praegune kellaaeg 25.06.2025 22:32:19
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Hexuz
HV vaatleja
|
23.12.2014 21:32:57
Halb BIOS'i update |
|
|
Tere,
Minu probleem on järgmine:
Ma sain hiljuti uue sülearvuti, 'HP 255 G2'. Sülearvutil oli algselt peal Windows 8.1, aga mulle see eriti ei meeldinud, nii, et ma mõtlesin, et vahetan selle Windows 7'ga ära. Ma siis installisin Windows 7 ära, aga mul tekkis algselt probleeme Wi-Fi'ga, aga siis ma nägin YouTube's videot, kus rääkis selle parandamisest, seal oli kuskil koht, kus ta rääkis BIOS'i updatemisest, ja imekombel ma hakkasin ise seda tegema. Ma installisin BIOS'i ära, ning ta hakkas reboot'i tegema, aga siis jäi ta heleda musta ekraani ette seisma, ning ei teinud mitte midagi. Ma üritan siis selle update uuesti tehes, kasutades USB'd. Aga ikka sama jama. Mul ei ole võimalik BIOS'esse, ega kuskile mujale minna kasutades 'F' nuppe. Nuppu ma iseenesest saan vajutada, aga mitte midagi ei juhtu, kui ma neid vajutan.
Kui keegi suudaks mind selle probleemiga aidata, oleksin tänulik..
viimati muutis Hexuz 15.05.2015 18:33:05, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Hexuz
HV vaatleja
|
23.12.2014 21:47:39
|
|
|
Kahjuks olen seda proovinud. Aga ikka sama jama. :/
|
|
tagasi üles |
|
 |
undead
HV Guru
|
25.12.2014 17:20:03
|
|
|
seal aitab ainult arvuti lahti lammutamine ja biois ümber programmeerimine või uue biosikivi panek koos uue biosiga.
kui biosi kivi ise metsa läinud või lukku, siis uus biosikivi koos viimase biosiga, maksab 75 eurot. Kui kivi ise korras, siis uuesti biosi ümber kirjutamine 40 eurot.
_________________ www.raja.ee
Macbook air ning pro hooldus ja remont.
Veo- ja kolimisteenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
Hexuz
HV vaatleja
|
25.12.2014 21:33:10
|
|
|
Ma olen lugenud 'Phoenix Crisis Recovery Diski' kohta. Kas seda USB Floppy'ga poleks võimalik kasutada?
|
|
tagasi üles |
|
 |
undead
HV Guru
|
26.12.2014 12:39:13
|
|
|
Hexuz, kui biosi kivi ise vigane või lukus, siis kindlasti ei ole abi. Hp maisnate puhul tavaliselt lööb biosikivi lukku turvalisese pärast. Kuna bios on ikkagi süsteemi alustalasid ja kui see metsas, siis sa ei saa läbi usb seda ka parandada. Ta ei hakka sul seda lugemagi, mis usb pulga või a-floppi peal
_________________ www.raja.ee
Macbook air ning pro hooldus ja remont.
Veo- ja kolimisteenus. |
|
tagasi üles |
|
 |
Hexuz
HV vaatleja
|
26.12.2014 14:31:27
|
|
|
Arvuti ikkagi loeb USB ära, sest mul on võimalik seda BIOSi update'i ikkagi teha, aga tulemus on ikka sama.
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|