oma elusid lambist täita (ei mõtle potionite kasutamist, vaid suvalisel hetkel läheb HP uuesti täis ja nii läks lihtsalt terve igavik, et üldse nende HP-d vähendada mingilgi määral, ning siis läks HP täis ja nii edasi kuni lõpuks pidin raskusastet vähendama, et sellest rämedalt debiilsest meelega tehtud disainiveast vabaneda).
Nightmare raskusaste on lihtsalt väga debiilselt tehtud. Mingi muu sõna selle kohta ei kehti, kui debiilne.
Naljakas muidu, et Dragon Age: Origins-is oli iga viimanegi koobas jne erinev ja art style oli omapärasem, unikaalsem, samas DA2 on pea iga koopa, toa jne jaoks kasutatud miskiseid "template" ruume ja sealt vastavalt vajadusele veidi kinni pandud uksi vms, ning art style on nii generic kui vähegi annab olla. Tõesti, DA:O oli kordades kenam, mis sest et oli väga pruun, oli valitud kindel art style ja jäädud selle juurde, ning see sobis. Samuti igasugu "eriefektid" nägid DA:O-s kenamad välja... v.a lightning ja ice efektid, mis on tõsiselt kenad siin.
Samas uus combati süsteem mõnes mõttes isegi meeldib, oleks küll võinud rafineeritum olla, aga mis teha. Mis aga tõsiselt häirib, on see et tuleb õhust hordide kaupa pahalasi juurde, kui kellegagi võitlema astud, see kohe mitte vähimalgi määral ei sobi siia.
Qunaride uus disain on kena, vägagi kena ja palju sobilikum kui algne.
Stoori kohta:
Spoiler
Ehk siis sisuliselt mage-d jubedalt üle demoniseeritud, nagu kogu mängu point olekski et "f*ck mages, they suck and we, the developers, hate them, and so should you".
Sisuliselt iga kord kui mage-d on mingi questiga seotud, hakkavad kõik kohe blood mage-deks ja abominationiteks jms... no tõesti, miks seda vaja on? Pigem oleksid nad võinud näidata neid inimlikumast küljest ja ka seda, et saad teatud juhtudel neid aidata, nii et tulemus jääks positiivne, mitte nii et kõik kohe ründavad sind ja muutuvad otsekohe abominationiteks, nagu oleks iga mage kellega kokku puutud sisuliselt evil. Eks ma saan sellest aru, et tahavad igalepoole võitlusstseene toppida, aga seda annaks ka nii teha, et ei pea kohe neid tapma hakkama... samuti mis ajast peab RPG-des IGAS KOHAS ainult võitlus olema? Meenutagem Planescape: Torment-i(jah, ma tean et see pole Bioware mäng, aga see ei puutu hetkel asjasse, kui väga häirib, siis asendage see BG seeriaga, mis Bioware tehtud ja Black Isle Studios poolt publishitud, aga Tormentis oli see palju aktuaalsem, ning kes keelab teiste firmade toodangult, eriti kellega varem ka seotud olid, midagi õppida... või iseenda vanast toodangust) kus sai vägagi paljusid võitlusi vältida, ning oli kõvasti side-queste mis ei koosnenud sisuliselt puhtalt võitlusest, tihtipeale polnud võitlemine isegi mõttekas, kuigi alati võimalik. BG seeria ja Planescape: Tormenti mängudes oli tõeliselt palju sügavust, mis DA2-s lihtsalt puudub. RPG-des üldiselt on ikka päris karm allakäik toimunud viimase dekaadiga... ja seda ma väga selgelt ei märganudki enne DA2-te ja selle postituse kirjutama hakkamist. DA:O oli samm õiges suunas ja DA2 oli samm tagasi vales suunas, kui võtta selles suhtes, et mis halvemaks/paremaks RPG-des aastakümnega on üldiselt läinud. The Witcher ja The Witcher 2 on erandid... aga ma kardan, et ka CD Projekt lõpuks läheb sarnases suunas - teevad mõned väga head mängud, teenivad kõvasti raha ja siis hakkab asi juba rohkem raha teenimise peale minema kui tõsiselt heade mängude tegemise.
Ja samuti see, et näiteks Chantry õhku laskmine on täielikult sinu tegevusest sõltumatu, st pole mitte mingit valikut selle suhtes, ega midagi... jällegi, minu arvates viga.
Muus osas stoori poolest väga kurta pole, alla keskmise Bioware(esimese BG väljalaskest saati enda poolt kehtestatud) standardite poolest, kõvasti üle keskmise teistele kehtivate standardite poolest.
Kurb endiselt, et DA:O-le väärilist järge ei tehtud, kas laiskuse, aja või resursside puuduse tõttu(kardan et kõige kolme).
Taheti midagi erinevat teha, aga misiganes piirangud seda sisuliselt ei lubanud, või jäi tahtmisest puudu ja tulemus tuli halvem kui oleks võinud arvata.
Ja no tõesti, oleks mõni teine tootja, oleks olnud õnnelik et niigi hea tuli, aga Bioware-lt oleks oodanud midagi tunduvalt paremat... so much wasted potential.
Aga ärge nüüd valesti aru saage - tegemist on minu meelest endiselt üsna hea mänguga, miks ma muidu teisel ringil oleks.
Ja miks ma seda pikka postitust kirjutama hakkasin kesköösel ja nii palju hiljem reliisist? Sest mul hakkas igav ja tahtsin viriseda natuke selle mängu vigade üle.
... sisuliselt mage-d jubedalt üle demoniseeritud, nagu kogu mängu point olekski et "f*ck mages, they suck and we, the developers, hate them, and so should you"..
Esimeses osas (mis oli täitsa OK mäng) olid mu meelest Elfid ka mõttetuteks tehtud - mingid pool vibulased/pool pätid. a-la indiaanlaste kuvand USA-s
Miks nii - ilmselt mass tahab olla "human, male, warrior"... _________________ War. War never changes.
Malkavian: [to a stop sign] No, you stop!
Mul selline tunne, et DA2 tehti nendele kellele ei meeldinud DA1, mis on natuke imelik. DA1 tegi nii palju asju õigesti ning oleks saanud paremini teha, kuid DA2-ga pandi puuse osade asjadega.
... sisuliselt mage-d jubedalt üle demoniseeritud, nagu kogu mängu point olekski et "f*ck mages, they suck and we, the developers, hate them, and so should you"..
Esimeses osas (mis oli täitsa OK mäng) olid mu meelest Elfid ka mõttetuteks tehtud - mingid pool vibulased/pool pätid. a-la indiaanlaste kuvand USA-s
Miks nii - ilmselt mass tahab olla "human, male, warrior"...
Tõsi, seda unustasin mainida... aga DA2-s mage-de karakteriseerimine on kordades halvem kui esimeses osas elfid.
Ok, esimeses osas elfid polnud nii integraalne osa stoorist ja üleüldiselt veidi arusaadavam kui see, miks maged nii evil by default teises osas on.
Spoiler
Võiks arvata, et kui on kaks sõdivat faktsiooni stoori täiesti lõpupoole, siis võiks arvata, et kui mage-d valid, siis nad ei hakka abominationiteks jms, see et First Enchanter Orsino ise mingiks über-abominationiks hakkas ilma igasuguse päris põhjuseta on täiesti andestamatu, kurat ilgelt tore kui see pool kelle poolt oled, sinu vastu hakkab võitlema... aga jah, mingi võitluse osa peab ikka olema mingi bossi vastu ja ei viitsitud ju teha mingit muud vastast kes poleks olnud see kelle poolt sa olid, eeldusel et toetad mage-sid ja mitte templareid. Eks nad vast ootasid et kõik on kohe templarite poolt, kuna maged on nii pahapahad(kuna nemad nad täpselt nii kirjutasid).
DA:O puhul kulutasid nad ikka kõvasti aega, et seda valmis teha, kõik oli väga hästi läbi mõeldud jne... DA2 puhul olid uued ideed ja otsustasid ka neid kuidagi teostada, ainult et kiiresti oli vaja reliisida kuna djengi vaja kätte saada bljaad ja kiiresti.
Ilmselt võime EA-d tänada suuresti selles.
facebooki/google pisivend Dragon age legends projekt failis ka.
Server pandi kinni ja kellel huvi on, siis mäng on vabalt saadaval single player versioonina.
Selle osa suurim probleem on, et questid kõik sarnased ja ühed ja samad levelid koguaeg. Enamus aeg oled linnas ja selle keldrites, kõik näeb sama välja ja väga igav.
Tegid mängu raskemaks sellega, et vaenlased spawnivad tagant ja ülevalt jne, et oleksid kinni piiratud. Ja nii iga võitlus. .
Alguses veel viitsisin dialooge kuulata aga need ei jõudnud dao tasemele
Igaltpoolt näha et kiiruga tehtud. _________________ zero
Nii ta on. Proovi parem kolmandat osa. Hoopis teine asi _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.