Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kui tihti teha HV serveris wipe? |
Iga 1 nädala tagant |
|
19% |
[ 26 ] |
Iga 2 nädala tagant |
|
12% |
[ 17 ] |
Iga 3 nädala tagant |
|
7% |
[ 10 ] |
Iga kuu tagant |
|
31% |
[ 43 ] |
Mitte kunagi |
|
28% |
[ 39 ] |
|
hääli kokku : 135 |
|
autor |
|
martse10
HV vaatleja
|
14.06.2014 14:10:33
|
|
|
mängul steamis right click -> properties -> betas -> opt into experimental
edit:
kes tahab vahetult kursis olla experimental branchi ja üldse Rusti arengu hetkeseisuga, siis jälgige twitteris @RustUpdates
kõik uuendused/commitid tulevad automaatselt sinna.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
14.06.2014 15:33:34
|
|
|
ja mina mõtlesin et kus kurat mul need uuendused siis on, ikka sama vana rust.. aga võta näpust, saab ka uuendusi maitsta.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
duub7
HV vaatleja
|
07.08.2014 11:26:07
|
|
|
Sain ka eile nimetatud mängu ja algus on küll põnev. Seni olen mänginud UK official serverites. Keegi soovib ehk õhtul kampa lüüa?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
24.08.2014 13:48:43
|
|
|
http://playrust.com/friday-devblog-22/
Experimental hakkab ilmet võtma, nüüd saab juba enamvähem mängida kuna enamus vajalikud asjad on olemas.
Järgneva nädala jooksul üritatakse üle minna unity 5 mootori peale.
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
xonix
Kreisi kasutaja
|
24.08.2014 14:08:15
|
|
|
Päris võimas jah juba. Kui keegi experimentalis koos ringi tatsata viitsib, siis steamcommunity.com/id/DrCrepsley
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
2 :: |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
allavett
Kreisi kasutaja

|
13.09.2014 00:21:19
|
|
|
Devblog
Peaks tõesti mõni päev proovima. Tundub juba päris cool, kindlasti on maru bugine, aga huvitav ka
_________________ Twitch.tv/allavett |
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
15.09.2014 11:18:25
|
|
|
tsitaat: |
Start only with a rock
As part of the move towards playability you now start with only a rock. It should be possible to get pretty much everything in game from that point. |
Naljapärast oleks ju võinud ka selle ära eemaldada?
Laduda keset mapi väikseid kive nagu 7 Days to Die's mida saab vajaduse korral üles korjata ja kasutada. Aga üsna kenad uuendused on tõepoolest. Jama ainult, et mul pole sõpru kellega seda mängida ja päris võõrastega ka mängida ei soovi.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
16.09.2014 14:37:48
|
|
|
Athunik kirjutas: |
Start only with a rock
As part of the move towards playability you now start with only a rock. It should be possible to get pretty much everything in game from that point. |
Laduda keset mapi väikseid kive nagu 7 Days to Die's mida saab vajaduse korral üles korjata ja kasutada. Aga üsna kenad uuendused on tõepoolest. Jama ainult, et mul pole sõpru kellega seda mängida ja päris võõrastega ka mängida ei soovi. |
HVst sai siin vahepeal päris muhedate tüüpidega koos mängitud, kes hostisid ka serverit. Ei tunne ega tundnud neist kedagi päriselus, Kuid kurat, lõbus oli nendega mängida. Ma soovitan siin samas HVs ringi vaadata ja maad kuulata. Ehk leidub mingi seltskond, kes viitsib koos lammutada. Isiklikult ootan veel, et mängu uuendatakse ja eks migni hetk proovin uuesti. Hetkel väga käsi ei tõuse (kuigi uuenduste kohta lugedes ja concept arti - eriti viimast - vaadates, ajas hamba verele küll).
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Athunik
HV kasutaja

|
16.09.2014 15:12:55
|
|
|
Timberg, alguses oli tõesti väga vinge. Alates sellest ajast läks asi minul allamäge kui noorem generatsioon kuskilt lamp SA-MP kommuunidest sinna kohale ronisid ja mind kui nö. paha ex-administraatorit meelega pommitasid ja "trollisid" nii kuis' jaksasid. Sai vahepeal ühe sõbraga mängitud seda ühes välismaa serveris ning seal oli kohati lõbus isegi, aga kuna mängijad olid koguaeg vahetuvad, siis kadus ka igasugune isu seal edasi mängida.
Muidu tõesti, vinge oli koos teiste täiskasvanud inimestega seal mängida. Aga mingeid tattnokkasi ma eriti ei tolereeri sellistes mängudes.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Revan
HV kasutaja

|
16.09.2014 15:52:53
|
|
|
Timberg kirjutas: |
Start only with a rock
Laduda keset mapi väikseid kive nagu 7 Days to Die's mida saab vajaduse korral üles korjata ja kasutada. Aga üsna kenad uuendused on tõepoolest. Jama ainult, et mul pole sõpru kellega seda mängida ja päris võõrastega ka mängida ei soovi. |
HVst sai siin vahepeal päris muhedate tüüpidega koos mängitud, kes hostisid ka serverit. Ei tunne ega tundnud neist kedagi päriselus, Kuid kurat, lõbus oli nendega mängida. Ma soovitan siin samas HVs ringi vaadata ja maad kuulata. Ehk leidub mingi seltskond, kes viitsib koos lammutada. Isiklikult ootan veel, et mängu uuendatakse ja eks migni hetk proovin uuesti. Hetkel väga käsi ei tõuse (kuigi uuenduste kohta lugedes ja concept arti - eriti viimast - vaadates, ajas hamba verele küll). |
Need olid head ajad tõesti.
Ma ise olen aegajalt piilunud experimental serverites toimuvat ja viimati tundus juba täitsa tore olema aga ikkagi ootan veel natuke, ehk jõuludeni või uue aastani (toredal kombel eelmise seltskonnaga, nimelt Antichraldo ja pohmakaga hakkasime just jõulude ajal seda mängima) enne uuesti tõsisemalt seda mängima taasalustamist.
Ja tõenäoliselt kui mäng saab natuke küpsemaks, siis (eeldusel, et samad näod kellega varem sai hostitud tulevad uuesti mängu) kindlasti võtan üles uuesti hostimise idee, kuna kevadel olid päris head suured uhked plaanid mida seoses Rustiga teha.
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Da QoX
HV vaatleja

|
04.11.2014 02:45:42
|
|
|
Tere.
Keegi aktiivselt laseb seda kuskil serveris, või oskab soovitada mingit stabiilset ja viisakat serverit?
_________________ haxx
Kõik uus teretulnud. |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kr1s
Kreisi kasutaja
|
04.11.2014 09:10:30
|
|
|
Timberg, alguses oli tõesti väga vinge. Alates sellest ajast läks asi minul allamäge kui noorem generatsioon kuskilt lamp SA-MP kommuunidest sinna kohale ronisid ja mind kui nö. paha ex-administraatorit meelega pommitasid ja "trollisid" nii kuis' jaksasid. Sai vahepeal ühe sõbraga mängitud seda ühes välismaa serveris ning seal oli kohati lõbus isegi, aga kuna mängijad olid koguaeg vahetuvad, siis kadus ka igasugune isu seal edasi mängida.
Muidu tõesti, vinge oli koos teiste täiskasvanud inimestega seal mängida. Aga mingeid tattnokkasi ma eriti ei tolereeri sellistes mängudes. |
Kibestunud nerd jälle lahti lastud, kas kiusatakse tõesti niii hullusti?
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
04.11.2014 14:09:35
|
|
|
Revan kirjutas: |
Ja tõenäoliselt kui mäng saab natuke küpsemaks, siis (eeldusel, et samad näod kellega varem sai hostitud tulevad uuesti mängu) kindlasti võtan üles uuesti hostimise idee, kuna kevadel olid päris head suured uhked plaanid mida seoses Rustiga teha. |
Uhke Ma igatahes olen jõulupuhkuse ajal käpp. Osa igaaastasest jõulukombestikust: rust ja dayz
|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
24.12.2014 03:04:38
|
|
|
mis seis siis on sellega?
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
24.12.2014 10:33:29
|
|
|
Iga nädalaga areneb, natuke veel ja varsti on mängitavuse poolest sama kaugel kui vana Rust. Iganädalaseid devbloge võib lugeda siit: http://playrust.com
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
2 :: |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
argottt
Kreisi kasutaja

|
24.12.2014 13:16:25
|
|
|
Mõtlesin just HV serveriga. Pidi jõulude paiku tulema midagi ju.
_________________ www.simracing.ee |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
|
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
24.12.2014 14:40:49
|
|
|
argottt kirjutas: |
Mõtlesin just HV serveriga. Pidi jõulude paiku tulema midagi ju. |
Tuleb siis, kui mäng piisavalt küps on.
Pole ise päris kaua proovinud, kuid veidike kahtlen, et mäng veel piisavalt valmis on.
|
|
Kommentaarid: 164 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jack.igg
HV kasutaja

|
24.12.2014 15:53:23
|
|
|
Hetkel veel mängus puuduvad huvitavad asulad ja paigad kus explore-imas käia. Kaart on suur aga täiesti tühi ja peale osmiku püsti panemist pole mitte kui midagi teha.
|
|
tagasi üles |
|
 |
sander989
Kreisi kasutaja

|
26.12.2014 19:20:15
|
|
|
Kui kellelgi huvi pelada, siis võib steami lisada: captainassrash
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
chatro
HV kasutaja

|
31.12.2014 15:19:06
|
|
|
Olen mõelnud ka võtta ligi kas Rust või The Forest. Kumba soovitate? Kas Rust on mängitav?
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
supersize
HV vaatleja
|
31.12.2014 15:39:42
|
|
|
chatro kirjutas: |
Olen mõelnud ka võtta ligi kas Rust või The Forest. Kumba soovitate? Kas Rust on mängitav? |
Ma ei soovita The Forest osta, see on mäng mida ei ostaks 5€ eest ka mitte. Rusti algusajal oli fun, sai mängitud kümneid tunde, kuid nüüd uue versiooniga on mäng tagasi alguses. Hetkel ei soovita.
Üldse on viimasel ajal need early access mängud ära tüüdanud. Mängu arendused on aeglased, sageli jäävad mängud poolikuks ning vajalikku hotfixe ei osata sisse viia või tänu mootorile ei olegi võimalik sisse viia. Lubatakse palju aga tänu väiksele meeskonnale on areng kohutavalt aeglane. Rustiga on sama ning võibolla poole aasta pärast tuleb midagi head välja. Isegi kui tuleb on enamus inimesi sellest väsinud ning mäng on ise ennast välja suretanud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
31.12.2014 18:13:37
|
|
|
supersize kirjutas: |
chatro kirjutas: |
Olen mõelnud ka võtta ligi kas Rust või The Forest. Kumba soovitate? Kas Rust on mängitav? |
Ma ei soovita The Forest osta, see on mäng mida ei ostaks 5€ eest ka mitte. Rusti algusajal oli fun, sai mängitud kümneid tunde, kuid nüüd uue versiooniga on mäng tagasi alguses. Hetkel ei soovita.
Üldse on viimasel ajal need early access mängud ära tüüdanud. Mängu arendused on aeglased, sageli jäävad mängud poolikuks ning vajalikku hotfixe ei osata sisse viia või tänu mootorile ei olegi võimalik sisse viia. Lubatakse palju aga tänu väiksele meeskonnale on areng kohutavalt aeglane. Rustiga on sama ning võibolla poole aasta pärast tuleb midagi head välja. Isegi kui tuleb on enamus inimesi sellest väsinud ning mäng on ise ennast välja suretanud. |
Sul on viimane devblog vist vahele jäänud: http://playrust.com/devblog-40/#more-2280
Annab natuke selgitust selle kohta mis ja miks ning kuidas.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Syncmahv
HV Guru

|
24.01.2015 14:26:21
|
|
|
Nüüd kannatab päris edukalt mängida. Lisatud Radtownid, tünnid kus kohast leiab esemeid, satelliit pann, majakad jms huvitavad landmarkid.
|
|
   |
102 |
|
tagasi üles |
|