Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
kalvis
Kreisi kasutaja
|
18.12.2014 14:14:15
|
|
|
Ainus kord kui ma üldse eestis nägin hiina telefoni siis oli see müügil Elisas ming Huawei ja polnud ta odavam ega parem lähimatest konkurentidest. Kui üldse julgeks osta siis hind peab kordades odavam olema, see mõne eurone hinnavahe nüüd küll ostma ei kutsu. Aga see oli paar aastat tagasi... Kuna hiinlased ise on agarad nutitelefonide ostjad ju siis hiinas need protsendid tulevad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
SurfData
HV Guru

|
18.12.2014 14:25:29
|
|
|
kalvis kirjutas: |
Ainus kord kui ma üldse eestis nägin hiina telefoni siis oli see müügil Elisas ming Huawei ja polnud ta odavam ega parem lähimatest konkurentidest. Kui üldse julgeks osta siis hind peab kordades odavam olema, see mõne eurone hinnavahe nüüd küll ostma ei kutsu. Aga see oli paar aastat tagasi... Kuna hiinlased ise on agarad nutitelefonide ostjad ju siis hiinas need protsendid tulevad. |
Huawei ascend P7 jms on suhteliselt kobedad asjad näiteks
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
18.12.2014 19:26:33
|
|
|
SurfData kirjutas: |
kalvis kirjutas: |
Ainus kord kui ma üldse eestis nägin hiina telefoni siis oli see müügil Elisas ming Huawei ja polnud ta odavam ega parem lähimatest konkurentidest. Kui üldse julgeks osta siis hind peab kordades odavam olema, see mõne eurone hinnavahe nüüd küll ostma ei kutsu. Aga see oli paar aastat tagasi... Kuna hiinlased ise on agarad nutitelefonide ostjad ju siis hiinas need protsendid tulevad. |
Huawei ascend P7 jms on suhteliselt kobedad asjad näiteks |
+1
Tütrel on Ascend P7 ja on väga rahul.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|