Kirves võtab jah 1 matsuga zombi maha, mingi teine külmrelv oli veel sama efektiivne, aga hetkel ei meenu. Teine variant on zombisid kuuridesse/majadesse kinni panna, et nad su lootimist ei segaks.
Kirves võtab jah 1 matsuga zombi maha, mingi teine külmrelv oli veel sama efektiivne, aga hetkel ei meenu. Teine variant on zombisid kuuridesse/majadesse kinni panna, et nad su lootimist ei segaks.
aga gde loogika ? Et machete, pitchfork ja sledgehammer mitte midagi ei tee ?
aga gde loogika ? Et machete, pitchfork ja sledgehammer mitte midagi ei tee ?
Teevad ikka, aga ma ei viitsi nende lahjemate asjadega zombisid eriti taguda, sest ise saab ka tihtipeale sisse(enamasti tänu glitchile või läägile). Torkavad relvad eriti efektiivsed ei ole jah, aga pähe sihtides peaks ikkagi suht kergelt maha neid võtma, haamri kohta ei tea. Kui eriti homo server siis ka kipuvad kohati mitte-surema.
Timberg kirjutas:
Arx07 kirjutas:
dohc-48v12 kirjutas:
vaatasin et eesti nimeline server tekkind.
Käisin mingi aeg seal... pandi random kick(1min peale joini) ja jäin kogu varustusest ka tänu sellele ilma
Käisin ise ka millalgi, random kicki ei saanud. Huvitav, miks sind kickiti?
Mis eesti serverist jutt muidu üldse käib? Ma käisin Estonian clan serveris vms, seal igatahes kellelegi ilmselt lihtsalt ei meeldinud, et võõras kohale imbus.
Torkavad relvad eriti efektiivsed ei ole jah, aga pähe sihtides peaks ikkagi suht kergelt maha neid võtma, haamri kohta ei tea. Kui eriti homo server siis ka kipuvad kohati mitte-surema.
ja siin tuleks meelde jätta, et sihik 3rd personis ei ole sama mis sihik 1st personis.. ja laksud lähevad kirja 1st personi sihiku järgi
siis tulge ts.taavi.pw teamspeaki ja otsige ülesse, kõik saavadki kicki kes pole TSis.
Servereid on kaks!
TSist otsida ülesse ja rääkida kas minu (uf0) või Jofentroller, Kristjan, Kaarel kasutajatega.
"DayZZzZz Standalone - FAP CENTER" kanal.
Kas ei oleks mitte tark siis panna serveri nimesse ,et kohustuslik on TS-i kasutamine ? Mitte ükski inimene ei mõtle seda välja milleks ta juba join-ides kick-i saab.
Seda tehti enna SA- d ja tehakse ka praegu.
Sest kui aus olla siis ei ole v6imalik muidu konkuretsi v6imeline olla .
Kuigi ka mulle ei meeldi see . _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
siis tulge ts.taavi.pw teamspeaki ja otsige ülesse, kõik saavadki kicki kes pole TSis.
Servereid on kaks!
TSist otsida ülesse ja rääkida kas minu (uf0) või Jofentroller, Kristjan, Kaarel kasutajatega.
Kas ei oleks mitte tark siis panna serveri nimesse ,et kohustuslik on TS-i kasutamine ? Mitte ükski inimene ei mõtle seda välja milleks ta juba join-ides kick-i saab.
Jagasin siin infot vaid. Mu arust on öeldud küll et võiks panna aga sinna see asi jäänud.
pohmakas, kirjutas:
ufo56 kirjutas:
Servereid on kaks!
Ehk siis mingi geari hordimise server, kuhu vaid omad sisse pääsevad. See ka nüüd hale ju
No kuidas võtta, palju on selliseid servereid. _________________ Lae pildid -> pilt.io
Servereid on kaks!
Millest see teie TS kohustus üldse ma ei saa aru? Miks inimesed niisama ei saa serverisse tulla siis? Mul näiteks pole küll huvi kuskil võõraste kanalis istuda ja heeliumite või võõraste juttu kuulata.
TSi vajalikus on igale loogiliselt mõtlevale selge- et vältida üksteise vaenlase pähe mahalaskmist.
Kui puudub huvi:"kuskil võõraste kanalis istuda ja heeliumite või võõraste juttu kuulata" siis ära näe vaeva joinimisega. Palju servereid kuhu joinida, ära kiunu nii palju.
Nii, et refreshi aga serverlisti ja vali mingi teine server, mitte ära nuta siin hoorumis.
chesm6mmi kirjutas:
ufo56 kirjutas:
Servereid on kaks!
Millest see teie TS kohustus üldse ma ei saa aru? Miks inimesed niisama ei saa serverisse tulla siis? Mul näiteks pole küll huvi kuskil võõraste kanalis istuda ja heeliumite või võõraste juttu kuulata.
viimati muutis jofentroll 16.12.2014 14:24:24, muudetud 1 kord
Servereid on kaks!
Kuidas see sinu probleem on üldse ma ei saa aru? Miks inimesed niisama ei saa teises serveris mängida? Mul näiteks pole küll huvi looti korjates mingi heeliumite ja võõrastega võidelda.
Üleüldse miks passworde ei panda või ligipääsu ei piirata serveritesse, kuhu ei oodata "võõraid"(st paljud ka piiravad, kuid ikkagi on väga palju ka neid, kust kicki saab). Suhteliselt hapu on normaalseid servereid otsida mängus, kus tingimused vastaks ootustele(ping+daytime+mängijate arv). Selliseid servereid muidugi leiab kergelt, kus rahvast nagu muda... aga kohati tahaks rahulikult lootida ja mitte kuuli saada iga pooletunni takka, lisaks enamik ülerahvastatud servereid kipuvad läägima(või on mul kehv valik lihtsalt olnud)
TSi vajalikus on igale loogiliselt mõtlevale selge- et vältida üksteise vaenlase pähe mahalaskmist.
Kui puudub huvi:"kuskil võõraste kanalis istuda ja heeliumite või võõraste juttu kuulata" siis ära näe vaeva joinimisega. Palju servereid kuhu joinida, ära kiunu nii palju.
Nii, et refreshi aga serverlisti ja vali mingi teine server, mitte ära nuta siin hoorumis.
chesm6mmi kirjutas:
ufo56 kirjutas:
Servereid on kaks!
Kule tatikas, kui serverit hostid siis harju ära selle kiunumisega varakult, teiseks pane oma server kinni või paroolialla kui mingi mure on et inimesed sinna ühenduvad või kogemata sind maha lasevad siis Jopppppakolla noh, pane parooli alla ja nuta seal üksi metsavahel kui surma saamine nii suur proobleem on DayZ-s .. Uskumatud inimesed ikka liiguvad ringi
chesm6mmi kirjutas:
ufo56 kirjutas:
Servereid on kaks!
Kule tatikas, kui serverit hostid siis harju ära selle kiunumisega varakult, teiseks pane oma server kinni või paroolialla kui mingi mure on et inimesed sinna ühenduvad või kogemata sind maha lasevad siis Jopppppakolla noh, pane parooli alla ja nuta seal üksi metsavahel kui surma saamine nii suur proobleem on DayZ-s .. Uskumatud inimesed ikka liiguvad ringi
Sa mõmmi oled katki nii mitmest kohast kui olla annab.
1) Asotsiaal, kes kardab heeliumeid ja "võõraid"
2) Kirjaoskamatu silmapeeter (serveri nimes seisab klannserver- sa ei ole klanni liige, seega eelda, et sind kickitakse)
3) "Tatikas"- selle sõnaga demonstreerisid tervele hoorumile oma piiratud silmaringi ja madalat laupa.
Üldiselt sinusuguste õhuraiskajatega ma sõneleda ei viitsi.
Refreshi aga muudkui serverlisti ja joini teistesse serveritesse.
Priceless vennad olete, pole miskit öelda Kui ei oska majandada oma asju ei tasu tulla jaurama Kämpige paarikesti edasi ja lootige nii et näpud verised minupoolest Ma rohkem sellel teemal siin teemat ei solgi, over and out
Ma ise leian samuti, et TS peaks olema valikuline, sest (vahemaalise piiranguta) VOIP võtab taoliselt mängult reaalsuse osakese palju, palju väiksemaks.
Päris elus toimubki kommunikatsioonipuudumine ning selle tõttu kaos.
Iga hostia teab mida teeb, nii käib estonia clan serveris, nii ka käib HV dayz modi serveris.
Võta üht, viska teist
Samas on veel hullemaid tükke tehtud.
Veel kui dayz mod polnud privet hive siis kamp eestlasi kes praegu viimaste andmete järgi mängivad HV dayz modi, ostsid serveri ning lülitasid BE välja ning sõna otsese mõttes hackisid full geari.
ning mindi siis teistesse serveritisse.
CHES:
Tahad öelda et mumbles polnud heeliumeid ?
Eksid neid seal oli küllaga ja nalja sai
Muidugi nüüd seal kaks vana, ära joonud häältega
Muide kas sa pole mitte kõrgelt haritud inime? Et suutsid sellist jama suust ajada, tunne jäi küll et:
EHITAJA.
ROCU:
Minu arust peaks rohkem nimetama andersit kes haldas seda serverit ning kilpa kes selle asja üldse käima ajasid. Algul küll chesi raua peal aga hiljem juba annetatud rahade eest kokku pandud raua peal.
Neid pole vähe ! Algselt sai üldse annetada selle mõttega et saaks kunagi DAYZ SA-d hostida.
Samas jah, ches maksab praegu jooksvaid kulutusi.
Selle ajani oli kõik roosiline kuni peale kickimise ja banimisele anti rohkem võimalusi.
Nüüd jooksevad muidugi adminid seal surematutena ringi
Ühesõnaga, sellepärast polegi eesti serverites aega raisata kuna alati jääb keegi ette, ja seda ulgu ja hala on kõik HV foorumi mängu teemad täis. Ning igal inimesel oma arvamus, ning ega tasu seda isegi pahaks panna _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid!
Iga hostia teab mida teeb, nii käib estonia clan serveris, nii ka käib HV dayz modi serveris.
Täitsa nõus, ei vaidlegi vastu. Aga kui sa tahad oma serverisse mängijaid saada ja siis kõiki järsku pikalt hakkad saatma kuna nad soovivad serverit improve'da, siis on küll midagi valesti. See ei ole enam inimese nägemus serverist vaid lihtsalt debiilsus.
dohc-48v12 kirjutas:
Minu arust peaks rohkem nimetama andersit kes haldas seda serverit ning kilpa kes selle asja üldse käima ajasid.
Jällegi täitsa nõustun sinuga. Ei ütlegi et ches siin ainuvõitlejana mägesi liigutas ja mingeid imesi toime pani, aga jutt käis lihtsalt parasjagu temast. Lihtsalt võiks vähe rohkem lugu pidada inimesest, kellel on samal alal kordades rohkem kogemusi.
Täitsa nõus, ei vaidlegi vastu. Aga kui sa tahad oma serverisse mängijaid saada ja siis kõiki järsku pikalt hakkad saatma kuna nad soovivad serverit improve'da, siis on küll midagi valesti. See ei ole enam inimese nägemus serverist vaid lihtsalt debiilsus.
dohc-48v12 kirjutas:
Minu arust peaks rohkem nimetama andersit kes haldas seda serverit ning kilpa kes selle asja üldse käima ajasid.
Jällegi täitsa nõustun sinuga. Ei ütlegi et ches siin ainuvõitlejana mägesi liigutas ja mingeid imesi toime pani, aga jutt käis lihtsalt parasjagu temast. Lihtsalt võiks vähe rohkem lugu pidada inimesest, kellel on samal alal kordades rohkem kogemusi.
Ma arvan et Estonia serveri suhtes neil küll pole mingit soovi laieneda, kui ainult nende ts3 listi olevate inimestega.
Kui jah haritud inimene enda lõbuks on teiste endas NN nõrgemate klassitamine või mitte enda meele järgi olemine ning siis pähe istumine siis tõesti võib nimetada depiilseks.
Ja ega jah vastab tõele et võim teeb inimesed ogaraks. Kivi ka enda kapsa aeda. _________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Nõustud mitte sisestama solvavaid, roppe, labaseid, halvustavaid, vihkavaid, ähvardavaid, seksuaalse-suunitlusega või muid seadustega või reeglitega vastuolevaid postitusi või hinnanguid. Vastasel juhul võidakse sind karistada Aeg Maha (AM) staatusega, korduva rikkumise korral sinu kasutajanimi sulgeda ja/või sinu ligipääs HinnaVaatluse keskkonnale jäädavalt ära keelata.
8
Mängufoorumit kasutades, ei tohiks ära unustada ka kõike seda, millega HV foorumisse registreerudes nõustusite !
9
Reeglite vastu eksinud teemad/postitused kustutatakse ette hoiatamata ja kasutaja võib saada karistuseks postitamispiirangu "Aeg maha xx" või eemaldamise HV foorumist, kui tegu seda väärib !
... ja jõudu uutele dayz serverite adminnidele! Hea töö
dohc-48v12 kirjutas:
Üldiselt on asi nii, et mõned ei mõista väga hästi meie eesmärke nende clanserveritega seoses, tahaks sellele teemale joone alla tõmmata ja seoses sellega selgitan olulisemaid punkte.
1) Mäng on veel arengufaasis ja ei ole veel päris see mis ta olema peaks( ellujäämismäng postapokalüptilises maailmas vms), täna on DayZ SA siiski väääga aeglase stardiga tactical team deathmatch. Sellest tulenevalt ootame clanserverisse mängijaid kes näevad seda asja samamoodi nagu meie.
Nende jaoks kes "võõraid" ja "heeliume" kardavad ei ole serveris kohta sel juhul kui keegi adminnidest mängus on. Keegi seal enne mainis, et tegu on loodi "hordimise" kohaga- täiesti õige jutt.
2) TSist- heeliumikartjatele, asotsiaalidel ja nendel kelle arvates TS mänguelamuse hävitab- joinige kuhugi mujale, endal lihtsam ja meil ka. Meil ei ole plaani populariseerida või impruuvida midagi. Seega igasugu kogemustega "soovitajatel", serverite "vanaisadel" jms kaadril soovitan vähem soovitada. Aga ikkagi- "mägede liigutajaid" jms kaadrit tänan soovituste eest. Samas pean vajalikuks toonitada, et ei ole plaanis neid nn soovitusi kuulda võtta.
Lõpetuseks nii palju, et kes tahavad seda mängu meie moodi mängida on oodatud TSi ja serverisse- ülejäänud kaadrile soovin aga jõudu serverlisti refreshimisel ja loodan, et heeliumihirm ja võõrastekartus peatselt üle lähevad ja rahuliku varsti saabuvat jõuluaega.
Miks serverile passwordi peale ei pane siis? Ei pea pidevalt kickima inimesi...
Serveri nimi klannserver. Oled klannis? Ei ole, mis joinid siis?
No mul on mulje jäänud, et dayzis on samamoodi nagu enamik teistes mängudes - paljud clan serverid on kõigile mängimiseks mõeldud(kui nad on public ja passwordita)
Teemasse - spawnimise kohti on muudetud? Spawnisin selle suure airfieldi kõrval, mis oli suht kahtlane.
Ära sildista- meie server, meie reeglid.
Deal with it.
Teemasse- spawnimise kohti on muudetud, suure airfieldi kõrval saadud spawn on hea spawn.
Arx07 kirjutas:
jofentroll kirjutas:
Arx07 kirjutas:
Miks serverile passwordi peale ei pane siis? Ei pea pidevalt kickima inimesi...
Serveri nimi klannserver. Oled klannis? Ei ole, mis joinid siis?
No mul on mulje jäänud, et dayzis on samamoodi nagu enamik teistes mängudes - paljud clan serverid on kõigile mängimiseks mõeldud(kui nad on public ja passwordita)
Sinu eelnevad muljed ei kehti Estonian clanserveris. Meil uuemad ja kihvtimad muljed.
See reegel kehtib tõesti ainult Dayz-s, et kui on klanniserver, siis saab kicki. Teistes mängudes ikka soovitakse, et võõrad tuleksid ikka mängima, siis reklaamivad serveri sees veel TS-i IP-d jms. Niimoodi kasvatatakse neid seltskondi ja "püsikliente".
Ega jah, eks need klänniserverid ole suht looti kogumise serverid. Kui kõik on TS-is ja kedagi maha ei lasta.. jooksete niisama zombite eest? Või otsustate mingi aeg, et nüüd laseme X venna maha?
Võimalik vaid Eestimaal!
viimati muutis Lovvi 18.12.2014 13:57:00, muudetud 1 kord
Mängust rääkides siis üleeile sattusin sellisesse olukorda, mida varem nagu näinud ei ole. Novodmitrovskis on mingi kõrge hoone... maja läbi kammides leidsin minimaalselt 40 tulirelva, kõik kõrgemate korruste ruumid olid relvi täiesti täis... Samas serveris olen korduvalt mänginud, aga sellist pulli pole näinud... Huvitav kas mingi seltskond kogus sinna relvi kokku? Seal serveris restart vist ainult 1x nädalas, et saab rahus mingit ladu tekitada, persistance ka enabled.
Kas "drop-rate" on serveris muudetav või mida? Sattusin serverisse, kus seal rannikupoolsel lennuväljal oli ropult relvi jms kvaliteetkraami.
Droprate ei ole muudetav, presistensiga(loot ei kao peale servu resa) serverites on loodiglitch- kogu looti ei jõua ära tassida. Mingi patchiga tulevikus ehk saab see asi korda. Täna on lugu selline, et mõnes serveris on kraami nii et vea autoga ära ja teises serveris pole püksinööpigi.
See reegel kehtib tõesti ainult Dayz-s, et kui on klanniserver, siis saab kicki. Teistes mängudes ikka soovitakse, et võõrad tuleksid ikka mängima, siis reklaamivad serveri sees veel TS-i IP-d jms. Niimoodi kasvatatakse neid seltskondi ja "püsikliente".
Ega jah, eks need klänniserverid ole suht looti kogumise serverid. Kui kõik on TS-is ja kedagi maha ei lasta.. jooksete niisama zombite eest? Või otsustate mingi aeg, et nüüd laseme X venna maha?
Võimalik vaid Eestimaal!
Ära jaura õlipats..kogutud lootiga saab teistesse serveritesse ka minna
Üks küsimus veel, et miks Experimentalis osades serverites on mul sama gear mis mul tava versioonis ja osades olen ikka fresh spawn? _________________ http://www.facebook.com/dNbsonix
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.