Nimed, mis senini nendest suurtest pakkidest on meelde jäänud - Koke ja Lampard. Turniiri pakist ka essugi ei saanud. Ostetud pakkidega on seis veidi helgem olnud (lõppkokkuvõttes kulutuste ja saagi suhe on vist suht nullis: Di Maria, Iniesta, IF Cazorla, J Boateng, IF Hamouma). Tore, kui EA jagaks ka 50k ja 100K pakke tasuta ikka
ühes tasuta megapackis oli ramires ja sanchez, päris norm.
EA andis mulle jõulude puhul hoiatuse coinide ostmise eest... Rohkem ei julge küll osta. Aga mtlen kas nii ei saaks tellida, et teed web appis uue kasutaja, tellid sellele coine ning saadad sealt coine endale. Keegi on proovinud?
ma sain 50k kuskilt üleöö, tähele ei pannud kust äkki tuli packist redeem coins vms aga ei kujuta ette mis värk sellega on.
Kasulikke mängijaid pakist ei saanud, parimaks mängijaks Cavani. Kahju, et ühtegi müüa ei saa.
krt võtsin punkte, aga origin nussis mingi erroriga
lõpuks kui kätte sain, olid 50k pakid otsas
jäävad punktid siis 100k pakkidele või siis totyle _________________ ☠
ma sain 50k kuskilt üleöö, tähele ei pannud kust äkki tuli packist redeem coins vms aga ei kujuta ette mis värk sellega on.
Kasulikke mängijaid pakist ei saanud, parimaks mängijaks Cavani. Kahju, et ühtegi müüa ei saa.
Juhul kui just duplicate ei ole minu ramires ja sanchez olid ilusti duplicate'id ja said maha müüdud
Ma ostsin paar kaks korda coinse ja rohkem ilmselt ei osta ka. Avasin rohkem pakke kui ma niisama mängides 5 aastaga suudaksin avada ja kalleim mängija, kelle sain, oli TOTW Shaqiri, mille väärtus oli sinna 250k kanti. Never again..or maybe some day.
krt EA peaks pointse odavamaks tegema, mõttetu raisata nii palju raha. Ja muutma oma pakkide süsteemi, tõstma võimalust, et paremaid mängijaid saada. Lisaks võiks olla lisavõimalused pakkidel, nt et ainult BPL players gold pack jne, millel puuduks ajaline limiit. Praeguse seisuga ma ei näe põhjust mitte coinide ostmiseks, hui viitsin mingi 24/7 pelada fifat, et järgmise aasta augustis endale neymar vms lõpuks saada ja siis juba uus fifa osta...
ma olen enda jaoks leidnud, et nvidia shadowplayga 1 minutiline klipp on täpselt paras, et mänguolukord koos kordustega peale võtta futis
sain hiljuti ka kaks ilusat karistuslööki
mõlemad olid sisuliselt identsed, kuid teisel läks sõrm valel hetkel LT pihta ning vale mees lõi
ja siis üks löök veel meeleheitel keskvälja juurest
Ma kasutan ka shadowplayd, aga manuaalselt võtan asju kaadrisse tavaliselt. Mul vist kvaliteet läks pekki convertimisega, järgmine kord kui peaks kollektsiooni kokku saama siis lasen otse toorikud üles
Ma kasutan ka shadowplayd, aga manuaalselt võtan asju kaadrisse tavaliselt. Mul vist kvaliteet läks pekki convertimisega, järgmine kord kui peaks kollektsiooni kokku saama siis lasen otse toorikud üles
ma midagi ümber ei kodeeri, lähevad toorelt
ja shadowplay on igaljuhul mõistlik kasutada
niikui midagi põnevat juhtub, pressid nuppu ja kõik on juba linti salvestatud
1min on piisavalt väike ka 270MB, selliseid olen juba niisama kõvakettale kuhjanud, mingeid pikemaid klippe ei viitsi ümber teha _________________ ☠
ma ei tea, kas teil ka selline bug on, aga single player tournamentidega saab päris lihtsalt pakke ja raha. praegu võitsin 5 korda seda FUTmas tournamenti, mille esialgseks rewardiks oli rare gold pack (12 itemit, kõik rare) ning pärast võitu näitas, et uuesti võitmise puhul on rewardiks 3500 coini ainult. Tegin siis teist korda läbi ning sain hoopis 3500 coini + rare gold packi. Niiet iga viie mängu tagant 3500 coini +pack saada on minu arvates päris hea. Nüüd ootan selle new year tournamendi avanemist, kus oli rewardiks vist jumbo gold pack.
ma ei tea, kas teil ka selline bug on, aga single player tournamentidega saab päris lihtsalt pakke ja raha. praegu võitsin 5 korda seda FUTmas tournamenti, mille esialgseks rewardiks oli rare gold pack (12 itemit, kõik rare) ning pärast võitu näitas, et uuesti võitmise puhul on rewardiks 3500 coini ainult. Tegin siis teist korda läbi ning sain hoopis 3500 coini + rare gold packi. Niiet iga viie mängu tagant 3500 coini +pack saada on minu arvates päris hea. Nüüd ootan selle new year tournamendi avanemist, kus oli rewardiks vist jumbo gold pack.
Oleks teadnud oleks rohkem seda turnat läbi teinud , eriti online varianti
EDIT: Jõudsin ka korra selle offline turna veel ära teha ja sai paki jah (paki sisu )
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.