Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 112, 113, 114  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
flameas
HV veteran
flameas

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 24.12.2014 15:48:18 vasta tsitaadiga

Tellisin 250 euri eest UK Amazonist Q701d. Nüüd peab ainult ootama kannatamatult paar nädalat
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Anti112
HV Guru
Anti112

sõnum 24.12.2014 19:28:28 vasta tsitaadiga

flameas kirjutas:
Tellisin 250 euri eest UK Amazonist Q701d. Nüüd peab ainult ootama kannatamatult paar nädalat

Ma hankisin foorumist ühed kasutatud omale, siiani väga rahul. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 131 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 114
tagasi üles
duracello
HV vaatleja
duracello

sõnum 26.12.2014 23:16:25 vasta tsitaadiga

Oleks vaja klappe mängimiseks/muusika kuulamiseks, hind võiks jääda alla 50€ ja tähtis on nagu ikka mugavus ja nii heli kui koostekvaliteet. Olen ise vaadanud http://www.euronics.ee/t/59136/korvaklapid/korvaklapid-se-m521-pioneer/se-m521 pidid maru mugavad olema aga pole ise saanud proovida ja kuna olen audio teemal täielik võhik siis pole aimugi kas on need sobilikud ka mängimiseks või tasub selle hinna eest pillipoest mingisugused superluxid tellida ja oodata 2-4 nädalat.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Aix
HV Guru
Aix

sõnum 27.12.2014 00:02:58 vasta tsitaadiga

Senised kogemused sarnaste Pioneeridega väga head thumbs_up.gif
Kommentaarid: 416 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 346
tagasi üles
duracello
HV vaatleja
duracello

sõnum 27.12.2014 02:42:32 vasta tsitaadiga

Uurisin veidi nende kohta http://shop.pillipood.ee/1603010000/0/readmore/184982/ heli pidi väga mahe olema ja mängudes kah tipp-topp. Vastab see tõele, et semi-open kõrvaklapid annavad veidi avarama tunde kui nö. kinnised klapid? Mul oleks just tähtis kuulda vastase samme ja laske, kus pidi semi-open/open kasuks tulema.
tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 27.12.2014 04:19:44 vasta tsitaadiga

duracello kirjutas:
Uurisin veidi nende kohta http://shop.pillipood.ee/1603010000/0/readmore/184982/ heli pidi väga mahe olema ja mängudes kah tipp-topp. Vastab see tõele, et semi-open kõrvaklapid annavad veidi avarama tunde kui nö. kinnised klapid? Mul oleks just tähtis kuulda vastase samme ja laske, kus pidi semi-open/open kasuks tulema.
Superluxid on tõenäoliselt parima hinna-soundi suhtega klapid küll. Omal on tavaline 19-eurone 681 mudel igapäevaselt kasutuses. Tunnetest on raske rääkida... icon_smile.gif klapid kas on head või ei ole - igasugused avarused-sügavused-laiused on väga subjektiivsed faktorid icon_wink.gif. Lahtist klappi lihtsalt vaikselt peas hoides on ka tunne teine, mis kinnisega.
(Semi)-open klappidega pead lihtsalt arvestama, et kostavad mõlematpidi piisavalt läbi. Vahel on see hea, vahel halb...
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
duracello
HV vaatleja
duracello

sõnum 27.12.2014 13:20:50 vasta tsitaadiga

Petz kirjutas:
duracello kirjutas:
Superluxid on tõenäoliselt parima hinna-soundi suhtega klapid küll. Omal on tavaline 19-eurone 681 mudel igapäevaselt kasutuses. Tunnetest on raske rääkida... icon_smile.gif klapid kas on head või ei ole - igasugused avarused-sügavused-laiused on väga subjektiivsed faktorid icon_wink.gif. Lahtist klappi lihtsalt vaikselt peas hoides on ka tunne teine, mis kinnisega.
(Semi)-open klappidega pead lihtsalt arvestama, et kostavad mõlematpidi piisavalt läbi. Vahel on see hea, vahel halb...

Eks ta vast olegi katsetamise asi, kummad kellelegi rohkem meeldivad. Pillipood on vist ainuke koht kust saab kõige kiiremini kätte Superluxid?
tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 27.12.2014 16:01:40 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Pillipood on vist ainuke koht kust saab kõige kiiremini kätte Superluxid?
Kui neil kohapeal olemas, siis ehk jah. Thomannist saab EVO-d kätte 28 euroga ja kui sobival hetkel mõne ühistellimusega liituda, on nad ka nädala-paariga kohal icon_idea.gif
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 27.12.2014 16:03:24 vasta tsitaadiga

Odavamad bluetoothi sportimiseks/metsatööks ?
Pole vahet kas in-ear v mitte.
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 28.12.2014 05:07:32 vasta tsitaadiga

duracello kirjutas:
Pillipood on vist ainuke koht kust saab kõige kiiremini kätte Superluxid?

http://telli.kynk.eu ...võimalik, et saad kiiremini kui pillipoest aga vb. mitte. Küsi pillipoe infost järgi kuna kaup liigub, siis tead kust võtta.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 83
tagasi üles
infect
Kreisi kasutaja
infect

sõnum 28.12.2014 17:10:27 vasta tsitaadiga

duracello kirjutas:

Saabuvad õhtul need samad. Eks proovin ja annan teada!
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
duracello
HV vaatleja
duracello

sõnum 28.12.2014 17:21:34 vasta tsitaadiga

infect kirjutas:
duracello kirjutas:

Jõudsin juba ära tellida aga anna ikka teada kuidas tunduvad icon_wink.gif
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 28.12.2014 17:38:55 vasta tsitaadiga

Senni Momentumid On-Earid on Amazonis hea hinnaga.
Veel on paar tundi aega tellida.
link
tagasi üles
infect
Kreisi kasutaja
infect

sõnum 28.12.2014 20:14:08 vasta tsitaadiga

duracello kirjutas:
infect kirjutas:
duracello kirjutas:

Jõudsin juba ära tellida aga anna ikka teada kuidas tunduvad icon_wink.gif

Jõudsid pärale!

Esmamulje väga hea. Peas on mugavad ja heli on väga tipp-topp!
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 28.12.2014 20:18:07 vasta tsitaadiga

pacho kirjutas:
link

ei saa mina aru kuidas keegi suudab mingeid on ear klappe üldse kasutada ja misjaoks neid üldse toodetakse ? icon_eek.gif
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 28.12.2014 20:23:52 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
pacho kirjutas:
link

ei saa mina aru kuidas keegi suudab mingeid on ear klappe üldse kasutada ja misjaoks neid üldse toodetakse ? icon_eek.gif
prillikandjad, kel mingid kurvad kogemused ebamugavate overear klappidega

enda overearidega ei suru prilliraame vastu pead nii, et ka peale mõnda tundi ebameeldiv oleks, mul küll kogemused piirduvad vaid 3d prillidega icon_lol.gif

infect
Kreisi kasutaja
infect

sõnum 28.12.2014 20:25:46 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
pacho kirjutas:
link

Olen ka prillikandja ja pole mingit probleemi...
tagasi üles
pacho
HV veteran
pacho

sõnum 28.12.2014 20:48:47 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
pacho kirjutas:
link

Kompaktsus on teinekord oluline argument.
tagasi üles
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 28.12.2014 21:02:37 vasta tsitaadiga

ei ole prillikandja ja kui kompaktsust on vaja võtan in-earid ja igal muul juhul over earid.
Kommentaarid: 493 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 401
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 28.12.2014 21:13:00 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
pacho kirjutas:
link

Nõustun arvamusega. just selline klapi disain on halb. Parem variant oleks sellised kerged, mida kunagi kassetipleierite jaoks tehti, ilma sügava auguta keskel. Endale meeldis neist kunagi eksisteerinud akai toodang.
tagasi üles
flameas
HV veteran
flameas

sõnum 28.12.2014 21:33:51 vasta tsitaadiga

Kõrvapealsed klapid on eriti ebamugavad minu arvates. välise heli isolatsioon on ebapiisav ning heli ei saa kunagi olla nii hea kui over ear klappidel.
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 81
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 28.12.2014 22:53:19 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
kui kompaktsust on vaja võtan in-earid ja igal muul juhul over earid.

Mulle in-ear'id ei sobi/meeldi ja kompaktse klapi otsingul sai AKG K450 soetatud - pole millegi üle kurta, kuigi esimesed päevad olid natuke harjumatud.

flake
HV veteran

sõnum 29.12.2014 12:34:29 vasta tsitaadiga

Pistoniste vasak klapp hakkab töölepingut üles ütlema. Peab uued tellima
Bluerayeye
HV vaatleja

sõnum 29.12.2014 12:51:59 vasta tsitaadiga

Endal "Steelseries Siberia Elite Gaming Headset"
Ei soovita thumbs_down.gif Heli küll hea, aga mikkriga on mingi jama. Pealegi mis veelgi hullem, klapid on nii tillukese läbimõõduga, et kõrvad jäävad äärte surve alla. Peale ca 2-3 tundi kasutamist on kõrvad tulivalusad.
Igatahes 160€ vastu pükse.
Vot see on kui ostad eeltööd tegemata kalli asja poest icon_smile.gif
tagasi üles
Digirebane
HV vaatleja

sõnum 29.12.2014 17:10:15 vasta tsitaadiga

Olen ise juba paar nädalat Grado sr60e klappe kasutanud ei julgeks ma nende klappide kohta küll ühtegi halba sõna öelda. thumbs_up.gif Nendega ei kannata ainult mürarikkas keskkonnas eriti kuulata.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 6
tagasi üles
Maldur
HV veteran

sõnum 29.12.2014 18:01:56 vasta tsitaadiga

Petz kirjutas:
Superluxid on tõenäoliselt parima hinna-soundi suhtega klapid küll. Omal on tavaline 19-eurone 681 mudel igapäevaselt kasutuses. Tunnetest on raske rääkida...

Mul on kahjuks EVOd, mis ostsin saksast, ma saan öelda et nad on odavad küll, aga nende heli on isegi pärast mitmekümne tunnist töötamist ikka täielik saast. Ostsin nad seetõttu et netis leidub ka modifitseerimise kirjeldusi kus tegijad hindavad pärast modifikatsioone heli ligi 200-300€ klappide vääriliseks. Sorry, ei ole, kaugel sellest. Tugev auk 4kHz juures on ikka väga häiriv ning ükski modd ei kõrvalda seda. Originaalis on basside madal ots äärmiselt ebaloomulikult rõhutatud - mis muidugi paljudele võib meele järgi olla kuid naturaalsusest on asi kaugel kaugel. Kõrgete ülemine ots on samuti liiga tagasihoidlik. Seda saab mingil määral kaasa aidata kuid mitte meeldivalt.
Kui rääkida "õhust" muusikas siis seda ei ole, on ainult tugev soleeriv bass, mille varjust kostub ka veidi muud muusikat. Stuudiotest tuleks seesugused klapid lausa karistuse alusel keelata, sest vigu ei avalda need klapid sugugi ning kui ainult sellistega asi kokku mängida, on tulemus jõle. Sobivad ainult kontrolliks et mängib see lugu mis peab mängima.
Kes vajab klappe muusika nautimiseks, unustagu Superlux küll ära, samuti tema derivaadid Samson ja Presonus.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 29.12.2014 23:45:20 vasta tsitaadiga

Maldur kirjutas:
Kes vajab klappe muusika nautimiseks, unustagu Superlux küll ära, samuti tema derivaadid Samson ja Presonus.

Nüüd pingutad küll üle. Stuudio klapid väheke teine teema kui muusika kuulamine ja nautimine (oleneb muidugi kes mida klappidelt ootab).
Näiteks moditud HD-681 (mk2 filter + custom padjad) on küll vägagi nauditava heliga ja näiteks muusika kuulamiseks/nautimiseks paremad kui AKG K240 mkII (subjektiivne arvamus muidugi), rääkimata odavama otsa Sony, JBL ja Pioneeri toodangust, mida meil siinmail elektroonika poodides massiliselt leida võib (täpseid mudeleid ei mäleta hetkel nimetada aga proovitud on neid omajagu).
Säästu-stuudio monitooringuks soovitan proovida moditud HD-662F koos filter modiga (~6,5kHz kandis oleva "nõela" tasandamiseks). Selleks otstarbeks üllatavalt neutraalse ja detailse "flat" heliga sellise raha eest. Plastmassist "kausid" võivad küll stockis kerget "kuma" tekitada aga selle vastu aitab kerge summutusmaterjaliga seestpoolt katmine.
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 29.12.2014 23:45:31 vasta tsitaadiga

Maldur kirjutas:
Petz kirjutas:
Superluxid on tõenäoliselt parima hinna-soundi suhtega klapid küll. Omal on tavaline 19-eurone 681 mudel igapäevaselt kasutuses. Tunnetest on raske rääkida...

Mul on kahjuks EVOd, mis ostsin saksast, ma saan öelda et nad on odavad küll, aga nende heli on isegi pärast mitmekümne tunnist töötamist ikka täielik saast. Ostsin nad seetõttu et netis leidub ka modifitseerimise kirjeldusi kus tegijad hindavad pärast modifikatsioone heli ligi 200-300€ klappide vääriliseks. Sorry, ei ole, kaugel sellest. Tugev auk 4kHz juures on ikka väga häiriv ning ükski modd ei kõrvalda seda. Originaalis on basside madal ots äärmiselt ebaloomulikult rõhutatud - mis muidugi paljudele võib meele järgi olla kuid naturaalsusest on asi kaugel kaugel. Kõrgete ülemine ots on samuti liiga tagasihoidlik. Seda saab mingil määral kaasa aidata kuid mitte meeldivalt.
Kui rääkida "õhust" muusikas siis seda ei ole, on ainult tugev soleeriv bass, mille varjust kostub ka veidi muud muusikat. Stuudiotest tuleks seesugused klapid lausa karistuse alusel keelata, sest vigu ei avalda need klapid sugugi ning kui ainult sellistega asi kokku mängida, on tulemus jõle. Sobivad ainult kontrolliks et mängib see lugu mis peab mängima.

Millised teised alla 30-eurosed klapid siis paremad oleksid? Või peaksid kõik endale 500€ klapid ostma?
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 29.12.2014 23:46:55 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:
...Või peaksid kõik endale 500€ klapid ostma?
thumbs_up.gif väärt mõte
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 29.12.2014 23:52:39 vasta tsitaadiga

200-300€ hinnaklassis võib kamaluga klappe leida, mis on muusika nautimiseks tavalisele melomaanile enam kui küll. Sealt edasi on juba "audiopedede" maa, mis tegelikkuses on suht mõttetu imho. Pigem panustada allesjäänud raha ülejäänud setupi parendamisele.
tagasi üles
Maldur
HV veteran

sõnum 30.12.2014 01:40:53 vasta tsitaadiga

See et neile on karbi peale kirjutatud "Professional Headphones" - ei seo neid kuidagi stuudiotööga, need ei ole stuudiotööks kõlblikud klapid. Neil ei pea isegi juhe vastu, minu omadel hakkas 3m jupi pesa tõrkuma kahe nädalaga - hallo mis stuudio, mis professional.
Ma olen proovinud neid filtreid, veluurpatju, ka niisuguseid modde mida Solderdude pole teinud, järeldus on ikka sama - shittast saia ei tee, olen neid klappe vast ehk paarkümmend korda lahti/kokku võtnud. Ma tean Coil et sulle on meeldinud mõnes klapifoorumis nendest lobiseda, kuid audioga on nii et oma kõrv on kuningas. Minu vanad Technicsi avatud klapid töötavad kaugelt loomulikumalt kui SL EVO, Presonus HD7 või Samson SR850, kahjuks ka enamikust neist mida ise nimetasid meie kaubanduses olevatest. Mingis mõttes võivad 12€ eest Philipsi kinnised ka kohasemad olla, vähemalt pole neil seda kuristikku 4kHz kohal.
Ringiarvestatuna maksid Technicsid omal ajal ehk 34€... ainus viga et padjad pole enam päris need mis uuena. Tundub et tuleb nende eest rohkem hoolt kanda.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 30.12.2014 02:00:57 vasta tsitaadiga

Maldur kirjutas:
See et neile on karbi peale kirjutatud "Professional Headphones" - ei seo neid kuidagi stuudiotööga, need ei ole stuudiotööks kõlblikud klapid. Neil ei pea isegi juhe vastu, minu omadel hakkas 3m jupi pesa tõrkuma kahe nädalaga - hallo mis stuudio, mis professional.

Toote kvaliteet ja marketing "usaldusväärsus" on juba teine teema mida sellises hinnaklassis klappidelt väga loota ei olegi mõtet. Ainuke variant on need vead ise modimise teel eemaldada või otsida doonor-kest, mis loodetavasti sobib. Või siis lihtsalt elada mõne mööndusega.

Maldur kirjutas:
Ma olen proovinud neid filtreid, veluurpatju, ka niisuguseid modde mida Solderdude pole teinud, järeldus on ikka sama - shittast saia ei tee, olen neid klappe vast ehk paarkümmend korda lahti/kokku võtnud.

Sa räägid praegu EVO`st. HD-681 on teine klapp ja paljud peavad modituna seda ka paremaks kui EVO`t. Siiski stuudio monitooringuks kumbki klapp ei kõlba, muusika nautimiseks aga vägagi head (minu subjektiivne arvamus moditud HD681 kohta). Siiski 200-300€ hinnaklassis klappidele jäävad alla aga mitte nagu öö ja päev.

Maldur kirjutas:
...kuid audioga on nii et oma kõrv on kuningas.

Väga õige ja olen ka ise seda pidevalt siin öelnud. Kuid siis ei tasuks ju SL toodangut "täielikuks saastaks" nimetada ja öelda "unustage ära, muusika kuulamiseks ei kõlba" ...või mis? icon_wink.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.12.2014 04:00:11 vasta tsitaadiga

CoiL kirjutas:
Maldur kirjutas:
...kuid audioga on nii et oma kõrv on kuningas.

Väga õige ja olen ka ise seda pidevalt siin öelnud. Kuid siis ei tasuks ju SL toodangut "täielikuks saastaks" nimetada ja öelda "unustage ära, muusika kuulamiseks ei kõlba" ...või mis? icon_wink.gif
kui ikka see kõrv ei ole paremat klappi varem kuulnud, siis kuidas saab see kõrv hinnata klapi kvaliteeti icon_rolleyes.gif
kui ma esimest korda kuulsin senheiseri hd215 klappi, siis se oli parim, ida kuulnud olin, kuid kui dt880 kõrvale sai pandud, siis erinevus oli trammipeatustes icon_lol.gif

selle ongi terve internet sittade klappide kohta positiivseid kommentaare täis, kuna lihtsad lapsed pole paremat kuulnud

CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 30.12.2014 07:27:14 vasta tsitaadiga

Said nüüd valesti aru. Mis ühele võib olla ideaalne, võib teisele olla lausa ebameeldiv heli suhtes (sama klapp). Keegi ei üritanud siin väita, et SL klapid on parimad aga antud hinnaklassis (~30€) on tegu tõepoolest vägagi hea heliga klappidega. Sinu nö "parem klapp" on väga subjektiivne teema ja sinna juurde kuulub palju muid nüansse kui ainult klapid ise. Hinnalipik ainuüksi ei tähenda alati veel midagi. Esimese näitena meenub kuidas ühele H-Fi kasutajale näiteks meeldis uus Fidelio X2 rohkem kui LCD-2 ja seda korraliku tehnikaga. Hinnavahe on mitmekordne. Muuseas, ka sinu T1 kohta on üsna vastakaid arvamusi. Olles lugenud üsna palju ülevaateid, siis üldse ei imestaks kui sinu T1 meeldiks mulle vähem kui praegune X1. Ma ei väida siinkohal, et üks on teisest parem vaid lihtsalt inimeste maitsed, muusika, kuulmine jne. võivad olla väga erinevad. Vabalt võib ka olla vastupidi, et sinu T1 on minu jaoks parem aga kas olen selle paremuse eest nõus sellist hinnalipikut välja käima. Sügavalt kahtlen selles.
Keegi siin postitas hea "tabeli" hinna ja helikvaliteedi suhte kohta, mis tundus üsna hästi paika pidavat. See, mis hinda ollakse nõus välja käima mõne/mõnekümne protsendi helikvaliteedi "parendamise" eest on individuaalne ja nö. parem heli jällegi subjektiivne.

Aga mnjah, siinmail kahjuks kombeks kallis asi osta ja kõik muu kohe kõlbmatuks tembeldada icon_rolleyes.gif
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 30.12.2014 12:09:06 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Aga mnjah, siinmail kahjuks kombeks kallis asi osta ja kõik muu kohe kõlbmatuks tembeldada icon_rolleyes.gif

mina omadest kogemustest võin kinnitada, et mida kallim seda parem. ATH-M50 klapid on tublisti paremad kui kõik mu olemas olevad.
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 30.12.2014 12:24:12 vasta tsitaadiga

olavsu1 kirjutas:
tsitaat:

mina omadest kogemustest võin kinnitada, et mida kallim seda parem. ATH-M50 klapid on tublisti paremad kui kõik mu olemas olevad.

Spoiler Spoiler Spoiler

Kõigest miljon dollarit. icon_cool.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
cuzza
HV kasutaja

sõnum 30.12.2014 12:33:21 vasta tsitaadiga

Üks hääl veel juurde veel Audio-Technica ATH-M50-le, mida kasutan juba aasta ja iga päev thumbs_up.gif
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 58
tagasi üles
olavsu1
külaline

sõnum 30.12.2014 13:12:28 vasta tsitaadiga

krist2an kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Kõigest miljon dollarit. icon_cool.gif

Jajah, swarovski kristallid annavad helikvaliteedile kohe eriti palju juurde icon_smile.gif

http://www.wirerealm.com/guides/top-10-best-studio-headphones
dr.Beats'i saavutusi siin ei ole.
tagasi üles
Ariel, MM
HV vaatleja

sõnum 30.12.2014 13:14:09 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:

kui ma esimest korda kuulsin senheiseri hd215 klappi, siis se oli parim, ida kuulnud olin, kuid kui dt880 kõrvale sai pandud, siis erinevus oli trammipeatustes icon_lol.gif

selle ongi terve internet sittade klappide kohta positiivseid kommentaare täis, kuna lihtsad lapsed pole paremat kuulnud

Mulle meeldisid HD215 ka peale viit aastat kasutamist, nii et ma ei tea, kas jäädagi igavesti lihtsaks lapseks või uurida trammipeatuste teemat. Hinnavahe on muidugi enam kui kolmekordne (HD215 oli 1000 krooni kanti) ja DT880 pole vist eriti tänavasõbralik (vihma-, lume- jne kindel) oma lahtise ehituse, pehmete patjade ning 3m juhtme tõttu (kuna HD215 oli juhe mõlemast otsast 3.5mm pistik, kasutasin lühikest sirget)
Siin on niikuinii mitu korda toimunud arutelu teemal "Parim klapp vahemikus 200-300€", aga tõenäoliselt on erinevaid arvamusi nii palju, et kõigi variantide proovimine tähendaks pidevat ostu-müüki-vahetamist või siis pankrotti icon_biggrin.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 30.12.2014 17:00:06 vasta tsitaadiga

olavsu1 kirjutas:
tsitaat:

Minu jaoks on ATH-M50 ülehaibitud klapp ja pean moditud HD-681 heli suhtes isegi tiba paremaks (muusika kuulamiseks). Koostekvaliteet muidugi tunduvalt parem kui HD-681 ja ei vaja modimist. Siiski sellise hinna juures (~140€) vaataks pigem juba kallimaid klappe. Järgmine aste olekski 200-300€ hinnaklass.
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 30.12.2014 18:32:15 vasta tsitaadiga

Siin justkui parajad kriitikud kood, mis on arvamus Beyerdynamicu DTX910 klappidest?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 30.12.2014 21:36:56 vasta tsitaadiga

See Malduri mainitud vanad Technicsid kõlavad ikka paremini võib olla pigem mingi sündroom kus oled vanade asjadega harjunud.
Enda kõik upgreiditud heli asjad või mujal või teises keskkonnas kuulatud paremad asjad ei mõju alati nii hästi kui nad peaks tänu enda vanade asjade helipildiga harjumisele.
Kui natuke kuulata ja süveneda siis muidugi asjad muutuvad.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
flake
HV veteran

sõnum 30.12.2014 23:13:21 vasta tsitaadiga

On teil mingi referentslugu/plaat ka mida kuulate kui uued klapid või muud tehnikat tekitate?
Endal on see http://youtu.be/11Zce9gmjIA

libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.12.2014 23:19:12 vasta tsitaadiga

flake kirjutas:
On teil mingi referentslugu/plaat ka mida kuulate kui uued klapid või muud tehnikat tekitate?
väga lahe madal sulnis bass icon_razz.gif

veidi vali salvestus ehk vaid

pacho
HV veteran
pacho

sõnum 30.12.2014 23:27:06 vasta tsitaadiga

flake kirjutas:

Kunagi, kui mústilist "tápsust" taga ajasin, oli. Patricia Barber, Steely Dan, John Powell, Cassandra WIlson, Tracy Chapman, Dire Straits, Cowboy Junkies olid póhilised.
Tánapáeval ma selle úle ei muretse. Kui klapid kólavad hásti laia hulga muusikaga, siis mina olen ónnelik. Lugude produktsioonikvaliteet on kaotanud táhtsuse.
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 31.12.2014 00:17:34 vasta tsitaadiga

flake kirjutas:

Väga hea ja mõnus lugu. Kitarri detailide, meesvokaali nüansside/emotsiooni ja akustilise õhulisuse suhtes väga hea.
Samas instrumentide/pillide jaotuse/eraldatuse testimiseks helilava laiuse/ettepoole sügavuse suhtes natike kesine ja trummi/bassi löökide ja tiheduse testimiseks ei ole ka hea lugu. Fidelio X1-ga kõlab väga hästi. Tänud hea loo eest beer_yum.gif

"Vastutasuks" pakun sellist lugu (mis peaks minu mainitud puudused kõrvama): https://www.youtube.com/watch?v=MtmrYisoxXA&index=2&list=RDgtZYsXSokFk
Soovitan lõpuni kuulata, lugu on dünaamiline ja muutuv.
Soovitan ka tervet albumit. Viimase aja üks paremaid üllitisi minu jaoks. Sai isegi orikas CD ostetud peale netis kuulamist.
Edit: See kah üks lemmikuid albumilt: https://www.youtube.com/watch?v=EZR_AfitBzI
Muuseas sain alles nüüd teada, et: "The album has been nominated at the 57th Grammy Awards for Best Alternative Music Album".

Nö. referents-lugusid on mul omajagu, umbes 10. ringis, need eelmainitud ei kuulu üldjuhul nende hulka aga annavad üsna hea pildi siiski.
tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 31.12.2014 01:31:36 vasta tsitaadiga

Kui vaja mingit võimu-kaste-klappe testida, olen tihtipeale mõne PorcupineTree või Steven Wilsoni oma sooloasja peale pannud. Ta hetkel üks kõvemaid miksijaid-masterdajaid üldse ja meeldiv hea tehnika peal kuulata...

Aga, mis puutub neisse tüüpilistesse testlugudesse - mahlane kontrabass, akustik, percussionid kusagil nurgas, ja sulnis ajusse roniv jazzvokaal - need kõlavad iga enam-vähem süsteemiga hästi. icon_biggrin.gif Võib-olla kusagilt otsast hertse ainult rohkem-vähem... Õige pildi süsteemi puudustest annab tihtipeale just näiteks käre kidradega paksuks aetud southern rock, vms... icon_smile.gif

Kui omale poes põrandakõlareid valisin, mängitati ka selliseid ilusaid live-jazzu-testplaate ja kõik komplektid tundusid ok. Siis aga pandi mingi mõttetu Bon Jovi vms... peale ja kohe oli pilt selge icon_lol.gif
tagasi üles
CoiL
HV Guru
CoiL

sõnum 31.12.2014 01:38:55 vasta tsitaadiga

Petz kirjutas:
Kui vaja mingit võimu-kaste-klappe testida, olen tihtipeale mõne PorcupineTree või Steven Wilsoni oma sooloasja peale pannud. Ta hetkel üks kõvemaid miksijaid-masterdajaid üldse

thumbs_up.gif Minugi testlugude hulka kuulub mõni PT ja S.Wilsoni lugu. Lisaksin veel juurde The Mars Volta ja O.R.Lopez - väga detailirohked ja hästi masterdatud lood.

Elektroonilisema ja bassisema muusika jaoks üks uuematest näiteks Glass Animals - Zaba album, mis üpris hea testimiseks.
Ja midagi nö. "vahepealseks" oleks näiteks Devin Townsend - Casualties of Cool või TVOTR - Seeds.

Eks muusikat mis hästi masterdatud ja testimiseks hea on omajagu aga jah, palju sõltub ka inimese maitsest ja ootustest endale tuttava muusika suhtes.

viimati muutis CoiL 31.12.2014 02:22:36, muudetud 4 korda
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 31.12.2014 01:41:28 vasta tsitaadiga

Kõige parem testimis muusika on imo ikka see mida ise kõige paremini tead. Sellest meeletult hea tehnikaga masterdatud ja kvaliteediga muusikast pole eriti kasu kui teos ise tundmatu ja detaile kuulata ei oska.
Nagunii reaalselt hakkad kuulama ikkagi seda mis tead ja meeldib, mitte testplaate.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 31.12.2014 01:44:41 vasta tsitaadiga

ma ei testi, raha testib icon_lol.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Millised kõrvaklapid? mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 112, 113, 114  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.