Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elite: Dangerous märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 16, 17, 18  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 12.12.2014 19:34:00 vasta tsitaadiga

Timberg kirjutas:

Link

Amen. Nii teadlikult petmise peale ehitatud trailerit pole kaua aega näinud.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kris1
HV kasutaja

sõnum 12.12.2014 23:29:59 vasta tsitaadiga

Traileri kohta jah kriitikat palju. Mäng pole selline (nagu see ühe mängija "with added honesty" edit ka näitab), ja mul selle üle väga hea meel. Ma ei tahaks sellist mängu nagu traileris näidatud. Kas või ka videos puudutatud supercruise teema - minu jaoks on tegu väga tähtsa osaga mängust (ja ma millegipärast usun et see väga paljude jaoks nii). Kosmoseruum on suur. Sarnane teema ka küllaltki pikkade võitlustega, mulle väga meeldib et pole paar tabamust ja vastane langeb (va kui laevade vahe liiga suur, tuleb valida lahinguid); sageli kestavad lahingud minuteid (ja youtubes klippe kus isegi kümneid minuteid).

raitl - väga veider asi. Ehk Frontieri foorumist otsing annab abi, või kui mitte siis soovitaks mängu supporti ticketi teha (mitte poe supporti). Ju mingi launcheri jama (sul pole küll Gamma, aga niikuinii sama launcher, ja sul isegi see ei lähe käima). Nad kindlasti upuvad praegu bug ticketitesse, kuid anda neile niipalju infot kui saad, ja eks nad vaatavad kas kustutavad ticketi ära, annavad nõu või uurivad edasi.

Newsletter #53 on päris huvitav. Osad mängijad üritavad ühe süsteemi lojaalsust muuta (toetades kohalike rühmitusi, kes toetavad iseseisvust). Olen ise ka mõelnud, et lähen kuhugi vaiksemasse tsivilisatsiooni nurka, ja üritan kellelegi lojaalsust teenida (ja sellega nende mõjuvõimu suurendada).
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 15.12.2014 10:15:44 vasta tsitaadiga

Eile õhtul oli täiesti võimatud mängida, iga 5 minuti tagant kukkus välja ja siis ühendas 10 minutit. Kui launchiks asi paremaks ei lähe, siis peab kiivri ja kindad varna riputama.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 16.12.2014 01:59:10 vasta tsitaadiga

Mul on nii, et väga sageli just peale järjekordset patchi on tund või paar mäng väga ebastabiilne, või üldse connectimisega probleemid. Sel nädalavahetusel töötas laupäeval ennelõunal Gamma 2.03 väga ilusti, polnud mingit probleemi. Siis pealelõunat tuli 2.04, ja peale seda paar tundi oli probleeme, aga kui õhtul uuesti proovisin siis sain mitu tundi probleemivabalt mängida. Samas asi pühapäev - nii kui 2.05 tuli ennem õhtut välja, siis olid paar tundi probleemid, alles päris 22-23 paiku sain veel paar asja ennem töönädala algust lõpetada, töötas jälle korralikult. Aga jah lugesin et paljudel öösel vastu tänast probleemid. Tänast 2.06 ainult korraks panin - uuendasin, ja logisin sisse et näha kas töötab (töötas). Sarnased situatsioonid olid eelnevate buildide puhul. Lihtsalt oodata kuni serverid korralikult paigas on (vähemalt minu praktika, mitte küll iga update puhul aga paljude). Homne kindlasti sama asi, ja võimalik et raskemini. Sellekohapealt on Elite täielik MMO. Enamusel neist esimesed päevad (rohkemal või vähemal määral) üle kivide ja kändude, ja ei usu et Elite erand on. Homse puhul meeles hoida. icon_smile.gif

Ise proovisin erinevatel päevadel erinevaid asju. Laupäeval leidsin ühe sobiva (medium turvalisuse tasemega) süsteemi mille outpostis oli Black Market (koht kus saab maha müüa asju mida korjad ülesse kosmosest või npc'd maha jätavad - tavalises Marketis ei saa). Kuna outpostide ligiduses enamasti kohaliku võimu esindajad ei tiirle (erinevalt suurtest jaamadest - Coriolis, Orbis, Occelus; kui võimuesindajad avastavad et sul selliseid asju, siis nad trahvivad sind), siis seal sai küllaltki turvaliselt rahaks teha igasugust "prahti" mida üles sai korjatud. Tegelesin ka tagaotsitavate jahtimisega, ja enamasti nad jätavad endast hea lasti kaupa maha (mida nagu kirjutasin, saab ainult Black Market'is müüa). Väga fun oli ise kriminaale jahtida, skännida, ja siis planeetidevahelisel liiklemisel maha võtta (interdiction).

Pühapäeval keskendusin aga haruldaste kaubaartiklite kaubandusele (ja selle vahel süsteemide kartograafiale). Haruldaseid kaubaartikleid on hetkel leitud kuskil nii 60-70 ringis, ja iga päevaga see suureneb (mängijad avastavad aina rohkem, ise ka poleks kogemata komistanud, vaid internetifoorumid aitavad, ja iga päev avastatakse uusi asju). Need on kaubaartiklid mida ainult konkreetses kosmosejaamas müüakse, ja ainult väga limiteeritud koguses - kuid mida kaugemale seda müüa, seda suurema kasumi saad, ja need kasumid (per tonn) on ulmelised (selleks pead ka oma üle 120 va kaugusel ja veelgi olema). Kiiresti rikkaks ei saa, sest kogused mida iga hetk tuleb on väga väiksed (nagu screenshotid ka näitavad). Otsisin paari kaubaartikli asukohad ülesse (internetist), ja asusin teele. Kohale jõudmiseks proovisin valida süsteemid mille kohta mul veel kaarti polnud, seega sain need rahaks teha (abiks just ostetud Detailed Surface Scanner). Ja sobivusel ka tavaliste süsteemide vahelist kaubanust teha, niipalju kui mul Cobrasse mahtus. Mitu tegevust ühes. Ei saanud ma rikkaks ei laupäeval ega ka pühapäeval, aga 1 miljoni krediidi piiri ületasin. Aga kiire rahateenimine ei huvita mind (nn. powergaming et üks asi per min on parem või halvem). Peamine on fun, ja seda oli mul mõlemal päeval.

Homme siis release. Aasta tagasi detsembri keskel tuli Alpha 1 välja, ise astusin sisse ennem Premium Beta väljatulekut. Aastaga on palju tehtud. Täna kirjutati et plaan on v1.0 Inglismaa aja järgi peale lõunat välja lasta (tundub et viimase lihvi andmine käib veel täie hooga, hetk tagasi kell 00 meie aja järgi tuli Gamma 2.07 ka välja).

Haruldased kaubaartiklid on mõned päris huvitavate kirjeldustega, natuke huumorit ka. icon_smile.gif Panin spoiler tagi sisse.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
raitl
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.12.2014 15:13:44 vasta tsitaadiga

And we're LIVE! Syncing files - umbes 50% valmis icon_cool.gif
Kommentaarid: 166 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 147
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 16.12.2014 22:25:49 vasta tsitaadiga

Ma nüüd vabandan oma otse välja ütlemist, aga tegu on kiviaegse pasaga. Frontieri jaoks on ilmselt sõnad nagu usability või needless yank täiesti tundmatud, sest usability on 0 ja yankis selle mängu "mängimine" ilmselt seisnebki.

Puudub elementaarne võimekus (või siis vähemalt ei leia ma nende täiesti mõttetute UI 3D paanide pealt seda üles) näha kus sa oled, mis sul on ja mida teha. Kus on absolutely fucking elementaarne "jump to X"? No ikka päris hea on maanduda 100AU kaugusel kosmosejaamast tähe kõrvale ja siis käsitsi nühkida see 100AUd maha, kaks korda jaamast mööda lennata, siis ots ringi keerata ja tiiruga tagasi tulla ning loota, et seekord äkki läheb õnneks. Kui see võimekus on olemas, siis vabandan aga silma seda küll kusagil ei jää. Nõndanimetatud vaba turg on kasutamatu kräpp ja selles orienteerumine meenutab EVE'i aastast 2007.

Mul on kusagil süsteemis preorderdamise eest saadud Eagle. Ma näen Shipyardi alt, et laev on süsteemis X, milles on Y väärtuses kosmosejaamu aga Shipyard ei näita ju ometi, millises kosmosejaamas see Eagle vedeleb ning süsteemi sisse hüpates (või üldse kosmoses) on 0 võimalust näha midagi oma omandis olevatest asjadest. Frontieri meelest lendan seega kaks tundi mööda päikesesüsteemi ringi ja ajan oma sitast Eaglet taga? On meil aasta 2014 või 1984?

Frontieri kasutajatugi on ka muidugi hämmastav. Tajusin, et aeg pole veel küps ja tegin reedel refundi soovi oma preorderile, mille ticket on endiselt nende CS süsteemis lahti, sellele pole vastatud ja täna sadas päeval emailboxi kiri õnnitlustega Elite ostmise eest, elik refundida ma enam ei saa, sest nende EULA järgi on "goods delivered".
tagasi üles
Cyberlord
HV Guru

sõnum 16.12.2014 22:34:08 vasta tsitaadiga

Võta rohud ära ja proovi veel.

Scart kirjutas:
Ma nüüd vabandan oma otse välja ütlemist, aga tegu on kiviaegse pasaga. Frontieri jaoks on ilmselt sõnad nagu usability või needless yank täiesti tundmatud, sest usability on 0 ja yankis selle mängu "mängimine" ilmselt seisnebki.

Puudub elementaarne võimekus (või siis vähemalt ei leia ma nende täiesti mõttetute UI 3D paanide pealt seda üles) näha kus sa oled, mis sul on ja mida teha. Kus on absolutely fucking elementaarne "jump to X"? No ikka päris hea on maanduda 100AU kaugusel kosmosejaamast tähe kõrvale ja siis käsitsi nühkida see 100AUd maha, kaks korda jaamast mööda lennata, siis ots ringi keerata ja tiiruga tagasi tulla ning loota, et seekord äkki läheb õnneks. Kui see võimekus on olemas, siis vabandan aga silma seda küll kusagil ei jää. Nõndanimetatud vaba turg on kasutamatu kräpp ja selles orienteerumine meenutab EVE'i aastast 2007.

Mul on kusagil süsteemis preorderdamise eest saadud Eagle. Ma näen Shipyardi alt, et laev on süsteemis X, milles on Y väärtuses kosmosejaamu aga Shipyard ei näita ju ometi, millises kosmosejaamas see Eagle vedeleb ning süsteemi sisse hüpates (või üldse kosmoses) on 0 võimalust näha midagi oma omandis olevatest asjadest. Frontieri meelest lendan seega kaks tundi mööda päikesesüsteemi ringi ja ajan oma sitast Eaglet taga? On meil aasta 2014 või 1984?

Frontieri kasutajatugi on ka muidugi hämmastav. Tajusin, et aeg pole veel küps ja tegin reedel refundi soovi oma preorderile, mille ticket on endiselt nende CS süsteemis lahti, sellele pole vastatud ja täna sadas päeval emailboxi kiri õnnitlustega Elite ostmise eest, elik refundida ma enam ei saa, sest nende EULA järgi on "goods delivered".
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 16.12.2014 22:37:14 vasta tsitaadiga

Cyberlord kirjutas:

Kuda oleks parem konkstruktiivse infoga selle koha, kuidas selle 20 aastat vana disaini järgi ehitatud "mängu" reaalselt funktsioneerivaks saaks?
tagasi üles
Ertai
HV veteran
Ertai

sõnum 16.12.2014 22:42:28 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Cyberlord kirjutas:

Kuda oleks parem konkstruktiivse infoga selle koha, kuidas selle 20 aastat vana disaini järgi ehitatud "mängu" reaalselt funktsioneerivaks saaks?

Miks sa siis üldse preorderi tegid ?
Ise endale näppu lõikamine.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 47
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 16.12.2014 22:49:58 vasta tsitaadiga

Ertai kirjutas:

Miks sa siis üldse preorderi tegid ?
Ise endale näppu lõikamine.

Sest lubati räiget uuendustekogumit release'i jaoks.
tagasi üles
Yorick
HV kasutaja
Yorick

sõnum 16.12.2014 23:13:40 vasta tsitaadiga

Ma oletan, et see va vana disain võis olla ka tahtlik. Tuli ju kuidagi vanad peerud meelitada uuesti "rõõmupulkade" juurde. Foorum ju kubiseb 50++ mälestustest. Seepärast vist ka arendatud multiplayer ja "sõbrad ning grupid" on jäetud hilisemale ajale. Nooremaid hakatakse vast meelitama peale reliisi. Aga vanadele jääb ehk osaks harjumine sisse viidavate uuendustega, kuidas see oligi konnast ja keevast veest..
Aga üldiselt tundub firmal suht hästi praegu minevat, jah SC on praeguse seisuga pea kättesaamatu, kuid sel on ka objektiivsed põhjused.

tsitaat:
Frontier closed the pre-order period at the time of the release, having raised total funding via Kickstarter, the crowd-funding website, and its own site of £10.0 million from more than 200,000 backers.

http://www.investegate.co.uk/frontier-dev-plc--fdev-/rns/announces-full-public-release-of-elite--dangerous/201412161719429578Z/

Mul praeguses iidses massinas küll Vista ja ega aega pole eriti, kuid natuke saab ikka ringi tiirutatud ning imho pole väga viga.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 16.12.2014 23:22:04 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Vasakus menüüs Galaxy Map all näed ära kus süsteemis sa oled, kohe vasakul olevas menüüs näed ka kaugusi samas süsteemis asuvate objektidega (kui sul mingi missioon, siis seda ka vasakus menüüs). Paremas menüüs (NB! lihtne meelde jätta - parem menüü on sinu laeva "asjad", vasak menüü igasugu kaugused, objektid, vastased jne st kõik mis pole sinu laev) näed oma laeva asju. Mäng ütleb sulle väga vähe mida teha, praktiliselt mitte midagi (pigem annab vihjeid kui konkreetselt), kõik peab ise leidma, otsima, avastama. See on Elite. Supercruise manööverdamist, kosmosejaamadele lähenemist soovitan jah pigem üle lasta minna ja siis keerutada sobivasse kiirusesse/asendisse (Elite maailmas töötab supercruise sellisel põhimõttel et massiga objektid aeglustavad seda, mitte segi ajada gravitatsiooniga). See on kiirem kui rangelt piirkiirust jälgidest otse kosmosejaama jõuda.

Preorderi eest saadud Eagle peaks jah samas süsteemis olema kus alustad. Aga alustad vist väikses Outpostis, laevad aga saavad olla ainult suurtes jaamades. System Mapis peaks olema selle jaama juures kus su laevad on mingi märge juures, mingi ikoon. Galaxy Mapis on kindlasti ikoon süsteemi nime juures.

Kui tahad refundida, siis ma päris lootust ei kaotaks. Muidugi nüüd kui oled mängu mänginud (nagu jutust aru sain), siis see jah kaheldav. Eks paistab mis nad su ticketile vastavad (kui selleni jõuavad).

Kuidas teistel arvamus on? Pole nii populaarne kui paljud teised mängud (ja mainstreamiks ei saa vast kunagi), aga usun et siin Eestis neid mängijad ikka on.

edit.
Yorick kirjutas:

Mul praeguses iidses massinas küll Vista ja ega aega pole eriti, kuid natuke saab ikka ringi tiirutatud ning imho pole väga viga.

Lisatähelepanek et Vistat ametlikult ei suppordita. icon_biggrin.gif Aga hea et töötab.
£10 miljonit teeb eurodes 13, ja dollarites 16. Pole paha. Ja see ainult preorderid.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.12.2014 01:00:47 vasta tsitaadiga

http://www.mediafire.com/download/5jxh750heuhzedw/Elite+Dangerous.Pilots+Guide.Manual.Tutorial.pdf

Minu arvates praegustest manuaalidest parim.
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 18.12.2014 01:51:55 vasta tsitaadiga

Jep kuskil andsin siin ennem vana lingi (lätlane), nüüd on ta oma manuali uuendanud. Tal ka päris põhjalik youtube kanal.

Aga tahaks ise ühe teise video lingi anda mille netist leidsin. Selline väike sissejuhatus mida mängus teha, päris hea. Panen spoiler tagi sisse. Kui mäng uus ja esimese hooga ei tea mida teha, siis soovitan vaadata. Parandaks ainult seda, et ta mainib et Detailed Surface Scanneriga saab objektidele lähenedes skännida, aga tegelt saab ka kõige tavalisemaga mis sul kohe alguses peal on (see et sul see Detailsed skänner lisaks on, annab lihtsalt rohkem infot taevakehade kohta, ja info eest saad ka rohkem raha)
Spoiler Spoiler Spoiler

Lisaks soovitan uutele mängijatele ka neid tutooriale vaadata mis Frontieri ametlikul youtube kanalil. Võtab aega et aru saada mis ja kus ja kuidas.
https://www.youtube.com/user/FrontierDevelopments/videos

Esimesel päeval olid serverid väga head, ja täna ka päris hästi jooksnud. Ei uskunud et nii stabiilseks saadakse, loodetavasti pole ainult esimeste päevade asi.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.12.2014 21:09:15 vasta tsitaadiga

Mäng on olnud tõesti raudstabiilne ning sujuv ja ei saa midagi halba selle koha pealt öelda. Asjad hakkavad natukene ka selginema ning ehkki ma olen jätkuvalt kindel, et sellisel kujul ei oleks pidanud panema mängule külge versiooninumbri 1.0, on tegu selle žanri austajatele väga hea mänguga. Päris 40.- eest ma osta ei soovita, kuid väikese ale puhul on kindlasti kaasas minu stamp of approval.
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 18.12.2014 22:06:29 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Mäng on olnud tõesti raudstabiilne ning sujuv ja ei saa midagi halba selle koha pealt öelda. Asjad hakkavad natukene ka selginema ning ehkki ma olen jätkuvalt kindel, et sellisel kujul ei oleks pidanud panema mängule külge versiooninumbri 1.0, on tegu selle žanri austajatele väga hea mänguga. Päris 40.- eest ma osta ei soovita, kuid väikese ale puhul on kindlasti kaasas minu stamp of approval.

Arvan minagi et kõige ideaalsem oleks olnud mängu v1.0 release edasi lükata (näiteks kevadesse), et siis mõni tähtsam asi veel sisse tuua. Aga kuhugi tuli joon tõmmata, ja täiesti arusaadav ka miks see just detsembri keskele tõmmati. Juba see, et kogu preorderite sissetulekud olid deffered. Aga juba ka sellepärast arvan, et vähemalt lähiaastate puhul olen ma optimistlik, loodetavasti uuel aastal jätkub töö täiel aurul (nagu ka dev'id kommenteerinud). Aga kiitus ka tegijatele - minuarust on v1.0 päris mänguvalmis (bugisid on, aga õnneks minule pole otsa sattunud kui mõnikord mõnesekundilist serveri jumpsimist mitte arvestada), ja tundub et on omad fännid leidnud. Uute mängijate kommentaare lugedes jääb positiivne palju palju rohkem kumama kui negatiivne (võib ka olla et need kellele ei meeldi ei viitsi üldse kirjutada icon_lol.gif ).

Ühte asja tahan veel eraldi kommenteerida. Olen lugenud kommentaare et sissetulekuallikas x on nerfed, ja y on nerfed; kuid minumeelest päris hea balanss on õnnestunud. Frontier on kommenteerinud, et kaubandus vajab veel uurimist (just tausta AI kaubandus), kuid minule kes omas tempos mängib on tegu laia valikuga. Rahategemise võimalust on mängus palju. Nii kaubandus, asteroidide kaevandamine, pearaha küttimine, kartograafia kõik toovad korralikult sisse. Leia sobiv kosmosejaam kus Black Market ja ka salakaubandusega võimalus päris hästi teenida. Missioonid ka täiesti alternatiiv millega rikastuda (kuigi ise näen ehk siin kõige suuremat varu, aga ma pole veel kohalike rühmituste nii soosingusse sattunud, et nad mulle parimaid ülesandeid pakuks). Tee nii nagu endale meeldib, kas eraldi või kombineeritult. Ma olen ikka veel oma mingi 1.4 miljoni juures, mõni hakkaja teeb selle 3-4 tunniga, aga ise valisin sellise mängustiili.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 18.12.2014 23:01:55 vasta tsitaadiga

Kris1 kirjutas:
Ühte asja tahan veel eraldi kommenteerida. Olen lugenud kommentaare et sissetulekuallikas x on nerfed, ja y on nerfed; kuid minumeelest päris hea balanss on õnnestunud.

Kuidas peaks välja nägema edumeelne trucking business? Ma ei ole leidnud võimalust näha teiste sama süsteemi jaamade hindu, teiste päikesesüsteemide hindu ega regioonihindu. Kas tõesti peab reaalselt maanduma stationis, kirjutama hinnad üles ning siis põrutana Export/Import loogika järgi teise süsteemi ja võrdlema manuaalselt hindu?
tagasi üles
Cyberlord
HV Guru

sõnum 18.12.2014 23:37:17 vasta tsitaadiga

Võta heaks.
https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=53037

Scart kirjutas:
Kris1 kirjutas:
Ühte asja tahan veel eraldi kommenteerida. Olen lugenud kommentaare et sissetulekuallikas x on nerfed, ja y on nerfed; kuid minumeelest päris hea balanss on õnnestunud.

Kuidas peaks välja nägema edumeelne trucking business? Ma ei ole leidnud võimalust näha teiste sama süsteemi jaamade hindu, teiste päikesesüsteemide hindu ega regioonihindu. Kas tõesti peab reaalselt maanduma stationis, kirjutama hinnad üles ning siis põrutana Export/Import loogika järgi teise süsteemi ja võrdlema manuaalselt hindu?
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 18.12.2014 23:53:47 vasta tsitaadiga

Chris Robertsi väike austusavaldus Elite'i meeskonnale thumbs_up.gif https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14384-Congratulations-Elite-Dangerous
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Kris1
HV kasutaja

sõnum 19.12.2014 00:11:47 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Pole jah sellist otsest hindade võrdlust tehtud, idee on panna mängija avastama uusi süsteeme/jaamu.

Ma pole trader, pole kõiges ekspert, kuid niipalju kui olen kaubelnud siis olen päris korralikud kasumid saanud (minu jaoks korralikud on nii 400-500 per tonn, jällegi subjektiivne kas see hea või halb). Mõnikord ka näppu lõiganud (pole oma reeglitest kinni pidanud).

Kõige tähtsam on vaadata pakkumist mis on HIGH (või äärmisel juhul MED, aga pigem ikka HIGH - teisi pole mõtet vaadatagi), et siis maha müüa kuhugi kus sellele nõudlus on (ideaalis nõudlus ka HIGH, aga siin võib korraliku kasuma ka kui LOW, oleneb kõik olukorrast). Need on kõige tähtsamad veerud. Nagu eelmises postis kirjutasin, praegu on midagi natuke AI kaubandusega viltu - mõnel juhul nad kipuvad nõudlusega süsteemid nii üle pakkuma, et need süsteemid saavad hoopis pakkujateks (ja viivad kasumi nullu või miinustesse). Lubati uurida.

Kui kaubalast olemas, siis järgmisena vaadata kus seda maha müüa. Galaktika kaardil olev tööriist aitab (kuigi olen lugenud et see sageli bugine ja ei tasu kõike uskuda), ja aitab ka Marketis olev Export/Import, kuid esimese asjana vaadatud mis majandusega süsteem on. Näiteks kui sul on mingi metallimaak peal (suure tõenäosusega kuskilt kaevandussüsteemist), siis soovitav seda kuskil tööstussüsteemis maha müüa. Palju on ehku peale, aga kogemus aitavad (näiteks kohvi ja tee on alati kasulik võtta kui nad HIGH on, et siis tööstussüsteemis maha müüa jne). Tööstus tahab lisaks toidule veel metalle; põllumajandus igasugu masinaid; mineraalid kaevandusest (Extraction) töötlemisse (Refinery) jne jne. Odavate asjadega pole väga mõtet, vaid kallimad (ideaalis kallimad kui 1k).

(muidugi jah võimalus igasugu väliseid tööriistu kasutada nagu Cyberlord andis, aga minujaoks kaob sellega fun icon_lol.gif )

edit. Chris Robertsil jah väga thumbs_up.gif selline väike toetusavaldus teha. Olen 100% nõus et mängud teevad teineteist paremaks, ja ise plaanis neid mõlemaid mängida (ja usun seda teevad paljud). Jälgin ise ka SC tegemisi suure huviga ja ootan põnevusega mida AC v1.0 pakub (pöidlad pihku homse asjus, aga kiiret pole icon_smile.gif ).
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 20.12.2014 03:10:47 vasta tsitaadiga

Õhtune saak: http://i.imgur.com/Dlyf1Bb.jpg?1
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 20.12.2014 13:28:35 vasta tsitaadiga

Päris hea. Selline bounty hunting on päris hea moodus krediiti teenida. Lõbus. Ise eile õhtul kombineerisin mõned missioonid ka sellega (eile oma rännakutel leidsin ühe sobiva low security süsteemi kus sobivalt kaugused lähedal, on nav beakon ja ühes väikses outpostis on ka black market).

Isinonal ka uus video välja - Hunted. Isegi üks parimatest (muidugi mänguotsused pole ehk kõige targemad, aga peamine on ju ikkagi fun). Mulle selline interdiction teema meeldib (praegu olen oma Cobralt selle mooduli maha võtnud, keskendunud teistele asjadele). Videos ka hea kuidas ta lõpus outposti ümber tiirutab.

Video lingi panen spoiler tagi sisse. Ta on oma HUD värvi muutnud (ta andnud ka lingi kus õpetus - http://arkku.com/elite/hud_editor/ ), kuid ise eelistan originaali. Ei ole minu maitse.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 22.12.2014 00:16:43 vasta tsitaadiga

https://forums.frontier.co.uk/showthread.php?t=80291

thumbs_up.gif
tagasi üles
Kris1
HV kasutaja

sõnum 24.12.2014 01:59:42 vasta tsitaadiga

Kuna täna tehti serveripoolne update kaubandusele (muudeti AI käitumist), siis otsustasin selle mängu osa järele proovida. Ostsin Type 6, ja kasutades loogikat (metall kaevadustest tööstussüsteemidesse jne jne), ja abiks ka paber ja pliiats (just "pakkumine" ja "nõudlus" veeru jälgimisel), sain nii 4-5 süsteemi vahel tiirutades keskimselt nii 600-700 krediiti tonni kohta kasumit. Minu jaoks pole paha. Kindlasti oleks saanud ka parema, aga ei hakanud pikki vahemaid tegema. Järgmisena ehk suund Durius süsteemi poole, ja natuke rohkem Galnewsile tähelepanu, seni olen teisi asju teinud.

Kui nädal releasest möödas, siis olen isegi meeldivalt üllatunud kuidas esimene nädal läinud on. Serverid on stabiilsed olnud, uute (ja neid tundub palju) mängijate seas positiivsust palju palju rohkem kui pettumist (ka minu enda arvamus on, et kuigi mängus on omajagu asju mida parandada, siis see mis on töötab väga hästi, ja toob ikka arvutitaha tagasi icon_smile.gif), ja isegi mängusaitide ja ajakirjade arvustused on suures enamuses väga positiivsed. Olen viimastel päevadel oodanud et äkki TotalBiscuit teeb ühe oma WTF video sellest, kuid seni mitte (eelmisel nädalal postitas ta soundcloudi audioklipi kus ta originaal Elitega seoses mälestusi rääkis, ja sealt sai aru et ta uut mängu mängib). Mängu tuleviku (arenduse) suhtes ainult hea märk. Igaljuhul müts Frontieri ees maha, 2 aastaga on palju tehtud. icon_smile.gif
tagasi üles
r3s3t
HV vaatleja
r3s3t

sõnum 24.12.2014 16:04:50 vasta tsitaadiga

Pelan ja väga meeldib. Siuke ehtne space simu, kui klapid pähe panna ja voice attack tööle siis tõesti tunne nagu oleksid ise kuskil kauges kosmoses piloot(graafika ja sound work on super). Ise ajan krõbisevat Zargaras süsteemis kokku kus on (3!) resource extraction pointi. Perse all on Viper kuhu olen sisse pannud pea,et 6 nulliga figuuri juba, makes a short work out of everything. Plaan on viper nii ära upgradeda kui võimalik siis kogun raha cobra jaoks ja teen sama. Viper on super bounty huntimise jaoks super aga assasination missioonides läheb liiga kaua aega, need kuradi anacondad on tõelised tangid.
Ahjaa, hetkel lendan hiire ja kbga sai ka üks joystick ära tellitud juba, ootan põnevusega.

Soovitan kõigile kes tahavad head space simu, aga be warned. Mäng on suht hollow ehk siis palju contenti on ikkagist puudu. Mäng tundub rohkem nagu single player, kelle jaoks pluss kellele miinus.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elite: Dangerous mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 16, 17, 18  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.