Õhtu lõpetuseks wz-132 rally murovankas. Lõpus sain küll rumalalt surma, riivasin rasketanki, muidu oleks ehk ühe killi veel skoorinud. Raw exp 1532 ja wn8 17800.
lol.
mul kv2 -e rekord on oneshot amx ac 48. Vahtis mulle 150m kauguselt otsa, ma panin he teele ja tyyp kutu päris rämedalt vingus "what, 1000 damage?, noob, jne"
Niisis, tagasi kõigi lemmiku modide teema juurde. Olen nüüd tasapisi mänginud ilma modideta ning hetkel tulemused alljärgneval pildil olemas. Liigub täitsa samas joones mis enne ning tõesti, peale selle, et pean rohkem mälu kasutama pole minu jaoks muutunud suurt midagi. Uued mapid on peale tulnud, mida absoluutselt ei tunne, aga kohaneb päris kiiresti. Kõige rohkem tunnen puudust enda kasutatud sihikumodist, kuna olin selle sihikupildiga väga kenasti ära harjunud liikuvate sihtmärkide laskmisel.
Spoiler
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Onjah päris normaalne, praegu lasen SU-76'ga ringi, ootan natuke, enne järgmise juurde minekut, arendan raadio ka ilmselt kõige parema ära. See 4000xp püss on päris asjalik.
Krt mulle hakkas see japside t5 prem meeldima. Alguses oli nagu suht keeruline sellega. Meeskonnad olid kah suht jamad ja pidevalt maadlesin seal 40 wr kandis. Siis mingi aeg muutsin stiili ja mängin seda puhta snaiprina ja tulemused on paranenud. Rõhku panin vaatekauguse ja camo peale ja nyydseks wr juba lubama hakanud(54) ja dämmi suhe suht viisakas 1,5+
Hp on asjal suht nirult, 480 aga kahur on hea penega ja kulda ei kulu. Olen sellega suht hea hulga pappi kokku ajand. Siiamaani parim t5 prem ja mul on need t5 premmid suht kõik olnud. See saksa t25 jääb kõvasti japsile alla. Ma ei saa aru miks seda paremaks peetakse.
Kampaania kohe kohe lõppemas ja keegi küsis kas BEST-i tase on ainult uppuvaid vastaseid sõimata.
Hetkel siis kampaanias 64 rank ja 34+ liiget liikumas tanki poole. Eks näeb mis kampaania lõpuks näppude vahele jääb.
intact teinud ka siis paar videot meie CW-de kohta.
Tier 6
Öösel lasti välja WN8 v17 maatriks. Noobmeter veel ei näita, aga mõni muu sait küll, ise sain nt +30 punkti overallile (jätkub mu hea run, kus ma ei mängi värskeid OPsid tanke vaid neid, mis on pigem nõrgad, ja tagajärjena iga maatriksiuuendusega saan 30-50 punkti juurde overallile): http://wot-life.com/eu/player/erickHV/
japsi t4 mediumil läheb toru ika jõhkralt alla otsustasin vaikselt japse arendada ja esimene mäng proovisin kuidas toru alla läheb ja see läks ikka jõhralt alla
aga pillub mind kogu aeg t6 -tega kokku. selle 80 penega pole suurt miskit t6 heavyde vasta teha, nats kaugemalt ei lase isegi kyljelt läbi
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.